Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
nfx1587 Μέλος

Ένταξη: 17 Ιαν 2010 Δημοσιεύσεις: 149
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Οκτ 2010, 18:17:36 Θέμα δημοσίευσης: Άνοιγμα/επεξεργασία αρχείων ECU |
|
|
Καλησπέρα
Ξέρει κανείς κάποια εφαρμογή με την οποία να μπορώ να ανοίξω τα .bin και .kp αρχεία που κράτησα ως αντίγραφα κατόπιν του stage1 tuning που έχω κάνει;
Το bin αρχείο είναι 65,532 bytes και το kp είναι 9,419 bytes.
Πώς μπορώ να 'δω' τα περιεχόμενα αυτών των αρχείων; Π.χ όταν αλλάζει η αναλογία αέρα/καυσίμου κτλ
Thanx |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nfx1587 Μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Οκτ 2010, 21:32:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κανείς δεν ξέρει ρε παιδιά; Σίγουρα κάποιο software θα υπάρχει για τη δουλειά. Τουλάχιστον να μπορώ να τα δώ offline στο PC μου... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
lefk (Lefteris) Μόλις έγραψα

Peugeot 207 RC (2008)
Ένταξη: 20 Μάρ 2010 Δημοσιεύσεις: 16 Τόπος: petroupoli
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Οκτ 2010, 21:50:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλησπερα, υπαρχουν 2 τροποι, ή να το καψεις σε DVD ή CD και τρεχοντας τo να τα διαβασεις, ή να το ανοιξεις με το daemon tools ή αναλογο προγραμμα. Χτυπα στο google "how to open bin file" και θα βρεις πολλα tutorials... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nfx1587 Μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 12 Οκτ 2010, 21:14:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
lefk έγραψε: | Καλησπερα, υπαρχουν 2 τροποι, ή να το καψεις σε DVD ή CD και τρεχοντας τo να τα διαβασεις, ή να το ανοιξεις με το daemon tools ή αναλογο προγραμμα. Χτυπα στο google "how to open bin file" και θα βρεις πολλα tutorials... |
Thanx Λευτέρη, αλλά δεν εννοώ τέτοιου είδους αρχεία όπως ISO, BIN, MDF κτλ. Εδώ μιλάμε για κάτι σαν 'BIOS dumps' και στην περίπτωσή μας, το λογισμικό που ελέγχει τα του αυτοκινήτου. Έχω βρεί κάποια πράγματα και θα ξαναγράψω σύντομα μόλις βρώ λίγο χρόνο να τα κοιτάξω καλύτερα. Νομίζω ότι ίσως να ενδιαφέρουν και άλλους εκτός από μένα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
GEMI (Γιάννης) Τρελλαμένο μέλος

Citroen AX (rally 1.3 (?..) Hp)
Ένταξη: 15 Φεβ 2011 Δημοσιεύσεις: 553 Τόπος: Θεσσαλονικη
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 11 Ιούλ 2011, 12:42:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Να ρωτήσω παιδιά, (δε βρήκα άλλο topic) έχει κανείς το μαμά bin file της ECU του 207 2008 ? H ECU του είναι BOSCH ME 745 Motronic κ το chip του είναι το 29F400BB. Ευχαριστώ. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιούλ 2011, 00:23:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ακυρο, ο εγγέφαλος τελικά είναι ο ΜΕΤ 17.4. Γνωρίζει κανείς τι τσιπάκι φοράει, το παιδί που θέλει το πρόγραμμα είναι από Κρήτη. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιούλ 2011, 00:32:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
(καλοπροαιρετα και τυπικα ρωταω)
Γιαννη ζητας χρηματα για τα προγραμματα?
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206gti
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιούλ 2011, 01:01:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Γιαννη θα μου απαντησεις?
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιούλ 2011, 01:03:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
MEMsound έγραψε: | (καλοπροαιρετα και τυπικα ρωταω)
Γιαννη ζητας χρηματα για τα προγραμματα? |
Τώρα το είδα sorry. Έχω κατάστημα πληροφορικής κ ασχολούμαι επαγγελματικά με τον προγραμματισμό. Έχει λίγο καιρό που ξεκίνησα με τις ECU κ μέχρι στιγμής όποιον έχω βοηθήσει δεν έχω ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ.
Αργότερα αν μου πρίξει κ άλλος τα θα το σκεφτώ να παίρνω χρήματα δε πάει άλλο.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206gti
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιούλ 2011, 01:09:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
GEMI έγραψε: | MEMsound έγραψε: | (καλοπροαιρετα και τυπικα ρωταω)
Τώρα το είδα sorry. Έχω κατάστημα πληροφορικής κ ασχολούμαι επαγγελματικά με τον προγραμματισμό. Έχει λίγο καιρό που ξεκίνησα με τις ECU κ μέχρι στιγμής όποιον έχω βοηθήσει δεν έχω ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ.
Αργότερα αν μου πρίξει κ άλλος τα θα το σκεφτώ να παίρνω χρήματα δε πάει άλλο.. |
ok δεκτο.
δινεις καποια εγγυηση "καλης λειτουργιας" για τα προγραμματα?
ξαναλεω: δεν ρωταω κακοπροαιρετα αλλα καπου πρεπει να ειναι γραμμενα και ξεκαθαρα για να ξερει καθενας τι και πως.
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιούλ 2011, 01:12:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
MEMsound έγραψε: | GEMI έγραψε: | MEMsound έγραψε: | (καλοπροαιρετα και τυπικα ρωταω)
ok δεκτο.
δινεις καποια εγγυηση "καλης λειτουργιας" για τα προγραμματα?
ξαναλεω: δεν ρωταω κακοπροαιρετα αλλα καπου πρεπει να ειναι γραμμενα και ξεκαθαρα για να ξερει καθενας τι και πως. |
Βεβαίως κ εγγυούμαι, σου είπα επαγγελματίας είμαι με νόμιμο μαγαζί. Υποχρεούμαι από τον νόμο για 1 χρόνο εγγύηση σε ότι πουλάω. Στο forum προσφέρθηκα γιατί μπορώ να βρω γνώσεις κ δεν είμαι αχάριστος δε πήρα ευρώ από πολλύς φίλους που μου έστειλαν pm για να τους βοηθήσω. Επίσης προσφέρθηκα να εκπαιδεύω τον Στέλιο γιατί έχει φοβερές μηχανικές γνώσεις, κάτι που μου λείπει εμένα. Τεσπα πιστεύω έγινα κατανοητός ως προς τις προθέσεις μου.
Edit : Μόλις τελειοποιήσω τις μεθόδους κ μπορώ να καταπιαστώ με κάθε τύπο εγγέφαλο κ αυτοκίνητο, θα σου κλείσω καταχώρηση στο forum σαν επαγγελματίας με προθέσεις χρηματικής δοσοληψίας.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την GEMI στις Τρι 12 Ιούλ 2011, 01:14:32, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206gti
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιούλ 2011, 01:14:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
οκ δεκτο και ξεκαθαρο
παντως προς το παρον θεμα χρηματικης δοσοληψιας του Συλλόγου με τους Συνεργατες του Club δεν υφισταται
Μονο προσφορες για τα Επ.Μελη.
Αν και οταν καποια στιγμη καθιερωθουν τα banner το βλέπουμε.
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιούλ 2011, 14:52:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
θα ήθελα να παρακαλέσω τους φίλους του forum ότι δε δέχομαι άλλα pm για βοήθεια σε tuning κλπ.
Ότι θέλει ο καθένας ας ανοίγει topic ή να αναφέρει κλασσικά δημόσια κ με ποστ οτιδήποτε θέλει κ βλέπουμε.
Ευχαριστώ. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|