PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΚΡΑΔΑΣΜΟΙ ΣΕ 207 GT

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Μούζης (Δημήτρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.6 THP 2007

Ένταξη: 23 Αύγ 2011
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Αύγ 2011, 13:12:56    Θέμα δημοσίευσης: ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΚΡΑΔΑΣΜΟΙ ΣΕ 207 GT Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά του club...πήρα πριν μερικούς μήνες μεταχειρισμένο ένα 207 gt του 2007 και έχω το εξής θέμα με το αυτοκίνητο...μου παρουσιάζει mini κραδασμούς και κάτι σαν τρίξιμο στην εκκίνηση...αυτό γίνεται περίπου στις 1200-1400 στροφές και αφού τις ξεπεράσει εξαφανίζεται τελείως...στις άλλες ταχύτητες δεν έχω κανένα πρόβλημα...δεν έχω γενικά γνώσεις πάνω στο αντικείμνενο και γι'αυτό επισκεύτηκα αντιπροσωπεία της peugeot και έβαλα μηχανικό να το οδηγήσει γιατί δεν μπορούσα να του περιγράψω ακριβώς το πρόβλημα...το πήγε βόλτα στο τετράγωνο και με διαβεβαίωσε ότι το αμάξι δεν έχει τπτ και μου είπε οτι σαν turbo που είναι ο κινητήρας θέλει λίγες παραπάνω στροφές...έλα όμως που μπήκα σε άλλα δύο 207 gt την εβδομάδα που διανύουμε και δεν έκαναν τον παραμικρό θόρυβο? αν κάποιος εχει το ίδιο πρόβλημα η γνωρίζει κάτι επί του θέματος ας πει την γνώμη του...σας ευχαριστώ προκαταβολικά...με εκτίμηση Δημήτρης. Very happy

Όλα είναι δρόμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
grpts (Γιωργος)
Μέλος
Μέλος

207gt '08

Ένταξη: 05 Σεπ 2008
Τόπος: Μαρουσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Αύγ 2011, 14:57:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ποσα χιλ. εχεις ? ο συμπλεκτης σε τι κατασταση ειναι ?

puGTurismo ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Μούζης (Δημήτρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.6 THP 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Αύγ 2011, 18:15:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το αμάξι αδερφέ μου το πήρα με 18.900 χιλιόμετρα και του έχω κάνει άλλα 11.000...σκέφτηκα και εγώ ότι μπορεί να είναι εκεί το πρόβλημα αλλά επειδή δεν έχω αρκετές γνώσεις στο αντικείμενο το πήγα στην αντιπροσωπεία και είδες τι απάντηση πήρα...δεν μου φένεται στο πόδι μου να έχει κάποιο πρόβλημα αλλά χωρίς να είμαι και σίγουρος Confused τι λες να κάνω?

Όλα είναι δρόμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Αύγ 2011, 21:48:40    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΚΡΑΔΑΣΜΟΙ ΣΕ 207 GT Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μούζης έγραψε:
Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά του club...πήρα πριν μερικούς μήνες μεταχειρισμένο ένα 207 gt του 2007 και έχω το εξής θέμα με το αυτοκίνητο...μου παρουσιάζει mini κραδασμούς και κάτι σαν τρίξιμο στην εκκίνηση...αυτό γίνεται περίπου στις 1200-1400 στροφές και αφού τις ξεπεράσει εξαφανίζεται τελείως...στις άλλες ταχύτητες δεν έχω κανένα πρόβλημα...δεν έχω γενικά γνώσεις πάνω στο αντικείμνενο και γι'αυτό επισκεύτηκα αντιπροσωπεία της peugeot και έβαλα μηχανικό να το οδηγήσει γιατί δεν μπορούσα να του περιγράψω ακριβώς το πρόβλημα...το πήγε βόλτα στο τετράγωνο και με διαβεβαίωσε ότι το αμάξι δεν έχει τπτ και μου είπε οτι σαν turbo που είναι ο κινητήρας θέλει λίγες παραπάνω στροφές...έλα όμως που μπήκα σε άλλα δύο 207 gt την εβδομάδα που διανύουμε και δεν έκαναν τον παραμικρό θόρυβο? αν κάποιος εχει το ίδιο πρόβλημα η γνωρίζει κάτι επί του θέματος ας πει την γνώμη του...σας ευχαριστώ προκαταβολικά...με εκτίμηση Δημήτρης. Very happy

Το αυτοκινητο ειναι βελτιωμενο?
Ψαξε απο κατω να δεις αν εχει αναβαθμιστει η κοντρα βαση του μοτερ..κατι τετοιο μυριζομαι γιατι σε αυτες τις στροφες συντονιζει!

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Alexis22 (Aλεξανδρος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

Ένταξη: 17 Ιαν 2009
Τόπος: Σερρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Αύγ 2011, 22:04:40    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΚΡΑΔΑΣΜΟΙ ΣΕ 207 GT Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

recife_rallye έγραψε:
Μούζης έγραψε:

Ψαξε απο κατω να δεις αν εχει αναβαθμιστει η κοντρα βαση του μοτερ..κατι τετοιο μυριζομαι γιατι σε αυτες τις στροφες συντονιζει!

Ακριβως αυτο θα ελεγα και εγω,ειχα παρομοιο προβλημα...γεμισα με παρμπριζοκολλα την βαση που ειναι απο την πλευρα που βρισκεται ο ιμαντας..φαινεται πως λυθηκε το προβλημα
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Αύγ 2011, 22:51:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο παλι πως το εκανες?
Σκεφτομουν και γω κατι τετοιο,αλλα δε βρηκα τον τροπο να κλεισω τα μεγαλα κενα και να γεμισω με κολλα!

Σορρυ για το οφτοπικ Embarassed

Επιστροφή στην κορυφή
Alexis22 (Aλεξανδρος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

Ένταξη: 17 Ιαν 2009
Τόπος: Σερρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Αύγ 2011, 23:02:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

recife_rallye έγραψε:
Αυτο παλι πως το εκανες?
Σκεφτομουν και γω κατι τετοιο,αλλα δε βρηκα τον τροπο να κλεισω τα μεγαλα κενα και να γεμισω με κολλα!

Σορρυ για το οφτοπικ Embarassed

εβγαλα προφυλακτηρα και φαναρι για να καθαρισω κατι λαδια που ειχαν πεσει και με την ευκαιρια την γεμισα κολλα μιας και ειχα προσβαση,αλλα σαν γκαντεμης που ειμαι...εσπασε και το πιστολι μωλις πηγα να βαλω!!
Επιστροφή στην κορυφή
xalkiadakhs 207gt (xristoforos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Αύγ 2011, 02:25:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν αναφερεις φιλαρακι που ακουγετε ομως το τριξιμο?τις θερμασπιδες που εχουν σχεδον αγκαλια την εξατμιση απο το μεσαιο και πισω τις εχεις τσεκαρει?καπου εχουμε ενα καλο παραδειγμα που μας ειχε δωσει ο fynos με φωτογραφιες αλλα δεν το βρισκω ρε γα**το,,, Wink Wink Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Αύγ 2011, 09:12:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Xριστοφορε ο φιλος μας ανεφερε πως εκτος απο τριξιμο εχει και κραδασμους,κατι που δεν μπορει δλδ να προελθει απο τις θερμοασπιδες οποτε το αποκλειουμε..

Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Αύγ 2011, 13:33:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μετά την αντικατάσταση μοτέρ αντιμετωπίζω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα.

Έβαλα την κόντρα που δίνει η Powerflex και κόντεψα να πάρω το ταμπλώ στα χέρια από τους πολλούς κραδασμούς. Σε 2 μέρες την αφαίρεσα.

Υποθέσαμε πως μπορεί να φταίει ο δίσκος (που μπήκε καινούριος) αλλά έχω πάνω από 7.000km και δεν άλλαξε τίποτα.

Οι βάσεις είχαν ελεγχθεί κατά την τοποθέτηση του μοτέρ και ήταν σε καλή κατάσταση.

Συνεπώς ακόμα το ψάχνουμε.

Πάντως, με το παλιό μοτέρ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα (είχα άλλα βέβαια! Laughing )

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Μούζης (Δημήτρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.6 THP 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Αύγ 2011, 16:44:52    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΚΡΑΔΑΣΜΟΙ ΣΕ 207 GT Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

recife_rallye έγραψε:
Μούζης έγραψε:

Το αυτοκίνητο το αγόρασα για μαμά και δεν ξέρω αν είναι βελτιωμένο φίλε μου...να κλείσω ραντεβού κάτω στα κεντρικά της peugeot να τους πω να το κοιτάξουν και να μου πουν αν έχει κάποιο πρόβλημα το αμάξι και αν είναι βελτιωμένο?

Όλα είναι δρόμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Μούζης (Δημήτρης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.6 THP 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Αύγ 2011, 16:52:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xalkiadakhs 207gt έγραψε:
δεν αναφερεις φιλαρακι που ακουγετε ομως το τριξιμο?τις θερμασπιδες που εχουν σχεδον αγκαλια την εξατμιση απο το μεσαιο και πισω τις εχεις τσεκαρει?καπου εχουμε ενα καλο παραδειγμα που μας ειχε δωσει ο fynos με φωτογραφιες αλλα δεν το βρισκω ρε γα**το,,, Wink Wink Wink

Από μπροστά ακούγεται ο θόρυβος αδερφέ μου...και το ψιλονιώθεις και στο πεντάλ...

Όλα είναι δρόμος...
Επιστροφή στην κορυφή
N207r (Nikos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye f/l

Ένταξη: 21 Νοέ 2010
Τόπος: Xylokastro

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Αύγ 2011, 21:53:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια το τρεμουλο αυτο ειναι απο τον δισκο κ εχει να κανει με το ελλασμα που εχει ο δισκος αναμεσα στα υληκα τριβης του την ωρα που αφηνουμε το πεταλ ο δισκος εχει 2 μερη το ενα παταει στο βολαν κ το αλο στο πλατο το ελλασμα που εχει αναμεσα του μαζευει την αντιθετη κινηση τους κ αναλογα την χρηση αρχιζει το τρεμουλο..
κ εμενα το εκανε λιγο οταν το αγορασα με 12.000 χμ κ σιγα σιγα με χαλαρα αφηματα τωρα δεν κανει κιχ οτι κ να του κανω.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης