PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

μια βοηθεια
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
loco (Mairi)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 206 Quicksilver, 1.4

Ένταξη: 18 Ιούλ 2011
Τόπος: αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Ιούλ 2011, 20:01:34    Θέμα δημοσίευσης: μια βοηθεια Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπον καλησπερα κ παλι.οπως προανεφερα κ πριν,μολις σημερα πηρα το πρωτο μου αμαξι !!!peugeot 206 quicksilver.εχω καποιες αποριες σχετικα με αυτο που μου συνεβη.καταρχην το πηρα μεταχειρισμενο.λοιπον απο κει που το πηρα ειναι γνωστος μας ο τυπος,μαντρα εχει αλλα,σημερα που το πηρα του ζητησα το book του κ μου λεει οτι θα μου το δωσει αυριο γτ δεν το ειχε πωσ γινετε αυτο?,κ δευτερον το δευτερο κλειδι του αμαξιου θα το παρω κ αυτο αυριο διοτι το εχει ο πρωην ιδιοκτητης του αμαξιου.πρεπει να ανησυχισω?μπορει να κανει καποια copia του κλειδιου ?ειλικρινα δεν γνωριζω κ εχω ανησυχισει.ευχαριστω εκ των προτερων.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MAD (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RALLYE 1.6T

Ένταξη: 14 Μάϊ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Ιούλ 2011, 20:47:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν όσον αφορά για το book service παίζει ο άνθρωπος όντως να το είχε ξεχάσει Κάπου η να ήταν Εκτός αυτοκινήτου!!
Τώρα για το δεύτερο αν έχει το δεύτερο κλειδί και το κάνει κοπια μπορει να στο ανοίξει αλλα δεν μπορει να στο βάλει μπροστά το μοτέρ!! Απλά να στο ανοίξει!!! Λόγο ότι θέλει προγραμματισμό Απο την αντιπροσωπια!!! Εφόσον τον ξέρεις τον τύπο ... Γιατί ανησυχείς; Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
loco (Mairi)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Ιούλ 2011, 21:20:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν ξερω τον τυπο που το ειχε!! τον μαντρά ξερω!!!αλλα οχι κ τυφλησ εμπιστοσυνης!!ευχαριστω παντως !!!εχω τρελαθει που εχει το κλειδι γιατι ειμαι λιγο ασχετη με αυτα,τωρα που εψαχνα για αμαξι εμαθα καποια πραματα.
Επιστροφή στην κορυφή
MAD (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RALLYE 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Ιούλ 2011, 21:28:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

loco έγραψε:
δεν ξερω τον τυπο που το ειχε!! τον μαντρά ξερω!!!αλλα οχι κ τυφλησ εμπιστοσυνης!!ευχαριστω παντως !!!εχω τρελαθει που εχει το κλειδι γιατι ειμαι λιγο ασχετη με αυτα,τωρα που εψαχνα για αμαξι εμαθα καποια πραματα.

Και πίστεψε με θα μάθεις και πολλα περισσότερα εδώ που Είσαι!!
Αντε να σε δούμε και Απο την λέσχη... Και Γιατί Όχι και ΕΠΙΣΗΜΟ μέλος! Wink

Επιστροφή στην κορυφή
stamatis_vts (σταματης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo '98

Ένταξη: 14 Αύγ 2007
Τόπος: attiki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Ιούλ 2011, 21:46:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βασικα βγαλε ενα 2ο κλειδι να εχεις σε περιπτωση που χασεις το πρωτο, και μετα κανε κατι τεοιο...
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=17190&highlight=%E4%E9%E1%EA%EF%F0%F4%E7%F2+%E2%E5%ED%E6%E9%ED%E7%F2
η αλλιως εναν καινουργιο συναγερμο αν αυτος τα εχει παιξει η δεν ειχε δικο του...
ποτε κερνας για τα καλοριζικα;;; Laughing Laughing Laughing

Don't Trust Anybody...
Επιστροφή στην κορυφή
loco (Mairi)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Ιούλ 2011, 22:22:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

stamatis_vts έγραψε:
βασικα βγαλε ενα 2ο κλειδι να εχεις σε περιπτωση που χασεις το πρωτο, και μετα κανε κατι τεοιο...
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=17190&highlight=%E4%E9%E1%EA%EF%F0%F4%E7%F2+%E2%E5%ED%E6%E9%ED%E7%F2
η αλλιως εναν καινουργιο συναγερμο αν αυτος τα εχει παιξει η δεν ειχε δικο του...
ποτε κερνας για τα καλοριζικα;;; Laughing Laughing Laughing

κοιταξε το κλειδι το δευτερο θα το παρω ετσι κ αλλιως οποτε δεν θα βγαλω δευτερο.αυριο θα το παρω αλλιως θα παω οπου ειναι ν τον ΒΡΩ !!! Twisted evil
τωρα για καινουργιο συναγερμο δεν ξερω κ σε τι τιμες παιζει,κ εχω μεινει κ αφραγκη μετα την αγορα....χαχαχα!αντε να πληρωθωω!!! Razz
Επιστροφή στην κορυφή
loco (Mairi)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Ιούλ 2011, 22:25:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MAD έγραψε:
loco έγραψε:

Και πίστεψε με θα μάθεις και πολλα περισσότερα εδώ που Είσαι!!
Αντε να σε δούμε και Απο την λέσχη... Και Γιατί Όχι και ΕΠΙΣΗΜΟ μέλος! Wink

θελω να μαθω!!!το εχω ερωτευτει το πεζουλακι μουυ
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Ιούλ 2011, 22:53:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αντε την πεμτη ελα απο λεσχη για τα καλοριζικα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
loco (Mairi)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Ιούλ 2011, 23:18:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειμαι Ν Embarassed κ ειναι λιγο μακρυα Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
'Andy'-lag (ΑΝΔΡΕΑΣ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

207 RALLYE

Ένταξη: 06 Οκτ 2008
Τόπος: Μαζί με τοn ΜΕΜsound στην Endo land...........

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Ιούλ 2011, 02:47:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

E οτι πρέπει....να τον μάθεις τον σωστό το δρόμο τώρα που είναι νωρίς........ Laughing Laughing Laughing

I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me.
Your car is your story, So don't let anyone else write the book.
Επιστροφή στην κορυφή
SERSEGI (ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

106 RALLYE 16V

Ένταξη: 15 Ιούν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Ιούλ 2011, 14:32:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MAD έγραψε:
Λοιπόν όσον αφορά για το book service παίζει ο άνθρωπος όντως να το είχε ξεχάσει Κάπου η να ήταν Εκτός αυτοκινήτου!!
Τώρα για το δεύτερο αν έχει το δεύτερο κλειδί και το κάνει κοπια μπορει να στο ανοίξει αλλα δεν μπορει να στο βάλει μπροστά το μοτέρ!! Απλά να στο ανοίξει!!! Λόγο ότι θέλει προγραμματισμό Απο την αντιπροσωπια!!! Εφόσον τον ξέρεις τον τύπο ... Γιατί ανησυχείς; Wink

και εγω θα κανω τον ''εξυπνο'' για να ξερεις τι παιζει γενικα στους
μαντραδες...(διχως να το λεω για τον δικο σου..)
book service μπορει να σου βγαλει οσα θες με σφραγιδες και τα λοιπα και να μην καταλαβεις τιποτα για τη γνησιοτητα του...
το κλειδι αντιγραφεται για πλακα και το καλουπι του και το τσιπακι του σε πολλους κλειδαραδες ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ διχως προγραμματισμους σε αντιπροσωπειες...και μπορει και να στο
ανοιξει και να το βαλει μπροστα και να παει διακοπες και
να στο φερει γεματο αμμους και να πλενεις μες τον Σεπτεμβρη
''ξενες'' εξορμησεις! Laughing

Garage man...

http://www.karabalisracing.com/
Επιστροφή στην κορυφή
MAD (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RALLYE 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Ιούλ 2011, 16:36:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ Αυτο για το κλειδι πρώτη φορά το ακούω....
Χωρίς να Κάνω τον "έξυπνο"!!! Μπορει και να γίνετε!!!
Όσον αφορά το book service ... Μπορείς να πας στην κεντρική αντιπρόσωπια να χτυπησεις την πινακίδα και να δεις τι έχει κάνει και τι Όχι...
Τον αν έχει παει στον κυρ μητσο για service ... Χαιρετίσματα!! Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Ιούλ 2011, 16:44:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SERSEGI έγραψε:
MAD έγραψε:

και εγω θα κανω τον ''εξυπνο'' για να ξερεις τι παιζει γενικα στους
μαντραδες...(διχως να το λεω για τον δικο σου..)
book service μπορει να σου βγαλει οσα θες με σφραγιδες και τα λοιπα και να μην καταλαβεις τιποτα για τη γνησιοτητα του...
το κλειδι αντιγραφεται για πλακα και το καλουπι του και το τσιπακι του σε πολλους κλειδαραδες ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ διχως προγραμματισμους σε αντιπροσωπειες...και μπορει και να στο
ανοιξει και να το βαλει μπροστα και να παει διακοπες και
να στο φερει γεματο αμμους και να πλενεις μες τον Σεπτεμβρη
''ξενες'' εξορμησεις! Laughing

ισχύει, υπάρχουν πολλά καταστηματα και με επιγραφη:

"Αντικλείδια αυτοκινητων και με immobilizer".
Να ξέρεις "τρελλη" οτι σε νομιμες επιχειρησεις για να γίνει κάτι τετοιο χρειαζεται να δώσεις μια καρτα, την λεγομενη key card. Αλλιώς δεν μπορούν να περάσουν τα data στο κλειδί. Σ' εμένα, τόσο στο saxo όσο και στο 206 ετσι ειναι.
Επιστροφή στην κορυφή
SERSEGI (ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

106 RALLYE 16V

Ένταξη: 15 Ιούν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Ιούλ 2011, 04:26:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MAD έγραψε:
Εγώ Αυτο για το κλειδι πρώτη φορά το ακούω....
Χωρίς να Κάνω τον "έξυπνο"!!! Μπορει και να γίνετε!!!
Όσον αφορά το book service ... Μπορείς να πας στην κεντρική αντιπρόσωπια να χτυπησεις την πινακίδα και να δεις τι έχει κάνει και τι Όχι...
Τον αν έχει παει στον κυρ μητσο για service ... Χαιρετίσματα!! Rolling eyes

ο κυρ μητσος καμια φορα μπορει να ειναι και καλυτερος...
να δεις αλλαγες λαδιων και γενικα αναλωσιμων σε αντιπροσωπειες
και στο αμαξι να μην εχουν πειραξει βιδα... Confused
οσο για το συστημα με την πινακιδα μην εισαι τοσο σιγουρος.
οι αντιπροσωπειες ειναι για την εγγυηση...οταν το τουτου βγει
απο αυτην...σφαιρα σε εναν ''καλο'' κυρ Μητσο να βρεις την υγεια σου!
απο τα παιδια στο club θα βρεις αρκετους καλους μαστορες.
Υ.Γ.ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ! Very happy

Garage man...

http://www.karabalisracing.com/
Επιστροφή στην κορυφή
MAD (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RALLYE 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Ιούλ 2011, 05:16:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μην τα Βλέπεις όλα τοοοοοσο αισιόδοξα... Είσαι προφανός τυχερός και Είμαι! Έχω γνωστούς που έχουν καεί απο "μαστορους"!
Οπότε δεν είναι Όλοι ίδιοι!! Wink

Επιστροφή στην κορυφή
loco (Mairi)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Ιούλ 2011, 21:01:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κ τι να κανω ρε παιδια για το κλειδι?βασικα,τι μπορω να κανω?κ το αμαξι το πηγα στον μαστορα που τον εχουμε 30χρονια εδω οικογενειακα κ ειναι παντα ολα κομπλε.κ μου ειπε οτι το αμαξι ειναι πολυ καλομηχανικα κ δεν εχει τιποτα.ανησυχω για το κλειδι πφφφ.κ εκτος αυτου ακουστε τι επαθα.εκανα βολτες μ το αμαξι κ μετα απο κανα 2ωρο μου αναψε η ενδειξη λαδιου.την επομενη πρωι πρωι το πηγα στον μαστορα κ του αλλαξε λαδια κ τους αισθητηρες.αλλα σμρ παλι αναψε μετα απο καμια ωρα τι μπορει ν ειναι αφου ο ανθρωπος δεν βρηκε τπτ Sad

salalaaa

Επιστροφή στην κορυφή
loco (Mairi)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Ιούλ 2011, 21:15:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MAD έγραψε:

Υ.Γ.ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ! Very happy

σε ευχαριστω πολυ!

salalaaa

Επιστροφή στην κορυφή
Octane (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pagani Zonda Cinque (το 6ο)

Ένταξη: 27 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Ιούλ 2011, 21:45:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραια , μιας και η φιλη loco εξυπηρετηθηκε , και δεν κλειδωθηκε το thread , ειπα να γραψω και γω εδω , αφου ο τιτλος του με εκφραζει αμεσα και δεν λεει να ανοιξω αλλο ιδιο Laughing .

Λοιπον , θελω να παρω τις ζαντες του Λευτερη (recife_rallye) , αλλα εχουμε ενα θεματακι με τη μεταφορα.

Υπαρχει περιπτωση καποιος απο τους βορειους φιλους , να κατεβει προς Αθηνα και να εχει χωρο για 4 17αρες ζαντες?!?

Εννοειται πως δεν θα ειναι χωρις αμοιβη η ολη υποθεση.

Ευχαριστω Very happy

etuned
MEMsound έγραψε:
αλα οκτανε...μια ...αμονταριστη Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
makisasve (Makis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Citroen ds3-thp

Ένταξη: 11 Ιαν 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Ιούλ 2011, 22:15:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Octane έγραψε:
Ωραια , μιας και η φιλη loco εξυπηρετηθηκε , και δεν κλειδωθηκε το thread , ειπα να γραψω και γω εδω , αφου ο τιτλος του με εκφραζει αμεσα και δεν λεει να ανοιξω αλλο ιδιο Laughing .

Λοιπον , θελω να παρω τις ζαντες του Λευτερη (recife_rallye) , αλλα εχουμε ενα θεματακι με τη μεταφορα.

Υπαρχει περιπτωση καποιος απο τους βορειους φιλους , να κατεβει προς Αθηνα και να εχει χωρο για 4 17αρες ζαντες?!?

Εννοειται πως δεν θα ειναι χωρις αμοιβη η ολη υποθεση.

Ευχαριστω Very happy

θα βαλλεις 17αρες στον κουβα??/

Black and white
Επιστροφή στην κορυφή
Octane (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pagani Zonda Cinque (το 6ο)

Ένταξη: 27 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Ιούλ 2011, 22:18:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makisasve έγραψε:

θα βαλλεις 17αρες στον κουβα??/

Οχι ρε καγκουρα!!!
Για το 207 ειναι!! Laughing

etuned
MEMsound έγραψε:
αλα οκτανε...μια ...αμονταριστη Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης