PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

106R 16V - Ποιό λάδι;

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Scrooge 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 Rallye 16V

Ένταξη: 03 Ιαν 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Μάρ 2012, 17:38:12    Θέμα δημοσίευσης: 106R 16V - Ποιό λάδι; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα.

Έχω ένα 106 Rallye 16V του 2001.
Ηρθε η ώρα του ετήσιου service και αναρωτιέμαι ποιο λάδι να προτιμήσω.
Όλα τα χρόνια έβαζα SHELL HELIX ULTRA 5W-40 αλλά ήταν πανάκριβο: το 2010 που το έβαλα τελευταία φορά κόστιζε 20€ το λίτρο!
Πέρυσι, κατόπιν προτροπής του μηχανικού, έβαλα TOTAL QUARTZ 7000 10W-40 με το σκεπτικό ότι είναι φθηνότερο, έχει μεγαλύτερο ιξώδες (άρα θα τσιμπάει λιγότερο) ενώ το προτείνει και η Peugeot. Όμως είναι ημισυνθετικό και δεν ξέρω αν είναι κατάλληλο για το Rallye.
Ένας άλλος μηχανικός μου πρότεινε το SHELL HELIX PLUS 15W-40 που είναι ένα σκαλί κάτω από το HELIX ULTRA, όμως έχω μια αμφιβολία αν ένα τόσο μεγάλο ιξώδες είναι κατάλληλο για αυτό το μοτέρ.

Εσείς ποιο λάδι θα προτείνατε με καλή σχέση αξίας/τιμή;

Να πω ότι το αμάξι κινείται σχεδόν αποκλειστικά πόλη, χωρίς καθόλου σκισίματα και κάνει περίπου 6.000 km το χρόνο. Συμπληρώνω δε περίπου 200 ml λάδι κάθε 1.000 km.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Μάρ 2012, 18:03:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πριν ανοιξεις καινουργιο topic,ψαξε λιγο. Wink
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=13958&postdays=0&postorder=asc&start=0

Μην ξεκινας καθε φορα καινουργιο,μαζι με το προαναφερομενο και αυτο που ανοιξες,συζητας το ιδιο πραγμα σε 3-4 διαφορετικα topic.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Scrooge 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 Rallye 16V

Ένταξη: 03 Ιαν 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Μάρ 2012, 18:15:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sorry, έχεις δίκιο. Embarassed
Αν είναι δυνατό ας μεταφερθεί εκεί.
Όπως και να'χει, θα ήθελα τις γνώμες σας.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Μάρ 2012, 23:41:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Scrooge έγραψε:
Sorry, έχεις δίκιο. Embarassed
Αν είναι δυνατό ας μεταφερθεί εκεί.
Όπως και να'χει, θα ήθελα τις γνώμες σας.

διαβασε πρωτα τα αλλα τοπικς!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης