PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Βροχή & ολίσθηση

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
crazy206gs ((telis - arta))
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 COLOR LINE - 206 XS 1,6

Ένταξη: 12 Ιαν 2003
Τόπος: ARTA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Σεπ 2003, 23:37:55    Θέμα δημοσίευσης: Βροχή & ολίσθηση Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλήσπέρα.Χαρούμενος όπως ήμουνα χτές,αφού κατάφερα και ξεφορτώθηκα πολύ δουλειά, για να έρθω το Σ/Κ στην Εύβοια,γυρνάω το σπίτι μου το μεσημέρι.Λίγο πρίν να παρκάρω ξεπαρκάρει ένας μ@@@@@ς απο τα αριστερά μου χωρίς να με δει.Πατάω φρένα,μπλοκάρουν τροχοί και κολλάω πάνω σε ένα αραγμένο απο τα δεξιά μου.

Αποτέλεσμα : Τσακισμένο φτερό, σπασμένο φανάρι δεξί, στραβωμένος θόλος. Κοστουμάκι έτσι απο το τίπορα,300 Ε με τοποθέτηση και βάψιμο.Το άλλο το α@@@@@@ι εξαφανίστηκε.Ούτε πινακίδες δεν πήρα. Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Πολλά είναι;;;;;;

Bored of my signature? Click on it and change it!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Σεπ 2003, 01:45:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ατυχια ,περαστικα!

SHIT HAPPENS φιλε μου Confused Confused Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
crazy206gs ((telis - arta))
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 COLOR LINE - 206 XS 1,6

Ένταξη: 12 Ιαν 2003
Τόπος: ARTA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Σεπ 2003, 07:57:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το θετικό στην όλη υπόθεση είναι οτι τελικάτο αυτιοκίνητο θα είναι έτοιμο την Παρασκευή το πρωί,οπότε θα μπορέσω να ξεκινήσω το βράδυ για Εύβοια.

Bored of my signature? Click on it and change it!
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Σεπ 2003, 03:50:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στεναχώρια δε θέλει. Έχοντας την υγεία μας οι λαμαρίνες φτιάχνονται. Wink

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
micho (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 Quiksilver (8V) (2002) (1400)

Ένταξη: 13 Ιούν 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Σεπ 2003, 09:06:14    Θέμα δημοσίευσης: Re: Βροχή & ολίσθηση Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

peugeot206-arta έγραψε:

Αποτέλεσμα : Τσακισμένο φτερό, σπασμένο φανάρι δεξί, στραβωμένος θόλος. Κοστουμάκι έτσι απο το τίπορα,300 Ε με τοποθέτηση και βάψιμο.Το άλλο το α@@@@@@ι εξαφανίστηκε.Ούτε πινακίδες δεν πήρα. Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Πολλά είναι;;;;;;
AΠΙΣΤΕΥΤΟ.... τρακαραμε ιδια μερα στο ιδιο σημειο του αυτοκινητου.... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
300 πιστευω που σου ειπε ειναι καλα εμενα με φτερο... πορτα συνοδηγου βαθουλωμα, πορτ μπαγκαζ, και κατι αλλα κοντα 600
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Σεπ 2003, 12:25:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε κάτι τέτοιες στιγμές βλαστημάς τη στιγμή που δεν πήρες το αυτοκίνητο με ABS... Ο πατέρας μου έτσι είχε τρακάρει στην Εθνική, σε μια παράκαμψη, γλυστρώντας σε λάσπη και καρφώνοντας το αυτοκίνητο στο χαντάκι... Γενικά ελληνικοί δρόμοι και βροχή είναι πράγματα εκ διαμέτρου αντίθετα και θέλουν προσοχή. Όσο καλά λάστιχα και να έχεις, με ΑΒS, ESP και δεν ξέρω εγώ τι, άμα ο δρόμος είναι γυαλί τι περιμένεις;

Πάντως αφού δεν ήταν χειρότερο το τρακάρισμά σου να λες πάλι καλά. Οι λαμαρίνες διορθώνονται, όπως είπε κι ο Μίλτος... Smile

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Σεπ 2003, 07:29:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ουδείς... ατρακάριστος! Wink

(Οι ατρακάριστοι μεγάλα λόγια μην λέτε...) Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Σεπ 2003, 18:08:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

for the record, αν είχα πάρει άλλη έκδοση (μη XT ~ χωρίς ABS) θα είχα τρακάρει τουλάχιστον 2 φορές. Πραγματικά σωτήριο!!

Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Σεπ 2003, 00:52:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω παλι θα ειχα τρακαρεει 2-3 φορες αν ειχα ABS μιας και ΥΠΑΡΧΟΥΝ (οχι οχι δεν ανηκουν στην Γνωστη Ελληνικη Μυθολογια) ατομα τα οποια δεν αντιλαμβανονται κατι κοκκινα σηματακια στα στενα που γραφουν STOP!!! .
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
sgonzales 
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Σεπ 2003, 18:21:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tomcat έγραψε:
Εγω παλι θα ειχα τρακαρεει 2-3 φορες αν ειχα ABS μιας και ΥΠΑΡΧΟΥΝ (οχι οχι δεν ανηκουν στην Γνωστη Ελληνικη Μυθολογια) ατομα τα οποια δεν αντιλαμβανονται κατι κοκκινα σηματακια στα στενα που γραφουν STOP!!! .

Ελα βρέ τί είναι STOP ?????
Tώρα περνάνε και το κόκκινο στεγνά ......
Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Σεπ 2003, 14:50:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sgonzales έγραψε:
Tomcat έγραψε:

Ελα βρέ τί είναι STOP ?????
Tώρα περνάνε και το κόκκινο στεγνά ......

Πατριωτη ..... βλεπουν τρελα πραγματα τα ματια μου καθε μερα!

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
klain (giorgos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.4 (16V) SpPk (2006)

Ένταξη: 08 Ιούν 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Σεπ 2003, 16:02:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και γω μια απο τα ίδια... i thank god (and peugeot) για τα abs...
Χθές πηγαίνοντας στη σχολή μέσα απο κάτι στενάκια με ξύρισε ένας βλαχορωσοπόντιος του κερατά με το lada του... (ομαδική παραγγελία τα κάνουν;)... ο κύριος ούτε stop κατάλαβε.. ούτε τον θεό του δεν κατάλαβε... Πάλι καλά που τον κατάλαβα που ερχόταν γα*ιοντας απο πρίν και πρόλαβα να φρενάρω με τα χίλια ζόρια... Άμα πάρω μετά εγώ το αυτόματο και τους καθαρίσω όλους εγω θα φταιώ; Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
sgonzales 
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Σεπ 2003, 18:12:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

klain έγραψε:
Και γω μια απο τα ίδια... i thank god (and peugeot) για τα abs...
Χθές πηγαίνοντας στη σχολή μέσα απο κάτι στενάκια με ξύρισε ένας βλαχορωσοπόντιος του κερατά με το lada του... (ομαδική παραγγελία τα κάνουν;)... ο κύριος ούτε stop κατάλαβε.. ούτε τον θεό του δεν κατάλαβε... Πάλι καλά που τον κατάλαβα που ερχόταν γα*ιοντας απο πρίν και πρόλαβα να φρενάρω με τα χίλια ζόρια... Άμα πάρω μετά εγώ το αυτόματο και τους καθαρίσω όλους εγω θα φταιώ; Twisted evil

Μετά τους πρώτους 200 που θα χρειαστεί να αποφύγεις ,ξεχνάς το αυτόματο Cool Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Σεπ 2003, 23:56:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sgonzales έγραψε:
...Μετά τους πρώτους 200 που θα χρειαστεί να αποφύγεις ,ξεχνάς το αυτόματο Cool Cool

Nαι, το αυτόματο παίρνει πολύ λίγες σφαίρες... Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Σεπ 2003, 00:10:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δηλαδή όπως τα λέτε, αυτοκίνητο με ABS δε φρενάρει... Κοίτα να δεις... Δηλαδή άμα έχει βρέξει και δεν έχεις ABS δεν παίρνεις και το Lada παραμάζωμα ή κάνω λάθος;

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Σεπ 2003, 01:28:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zzzleepy έγραψε:
Δηλαδή όπως τα λέτε, αυτοκίνητο με ABS δε φρενάρει... Κοίτα να δεις... Δηλαδή άμα έχει βρέξει και δεν έχεις ABS δεν παίρνεις και το Lada παραμάζωμα ή κάνω λάθος;

Εγώ πάντως θα έπαιρνα σίγουρα τον βλαχορωσοπόντιο! Wink Very happy Shocked Laughing Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Σεπ 2003, 08:15:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PoiSoNeR έγραψε:
Εγώ πάντως θα έπαιρνα σίγουρα τον βλαχορωσοπόντιο! Wink Very happy Shocked Laughing Razz

Και τι να τον κάνεις; Razz Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης