PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Σπασμένο 308(EP6DT). Πως / Γιατί κλπ κλπ;
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 19, 20, 21, 22  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 rallye f/l 150άρι (few years ago)

Ένταξη: 15 Σεπ 2010
Τόπος: Troll City

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Σεπ 2011, 17:49:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
Scotty308 έγραψε:
Οχι , αυριο θα παω να του μιλησω ..αλλα δεν περιμενω να παρω και καποια απαντηση της προκοπης Laughing

Eκει που πηγες,απλα θελει περιμενε,εχει διαρκεια.Υπομονη

Και μεγάλη κατανόηση, από το πελάτη, γιατί αυτοί τα ξέρουν ΟΛΑ και δεν παίρνουν από λόγια! Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Scotty308 (Σωτηρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

308 1.6T Tuned by "Salex"

Ένταξη: 28 Νοέ 2008
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Σεπ 2011, 18:00:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα Νεα της Παρασκευεης Wink

Λοιπον τα υλικα εχουν ερθει και το μοτερ αρχιζει και δενεται σιγα-σιγα , ελπιζω μεχρι την τεταρτη πεμπτη να μου το παραδωσουν ..
Οσο για το χωνιν , ρωτησα και μου ειπαν οτι εγιναν ολοι οι προβλεπομενοι ελεγχοι , ειναι ενταξει μεσα οι κυλινδροι και το σημαντικοτερο να μην ανησυχω και ακουω διαφορα απο διαφορους και αγχωνομαι ..
Δεν εχω λογο να μην τους πιστεψω , αλλωστε το πηγα στα κεντρικα γιαυτο ακριβως τον λογο ..οτι ξερουν τι κανουν και αυτο που κανουν το κανουν σωστα...ο καιρος θα δειξει για το αποτελεσμα ..
Αυτα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
manosm3 (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC F/L '10 & Peugeot 206 1.4 XT

Ένταξη: 17 Ιούν 2005
Τόπος: Βριλησσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Σεπ 2011, 19:10:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Scotty308 έγραψε:

Οσο για το χωνιν , ρωτησα και μου ειπαν οτι εγιναν ολοι οι προβλεπομενοι ελεγχοι , ειναι ενταξει μεσα οι κυλινδροι και το σημαντικοτερο να μην ανησυχω και ακουω διαφορα απο διαφορους και αγχωνομαι ..

Δεν εχω λογο να μην τους πιστεψω , αλλωστε το πηγα στα κεντρικα γιαυτο ακριβως τον λογο ..οτι ξερουν τι κανουν και αυτο που κανουν το κανουν σωστα...ο καιρος θα δειξει για το αποτελεσμα ..
Αυτα

Νομιζω οτι αυτο αρκει για να επιβεβαιωθουν οσα λενε καποια παιδια

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Scotty308 (Σωτηρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Σεπ 2011, 20:11:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι να επιβαιβεωθει και ποια παιδια ?? Εδω οι αποψεις ειναι διχασμενες ..δεν εχουμε καταληξει τελικα στο τι εφταιξε..?? Εγω παντως με αυτα που εχουν γραφτει και αναφερθει δεν ειμαι σιγουρος..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Σεπ 2011, 20:32:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Scotty308 έγραψε:
Τι να επιβαιβεωθει και ποια παιδια ?? Εδω οι αποψεις ειναι διχασμενες ..δεν εχουμε καταληξει τελικα στο τι εφταιξε..?? Εγω παντως με αυτα που εχουν γραφτει και αναφερθει δεν ειμαι σιγουρος..

ενω με αυτά που σου είπαν στην αντιπροσωπεία ξέρεις γιατί έσπασε?

Επιστροφή στην κορυφή
Scotty308 (Σωτηρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Σεπ 2011, 20:35:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΟΧΙ ..δεν εχω καταληξει καπου με σιγουρια ..αλλωστε ποιος μπορει να το πει με σιγουρια το τι εφταιξε πραγματικα Confused
Επιστροφή στην κορυφή
isim (Ιωαννης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

208 Allure

Ένταξη: 10 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Σεπ 2011, 23:11:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το θεμα ειναι οτι το επαθες και τωρα τα ακουμπας Rolling eyes (οπως και εγω αλλωστε Crying or Very sad ). Τελος παντων καλο στρωσιμο τωρα και σου ευχομαι να μην εχεις παλι τα ιδια. Απλα για τα λεφτα θα δωσεις θα μπορουσες να βαλεις σφυριλατα και να ησυχασεις μια για παντα
Επιστροφή στην κορυφή
Lefter1s RC 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC κάποτε

Ένταξη: 22 Ιαν 2008
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Σεπ 2011, 00:54:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

isim έγραψε:
Απλα για τα λεφτα θα δωσεις θα μπορουσες να βαλεις σφυριλατα και να ησυχασεις μια για παντα

+1000. Ξανακοιταξε το φιλε. Αυτοι σου λενε μλκιες για να βγαλουν προμηθεια απο τα ανταλλακτικα.
Επιστροφή στην κορυφή
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Σεπ 2011, 12:12:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lefter1s RC έγραψε:
isim έγραψε:
Απλα για τα λεφτα θα δωσεις θα μπορουσες να βαλεις σφυριλατα και να ησυχασεις μια για παντα

+1000. Ξανακοιταξε το φιλε. Αυτοι σου λενε μλκιες για να βγαλουν προμηθεια απο τα ανταλλακτικα.

Πάει πέταξε το πουλάκι τώρα.. Crying or Very sad

Αν τους έλεγε για σφυριά στην αντιπροσωπεία θα τον "έκραζαν" σίγουρα.
Ενώ επίσης θα το απειλούσαν ότι δεν θα είχαν καμία ευθύνη για τυχόν μελλοντικά προβλήματα και φυσικά κανένας λόγος για εγγύηση.
Επιστροφή στην κορυφή
Scotty308 (Σωτηρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Σεπ 2011, 13:56:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SαλιγκαρAKIS έγραψε:
Lefter1s RC έγραψε:
isim έγραψε:

Πάει πέταξε το πουλάκι τώρα.. Crying or Very sad

Αν τους έλεγε για σφυριά στην αντιπροσωπεία θα τον "έκραζαν" σίγουρα.
Ενώ επίσης θα το απειλούσαν ότι δεν θα είχαν καμία ευθύνη για τυχόν μελλοντικά προβλήματα και φυσικά κανένας λόγος για εγγύηση.

Ετσι ακριβως ειναι , οπως τα λεει ο Σακης...
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Σεπ 2011, 14:20:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Scotty308 έγραψε:

Λοιπον τα υλικα εχουν ερθει και το μοτερ αρχιζει και δενεται σιγα-σιγα , ελπιζω μεχρι την τεταρτη πεμπτη να μου το παραδωσουν ..
Αυτα

Kάναν τίποτα στα χιτώνια ή τα αφήσανε όπως ήταν;

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Scotty308 (Σωτηρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Σεπ 2011, 14:58:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Scotty308 έγραψε:

ειπαν οτι εγιναν ολοι οι προβλεπομενοι ελεγχοι , ειναι ενταξει μεσα οι κυλινδροι κ
Αυτα

Επιστροφή στην κορυφή
SαλιγκαρAKIS (Σάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Σεπ 2011, 15:13:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Scotty308 έγραψε:
drdino έγραψε:
Scotty308 έγραψε:

ειπαν οτι εγιναν ολοι οι προβλεπομενοι ελεγχοι , ειναι ενταξει μεσα οι κυλινδροι κ
Αυτα

Άρα, τα αφήσαν όπως ήταν! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Σεπ 2011, 21:50:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Scotty308 έγραψε:
drdino έγραψε:
Scotty308 έγραψε:

Αυτα

Ναι βρε, οι προβλεπόμενοι έλεγχοι φυσικά και θα γίνονταν. Τρίψατε χιτώνια ή τα αφήσατε γυαλισμένα;

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Scotty308 (Σωτηρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Σεπ 2011, 06:47:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ξερω παραπανω ..αυτα μου ειπαν , τι να τους ελεγα αλλο , δεν ειναι σωστο και πρεπον να τους ελεγα καναντε αυτο?? κανατε το αλλο?? την στιγμη που δεν ξερω το αντικειμενο ,ειναι σαν να κανω υποδειξη στην δουλεια τους , που εκτιμω οτι την κανουν καλα , αυτο ειπαμε θα δειξει εν καιρω
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Σεπ 2011, 00:10:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε φίλε, με όλο το θάρρος που έχω λόγω του ότι είμαστε στην ίδια κοινότητα, πληρώνεις ένα σκασμό λεφτά, έχεις ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ το δικαίωμα να ρωτήσεις τι κάνουν. Embarassed

Τέσπα, όλοι φιλικά τα λέμε όλα αυτά...

Επιστροφή στην κορυφή
Scotty308 (Σωτηρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Σεπ 2011, 11:06:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν μπορω καθε λιγο και λιγακι να τους σπαω τα ουμπαλα και να τους λεω ..το κανατε αυτο?? μετρησατε αυτο ?? επαγγελματιες ειναι και ξερουν τι κανουν θα ηθελες εσυ να εχεις καποιο σπασταρχ@δι και να σου τα ζαλιζει καθε λιγο και λιγακι με ερωτησεις?? δεν νομιζω...Οταν θα μου παραδωσουν το αυτοκινητο θα μου πουν τι εκαναν και θα τα γραφει και το τιμολογιο..απλα πραματα ..το θεμα δεν ειναι οτι θα δωσω ενα καρο λεφτα , αυτο αλλωστε δεν μπορω να το αποφυγω ..το θεμα μου ειναι να μην ξαναπαθει κατι το αμαξι σοβαρο απο εδω και μπρος , μια και θα ειναι εξολοκληρου Μαμα... Cool
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Σεπ 2011, 13:35:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για αυτό το τελευταίο σου έχουν πει 3-4 άτομα την λεπτομέρεια για τα χιτώνια. Cool

Επιστροφή στην κορυφή
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2008
Τόπος: Ελλαδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Σεπ 2011, 14:26:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Για αυτό το τελευταίο σου έχουν πει 3-4 άτομα την λεπτομέρεια για τα χιτώνια. Cool

+1

Κοιτα, καταλαβαινω οτι εισαι στη "μεση" και επι της ουσιας δεν ξερεις τι και ποιον να πιστεψεις...

καθως απο την μια ανοιγεις το κομπιουτερ σου και βλεπεις ενα σωρο διαφορετικες σκεψεις και αποψεις, ευγενικες και μη...

και απο την αλλη βλεπεις ενα ακριβο αμαξι με ανοιχτο καπω που θελει ενα σκασμο λεφτα για να κλεισει το καπω του...

ειληκρινα λυπαμαι, και λυπαμαι ποιο πολυ που δεν γνωριζομασταν ποιο πριν, δεν θα ησουν σε αυτη τη φαση τωρα..... Confused Rolling eyes

Τεσπα,
ειτε με πιστευεις ειτε οχι,
προσωπικα καποια απο τα μοτερ που κυκλοφορουν τωρα η θα ερθουν στο μελλον (πχ τα 250αρια ΤΗΡ, η τα αναβαθμισμενα ΤΣΙ κτλ) ειχα συμετασχει ενεργα στις διαδηκασιες δοκιμων και εξελιξεων τους.
Οποτε οσο ασχετος και να ειμαι, εχω δει 1-2 πραγματακια,
και ιιιισως εχω και ενα μικρο δηκιο....

Και ολο αυτο τον προλογο τον κανω για να σου δωσω να καταλαβεις οτι δεν ειναι ολα οπως φαινονται.
Στα συνεργεια το πρωτο πραγμα που κατηγορουνε στα βελτιωμενα μοτερ ειναι, "γιατι" τα πειραξες????

Απο μια αποψη εχουν δηκιο βεβαια,
αλλα οχι παντα...
Και λεω οχι παντα γιατι πολυ απλα
(ειτε γιατι δεν θελουν ειτε γιατι δεν μπορουν)
δεν ξερουν να σου απαντησουν...

Σου ειπαν φταει το προγραμμα και γενικα οτι πειραξες το αμαξι,
ας πουμε οκ....
(@Σαλεξ και στα υπολοιπα παιδια, μην σκοτωθουμε τωρα οι υπολοιποι... Very happy καλοπροαιρετη κουβεντα κανουμε οκ? Very happy )

Απο τη στιγμη ομως που ενα συνοθηλευμα μηχανικων εκει μεσα, σου λενε οτι οτι τα χιτωνια σου ειναι ενταξει...

δηλαδη σε χιτωνιο που το εμβολο εσπασε, και στην συνεχεια εχει αφησει (ειτε ευκολα ορατες στο ματι η οχι) καθετες γραμμες
η ακομα και αν εχει κανει αλοιωση του χωνιν
η αν θες εστω και προληπτικα τελος παντων θα επρεπε να ειχανε στειλει το μπλοκ εξω για μετρημα, ελεγχο περασμα μπαρας, καπακι και επιφανεια μπλοκ "καθαρισμα" και ευθυγραμιση επιφανειας οχι με το σφουγγαρι που πλενει τα πιατα η αδελφη μου, (που βασικα η αδελφη μου βαριεται η μανα μου τα πλενει Very happy )
Και διαφορες ακομα δουλητσες,
οπως και αν ενδιαφεροντουσαν πραγματικα για το μελλον του κινητηρα σου απο μονοι τους θα σου προτεινανε να βαλεις τουλαχιστο τα εμβολα που εχουν οι 175αρες εκδοσεις...
Και γενικα υπαρχουν και ενα σωρο αλλα που βαριεμαι τωρα να γραφω...

Οποτε λυπαμαι φιλε μου, εσυ σιγουρα δεν φταις στην ολη ιστορια
αλλα να ξερεις πως το μελλον του κινητηρα σου, επαφειεται ποιο πολυ στην τυχη αλλα και στον καλο σχεδιασμο του, παρα στην "ποιοτικη" και "σωστη" δουλεια που θα σου κανουν... Rolling eyes

το καλυτερο σεναριο ειναι οτι αν το στρωσεις σωστα,
αν το κρατησεις τελιως μαμα (που το μοτερ σου καλα ειναι να το βελτιωσεις αλλα σε σωστη κατευθυνση)
και πανω απο ολα αν το οδηγεις σαν την αδελφη μου (το προτυπο της αργοπορειας παει σαν εμποδιο στο δρομο)
τοτε για τουλαχιστο 3000 ωρες θα εισαι οκ,
απο εκει και επειτα ναι μεν δεν θα σου σπασει αλλα θα σου ανεβασει την καταναλωση λαδιου και μετα τις 5000 ωρες λειτουργιας θα αρχισει να πεφτει η αποδοση του.

Οποτε γενικη συμβουλη (απο εναν ασχετο)
προσεχε ποιους εμπιστευεσαι....

Αυτα που βλεπεις και ακους, ειτε απο εδω μεσα, ειτε απο τις αντιπροσωπιες, ειτε απο τους βελτιωτες ειτε ειτε ειτε...
πρωτα να τα φιλτραρεις και να μην δεχεσαι τιποτα χαλαρα και αβασανιστα...

Και αυτο γιατι,
ναι μεν μιλαμε για τα ηδια εργαλεια (αυτοκινητα στην προκειμενη)
αλλα με τελιως διαφορετικη χριση και συντηριση απο τον καθε εναν απο εμας.
οποτε αυτοματως κατι που μπορει να ειναι "καλο" για σενα
για καποιον αλλον να ειναι "κακο"
και το αντιθετο φυσικα...
Επιστροφή στην κορυφή
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 26 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Σεπ 2011, 15:07:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παίδες ωραία τα λέμε του παιδιού, του μαμήσαμε και την ψυχολογία.

Για πείτε πόσοι μάστορες στο Ελλάντα ξέρουν τι είναι το χωνιν και αν μπορούν να το ελεγξουν αν όχι να το επιδιορθώσουν;

Μήπως να έβγαζε χιτώνιο έξω για αλλαγή; Εδώ το 90% των μαστόρων δένει κεφαλές και μπλόκ χωρίς δυναμόκλειδο και το χωνιν μας μάρανε;

Είπαμε άλλο το σωστό άλλο το εφικτό.

i rest my luggage
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 19, 20, 21, 22  Επόμενη
Σελίδα 20 από 22

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης