PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 1.1 και 180 στο κοντέρ!!!!!!!!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kavaliotis (Μάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 307 cc 1.6

Ένταξη: 01 Ιούν 2003
Τόπος: Καβάλα - Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Αύγ 2003, 11:42:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mick206 έγραψε:
Teoman έγραψε:
Κουβέντα κάνουμε εδώ μέσα...

Κουβέντα κάνουμε Θοδωρή το ξέρω αλλά τί είπα ο αθεόφοβος;
Οτι έπιασα 180 με το 1.1... Τόσο δύσκολο είναι; Άμα τρέχεις ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι καποια στιγμή θα τα πιάσεις... Και δεν τα έπιασα στο ΜΠΑΜ... Πήγαινα και πήγαινα και κάποια στιγμή έφτασα 180! Δεν είπα οτι είδα εξωγήινο...
Ήταν τότε που έκανα 4' 30" ώρες απο Αθήνα προς Βέροια...
οι φίλοι μου δεν με πιστεύαν οτι το έκανα σε τόση ώρα...
και ο πατέρας μου δεν ξαναμπαίνει στο αμάξι...
αυτά...

Οποτε απο αυτην σου την αποπειρα να πιασεις 180 καταφερες:

1. Να μην σε πιστευουν οι φιλοι σου
2. Να μην σε πιστευει κανεις εδωμεσα
3. Να μην μπει ξανα ο πατερας σου στο αμαξι και
4. Να ανησυχεις μπας και σου ερθει καμμια κληση σπιτι! Smile colors

Λοιπον οπως και τωρα, ετσι και τοτε που στο ειπα εκανα πλακιτσα, ενταξει δεν ειναι και αδυνατο να τα πιασεις, απλα παραξενο μιας και βλεπω πως παει το δικο μου αμαξι που ειναι 300 κυβικα παραπανω και πιανω με το ζορι πια τα 180, ποσο μαλλον με ανοιχτο αιρκοντισιον που αν τρεχω και το ανοιξω εκεινη την στιγμη ειναι σαν να πεταω αεροστατο απο πισω, με φρεναρει! Laughing

Θα το ριξω παντως το δικο μου ενα μικρο φτιαξιματακι τωρα να πηγαινει καλυτερα μπας και βλεπω ανετα τα 185 τουλαχιστον, αν και δεν με ενδιαφερει τοσο η τελικη ταχυτητα οσο το τραβηγμα..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Αύγ 2003, 12:03:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kavaliotis έγραψε:

Θα το ριξω παντως το δικο μου ενα μικρο φτιαξιματακι τωρα να πηγαινει καλυτερα μπας και βλεπω ανετα τα 185 τουλαχιστον, αν και δεν με ενδιαφερει τοσο η τελικη ταχυτητα οσο το τραβηγμα..

Σωστό αυτό.Χαρίζω 30km/h από την τελική μου για 2sec καλύτερη επιτάχυνση σε 0-100 Laughing Laughing Laughing

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Αύγ 2003, 12:04:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:
kavaliotis έγραψε:

Σωστό αυτό.Χαρίζω 30km/h από την τελική μου για 2sec καλύτερη επιτάχυνση σε 0-100 Laughing Laughing Laughing

Maybe sidobre's solution is right for you Wink Wink Wink

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Αύγ 2003, 12:08:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kavaliotis έγραψε:
1. Να μην σε πιστευουν οι φιλοι σου
2. Να μην σε πιστευει κανεις εδωμεσα
3. Να μην μπει ξανα ο πατερας σου στο αμαξι και
4. Να ανησυχεις μπας και σου ερθει καμμια κληση σπιτι!

ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!
Ποσώς με ενδιαφέρει...
Όσο για την κλήση δεν νομίζω... Μεγάλο Σάββατο ήταν... Τα ραντάρ είχαν πάει για να φτιάξουν το αρνί... LaughingShockedLaughingNodLaughingSilly
Ξαναλέω πως για να πιάσω τα 180 έκανα πολλά χιλιόμετρα(5-6 περίπου).
Τα 140 βγαίνουν εύκολα και μπορώ να πάω άνετα με κόφτες αλλά όταν μπαίνει η 5η το αμάξι πολύ δύσκολα ανεβάζει χιλιόμετρα... ανεβάζει όμως!
Απο δοκιμές παραθέτω...
κόφτης 1ης - 50χλμ
κόφτης 2ας - 90χλμ
κόφτης 3ης - κάπου 122χλμ
κόφτης 4ης - κάπου 145χλμ
κόφτης 5ης - ακατόρθωτο εώς απίθανο... LaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughing

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
kavaliotis (Μάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 307 cc 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Αύγ 2003, 12:47:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω παντως στο λεω οτι με παραξενευει γιατι το αμαξι με πολυ καλο στρωσιμο και καμμια κακομεταχειριση, 1 χρονο μετα που το αγορασα ετυχε να εχω παει Αλεξανδρουπολη και γυρνοντας απο εκει ειχε γινει ο καινουργιος ο δρομος που ειναι δεκαδες χιλιομετρα (δεν θυμαμαι ακριβως ποσα) εντελως ευθεια και χωρις κινδυνο για ρανταρ με καθολου κινηση.. Ε λοιπον εκει το εδωσα τελικη που εδειξε στο κοντερ 184 χμ/ωρα... Σε ευθεια βεβαια, ουτε ανηφορα ουτε κατηφορα, απολυτη ευθεια.. Απο εκει θεωρησα οτι τοσο παει το αμαξι στην ευθεια μιας και πηγαινα με τοσα για πολλα χιλιομετρα κολλημενος, δεν ανεβαζε καθολου παραπανω!
Επιστροφή στην κορυφή
douf (Δημήτρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206xs 1.6/16v

Ένταξη: 08 Ιούλ 2003
Τόπος: Χαϊδάρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Αύγ 2003, 16:07:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορεί να τα έπιασες τα 180 αλλά μήπως σκέφτηκες για πόση ώρα θα τα κρατούσες; Αν είναι να αλλάζεις μοτέρ κάθε λίγο για να βλέπεις τα 180 άστο καλήτερα....Το νου σου next time.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email AIM διεύθυνση MSN Messenger
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Αύγ 2003, 20:18:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

douf έγραψε:
Μπορεί να τα έπιασες τα 180 αλλά μήπως σκέφτηκες για πόση ώρα θα τα κρατούσες; Αν είναι να αλλάζεις μοτέρ κάθε λίγο για να βλέπεις τα 180 άστο καλήτερα....Το νου σου next time.

Φίλε μου αυτό το έχω κάνει δύο φορές και δεν είναι κάτι που θα το κάνω συνέχεια... Wink Εξάλλου δεν είναι και για πολλά το μοτέρ...
Είναι ένα αμάξι πόλης που κάλλιστα μπορείς να κάνεις και το ταξιδάκι σου ή τη βολτίτσα σου πιο έξω... όχι γρήγορα αλλά χαλαρά και ευχάριστα... Wink
Απλώς καμιά φορά θέλει και να το ξεμπουκώνουμε...
Έχει μπουχτήσει τις 2ες και 3ες της πόλης και θέλει και το κόφτη του να ανοίξει λιγάκι... Very happy

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
kavaliotis (Μάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 307 cc 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Αύγ 2003, 20:35:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mick206 έγραψε:
Έχει μπουχτήσει τις 2ες και 3ες της πόλης και θέλει και το κόφτη του να ανοίξει λιγάκι... Very happy

Τον κοφτη της τελικης (5ης) εννοεις ε? Γιατι τον αλλο τον κοφτη τον πιανω συνεχεια στις αλλες ταχυτητες οταν κανω κοντρες με κατι saxoralla! Razz Razz Razz Razz Razz
Επιστροφή στην κορυφή
DiNoSt (Kostantinos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.4 (8v) Color Line (2002)

Ένταξη: 12 Ιούν 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Αύγ 2003, 21:38:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μιχάλη φίλε μου δεν πειράζει.Άσε να λένε.Εμείς θα κάνουμε καινούριο club και όσοι πιστοί προσέλθετε.

206 1.1club.gr

Πώς σου φαίνεται???
Τέλος πάντων. Έγω σήμερα ξήλωσα το κοντέρ και έβαλα από την Μ5 για΄να έχει περιθώρια να κυκλοφορεί η βελόνα εκεί που πρέπει. Rolling eyes

Αλλά πέρα από την πλάκα εντάξει δεν μπορούμε να φτάσουμε τα 1600αρια, αλλά τα 14αρια τα παλέβουμε κάπως.
Επιστροφή στην κορυφή
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Αύγ 2003, 08:38:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kavaliotis έγραψε:
Τον κοφτη της τελικης (5ης) εννοεις ε?

Εδώ δεν έχω πιάσει κόφτη 5ης στην εθνική... Θα πιάσω μέσα στην πόλη και στα στενάκια;;; Weird lookTurn-lScratchSilly
Όταν τρέχω μέσα στη πόλη έχω φτάσει μεχρι με 4η τις 4-5000σαλ...
5η κόφτες δεν πάει με τίποτα... Που να χτυπιέμαι στο πάτωμα! Laughing

DiNoSt έγραψε:
Έγω σήμερα ξήλωσα το κοντέρ και έβαλα από την Μ5 για΄να έχει περιθώρια να κυκλοφορεί η βελόνα εκεί που πρέπει. Rolling eyes

ShockedShockedShocked Rolling eyes
Έλα μου;;;

DiNoSt έγραψε:
τα 14αρια τα παλέβουμε κάπως.

Μπάαααα... Άστο.Έτσι όπως είσαι. Very happy
Εν κινήση ούτε να το σκέφτεσαι... Δεν υπάρχει ροπή,εκτός και αν το πηγαίνεις συνέχεια κόφτες για να έχεις το μέγιστο της δυναμής του αμαξιού(για πόσο καιρό όμως θα το κάνεις αυτό; Wink ).
Απο στάση κάτι πάει και έρχεται... Άν είσαι καλός οδηγός... αν το αμάξι είναι κομπλέ(καταλαβαίνεις τι εννοώ)
Αλλά όλα αυτά παραπέμπουν σε κόντρες ρε Ντίνο και εγώ δεν είμαι απο αυτούς... Wink Που να τρέχω τώρα να προλαβαίνω τους 1.4lt,1.6lt,2.0lt... Laughing
Τσιτώνω τη μουσική,πάω χαλαρά και ας είμαι και τελευταίος... Wink

Τα σκεύη μου...

Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Αύγ 2003, 08:40:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

NICK έγραψε:
Η υψηλή υγρασία φίλε μου μάλλον δεν βοηθάει στην απόδοση ενός κινητήρα αν θυμάμαι καλά.

Γιατρε μου οταν βρεχει και πεφτει η θερμοκρασια οι μηχανες πανε πολυ καλυτερα αυτο ειναι σιγουρο.Γιατι λενε αλλωστε πως τετοιος καιρος ειναι Τουρμποκαιρος Question Wink

Υ.Γ.Μικε αν τα πηρες....................ΞΥΔΙ Razz

Μικε θα μου δωσεις το μοτερ σου μπας και δω και εγω 180 Question Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Αύγ 2003, 09:02:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Υ.Γ.Μικε αν τα πηρες....................ΞΥΔΙ Razz

Ε,τα πήρα σε κάποια φάση αλλα τώρα είμαι ΟΚ... Δεν τρέχει μια! Smile
Ξύδι δεν μου χρειάστηκε... άστο απλά να υπάρχει... LaughingLaughingLaughingLaughingLaughing

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Μικε θα μου δωσεις το μοτερ σου μπας και δω και εγω 180 Question Mr. GreenMr. GreenMr. GreenMr. Green

Mr. GreenLaughingRazz
Με το δικό μου το μοτέρ θα βλέπεις τα 180 με τα... κυάλια... LaughingLaughingLaughingLaughingLaughing
Θα πρέπει να βγαίνεις στο περιφερειακό της Κοζάνης για να τα βγάζεις...LaughingLaughingLaughingLaughing
Μέσα στην πόλη 60 άλογα θα τα κάνουν όλα λίμπα ρε συ... Twisted evil Ειδικά τα δικά μου που είναι και ατίθασα!!!! LaughingLaughingLaughing
Πάρε καλύτερα μοτέρ απο το... Matiz!!!!! ShockedLaughingShockedTurn-lNodWeird look
ΕΓΓΥΗΣΗ!!! ΤΟ ΣΥΣΤΗΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΞΗΣΗ ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗΣ ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ... LaughingLaughingLaughingLaughing

Φιλούθκια!

Επιστροφή στην κορυφή
Αντώνης 
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 25 Ιαν 2003
Τόπος: Σαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Αύγ 2003, 13:20:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DiNoSt έγραψε:
Μιχάλη φίλε μου δεν πειράζει.Άσε να λένε.Εμείς θα κάνουμε καινούριο club και όσοι πιστοί προσέλθετε.

206 1.1club.gr

πιστευω οτι πρεπει να γινει γιατι μερικοι μερικοι μας την λενε συνεχεια Evil
ασε που ολοι σε μια οικογενεια ανηκουμε(peugeot)
και οχι σε μια κατηγορια(1,4-6) Twisted evil Twisted evil Twisted evil

η εμπειρια της peugeotζωης μου
Επιστροφή στην κορυφή
kavaliotis (Μάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 307 cc 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Αύγ 2003, 13:29:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε Μιχαλη για αλλη μια φορα θα πω οτι δεν εννοουσα τιποτα με κακια (επειδη ειδα οτι λες οτι τα ψιλοπηρες τις προηγουμενες μερες!), σε αυτο το φορουμ δεν θυμαμαι να εχουν ανεβει ποτε τα αιματα οποτε και καταλαβα οτι οτι λεμε εχει και μια δοση πλακας, σαν παρεα. Τεσπα αφου ολα ειναι οκ..

Οσο για τον κοφτη, ιδιως καποιες φορες που με χωνονται κατι VTS ή κατι Punto και εγω νομιζω οτι οδηγω τον ΚΙΤ με 75 αλογα, τοτε πιανω συνεχεια κοφτη στην 1η και 2α.. Και οταν εννοω κοφτη εννοω οτι το αμαξι καπου "φρεναρει" με την πρωτη και αν δεν αλλαξεις ταχυτητα δεν παει παραπανω..Αυτος ειναι ο κοφτης ε?! Laughing Παντως μετα απο μια ματια στο site του ALEX ειδα τις ιδανικες ταχυτητες πανω κατω για αλλαγη ταχυτητων για μεγιστες επιδοσεις..

Κατι ασχετο, εσεις οι 1100αρηδες μπορειτε να βαλετε 1400αρα μηχανη απο το 206 και να ειστε νομιμοι? Γιατι σε αυτην την περιπτωση θα ειστε παραπανω απο 20% αυξηση οπως ειχε πει καποιο παιδι οποτε και δεν γινεται..Σε αντιθεση με τους 1400αρηδες που μπορουν να βαλουν 1600 μηχανη..Ξερει κανεις?
Επιστροφή στην κορυφή
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Αύγ 2003, 14:17:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kavaliotis έγραψε:
Φιλε Μιχαλη για αλλη μια φορα θα πω οτι δεν εννοουσα τιποτα με κακια (επειδη ειδα οτι λες οτι τα ψιλοπηρες τις προηγουμενες μερες!), σε αυτο το φορουμ δεν θυμαμαι να εχουν ανεβει ποτε τα αιματα οποτε και καταλαβα οτι οτι λεμε εχει και μια δοση πλακας, σαν παρεα. Τεσπα αφου ολα ειναι οκ..

Φίλε Μάκη,δεκτές οι πλάκες! Και εγώ θα κάνω πλάκα αλλά εφόσον κάνω πλάκα ΠΡΕΠΕΙ και εγώ να δέχομαι να κάνουν και σε μένα πλάκες Wink
Απο τι στιγμή όμως που εγώ δεν τη "λέω" σε κάποιον για κάτι που έκανε εμένα μου έρχεται λίγο κάπως μετά... Τέλος! Όλα καλά! No problem at all and no hard feelings... Wink

DiNoSt έγραψε:
206 1.1club.gr
Αντώνης έγραψε:
πιστευω οτι πρεπει να γινει γιατι μερικοι μερικοι μας την λενε συνεχεια Evil

Έεεεεεπ... Smile Το forum είναι ένα και αδιαίρετο... Wink
Ας πιάνετε εσείς τα 180 και μετά βλέπουμε... Razz Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
kavaliotis (Μάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 307 cc 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Αύγ 2003, 16:34:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελος παντων, αφου καταληξαμε τελικα στο να συμφωνησουμε ολοι οτι τα 1100αρια πιανουν maximum 160χμ/ωρα και οτι ολα τα 1400αρια (ιδιως αυτα που κυκλοφορουν στην Β.Ελλαδα) μπορουν ανετα να παρουν τα Αθηναικα 1600αρια, τοτε εγω ειμαι ΟΚ! Laughing Laughing Laughing Silly Onfire Beer Study Joker Bomb Cyclops
Επιστροφή στην κορυφή
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Αύγ 2003, 21:20:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παίδες Ειρήνη Υμίν!!!!!!!!!
Προς Θεού, κανένας δεν έχει να χωρίσει τίποτα με κανένα, όλοι ανήκουμε στην μεγάλη οικογένεια του 206club.gr και δεν κάνουμε κανένα ανταγωνισμό........
Το θέμα είναι να περνάμε καλά, συζητώντας για τα 206 μας, γιατί προσωπικά εμένα δεν με ενδιαφέρει αν κάποιος 1100άρης έπιασε τα 180 ή κάποιος 1400άρης "πάτησε" κάποιο 1600...... μαγκιά του αν το έκανε....
Το θέμα είναι να είμαστε μια μεγάλη παρέα...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
kavaliotis (Μάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 307 cc 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Αύγ 2003, 22:09:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ελα ρε ηρεμησε, πλακα κανουμε! Laughing Αν ειναι να μαλωνουμε για ποιανου το αμαξι ειναι πιο γρηγορο σε ενα forum, τοτε την κατσαμε! Cool

Αλλωστε μην ξεχνας οτι δεν αρκει να εχεις γρηγορο αμαξι, πρεπει να ξερεις να το οδηγεις και γρηγορα. Wink Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
DiNoSt (Kostantinos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.4 (8v) Color Line (2002)

Ένταξη: 12 Ιούν 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Αύγ 2003, 22:19:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα!!! Όλα καλά.
Αν και όποτε πιάσω τα 180 πάλι ούτε στον παπά δε θα το πω!!!
Ελπίζω να μην δημιουργήθηκαν κακές εντυπώσεις από το όλο θέμα.
Επιστροφή στην κορυφή
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Αύγ 2003, 22:54:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DiNoSt έγραψε:
Λοιπόν δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα!!! Όλα καλά.
Αν και όποτε πιάσω τα 180 πάλι ούτε στον παπά δε θα το πω!!!
Ελπίζω να μην δημιουργήθηκαν κακές εντυπώσεις από το όλο θέμα.

ΞΕΚΟΛΑΑΑΑΑΑΑ
Ότι θέλεις να το λές... Wink Εδώ είμαστε για να τα λέμε και όχι απλά για να διαβάζουμε τα posts... Και ότι κάνεις να το κάνεις με ασφάλεια... Smile [/img]

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης