PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

106 - Σύνδεση air/fuel ratio gauge

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Νοέ 2005, 22:07:05    Θέμα δημοσίευσης: 106 - Σύνδεση air/fuel ratio gauge Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν βρηκα κατι παρομοιο ετσι και ανοιξα αυτο το topic λογω του οτι σημερα μου ρθε το οργανακι. Ελεγα να το βαλω μονος αλλα στις οδηγιες τα λεει περιεργα.λογω του οτι ειναι universal χρησης εχει οδηγιες για ολα τα ειδη sensor.εμεις τι εχουμε? heated ή οχι? 1?2?3?4 καλωδιων?

χαθηκαμε παλι λεμε...μαλλον θα απευθυνθω σε μηχανικο/ηλεκτρολογο απλα ανοιξα το topic μπας μαθουμε και τιποτα Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
tirokomos (Να μας γραφεις...)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

Ένταξη: 07 Μάρ 2005
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Νοέ 2005, 22:41:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οσον αφορα το Halmeter σημερα ρωτησα καποιον σε ενα μαγαζι στη θεσσαλονικη που εχει αξεσουαρ αυτοκινητων αν υπαρχει περιπτωση το οργανακι αυτο να μπρεδεψει τον λ και μου ειπε πως δεν υπαρχει καποια τετοια πιθανοτητα καθως συνδεεται απλα με ενα καλωδιο το οποιο ακολουθαει τις πληροφοριες του λ χωρις να μπορει να τον μπερδεψει λογω καποιου αισθητηρα... Laughing Laughing Laughing

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Νοέ 2005, 07:54:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά να μπερδέψει δεν υπάρχει περίπτωση γιατί το a/f με "κλέφτη" διαβάζει το ρεύμα που παράγει ο "λ" και δείχνει τα αποτελέσματά του. Δεν κάνει κάτι άλλο.
Οι "λ" μας έχουν 4 καλώδια. Προσπαθώ να θυμηθώ, έχω την αίσθηση και βάση του σχεδιαγράμματος ότι η σύνδεση πρέπει να γίνει στο μαύρο καλώδιο (όλα τα άλλα είναι άσπρα. Αν βάλεις "κλέφτη" δεν θα έχεις πρόβλημα για να χαλάσεις κάποιο καλώδιο. Περισσότερα στους ηλεκτρολόγους. Wink

Ηλεκτρολόγος (καλύτερα) θα πρέπει να σου βρει από την ασφαλειοθήκη κάτω από το τιμόνι καλώδιο που θα δίνει ρεύμα μόνο με τον διακόπτη ανοιχτό, για να μην δουλεύει "υπερωρίες" το a/f.

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Νοέ 2005, 17:02:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΡΟΕΔΡΟΣ======ΜASTER!!!!!!!!Αντε να δουμε τωρα τι θα γινει και που θα γινει.... Wink

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Νοέ 2005, 17:16:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

H μήπως το γκρί καλώδιο; Scratch (τελικά τώρα που το θυμάμαι έχει 2 άσπρα, 1 γκρι και ένα μαύρο) Στο σχεδιάγραμμα τί λέει; Δεν έχω και το 206 κοντά μου να δω που το έχω βάλει... Rolling eyes

Στο γκρί τελικά νομίζω... Σε μπέρδεψα τώρα ε; Laughing

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Νοέ 2005, 18:38:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οντως το σχεδιαγραμμα λεει για για το γκρι καλωδιο να συνδεθει οποτε σωστη η διορθωση. Laughing

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Νοέ 2005, 18:53:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tsosmoulis έγραψε:
οντως το σχεδιαγραμμα λεει για για το γκρι καλωδιο να συνδεθει οποτε σωστη η διορθωση. Laughing
Με λιγη τυχη δηλαδη θα τα καταφερουμε????? Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
DrJekyll (Αλέκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 30 Νοέ 2004
Τόπος: Serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Μάρ 2006, 18:09:14    Θέμα δημοσίευσης: ... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απορία...
Υπάρχει κάποια διαφορά στην τάση του ρεύματος μεταξύ AFM και αυτοκινήτου...?
Κάπου άκουσα πως ενω το AFM δουλεύει με 1 volt, το αυτοκίνητο στέλνει σήμα με 1,2 volt...
Αυτό δεν έχει κάποια επίπτωση στην τιμή που διαβάζουμε?

(Δηλαδή εκεί που δείχνει 2 πράσινα κουτάκια....η πραγματική τιμή είναι 1...) Confused
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Οκτ 2006, 13:45:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειπα να μην ανοιξω καινουργιο θεμα γιατι το προβλημα μου ειναι παρομοιο.Εχω μια κολονα και 3 οργανακια που πρεπει να μπουνε πανω της.Ειναι ενα Βολτομετρο ενα Halmeter και ενα θερμοκρασιας λαδιου.
Πρωτο βημα.Σκεφτομαι να επενδυσω την κολονα με γκρι βελουδο ωστε να δενει με την μαμα κολονα.Δεν πιστευω να κοστιζει και παρα πολλα γιατι ειναι μικρη επιφανεια.
Μετα δεν ξερω την διαδικασια.Πρωτα θα μπει η κολονα στο αμαξι και μετα θα περαστουν πανω της τα οργανακια ή θα γινει το αντιθετο?
Εκτος απο ηλεκτρολογο που θα συνδεσει τα οργανακια με το ρευμα τι αλλο θα χριαστω?

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Edirnelis 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

citroen zx volcane 16v

Ένταξη: 06 Ιούν 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Οκτ 2006, 12:55:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το οργανάκι αυτό το έχω χρόνια τώρα και δουλεύει ικανοποιητικά. Μαλιστα έχω έτοιμη την υποδοχή με τζακ σε όλα μου τα αυτοκίνητα και το βάζω σε όποιο θελήσω. Τα δύο ασπρα καλώδια του λ έχουν ρεύμα και δεν ασχολείσαι καθόλου. Από τα άλλα δύο το μαύρο έχει το σήμα και θα το τραβήξεις μέσα στο σαλόνι στο ταμπλώ του αυτοκινήτου. Το γκρι είναι γείωση και δεν σε απασχολεί καθόλου. Θα πάρεις + και - για τα αντίστοιχα καλώδια το όργανου και το μαύρο για το σήμα. Το + όπως είπε και ο άλλος φίλος μετά τον διακόπτη για σβήνει το οργανάκι όταν σβήνεις την μηχανή. Καλή επιτυχία.
Επιστροφή στην κορυφή
TOMMI (Γιαννης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 106 1.6 (16V) RALLYE ('00 1φ)

Ένταξη: 25 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Σεπ 2011, 19:17:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

περιμενω ενα hallmeter τις autometer το αυτοκινιτο ειναι 106 μονοφυσο
που συνδεω το καλωδιο για τον διακοπτη και βρεισκεται η φυσα του λ και σε ποιο καλωδιο συνδεω ευχαριστω

http://www.insomnia.gr/classifieds/traders/241984-tommi106/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
TOMMI (Γιαννης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Σεπ 2011, 16:53:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κανεις

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
gourtz (Gourtz Sound)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 1.6 (8v) turbo

Ένταξη: 15 Ιαν 2009
Τόπος: ATHENS & PIRAEUS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Σεπ 2011, 17:05:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

περνας ενα καλωδιο απο μεσα προς την μηχανη κ το συνδεεις στον λαμδα αυτο στο οργανο θα το συνδεσεις στο σημα του οργανου. και ρευμα περνεις καπου κατω απο το διακοπτη με μια ασφαλειουλα γιατο + κ το - το γειωνεις πανω στο σασι η αν θες κατι πιο απλο αλλα οχι κ το καλυτερα περνεις ρευμα απο το ραδιο σιντι σου μαυρο ειναι το πλιν και κοκκινο το + κ ξεμπερδευεις κ εχεις κ ασφαλεια

206 και το intercooler na koitaei apilitika to thyma toy......
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
TOMMI (Γιαννης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Σεπ 2011, 17:16:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η φισα του λαμδα που βρεισκεται στην μηχανη σε 106

Επιστροφή στην κορυφή
gourtz (Gourtz Sound)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Σεπ 2011, 17:47:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οπως ειναι η εξατμισηκ φευγει απο το μοτερ προσ τα κατω θα δεις τον λαμδα ενας αισθητηρας κ εχει 4 καλωδια.... σε ενα απο τα 4 το συνδεεις... νομιζω ενα ασπρο αλλα κ να μην ειναι το ασπρο βαλε το αμαξι μπρος αστο να ζεσταθει λιγη ωρα κ με συνδεμενο οργανο αρχισε κ δοκιμαζε τα μεχρι να δεις οτι εχεις ενδειξει δεν παθενει κατι αν το βαλεις λαθος...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
TOMMI (Γιαννης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Σεπ 2011, 18:52:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ευχαριστω

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Σεπ 2011, 19:22:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παντως αν εχεις γαργαλησει αρκετα το μοτερ και παιζεις με ρυθμηση καλητερα να δωσεις λιγο περισσοτερα και να παρεις ενα wideband sensor μαζι με το οργανακι του και να εισαι 100% μεσα σαυτα που βλεπεις...
Επιστροφή στην κορυφή
gourtz (Gourtz Sound)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Σεπ 2011, 21:15:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εεεεεεεεεεε ναι..... τα απλα ειναι τσιρκο που τα λεω και εγω αλλα στο περιπου μπορεις να καταλαβεις που βρισκεσε...δλδ αν ειναι πλουσιο φτωχο η αν στεγνωνει...

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Σεπ 2011, 00:18:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kiομως υπαρχει φτωχο που ειναι καλο και πλουσιο που ειναι κακκιστο!πραμα που με το widwband θα δεις και οχι με τα medrano που παιζουν στο εμποριο...και γω αν δεν το εδινα το επομενο πραμα που θα εβαζα θα ηταν

http://www.aemelectronics.com/wideband-air-fuel-systems-15/digital-wideband-air-fuel-gauge-25/

http://www.ebay.co.uk/itm/AEM-DIGITAL-WIDEBAND-UEGO-CONTROLLER-FREE-WORLD-SHIP-/230548113176?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item35adbd0718
Επιστροφή στην κορυφή
TOMMI (Γιαννης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Σεπ 2011, 00:55:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ενταξει το widwband ειναι αλλου αλλα και η τιμη του εγω ειμαι πρωτο σταδιο και θελω να τεσταρο την σκουπα με δυο φιλτροχοανες και ενα βαρελακι δεν υπαρχει δυναμομετρο στο νιση
το μαυρο εχει το σημα
οταν ειμαι τερμα γκαζι ειμαι πλουσιο χωρις γκαζι φτωχο και οπου αλου το οργανο δειχνει τα παντα

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης