PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Εναλακτικη μονοση πορτων 206

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Ιούλ 2011, 21:59:58    Θέμα δημοσίευσης: Εναλακτικη μονοση πορτων 206 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ξερω αν εδω ειναι η καταλληληξ ενωτητα ή στις γενικες συζητησεις περι αυτοκινητου... ας μεταφερθει αν χρειαστει..

Λοιπον μια που εβγαλα τα πλαστικα απο τις πορτες μου σημερα για να περασω δερματινη στην ταπετσαρια, παρατηρησα οτι η μονοση που εχει στις πορτες απο τα χρονια και τις θερμακρασιες εχει ξεραθει σκιστει και ειναι σε χαλια κατασταση εντελος.. οποτε και τις εβγαλα εντελως ..

η ερωτηση μου ειναι με τι μπορω να τις αντικαταστησω?

1. χαρτονι , αν και ακουγεται φτηνιαρικο αν δειτε και το προυπαρχον υλικο δεν ηταν και εκεινο καμια σουπερ ποιοτητα... επισης το χαρτονι ειναι ελαφρυ πολυ και σχετικα κοβει τον ηχο.. σχετικα..

2. να παρω ηχομονοτικα αφρολεξ.. δεν ξερω κατα ποσο θα μπορεσω να τα κοψω σωστα και επισηε το παχος τους ειναι μεγαλο..

3. ηχομονοτικα σαν αυτα που βαζουν στους υπολογιστες μεσα, σαν σφουγγαρια, ελαφρια αλλα πολυ μαλακο, δεν ξερω αν κρατησει..

4. το υλικο που εχω χρησημοποιησει για ηχομονωση στους θολους του αμαξιου, ειναι απο το πρακτικερ μοκετα , ειναι ανθεκτηκη εχε3ι εναν πατω σαν πλαστικο (σαν πισοχαρτο) και απο πανω το χνουδι.. ειναι απιστευτα ανθεκτηκη και ηχομονοτικη ΑΛΛΑ λιγο βαρια... δεν ξερω αν θελω να προσθεσω αλλα 4-5 κιλά στο αμαξι... Confused

το ποιο καλο μου φαινεται η μοκετα... σιγουρα πραγματα , εχω βαλει στους θολους και στο πατωμα του αμαξιου και οι ηχομονοτικες ιδιοτητες της ειναι απιστευτες...
Σκεφτομαι απλος μηπως συνδιασμος απο τα πανω κανει δουλεια, πχ χαρτονι με κολημενο πανω το σ=φουγγαρωδες ηχομονοτικο... ελαφρυ θα ειναι και δουλεια θα κανει...

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
206xtreme (Vassilis)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 30 Οκτ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Ιούλ 2011, 23:55:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η καλύτερη ηχομόνωση (σε οικονομικά πλαίσια) πάντα είναι πισσόχαρτο μια στρώση και από πάνω αλουμινόφυλλο... Ούτε θα τρίζει η πόρτα σου ούτε θα μπαίνει-βγαίνει ήχος μέσα...

Μπορείς να πας σε dynamat αλλά κοστίζει ακριβά...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!

Ένταξη: 25 Μάϊ 2006
Τόπος: κατω απο τη ραμπα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Ιούλ 2011, 00:19:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω θα εβαζα εφρολεξ τυπου αυγοθηκη αλλα το λεπτο για να χωραει

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Ιούλ 2011, 07:11:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και χωρις να ειναι αυγουλιερα μια χαρα δουλεια θα κανει

να ειναι παχους 2cm ασυμπιεστο

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Ιούλ 2011, 08:10:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εφω θα προτεινα να παρει τα μαμα ξανα....δεν νομιζω να ειναι τοσο ακριβα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Ιούλ 2011, 11:33:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
Εφω θα προτεινα να παρει τα μαμα ξανα....δεν νομιζω να ειναι τοσο ακριβα...

το σκεφτηκα, αλλα εκτος του οτι θα πρεπει να παραγγελω αντιπρωσοπια και να περιμενω... δεν τα κοβω και να ειναι και πολυ φτηνα.. η πεζο μαμιεται σε τετοια θεματα..

Εκτος αυτου αν ειναι να το φτιαξω ας κανω κατι μονος μου, να λεω οτι και εκει εχω κανει πατεντα καλυτερη απο το μαμα.. Very happy

ειτε πισωχαρτο ειτε αυτη τη μοκετα που σας ελεγα, ειναι παχια με βαση σαν πισοχαρτο απο χοντρο λαστιχο και απο πανω εχει το χνουδι.. στους θολους και το πατωμα εκανε πολυ καλη δουλεια και ειναι παμφτηνη, 6ε/μ2
οσο το σκεφτομαι τοσο παει σε αυτην το μυαλο μου να χρησημοποιησω... Confused

και ας παρει και 2 κιλα το αμαξι παραοπανω... μπρος στα καλη τι ειν το βαρος.. ελπιζω μετα η πορτα να αποκτησει και αυτο το βαρος που εχουν οι γερμανικες (εστω κατι παραπλησιο) , γιατι τωρα πυ εβγαλα και την μαμα μονωση οταν την κλεινω ακουγεται σαν τενεκεδακι απο κονσερβα... Rolling eyes

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!

Ένταξη: 25 Μάϊ 2006
Τόπος: κατω απο τη ραμπα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Ιούλ 2011, 13:16:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πρεπει να κλεισεις την δικια μου τοτε Laughing

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Ιούλ 2011, 13:28:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα πάντως είναι μονωμένη απο τον προηγουμενο ιδιοκτήτη η πόρτα και δεν έχει σχέση με το προηγούμενο 206 που είχα με μαμά μόνωση...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Ιούλ 2011, 13:40:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

reselie-206 έγραψε:
Εμένα πάντως είναι μονωμένη απο τον προηγουμενο ιδιοκτήτη η πόρτα και δεν έχει σχέση με το προηγούμενο 206 που είχα με μαμά μόνωση...

Ε λεγε ρε μαστορα!! Very happy για πες με τι την εχει μονώσει?
σαν αισθηση στο κλεισημο ανοιγμα καμία με το μαμα?

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
gourtz (Gourtz Sound)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 1.6 (8v) turbo

Ένταξη: 15 Ιαν 2009
Τόπος: ATHENS & PIRAEUS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Ιούλ 2011, 09:05:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σε αρκετα αυτοκινητα που εχω ανοιξει καπακια για να περασω καλωδιοσεις ηχειεα κτλ εχουν κ ενα απλο ναιλον χοντρο σχετικα ιδιο με αυτο που βαζουν σε τραπεζια κτλ.....

206 και το intercooler na koitaei apilitika to thyma toy......
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Ιούλ 2011, 20:02:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gourtz έγραψε:
σε αρκετα αυτοκινητα που εχω ανοιξει καπακια για να περασω καλωδιοσεις ηχειεα κτλ εχουν κ ενα απλο ναιλον χοντρο σχετικα ιδιο με αυτο που βαζουν σε τραπεζια κτλ.....

Shocked σοβαρα? τοσο χαλια? τι ηχομονοση να κανει το ναυλον?

τι μαρκες εχεις δει με τετοιο απλο ναυλον? κανα hundai? Razz

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
gourtz (Gourtz Sound)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 1.6 (8v) turbo

Ένταξη: 15 Ιαν 2009
Τόπος: ATHENS & PIRAEUS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Ιούλ 2011, 20:00:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σιγουρα μερικα corolla punto k εχουν τυχει διαφορα αυτοκινητα καινουργια οταν λεω καινουργια να εχει ναιλον στα καθισματα ακομα κ να λεινω πορτα για τπτ ηχεια κτλ κ το ναιλον ειναι κολημενο με μια τσιχλοκολα η οποιο ειναι εντελως υγρη μιλαμε σε φαση οπου τραβας το ναιλον για να βγει κ σου τρεχει ολη πανω στο χερι κ αν εχεις κ τρυχες κανεις μπανιο με την βενζηνη διαλυτικο ασετον οτι να ναι ναι για να βγει Laughing Laughing Laughing Laughing

εγω παντως ασχετο στο corolla ε90 που ειχα ειχε ναιλον κ ειχα κοψει παλι ιδιο ναυλον πιο χοντρο ομως κολημενο κανονικα οπως το μαμα αλλα μετα που εκανα ολη την πορτα πολυεστερικη κ ειχα χωρο οπως κ στο 206 μ πισω απο τα ηχεια εχω βαλει ricofon ενα υλικο σαν σφουγγαρι που μιαζει με αυγοθηκη

206 και το intercooler na koitaei apilitika to thyma toy......
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης