Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
pappaki (Δημήτρης) Δραστήριο μέλος

106 Rallye 16v
Ένταξη: 27 Ιαν 2003 Δημοσιεύσεις: 291 Τόπος: Δυο τετράγωνα πάνω από τον παράγοντα...
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Αύγ 2003, 19:40:12 Θέμα δημοσίευσης: 206 - Με ή χωρίς ηλιοροφή.......... |
|
|
Καλησπέρα σε όλο το forum,σας παρακολουθώ συχνά και μαλλον έχω κολλήσει το μικρόβιο του 206.Για αυτό το λόγο σκέφτομαι μεσα στο φθινόπωρο να αποχωριστώ το αγαπημένο μου AROSA 1.0(2 χρονια είναι αυτά και ήταν απίστευτα.....) ,για ενα 206 1.6(τωρα που ήρθε και το facelift)!Το μόνο που με απασχολέι ειναι η τοποθέτηση της ηλιοροφής,η ιδέα της ηλιοροφής με ενθουσιάζει πολύ,αλλά έχω ακούσει διαφορα για τη συγκεκριμένη,μαλλον εχει χαρακτήρα ,όπως άλλωστε και όλο το αυτοκίνητο Περιμέμω γνώμες ...............
Ευχαριστώ. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
aris ioannina (aris ioannina) Νέος χρήστης

206xs 16v 2002
Ένταξη: 07 Αύγ 2003 Δημοσιεύσεις: 61
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Αύγ 2003, 20:01:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
den aksizei...papi mou. kalitera xoris. ase pou einai idi strogilo to sxima toy kai me thn orofi tha ginei san augo...auti einai i prosopiki mou gnomi vevea. uparxoun kai alloi pou exoun valoi ..auto to aisxos 
rallye for ever!!krima pou den to pira!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5257 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 22 Αύγ 2003, 00:21:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
η μαμισια ηλιοροφη του 206 ειναι απαραδεκτη!
προβληματα τριγμων,
προβληματα στεγανοτητας,
προβληματα στο πλυσιμο,
απαραδεκτη τεχνολογικα,
ασχημη εως απαραδεκτη.
αν ηθελα οπωςδηποτε ηλιοροφη θα το επαιρνα σκετο και θα εβαζα μια σε εξειδικευμενο καταστημα που κανει τετοιες επεμβασεις, εφοσον ημουν διατεθειμενος να κοψω και να ραψω....
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
pezomania (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 1231 Τόπος: Mandra
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 22 Αύγ 2003, 09:25:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Χωρίς ηλιοροφή._
Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Svstouk (Στέφανος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)
Ένταξη: 09 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 869 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 22 Αύγ 2003, 09:28:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καταρχήν καλώς μας ήρθες!
Το θέμα της ηλιοροφής είναι καθαρά προσωπική απόφαση. Σου αρέσει, τη βάζεις, δεν σου αρέσει, δεν την βάζεις.
Το πρόβλημα είναι στα αντικειμενικά προβλήματα που παρουσιάζει η ηλιοροφή. Δεν ξέρω από πρώτο χέρι, πάντως δεν έχω ακούσει κολακευτικά σχόλια.
Αν έβαζα, θα έκανα ό,τι και ο DimiP : θα την έβαζα σε ένα εξωτερικό συνεργείο, ΑΝ ποτέ το αποφάσιζα.
Ελπίζω να σε βοήθησα! 
Be ware! Lion within! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
teoman (Τεό) Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor
Ένταξη: 19 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 2143 Τόπος: Jurassic Park
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 22 Αύγ 2003, 10:02:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλώς ήρθες Αν και πολύ παλιό μέλος,καθυστέρησες αρκετά για το πρώτο post
1.6xs (ή gti) είναι η best value λύση στην ελληνική αγορά,στην συγκεκριμένη κατηγορία.
Χωρίς ηλιοροφή όμως.Εν καιρώ θα ακούσεις αρκετούς περίεργους ήχους/τριγμούς από κάτω (ζοάν),από πίσω (εταζέρα,πινακίδα),από μέσα (ζώνες,πλαστικά,παράθυρα),από μπροστά (μεταλλικά ελάσματα σε σημεία στήριξης κινητήρα).Δεν χρειάζεται να ακούς και από πάνω (ηλιοροφή). 
Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)
Ένταξη: 10 Οκτ 2002 Δημοσιεύσεις: 1865 Τόπος: Αμπελογκάρντεν
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 22 Αύγ 2003, 10:43:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Η ηλιοροφή του 206, είναι κατα την γνώμη μου χοντροκομμένη και χαλάει και το σχήμα του αυτοκινήτου.....
Αν και μου αρέσουν οι ηλιοροφές, αυτή δεν θα την έβαζα...
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ntinos Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER
Ένταξη: 14 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 417
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Αύγ 2003, 02:35:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
parto me iliorofi kai astous na lene iii mallon asto na trizei.kai eidika ama kapnizeis.einai alli fasi i iliorofi.poli psihoplakwma einai olo lamarina 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kavaliotis (Μάκης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 307 cc 1.6
Ένταξη: 01 Ιούν 2003 Δημοσιεύσεις: 487 Τόπος: Καβάλα - Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Αύγ 2003, 05:43:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φιλε και εγω χωρις ηλιοροφη σου προτεινω, πριν 3 χρονια που πηρα το δικο μου ψηνομουνα απειρα να εχει ηλιοροφη αλλα οταν το ειδα απο κοντα το αμαξι μονο ξυνιλα μου εφερε, δεν ταιριαζει καθολου στο 206.. Ασε που εχω ακουσει για τα προβληματα που εχει μετα απο καποια χρηση (τα γνωστα που σου λενε τα παιδια πιο πανω).. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5257 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Αύγ 2003, 23:47:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ntinos έγραψε: | parto me iliorofi kai astous na lene iii mallon asto na trizei.kai eidika ama kapnizeis.einai alli fasi i iliorofi.poli psihoplakwma einai olo lamarina  |
επειδη το καπνισμα κανει κακο στην υγεια, την τσεπη και το σαλονι του 206 μας , εχουμε πει πως δεν καπνιζουμε!
ειναι κακο ρε παιδι μου , δεν κανει !

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ntinos Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER
Ένταξη: 14 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 417
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Αύγ 2003, 01:22:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
i ILIOROFI einai hontrokomeni ALLA einai kai terastia
episis filos mou me 206 xs mavro me iliorofi (pou einai mavri kai den xtypaei toso asxima sto mati) meta apo 3 xronia vandalismou den exei akousei tsik akoma.kai leitourgei apsoga.twra gia diaroes ktl ama valei kai 5 stagones neraki mesa ti 8a ginei dil?8a liwsei i tapetsaria?ase pou i iliorofi koudounizei mono otan einai anoixti sini8ws
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106 Rallye 16v
Ένταξη: 27 Ιαν 2003 Δημοσιεύσεις: 291 Τόπος: Δυο τετράγωνα πάνω από τον παράγοντα...
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 25 Αύγ 2003, 16:31:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ,ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.ΜΕ ΗΛΙΟΡΟΦΗ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vasso (Βάσω) Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)
Ένταξη: 09 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 395 Τόπος: Fortaleza - Brasil (Νέα Σμύρνη)
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 26 Αύγ 2003, 13:54:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πέρα από τριγμούς .... είναι η πιο άσχημη ηλιοφορή που έχω δει ποτέ σε αυτοκίνητο...
Δικό σου γούστο όμως . Σε αυτό εσύ αποφασίζεις !
Με το καλό να το πάρεις 
 Fortaleza !!
Ο ήλιος καίει ..... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kavaliotis (Μάκης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 307 cc 1.6
Ένταξη: 01 Ιούν 2003 Δημοσιεύσεις: 487 Τόπος: Καβάλα - Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 26 Αύγ 2003, 17:25:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Οντως του 206 η ηλιοροφη ειναι η πιο ασχημη..Και απορω πως σε ενα τοσο πανεμορφο και προσεγμενο αμαξι σαν το 206 δεν ειχαν την ιδια επιτυχια και στο μοντελο με ηλιοροφη..  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Petros (Πέτρος) Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) ΧS2 (2002)
Ένταξη: 16 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 113 Τόπος: Αθήνα - Βριλήσσια
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 26 Αύγ 2003, 21:42:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τρίζει; Ε και;;;!!!
Ποιος δε θέλει ένα στρέμα ουρανού πάνω από το κεφάλι του; Δεν παει να τρίζει;
Ως προς την εξωτερική εμφάνιση περί ορέξεως κολοκυθόπιττα (προσωπικά μου αρέσει περισσότερο με την ηλιοροφή), αλλά από μέσα είναι ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ! Ελλάδα, ήλιος, ανοιξιάτικο αεράκι και ηλιοροφή μεγέθους ασύγκρητου με οτιδήποτε εργοστασιακό και μη...
Πάντως όντως τρίζει... 
In Rallye I trust (παρόλο που το αποχωρίστηκα) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Daloup-man (Ανδρέας) Φανατικό μέλος

Honda Civic Vti 160hp '05/96 κόκκινο
Ένταξη: 21 Ιούλ 2003 Δημοσιεύσεις: 327 Τόπος: Αθήνα,Κάτω Πατήσια
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 16 Σεπ 2003, 11:54:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
pappaki έγραψε: | ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ,ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.ΜΕ ΗΛΙΟΡΟΦΗ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ  | γΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ! ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ 1,4 XS ΣΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΧΡΩΜΑΤΑΚΙ-PERSEPOLIS ΛΕΓΕΤΑΙ-ΜΕ ΟΡΟΦΟΥΛΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΧΤΟ! ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΤΘΕΣΗ Κ ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ...ΤΡΙΖΕΙ ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ,ΑΛΛΑ ΟΚ!!! ΑΠΟ Μ=ΝΕΡΟ Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α! ΕΓΩ ΨΗΓΙΖΩ ΟΡΟΦΗ ΔΑΓΚΩΤΟ! IT'S UP TO U! ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΤΟ PUGΑΚΙ ΣΟΥ! 

ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ ... ΚΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kouk (Νίκος) Μόλις έγραψα

206 1.4 XS
Ένταξη: 15 Ιαν 2003 Δημοσιεύσεις: 9 Τόπος: Αθήνα..κατα καιρούς Κύμη Ευβοίας
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 16 Σεπ 2003, 13:43:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Στο 1.4 XS,έτριζε η ηλιοροφή στο σημείο που είναι και η πλαφονιέρα!
Ανοιξα και βρήκα οτι κάποια καλώδια δεν είχαν στερεωθεί όπως έπρεπε!
Με την κατάλληλη τακτοποίηση το πρόβλημα λύθηκε!
Πάντως άλλο τρίξιμο απο την ηλιοροφή στο δικό μου δεν έχω! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
klain (giorgos) Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.4 (16V) SpPk (2006)
Ένταξη: 08 Ιούν 2003 Δημοσιεύσεις: 211 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 16 Σεπ 2003, 16:39:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εμφανισιακά νομίζω πως η ηλιοροφή είναι ολίγον τι απαράδεκτη. Όλα τα λεφτά είναι η διάφανη οροφή του 307sw... Έχω πάθει μεγάλη πλάκα!! Αν δεν κάνω λάθος η ίδια οροφή δεν υπάρχει και στο roland garros; Είμαι απίστευτα ερωτευμένος με αυτή την οροφή... βάζεις clima να νομίζεις οτί σε χτυπάει ο αέρας... χαζεύεις απο την διάφανη οροφή σου τον ουρανο... αxxxxxxxx! (και μετά γίνεσαι ακορντεόν με τον μπροστά γιατι χάζευες)
Σοβαρά πάντως αν είχα κατι $$ παραπάνω άνετα το έπαιρνα! Ούτε βλακείες να προεξέχουν απο τον ουρανό σου... ούτε τριγμοί... ούτε να μπαίνουν νερά.... da best!
Ax bax! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Daloup-man (Ανδρέας) Φανατικό μέλος

Honda Civic Vti 160hp '05/96 κόκκινο
Ένταξη: 21 Ιούλ 2003 Δημοσιεύσεις: 327 Τόπος: Αθήνα,Κάτω Πατήσια
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 17 Σεπ 2003, 09:54:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
klain έγραψε: | Εμφανισιακά νομίζω πως η ηλιοροφή είναι ολίγον τι απαράδεκτη. Όλα τα λεφτά είναι η διάφανη οροφή του 307sw... Έχω πάθει μεγάλη πλάκα!! Αν δεν κάνω λάθος η ίδια οροφή δεν υπάρχει και στο roland garros; Είμαι απίστευτα ερωτευμένος με αυτή την οροφή... βάζεις clima να νομίζεις οτί σε χτυπάει ο αέρας... χαζεύεις απο την διάφανη οροφή σου τον ουρανο... αxxxxxxxx! (και μετά γίνεσαι ακορντεόν με τον μπροστά γιατι χάζευες)
Σοβαρά πάντως αν είχα κατι $$ παραπάνω άνετα το έπαιρνα! Ούτε βλακείες να προεξέχουν απο τον ουρανό σου... ούτε τριγμοί... ούτε να μπαίνουν νερά.... da best!
Ax bax! |
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ R.G. ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΠΑΙΧΤΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ! ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΓΟΥΣΤΟΥ! ΠΑΝΤΩΣ ΝΕΡΑ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ! 

ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ ... ΚΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106 Rallye 16v
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 03 Οκτ 2003, 18:38:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Γεια σας και πάλι ,λοιπόν πριν 10 μέρες παρήγγειλα και εγώ ένα 206 1.6 GTI,sidobre, χωρίς τελικά ηλιοροφή,(εντάξει με πείσατε ).Το κακό ειναι οτι κάνει 2 μήνες να έρθει .Τι να κάνουμε υπομονή.
Αυτό που ήθελα να ρωτήσω τώρα είναι,αν το 1.6 GTI έχει την ίδια ανάρτηση με το 2.0 GTI,ή έχει αυτή του Χς?
Ευχαριστώ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|