PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΕΝΔΕΙΞΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΛΑΔΙΟΥ ΣΕ 207 rallye
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Ιαν 2012, 11:03:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

marios_207_GT έγραψε:
δηλαδή εσένα δουλεύει λίγο πιο κάτω από τη μέση με νορμάλ και με πίεση λίγο πιο πάνω, όταν λες ανησυχητικό??? το αμάξι την προηγούμενη βδομάδα πέρασε τεχνικό έλεγχο στη πεζό αφού το "φισώσανε" και δεν έδειξε τίποτα........αν θες πες μου τι να ψάξω.

Αν σε βοηθάει, το δικό μου δουλεύει όπως των άλλων παιδιών, με 95-105 βαθμούς, άντε σε σκίσιμο να φτάσει μέχρι τη μέση. Για να περάσει τη μέση πρέπει να το σκίσεις, να το παρκάρεις ζεστό ακόμη και να το κοιτάξεις μετά από 2-3 λεπτά.

Λάδι είτε με το Castrol Edge 5-30 στο παλιό μοτέρ είτε με το ELF Exelium 0-30 στο νέο μοτέρ, η συμπεριφορά στις θερμοκρασίες ήταν ίδια πάντα.

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
sakis_rc (sakis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 28 Ιούλ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Ιαν 2012, 14:17:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

marios_207_GT έγραψε:
δηλαδή εσένα δουλεύει λίγο πιο κάτω από τη μέση με νορμάλ και με πίεση λίγο πιο πάνω, όταν λες ανησυχητικό??? το αμάξι την προηγούμενη βδομάδα πέρασε τεχνικό έλεγχο στη πεζό αφού το "φισώσανε" και δεν έδειξε τίποτα........αν θες πες μου τι να ψάξω.
το τι να κοιταξεις δεν ξερω εγω προσωπικα να σου πω.το δικο μου παντως περναει το κεντρο οταν πηγαινω πορεια επι πολλα χμ με 180+ και οταν το σκιζω σε στροφες 2ες 3ες δουλευει στους 110...
Επιστροφή στην κορυφή
rallakias22 (Κωστας)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 26 Νοέ 2010
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Ιαν 2012, 14:22:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συμφωνω με τον Μακη. Παιζει σημαντικο ρολο το λαδι. Εγω στην αρχη που εβαζα castrol με νορμαλ οδηγηση εφτανε λιγο πιο κατω απο την μεση και με πιο πολυ πιεση πηγαινε λιγο πιο πανω απο την μεση.

Μετα εβαλα total λαδια και εφτανε μεχρι μια γραμη κατω απο την μεση με νορμαλ και μεχρι λιγο πιο κατω απο την μεση με πιο πολυ πιεση.

Τωρα εβαλα motul αλλα δεν το εχω δουλεψει το αμαξι για να ξερω.

Να διευκρινισω οτι τα λαδια ηταν παντα 5-30
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

Ένταξη: 03 Ιούλ 2011
Τόπος: Περιστέρι, Αττική

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Φεβ 2012, 03:35:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια εγώ από λάδια ότι βάζουν στην Peugeot δηλαδη τωρα Total ineo ecs 5w-30, ίσως είμαι υπερβολικός οτι εύκολα φτάνει τους 120 βαθμούς, σήμερα το αφησα να ζεσταθει καλα, πήγε μέχρι τη μέση και ελάχιστα παραπάνω δηλαδή 1 χιλιοστό το πολύ, απο εκεί και πέρα άρχισε το σκίσιμο, μετά απο 10 λεπτά ήταν στους 115 περίπου, απλά λόγω θέσης οδήγησης το έβλέπα για 120 πριν, ήμουν δηλαδή περίπου ανάμεσα στη μέση και στην επόμεη γραμμή.

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Φεβ 2012, 11:27:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

marios_207_GT έγραψε:
παιδια εγώ από λάδια ότι βάζουν στην Peugeot δηλαδη τωρα Total ineo ecs 5w-30...

Δυστυχώς φίλε Μάριε, αν έχεις διαβάσει κάποια πράγματα εδώ μέσα, το τελευταίο που θα έπρεπε να σε απασχολεί με το λάδι που χρησιμοποιείς είναι η θερμοκρασία του... Confused

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

Ένταξη: 03 Ιούλ 2011
Τόπος: Περιστέρι, Αττική

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Φεβ 2012, 17:02:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έίχα μέρες να μπω στο forum και τώρα είδα την απάντηση σου φίλε dimkeras. Το μόνο που έχω να πω είναι οτι με κάλυψες απόλυτα. Απλά ένα άτομο με σχετικά λίγες γνώσεις σαν εμένα είναι δύσκολο να καταλάβει οτι αυτό που βάζουν σε αντιπροσωπεία δεν είναι καλό, άλωστε γι αυτό πηγαίνω γιατι τους εμπιστεύομαι, αλλα τώρα που με έσπρωξες στο να κάνω μια αναζήτηση στο φόρουμ είναι βέβαιο πως στο service τον Ιούλιο θα πάω με τα λαδάκια μου....

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης