PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

γα** τα προβληματα μου γα**!!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
aris ioannina (aris ioannina)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206xs 16v 2002

Ένταξη: 07 Αύγ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Αύγ 2003, 20:57:07    Θέμα δημοσίευσης: γα** τα προβληματα μου γα**!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τ να σασ πω ρε παιδια...εχω ξενερωσει με τη μαλ@@@ια που πηγα και πηρα. εχουμε και λεμε.
...το καθησμα κανει τακ τακ οταν επιταχυνω επιβραδυνω.τι ειναι αυτο τωρα;;
...το σημαντικοτερο -ενασ μεταλικοσ`ΘΟΡΥΒΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΕΞΙΑ και ιδιαιτερα οταν ειναι κρυο και οταν πεφρουν χαμηλα οι στροφεσ γκαζωνω.
...το τιμονι αρχισε και κανει τακ τακ οταν το κανο δεξεια αριστερα σε μικρη κλιμακα στιγμιαια.α!! νιωθω και ενα βουουου απ το υδραυλικο .γυσιολογικο;;
τελοσ με τα λαδια;; εχω 6300χλμ 8 μηνεσ. να τα αλλαξω;;και αν ναι και φιλτρο;πιιο προτινετε;;

rallye for ever!!krima pou den to pira!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Αύγ 2003, 23:33:02    Θέμα δημοσίευσης: Re: γα** τα προβληματα μου γα**!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

aris ioannina έγραψε:
τ να σασ πω ρε παιδια...εχω ξενερωσει με τη μαλ@@@ια που πηγα και πηρα. εχουμε και λεμε.
...το σημαντικοτερο -ενασ μεταλικοσ`ΘΟΡΥΒΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΕΞΙΑ και ιδιαιτερα οταν ειναι κρυο και οταν πεφρουν χαμηλα οι στροφεσ γκαζωνω.
...το τιμονι αρχισε και κανει τακ τακ οταν το κανο δεξεια αριστερα σε μικρη κλιμακα στιγμιαια.α!! νιωθω και ενα βουουου απ το υδραυλικο .γυσιολογικο;;
τελοσ με τα λαδια;; εχω 6300χλμ 8 μηνεσ. να τα αλλαξω;;και αν ναι και φιλτρο;πιιο προτινετε;;

μη βριζεις ρε ...Τακη...ει-ειμαστε εκπομπη λογου....

τωρα για το καθισμα , κι εμενα κανει τακ τακ και παει μπρος-πισω.
κυριως η πλατη. ισως ειναι το ιδιο.
αν προκειται για ιδιο προβλημα , πηγαινε να στο σφιξουν-σε μενα δεν εγινε τιποτα οσο και να το εσφιξαν.
μαλιστα μου ειπαν πως ειναι ...φυσιολογικο???!!!??? και πως ακομα κιαν αλλαξω ολο το καθισμα με αλλο καινουργιο παλι τα ιδια θα κανει...!!!!
το εχω παρατησει στη μοιρα του.
θελει ψαξιμο για να το φτιαξεις , αν τελικα τα καταφερεις.

Επιστροφή στην κορυφή
kavaliotis (Μάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 307 cc 1.6

Ένταξη: 01 Ιούν 2003
Τόπος: Καβάλα - Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Αύγ 2003, 05:00:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP αν εχεις το PREMIUM τοτε εχουμε ακριβως το ιδιο αμαξι και τουλαχιστον σε εμενα δεν κανει αυτα που λετε και τον εχω 3 χρονια τον πεζουλα.. Δειτε μπας και ειναι και κανα φυλλαρακι που εχει μπει μεσα στον αεροθαλαμο, στου πατερα μου το αμαξι για 1 χρονο εκανε εναν παραξενο θορυβο πολυ σπαστικο και τελικα ηταν ενα φυλλαρακι! Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Αύγ 2003, 23:50:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kavaliotis έγραψε:
DimiP αν εχεις το PREMIUM τοτε εχουμε ακριβως το ιδιο αμαξι και τουλαχιστον σε εμενα δεν κανει αυτα που λετε και τον εχω 3 χρονια τον πεζουλα.. Δειτε μπας και ειναι και κανα φυλλαρακι που εχει μπει μεσα στον αεροθαλαμο, στου πατερα μου το αμαξι για 1 χρονο εκανε εναν παραξενο θορυβο πολυ σπαστικο και τελικα ηταν ενα φυλλαρακι! Laughing Laughing Laughing

οχι, εχω το xt σκετο!
αυτο με το καθισμα με ταλαιπωρει και αγανακτω γιατι σε τοσους μεσα στο forum μονο 1 βρηκα με το ιδιο προβλημα και στην Peugeot μου λενε οτι ειναι συνηθισμενο.!!??!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Ntinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER

Ένταξη: 14 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Αύγ 2003, 01:28:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

einai sini8ismeno.kai sto 106 mou to ekane prin valw saloni apo rallye kai se 206cc to exw dei kai genika to exw akousei polles fores.einai san tzogos stis vaseis pou pianoun ston sidirodromo.den to eixa psaksei an ftiaxnotane.kaliteri lysi mias kai den einai kai spor ta ka8ismata ante vres ena salonaki apo xs,qs,gti kai kanto trampa me to diko sou kai kapoia lefta

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
DaSoP (ΧΡΗΣΤΟΣ)
Μέλος
Μέλος

206 GTi '03

Ένταξη: 22 Αύγ 2003
Τόπος: IΩΑΝΝΙΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Αύγ 2003, 11:23:04    Θέμα δημοσίευσης: Re: γα** τα προβληματα μου γα**!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

aris ioannina έγραψε:

Πατριώτη παγουρα καλημερα! Λοιπον για τα καθισματα δεν γνωριζω μιας και το δικο μου δεν κανει κατι αναλογο! ο θορυβος που λες οτι κανει τον ακους απο το χωρο του κινητηρα? αν ναι τοτε ριξε μια ματια εδω: http://206gti.net/enginecover/ κατι παιζει με το καπακι του μοτερ! τωρα για το τιμονι πηγαινε στον βλακα εκει στην PEUGEOT (αυτον που μοιαζει με μπεκρουλιακα δεξια στην γωνια) και πρηξε τον να σου το λυσει ολο το τιμονι και να ελεγξει ολο το συστημα διευθυνσης! Ελπιζω να τα πουμε πουθενα!

LET'S GET FASTERRRRRRRRRR!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16v (2001)

Ένταξη: 24 Ιαν 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Αύγ 2003, 21:52:04    Θέμα δημοσίευσης: Re: γα** τα προβληματα μου γα**!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

aris ioannina έγραψε:

Το 206 XS 1,6 16v μαλ@@κια ;;; Shocked
Ντροπή, ντροπή!!!
Wink Wink
Μπορεί τώρα να ξενέρωσες, αλλά μετά θα φτιαχτείς άγρια (εφόσον αξιοποιήσεις τις δυνατότητες του πολύ καλού αυτοκινήτου σου...) Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Πάντως αφού είσαι εντός εγγύησης, μην φοβάσαι...

Πάντως τα λάδια άλλαξέ τα και βάλε full - συνθετικά, κατά προτίμηση 5w - 40 (υπάρχουν πολλές προτάσεις στην αγορά, αλλά το club έχει κατωχυρώσει πολύ υψηλής ποιότητας λιπαντικά σε πολύ ευνοϊκές τιμές!).

Μην εμπιστεύεσαι και πολύ την αντιπροσωπεία στο θέμα του λιπαντικού... Υποψιάζομαι πως και η εκεί αντιπροσωπεία βάζει ήμισυνθετικά 15w-50 (ή στην καλύτερη περίπτωση ημισυνθετικά 10w-40)...

Ένα 206 την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα!
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Αύγ 2003, 22:48:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ntinos έγραψε:
einai sini8ismeno.kai sto 106 mou to ekane prin valw saloni apo rallye kai se 206cc to exw dei kai genika to exw akousei polles fores.einai san tzogos stis vaseis pou pianoun ston sidirodromo.den to eixa psaksei an ftiaxnotane.kaliteri lysi mias kai den einai kai spor ta ka8ismata ante vres ena salonaki apo xs,qs,gti kai kanto trampa me to diko sou kai kapoia lefta

δυστυχως δεν μπαινει λογω του οτι 4θυρο ενω αυτα τα σαλονια ειναι απο 3θυρα, εχουν αλλο μηκος οι σιδηροδρομοι.
θα εβαζα bucket (sparco,omp,...) αλλα θα φαινεται υπερβολικο και θα γελαει ο κοσμος ... αντε να ξερει ο αλλος για ποιο λογο τα εβαλα εγω μετα....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης