PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Aισθητήρας λαδιού
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
aris ioannina (aris ioannina)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206xs 16v 2002

Ένταξη: 07 Αύγ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Αύγ 2003, 16:42:27    Θέμα δημοσίευσης: Aισθητήρας λαδιού Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ταν αναβω τη μηχανη κανονικα πρεπει να δειχνει την πληρωση λαδιου αλλαααα...γιοκ. το εχει κανενας αλλος αυτο

rallye for ever!!krima pou den to pira!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
nikq (Nikos)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.4 quiksilver (8/2001)

Ένταξη: 09 Ιούλ 2003
Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Αύγ 2003, 10:28:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όταν γυρνάς το κλειδί έχει 3 σκάλες . γυρισετο μέχρι την δεύτερη. Λογικά θα σου ανάψουν όλα τα λαμπάκια, όλοι οι δείκτες θα μπουν σε λειτουργία.... (βενζίνης , θερμοκρασία μηχανής ) όπως και του λαδιού. Θα δεις να ανεβαίνει μέχρι επάνω ο δείκτης(εάν λειτουργεί σωστά) για λίγα δευτερόλεπτα ,μετά πέφτει και δείχνει την θεοκρασία του λαδιού. Εάν δεν κουνηθεί τότε έχει βλάβη ο αισθητήρας ή δεν έχεις καθόλου λάδια, πράγμα απίστευτο....
Επιστροφή στην κορυφή
Φώτης (Φωτης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1600 XS

Ένταξη: 29 Αύγ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Αύγ 2003, 18:06:31    Θέμα δημοσίευσης: Ενδειξη λαδιων Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΡΕ παλικαρια, αυτη η ενδειξη με τα λάδια στο καντραν γιατι δείνει οτι θελει;;;;;;;;;;;;; Στα 1200 χιλιομετρα εδειχνε οτι δεν εχει λαδια και παω συνεργειο και μου λεεί ο απστευτος οτι οπως λενε και τ α εγχειριδια μην εμπιστευεσαι τις ενδειξεις!!!!!!!!!!!!!! Ακου επισημη απαντηση της Peugeot!!!!!!!!! Τα εχω παξει με αυτη την υποθεση. ΔΩΣΤΕ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΡΕ ΑΔΕΡΦΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!! Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Petros (Πέτρος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) ΧS2 (2002)

Ένταξη: 16 Δεκ 2002
Τόπος: Αθήνα - Βριλήσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Σεπ 2003, 10:58:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κι εμένα τα "έπαιξε" η ένδειξη λαδιού στα 1500 χιλιόμετρα... αλλά αφαύ βεβαιώθηκα ότι τίποτε σοβαρό δε συνέβαινε το αφήνω για το πρώτο σέρβις. Εκεί θα μου αλλάξουν τον αισθητήρα μέσα στην εγγύηση, θέλουν δε θέλουν Wink

In Rallye I trust (παρόλο που το αποχωρίστηκα)
Επιστροφή στην κορυφή
gavanas (Γιώργος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XS 1.6 2003

Ένταξη: 24 Ιούλ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Σεπ 2003, 17:25:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

650 χιλιόμετρα στο κοντέρ και προχτές το βράδυ αναβόσβηνε οτι και καλά δεν έχει λάδια. Μου είχαν πει στην αντιπροσωπεία πως δεν είναι αξιόπιστο, αλλά δεν περίμενα στην πρώτη βδομάδα να βγάζει λάθη...

Το γεγονός, εκτός του οτι ξενέρωσα, είναι ότι το επόμενο πρωί ήταν όλα μέλι γάλα. Σταθερές ενδείξεις σε ανηφόρες κατηφόρες κτλ. Το εμπιστεύεσαι όμως;

Φαίνεται πως μόνο 1600άρια έχουμε γράψει για το πρόβλημα.(εκτός αν έχει συζητηθεί και παλιότερα) Μπορεί και να έτυχε. Γενικά δεν είναι και το δυνατό του σημείο τα ηλεκτρικά...

Σωστός ο Petros.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την gavanas στις Δευ 27 Σεπ 2004, 12:10:32, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
deppy (Δέσποινα)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 206 1.6 (16V) XS (2003)

Ένταξη: 30 Αύγ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Σεπ 2003, 20:49:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ίδιο προβλημα έχω και εγώ. Πριν από 3 ημέρες πήγα να το βάλω μπρος και αναβόσβηνε η ένδειξη λαδιου με τα 6 τετράγωνα, κανοντας ομως αλλη μια προσπάθεια μετά απο 2 ώρες η ένδειξη λαδιού ήταν στο 5. Προχθές καθώς το ξεκίνησα μου έδειξε 6 παυλες να αναβοσβήνουν. Εν τω μεταξυ έλεγξα τα λάδια και δειχνουν να ειναι ενταξει. Και όλα αυτά σε ενα καινουριο αυτοκίνητο που έχει κάνει μόνο 720 χιλιόμετρα. Επικοινώνησα με το service της κεντρικής αντιπροσωπείας και μου είπαν οτι απο τη στιγμη που δεν υπάρχει προβλημα με τα λαδια, μαλλον έχει προβλημα το λογισμικό!!! Με την ευκαιρια γνωριζετε καποιο καλο εξουσιοδοτημένο συνεργείο? Εχω ακουσει γενικώς διαφορα (και μου εχουν συμβει διαφορα) και σε περιπτωση που αποφασισω να κανω κατι με το προβλημα της ενδειξης λαδιων, δεν θελω να παω σε οποιδηποτε συνεργειο.
Επιστροφή στην κορυφή
overgr (Σταύρος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) CC (2002)

Ένταξη: 21 Ιούλ 2002
Τόπος: Παπάγου, Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Σεπ 2003, 21:10:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα ίδια μου κάνει και εμένα.

Η απάντηση της αντιπροσωπείας είναι ότι είναι βλάμμενο γενικά το συστηματάκι, και δεν υπάρχει γιατρια... Μάλλον βαριούνται να το αλλάξουν
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
sgonzales 
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Οκτ 2003, 01:44:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mπαίνω και εγώ στο club του <<τρελού δείκτη>> Evil Evil
Τη μία έδειχνε παύλες την άλλη γεμάτο και σήμερα γεμάτο και αναβόσβηνε Shocked Shocked Shocked Ευτυχώς υπάρχει και ο παραδοσιακός τρόπος Wink και επανέερχεται η κανονική λειτουργία στην καρδιά .ΟΥΦ
Επιστροφή στην κορυφή
kfilis 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 xs 1.6

Ένταξη: 19 Μάρ 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Οκτ 2003, 06:35:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά και σε μένα συμβαίνει το ίδιο. Δείχνει ότι θέλει όποτε θέλει. Στην αρχή και γω ανησύχησα, αλλά μετά και τον οπτικό έλεγχο ηρέμισα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
nemo (ΧΡΗΣΤΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 CC ROLAND GARROS

Ένταξη: 29 Ιαν 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Οκτ 2003, 11:40:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν ακούστε όλοι από έναν πρώην παθόντα... Στους τρείς μήνες το κάρο άρχισε να βγάζει τα προβλήματα που αναφέρεται όλοι στην ένδειξη στάθμης λαδιού... Μια τις 6 παύλες να αναβοσβήνουν, μια 6 βούλες να αναβοσβήνουν, που σημαίνει ότι έχει παραπάνω λάδι απ' το κανονικό, μια οτι δεν έχει καθόλου λάδι... Η lion είχε πει ότι φταίει το πρόγραμμα... Το πήγα περάσαν νέο προγραμμα αλλά μετά δύο μέρες τα ίδια... Τους το ξαναπάω και μου λένε ότι φταίει ο συναγερμός που δεν είναι πεζο!!! Σιγά μην έφταιγε και η κοσμική ακτινοβολία!!! Το πάω εκεί που το αγόρασα... Μου λένε φταίει το πρόγραμμα... Τους λέω αστα τα πανε κι άλλοι αυτά... Αλλή λύση πείτε μου... Μου λένε ότι φταίνε οι φλασσοδιακόπτες γιατί μέσα σε αυτούς είναι το κύκλωμα που ελέγχει τον αισθητήρα... Δεν το πίστεψα να πώ την αλήθεια αλλά τους άφησα να το αλλάξουν... Φυσικά τα ίδια και μάλιστα χειρότερα, γιατί ο νέος φλασοδιακόπτης ήταν ελλατωματικός και όποτε το τιμόνι επαναφερόταν στην ευθεία μετά από δεξιά στροφή, έβγαζε αριστερό φλας μόνο του... Artificial Intelligence!!! Το ξαναπάω και αρχίζω τα μπινελίκια... Ξαναλλάζουν τους φλασοδιακόπτες και μου λένε ότι το αμάξι θα μείνει μέσα να αλλάξουν αισθητήρα λαδιού τελικά... Το αφήνω... Το πέρνω την επόμενη με καινούργιο αισθητήρα... Την άλλη μέρα βλέπω διαρροή λαδιού από κάτω.... Βαστάτε τούρκοι τα άρματα!!! Τους ρίχνω μερικά τηλεφωνικά μπινελίκια ακόμα, και πάω να τους πω τα υπόλοιπα από κοντά... Όπως απόδείχτηκε το τζιμάνι ο μηχανικός δεν είχε τοποθετήσει σωστά την τσιμούχα του καπακιού στο οποίο βιδώνει ο αισθητήρας λαδιού... Ξανά λύσιμο, ξανά μέσα το αυτοκίνητο... Μέτά από όλα αυτά ο αισθητήρας λαδιού δουλεύει περίφημα... Αλλά εγώ είμουν στα πρόθυρα να πάω φυλακή, αφού σε λίγο θα έστελνα μερικούς λίγο κάτω από την επιφάνεια της γης... Αυτά παιδιά... Εύχομαι εσείς να μην τραβήξετε τίποτα από αυτά...

nEmO
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
sgonzales 
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Οκτ 2003, 08:00:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Oχι φονικά nemo είναι ζωντόβολα αλλά όχι να τους κάνεις και λίπασμα ....
Επιστροφή στην κορυφή
sgonzales 
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Οκτ 2003, 08:00:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...
Επιστροφή στην κορυφή
Pascal (Πασχάλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 XT 1,1lt (2002)

Ένταξη: 04 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Οκτ 2003, 17:55:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ακριβως το ιδιο προβλημα.
το 206 το εχω γυρω στους 9 μηνες και πριν καμια βδομαδα αναβοσβηνε ο δεικτης λαδιου και εβγαζε τις 6 παυλες.μετα απο ενα δυωρο σταματησε.
Το πηγα στην αντιπρωσοπια και μου ειπαν οτι θελει αναβαθμησει το λογισμικο, ειδαν οτι ειχα mp3 και ειπαν οτι αυτο φταει.
Ακομα δεν το εχω κανει.
Μεσα στην βδομαδα θα το κανω αναβαθμιση και θα σας πω τι εγινε.
Μπορει να πεσει και 2gunfire αν το ξαναβγαλει

<<Drugs kill keep Music Clean>>
Επιστροφή στην κορυφή
nikq (Nikos)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.4 quiksilver (8/2001)

Ένταξη: 09 Ιούλ 2003
Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Οκτ 2003, 20:02:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδία μια είναι η λύση σε όσους το έχουν! Να κάνουν αναβάθμιση του λογισμικού.
Εάν θέλετε πηγαίνετε στην σελίδα http://206gti.net/faq/ και βρέστε τον τίτλο Electrical Trouble Shooting......
Επιστροφή στην κορυφή
sgonzales 
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Οκτ 2003, 08:52:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikq έγραψε:
Παιδία μια είναι η λύση σε όσους το έχουν! Να κάνουν αναβάθμιση του λογισμικού.
Εάν θέλετε πηγαίνετε στην σελίδα http://206gti.net/faq/ και βρέστε τον τίτλο Electrical Trouble Shooting......

Σωστός Thumb right
ελπίζω να πετύχαίνει .................
Επιστροφή στην κορυφή
johnfromhaidari 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 XS 1.6 110HP

Ένταξη: 03 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 12 Νοέ 2003, 21:51:06    Θέμα δημοσίευσης: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ CLUB ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ!!!ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ 1500 ΧΛΜ ΚΑΙ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΛΑΔΙΟΥ ΜΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΑΔΙ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ(!!!!!!!@@@@@) Η ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΣΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ "ΠΝΙΓΕΤΑΙ"ΗΜΑΡΤΟΝ.ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ 3 ΚΟΥΤΑΚΙΑ ΓΕΜΑΤΑ Η ΟΤΙ ΕΧΕΙ 1 ΚΟΥΤΑΚΙ!!Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΛΑΔΙΟΥ?
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Νοέ 2003, 07:16:16    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

johnfromhaidari έγραψε:
...Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΛΑΔΙΟΥ?

Αυτό το πρόβλημα έχει αντιμετωπιστεί και με αναβάθμιση λογισμικού του εγκεφάλου. Εύχομαι να ισχύει και για το δικό σου. Ρώτα στην αντιπροσωπεία.

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Araneida (Γιάννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 XS, 1.6

Ένταξη: 08 Σεπ 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη - Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Νοέ 2003, 14:14:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά φταίει ο αισθητήρας λαδιού. παρουσιάστικε και σε μένα το πρόβλημα και μετά από πολύ...."σκέψιμο" στο συνεργείο βρήκαν οτι εφταιγε ο αισθητήρας. Τώρα όλα είναι ΟΚ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
johnfromhaidari 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 XS 1.6 110HP

Ένταξη: 03 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Δεκ 2003, 18:05:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΛΥΘΗΚΕ.ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.....(ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΣΤΑ 2000 ΧΛΜ!!!)
Επιστροφή στην κορυφή
Plasmer (Γιωργος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 cc 1.6

Ένταξη: 28 Ιούλ 2003
Τόπος: Ζωγραφου / Ιωαννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιαν 2004, 17:32:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αλλο ένα θέμα στο οποίο
η στάση το συνεργείων ήταν κλασσική.

Στην αρχή βαριόταν να ασχοληθούν και λέγαν
ότι γενικά το σύστημα ειναι για τα πανηγύρια!!!

Μετά τους την πέσαμε όλοι μαζί διαβάζοντας ότι σε κάποιους
διορθώθηκε, και ξαφνικά το σύστημα μόνο ψιλοηλήθιο δεν είναι.

Σε εμένα το διαγνωστικό έδειξε αμέσως τη βλάβη
και την απόμενη φορά θα κάνω αναβάθμιση του λογισμικού.
Αν αυτο δεν παίξει (που θα παίξει μάλλον) πάω για αισθητήρα.

Α ρε αθάνατες αντιπροσωπίες.

Πάντως αν τους πιέσεις λίγο και πέσεις σε καλή αντιπροσωπία,
τελικά βγάζεις άκρη. Σε άλλο ποστ γράφω σε ποια αντιπροσωπία πάω εγώ.
Είναι καλά παιδιά εκεί, και όταν ακούν ότι υπάρχει και κάποιο
site σχετικό για τα 206 ενδιαφέρονται να μάθουν
από τις εμπειρίες των οδηγών. Δεν το παίζουν παντογνώστες.
Βέβαια έχουν τα όριά τους...

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΑΓΙΑΞ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 1 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης