PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πόσα χρήματα ξοδεύετε σε after market για το αυτοκίνητό σας?
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Φεβ 2012, 13:51:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SαλιγκαρAKIS έγραψε:
Έχεις δώσει δηλαδή ένα 15χίλιαρο, και σφυριά δεν έχεις?
Πω ρε κούγια, δεν το βάζεις κάτω με τίποτα!

Στο λαιμό σου έχει κάτσει και δε μπορείς να κάνεις γαργάρα! Crying or Very sad Crying or Very sad

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 rallye f/l 150άρι (few years ago)

Ένταξη: 15 Σεπ 2010
Τόπος: Troll City

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Φεβ 2012, 15:05:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
SαλιγκαρAKIS έγραψε:
Έχεις δώσει δηλαδή ένα 15χίλιαρο, και σφυριά δεν έχεις?
Πω ρε κούγια, δεν το βάζεις κάτω με τίποτα!

Στο λαιμό σου έχει κάτσει και δε μπορείς να κάνεις γαργάρα! Crying or Very sad Crying or Very sad

Όχι φίλε μου, αλλά για να ξέρουμε και τι λέμε.
Από τη μία ισχυρίζεται ότι το setup του είναι κατά πολύ πιο οικονομικό από τα αντίστοιχα με 28rs (βλ. ilianos, project):

->
bagosgt έγραψε:
-το ενα σφυριλατο,με χταποδι,εξτερναλ,ροικες,μεθανολες,δισκο ενισχυμενο κ πιεση οσο το συνατον περισσοτερη ωστε να ειναι μεσα στους χαρτες
και το αλλο
-μαμα μοτερ,με μαμα waste gate,με πλακακι πανω στη μαμα πολλαπλη κ γνησιο δισκο κ ολα τα αλλα περιφερειακα γνησια,κ εστω κ αν η τουρμπινα εχει δυνατοτητα να δουλεψει μεχρι 2.2,δουλευει 1.35(οσο πιο safe γινεται για μαμα μοτερ)
κ η διαφορα τους ειναι 2.5 αυτοκινητα,πια μετατροπη θα εκανες??? Wink

η διαφορα χρηματων ειναι μεγαλη,κ δε σου κρυβω οτι πολλες φορες,που εχω σκεφτει να το κανω σφυριλατο,παντα κολαω στο αν αξιζει να το προχωρησω παραπερα,δλδ αν μετα απο εκει κ περα αξιζει η αναλογια χρημματων κ δυναμης που θα παρω Wink αν μπορεσω καποια στιγμη να το κανω σφυριλατο,θα ειναι για να "θωρακισω" το μοτερ,κ να αποφυγω τυχον ζημιες(για αρχη),κ οχι για να το ανεβασω καλλο Wink
ποσα αλογα με υπολογιζεται τωρα,θα μου πειτε??? Laughing Laughing

και από την άλλη γυρίζει και μας λέει ότι έχει δώσει 15χιλιάρικα:

->
bagosgt έγραψε:
Manavis207Gt έγραψε:
bagosgt έγραψε:
να γραψει κ ο κωστακης ποσα εχει ριξει... Laughing

Βαγγελη εγω φιλε ντρεπομαι να γραψω....... Crying or Very sad Crying or Very sad Embarassed Embarassed

Με την τελευταια "συνταγη" πρεπει να περασα κατα πολυ την τιμη ενος καινουργιου 207rc..!!!!!!!!!
Shocked Shocked Shocked

καπου εκει,κατα λιγοτερα κανενα 5000ευρω απο εσενα,ειμαι κ εγω,οποτε δε λεω,μη τα δει κ η γυναικα πουθενα κ με διωξει απο το σπιτι Laughing

Ότι να ναι δηλαδή.

Σε τι τα έχει δώσει, σε βελτίωση ή μήπως βάζει μαζί και συντήρηση και βενζίνες?

Αυτά που λέει/λέτε αντιφάσκουν μεταξύ τους!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Φεβ 2012, 16:04:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κούγια, εννοεί τα λεφτά που έχει δώσει για να γίνουν τζάμπα μάγκες κάτι δροσερά παληκάρια σαν και σένα και να μάθουν από τα λάθη του. Επίσης, φοράει και ανάρτηση και ζάντες, οπότε β(γ)άλε άλλα 2 χιλιάρικα από τα έξοδα ... Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 rallye f/l 150άρι (few years ago)

Ένταξη: 15 Σεπ 2010
Τόπος: Troll City

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Φεβ 2012, 19:48:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Κούγια, εννοεί τα λεφτά που έχει δώσει για να γίνουν τζάμπα μάγκες κάτι δροσερά παληκάρια σαν και σένα και να μάθουν από τα λάθη του. Επίσης, φοράει και ανάρτηση και ζάντες, οπότε β(γ)άλε άλλα 2 χιλιάρικα από τα έξοδα ... Wink

Και αυτό επειδή ο Βαγγέλης τα μοιράζεται όλα μαζί μας και λέει πάντα τι φοράει το αμάξι του με κάθε λεπτομέρεια και πάνω απ'όλα χωρίς να κρύβει τίποτα.

Αφελείς όμως δεν είμαστε φίλε, όταν λέει ότι έχει σκάσει 15χιλιάρικα ενώ στο παρελθόν χλεύαζε επιδεικτικά τα 28άρια, τότε προφανώς το έχει χάσει από τα ψέματα.
Επιστροφή στην κορυφή
ilianos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mini r56

Ένταξη: 03 Ιαν 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Φεβ 2012, 19:58:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SαλιγκαρAKIS έγραψε:
Steve έγραψε:

Και αυτό επειδή ο Βαγγέλης τα μοιράζεται όλα μαζί μας και λέει πάντα τι φοράει το αμάξι του με κάθε λεπτομέρεια και πάνω απ'όλα χωρίς να κρύβει τίποτα.

Αφελείς όμως δεν είμαστε φίλε, όταν λέει ότι έχει σκάσει 15χιλιάρικα ενώ στο παρελθόν χλεύαζε επιδεικτικά τα 28άρια, τότε προφανώς το έχει χάσει από τα ψέματα.

μπορει να μην τα εχει υπολογισει σωστα. παντως εχει αλλαξει αρκετα σεταπ. γιαυτο μπορει.
Επιστροφή στην κορυφή
ilianos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mini r56

Ένταξη: 03 Ιαν 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Φεβ 2012, 20:04:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SαλιγκαρAKIS έγραψε:
Steve έγραψε:

ξεχνας κατι. ολα τα χρηματα δεν ειναι απαραίτητα μηχανικα. πολλα μπορει να ειναι μονο εξωτερικη βελτιωση. αλλα μπορει να ειναι στησιμο κλπ. προφανωσ δεν εχει δωσει μηχανικα 15000 ευρω. αν ειχε δωσει τοσα τωρα θα ηταν 600 αλογα Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
kostas207rc (kostakis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RC 1.6T

Ένταξη: 02 Ιούλ 2008
Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Φεβ 2012, 20:15:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τώρα εσάς σας νοιαζει πόσα έχει δώσει ο Βάγγος για να καταλάβω?
Μην ξεχνάς Σάκη το 08 που ξεκίνησαν τα πρώτα στάδια τα παιδιά ακόμα πειραματιζόντουσαν....ειδικά ο Βαγγέλης είναι από τους πρώτους σε αυτό
όπως και ο Salex...για να έχεις εσύ σήμερα έτοιμες λύσεις...
όπως π.χ i/c πό cupra...σκάστρα vag... kai διάφορα άλλα... Wink

Sex,πούδρα,πτυσσόμενο κρεβάτι και χρησιμοποιημένες πετσέτες για λίγες μέρες μόνο 15e
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Φεβ 2012, 20:28:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kostas207rc έγραψε:
για να έχεις εσύ σήμερα έτοιμες λύσεις...
όπως π.χ i/c πό cupra...σκάστρα vag... kai διάφορα άλλα... Wink
Είπαμε, τζάμπα μάγκες! Laughing

------------------------------------------------------------------------------

Κουγιες και οι τρεις ειστε...

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΤΕ!!!
ΕΛΕΟΣ!!!!

θα διαγραφουν ολα τα παραπάνω και σταματηστε να ασχολήστε με το <<παιδακι>>

εκ της MOD Team

Επιστροφή στην κορυφή
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Φεβ 2012, 21:58:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σαλιαρη,στο εχω ξαναπει,οταν θα εχεις αμαξι δικο ΣΟΥ να κατσει διπλα στο δικο μου,τοτε μιλας σε εμενα.μεχρι τοτε,απλα θα σου πω οτι οι ζαντες μου κ οι 2 αναρτησεις που εχω βαλει πανω εχουν ενα 5000.οποτε ρουφα παλι την γαργαρα κ μη μιλας.οταν εχω ΦΤΙΑΞΕΙ 3 τουρμπινες με διαφορετικες φτερωτες(k o pistolas ηταν εξαφανισμενος)μπορεις να μετρησεις(αν κ το μονο μετρημα που ξερεις ειναι οι κολωνες που βλεπεις απο το youtube.
βαλε κ 3 εξατμισεις απο dp,με 1000 ευρω η λιγοτερη τιμη(γιατι το 2007 που εφτιαξα απο τις πρωτες χειροποιητες εβαλα 55αρα,ξανακανε προσθεση(ξερεις στο κομπιουτερακι ειναι αυτο + το συμβολο).εισαγωγες απο πανελ,χοανες μανιταρια κτλ κτλ που εχω δοκιμασει τα παντα,διαγνωστικα,μπαρομετρα,2 ιντερκουλερ,2 σκαστρες,χρονισματα κτλ κτλ θα σου βγει ενα καλο συνολο Wink
κ ναι πεταξα τοοοοσα λεφτα,για να κανω ενα σταδιο που ειμαι τωρα,με τουρμπινα-πλακακι-εξατμηση,κ αφου ειχα πεταξει τοοοοσα λεφτα,ηξετα τι επρεπε να βαλω πανω.κ αυτη τη στιγμη εχω ενα αυτοκινητο κλειστο μοτερ,που εχει φαει ενα σκασμο λεφτα,σε μετατροπες,που εχει περασει ολα τα σταδια που υπαρχουν μεχρι στιγμης,για να τρωει απο ενα σφυρηλατο με 1.9 πιεση 3 αυτοκινητα.ρουφα παλι την γαργαρα κ πιστεψε το.το αμαξι μου με λιγα λεφτα γιαυτο το σταδιο,ακολουθει απο πολυ κοντα το καλυτερο αμαξι που βρηκες γλυφοντας κ ακου το σημαντικοτερο...
ΕΔΩ Κ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ Κ ΧΩΡΙς ΖΗΜΕΙΕΣ,ουτε missfires,ουτε τελειωμενα μπεκ,ουτε δισκους κ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΤΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ!

ΓΑΡΓΑΡΑ κ τον μπουλο απο εμενα Evil μην ασχοληθεις ξανα με εμενα κ το αμαξι μου,παρα μονο οταν εχεις κατι αναλογο η καλυτερο κ εσυ,κ οχι μονο βιντεο στο κινητο σου.

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
Jim_207GT (Jim)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 12 Νοέ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Φεβ 2012, 22:34:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PEUGEOT 207 GT μοντελο 3/2007 !
Φιμε 150 ευρω
Αναρτηση 750 ευρω
Ψαλιδια απο rc αν Θυμαμαι καλα κοντα 250 ευρω
Βαση powerflex 30 ευρω
Tροχαλια στροφαλου 130 ευρω
Downpipe milltek 600 ΕΥΡΩ
Catback εξατμιση 350 ευρω
Κολαρα σιλικονης σετ κιτ samco 200 ευρω
Ιντερκουλερ 500 ευρω
Σωληνωσεις 150 ευρω
Κιτ εισαγωγης ΑΛΤΑ 250 ευρω
Φιλτρο ΚΝ 60 ΕΥΡΩ
Ζαντες 800 ευρω
Φρενα απο rc 700 ευρω αν θυμαμαι καλα
Προγραμματα 2 διαφορετικα 1000 ευρω συνολικα
Κιτ Μεθανολης νερου ΑΕΜ 350ευρω
Οργανα πυρομετρο μπαρομετρο και αναλογια αερα καυσιμου 350 ευρω
Σε λιγο καιρο θα πει μπλοκε και για το τελος επειδη πλησιαζω τα 90000κμ θα λυσω το μοτερ για οτι επισκευη κρινει ο μηχανικος και οτι θελει αλλαγη θα αλλαχτει αν και ειμαι ψημενος να του βαλω και σφυρηλατα πιστονια μιας και πασχει το μοτερ στον τομεα αυτο!

207 GT με τρελή πίεση!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Jim_207GT (Jim)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Φεβ 2012, 22:36:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξεχασα να αναφερω οτι αλλαχτηκε και το τουρμπο με αλλο απο RC 500 ΕΥΡΩ!

207 GT με τρελή πίεση!!!
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Φεβ 2012, 18:57:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bagosgt έγραψε:

ΕΔΩ Κ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ Κ ΧΩΡΙς ΖΗΜΕΙΕΣ,ουτε missfires,ουτε τελειωμενα μπεκ,ουτε δισκους κ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΤΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ!

+10000000
Ειπες το πιο σπουδαιο πραγμα...για πανω απο 1 χρονο ουτε κιχχχχχχχχχχχχχ....αντε γεια!!!
http://www.youtube.com/watch?v=lzvy3A-czE0&feature=related

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Φεβ 2012, 22:53:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ποσο μα ποσο -off-season ειναι το παρών τοπικ... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Φεβ 2012, 00:20:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελιως εκτος πραγματικοτητας ομως...
Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Φεβ 2012, 11:34:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
ποσο μα ποσο -off-season ειναι το παρών τοπικ... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Κάτσε, κι έπεται συνέχεια! Very happy

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
Jim_207GT (Jim)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Φεβ 2012, 00:11:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αμαρτιες του παρελθοντος βλεπετε ! Τωρα ποια ειναι ζορικα τα πραγματα ιδωμεν!

207 GT με τρελή πίεση!!!
Επιστροφή στην κορυφή
sNicaKoS (Σοφοκλής)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 106 1.6 (8v) rallye 1998

Ένταξη: 05 Σεπ 2011
Τόπος: Καβάλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Απρ 2012, 10:58:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδιά κ εμένα μου έχουν φύγει πολλά λεφτά στο rallaki μου ειδικά με την στούκα που είχα όταν το είχα πάρει που μου βγήκε 1.5χιλ ενώ το αμάξι το πήρα 2.3..μαλ***α το ξέρω αλλά ήμουν τέρμα καβ@#$..ξέρεται κ εσείς πιστεύω μόλις έκλεισα τα 18 το 1μου αμάξι!αλλά ακόμα όταν το κοιτάω κ όταν το 'χαίρομαι' λέω δεν γαμ..@@ τα λεφτά! Very happy

106
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
vaggelisgr (vaggelis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 B.T ΣΦΥΡΙ

Ένταξη: 19 Μάϊ 2009
Τόπος: Ιωαννινα, Ηπειρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Νοέ 2013, 14:21:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μιας και χρονια εδω και χαζευοντας λεω και γω να παρουσιασω το αυτοκινητακι μου..
Peugeot 207 rallye μοντελο 2007 αξια αγορας 18,500 ηταν το πρωτο στην πολη μου.
Ξεκινησε με πρωτο σταδιο βελτιωσης με μαμα turbo + ecu πρωτο σταδιο
Συνεχισε με ιντερκουλερ cupra, σωληνωσεις για τη μαμα τουρμπινα σκαστρα vag και εξατμιση 63,5, εισαγωγη της alta, βαση σασμαν powerflex.
Μολις το βαρεθηκα ξανα μεσα, ξυραφιασμενη τουρμπινα αυτη τη φορα, αναβαθμισμενη σκαστρα s3, downpipe 63,5 και καταλυτη hjs 200αρη + δευτερο σταδιο ecu, καταργηση esp με το γνωστο κουμπακι που χε κυκλοφορησει.
Προστεθηκε το γνωστο μπλοκε της quaife με τις αναλογες βαλβολινες, γραναζι μακρυ 5ης.
Σα να μην εφταναν αυτα και σαν γνησιος ελληνας που δεν του φτανει τπτ,ξανα ecu τριτο σταδιο πλεον και τροχαλια alta ελαφρωμενη, αγελαδα και κολαρα samco, πισω αναθυμιασεις ταπωμενες.
Μεχρι την ωρα που τελειωσε και αυτο το setup και ειπα να παω σε σφυρια και bt.
Στο θεμα συντηρηση πιο ευλαβικα δε γινεται με πανακριβα λαδια φουλ συνθετικα, τακτικοτατα μπουζι και τα ολα του, αλλα το ξεκαπνισμα ξεκαπνισμα..
Eτσι ενα ωραιο πρωι του καλοκαιριου ξανα μεσα, λυθηκε το μοτερ, καθαρισμα μεσα ολο, αχρωμα ελατηρια βαλβιβων,χρονισμα με ολο το σετακι, πιστονια cp, μπιελες scat χιτωνια ενισχυμενα, αλλαγη οδηγων μεσα για να μη γλυφει συνεχεια λαδια οπως τα μαμα, και για σαλιγκαρο vf34.
Kαι επειδη το ενα εφερε το αλλο για να δουλεψουν ολα αρμονικα, αλλη εξατμιση απο την αρχη τριτη στο συνολο, αλλες σωληνωσεις και relocation ολα φ70 decat, σκαστρα καταργηση η ηλεκτρονικη και τοποθετηση μηχανικη της forge με ελατηριο εως 2 bar.
Προστεθηκε boost controller της greedy μιας και δεν τοποθετηκε external λογω μη ρευστοτητας, καταργηθηκε η N75 και παιξαμε με το wastegate της vf.
Toποθετηθηκαν ψυχρα μπουζι, μεταλλικη αγελαδα, θερμοασπιδα αλλη.
Σε θεμα φρενων ιδια διασταση δισκοι εμπρος αλλα brembo και τακακια παντα ferodo thermoquiet και πισω ferodo premier.
Αναρτηση pss9 αρχικα με ελατηρια hr -3.5cm και αργοτερα μιας και στο ματι δε μου κανε πεσαμε σε ελατηρια -5,5cm.
Zαντες ειχαν βαφτει οι original για αρχη black και ειχαν τοποθετηθει προσθηκες 3 ποντες, βαμμενες δαγκανες κοκκινες.
Aργοτερα αλλαχτηκαν και αυτες με aftermarket ζαντες ιδιας διαστασης team dynamicks black with red lip και επειδη το ηθελα πιο κακο αλλες προσθηκες με τη μιση αξια των ζαντων της hr με σχεδον διπλασιο μεγεθος για να βγει εξω στο φτερο και οχι να ναι μεσα χωμενες.
Απο οργανα μεσα μπαρομετρο, boost controller greedy, hallmeter a/f της aem, κουμπι απενεργοποιησης esp για να δουλευει το μπλοκε υπερωριες + ενα λεβιεδακι look carbon της momo και πεταλιερες carbon luisi.
Σε θεμα εμφανισης φιμε φαναρια μπροστα, φιμε φλασακια στους καθρεφτες, φιμε τζαμια, μαυρο βαμμενο σημα μπροστα και προβολακια κατω, carbon καπακια στους καθρεφτες, πλαινα skirts απο την πεζω, πισω aftermarket taillights, διαχυτης πισω, πορτ παγκαζ ντυμενο carbon της 3Μ, κολωνες στις πορτες carbon και τα πλαστικα οροφης carbon και αυτα.
Αφαιρεθηκαν ολα τα μαμα αυτοκολλητα και τα νικελ γραμματα απο πισω, λαμπες σε ολα τα φωτα μπροστα της PIAΑ, μικρα, μεσαια, μεγαλα, προβολακια, λευκη λαμπα πινακιδας.
Και για να χω και φρεσκο αερακι μεσα στο μοτερ και στην εισαγωγη ενα υπεροχο χειροποιητο carbon καπω με αεραγωγο, με κλειστρα carbon flat με κλειδι.
Το αμαξι πλεον εδω και ενα χρονο και κατι δουλευει bt με αρκετη πιεση over και σταθερη, σηκωσε μεχρι 1,95 δοκιμαστικα αλλα δεν το προτιμησα, μιας και ειναι αμαξι καθε μερας και το φυλαω σαν τα ματια μου.
Απο αλογα 300++ πολυ ευκολα και ενα αυτοκινητο all around για τα δικα μου γουστα.
Συνοψιζοντας εκτος απο την τιμη αγορας το αμαξι εχοντας περασει απο καθε διαθεσιμο σταδιο και φορωντας παντα καινουργια και χειροποιητα πραγματα εφτασε σε extra γυρω στις 15.000 ευρω.
Μιας και εκανα αυτο το μακροσκελες post να ζητησω συγνωμη αν κουρασα και να ευχαριστησω προσωπικα τον bago το φιλαρακι που ειχε την υπομονη οταν τον χρειαστηκα στα τηλ, τον salex που με συντροφευε τοσα χρονια σε πολλα απο αυτα, οσους συνεβαλαν στο να φτασει εκει το αμαξι, τον φιλο τον nick efi, τον γοριλα τον φιλο, τους εχθρους εδω και εξω, τους κακεντρεχεις αλλα και ολα τα παιδια εδω μεσα.
Πλεον και αναμενοντας το νεο μελος στην οικογενεια μου το αμαξι ειναι η δευτερη αγαπη αλλα και παντοτινη μιας και το απολαμβανω καθε μερα χωρις λαμπακια check κτλ.
Μετα απο πεντε + χρονια ζωης και προτασεις για 400αρια κτλ αναμενω σαν ελαχιστη ενδειξη τιμης το πρωτο εξωφυλο του αυτοκινητου σε περιοδικο μεγαλης τοπικης εμβελειας.
Αυτα τα " ολίγα " και τα χοντρικα απο μενα, μιας και ο καθενας μας κραταει παντα καποια μικρα μυστικα για τον εαυτο του.
Φιλικη υπενθυμιση πως υπαρχουν και αυτοκινητα οχι τοσο διαφημισμενα και αυτο κατ επιλογη των ιδιοκτητων τους. Wink

Έχει πλάκα να περνάς και να βαράνε συναγερμοί...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την vaggelisgr στις Παρ 22 Νοέ 2013, 19:13:06, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
costaslio 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 107 1.0 (2007)

Ένταξη: 11 Νοέ 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Νοέ 2013, 15:58:58    Θέμα δημοσίευσης: Re: Πόσα χρήματα ξοδεύετε σε after market για το αυτοκίνητό Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sps έγραψε:
Ανοιγω αυτο το θεμα ετσι να δουμε ποσα λεφτα χωνουμε στα αυτοκινητα μας...

Παλια χαλαγα λεφτά για το αμάξι , τωρα όχι , εξάλλου τα αμάξια μου (1 εγω κ 1 η γυναίκα μου) είχαν τα πάντα όταν τα πήρα
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Νοέ 2013, 17:35:22    Θέμα δημοσίευσης: Re: Πόσα χρήματα ξοδεύετε σε after market για το αυτοκίνητό Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

costaslio έγραψε:
Παλια χαλαγα λεφτά για το αμάξι , τωρα όχι , εξάλλου τα αμάξια μου (1 εγω κ 1 η γυναίκα μου) είχαν τα πάντα όταν τα πήρα

Το 107 έχει τα πάντα; Razz (και εγώ 107 έχω, no offence)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Επόμενη
Σελίδα 10 από 11

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης