PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Άνοιγμα/επεξεργασία αρχείων ECU

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
nfx1587 
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 17 Ιαν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Οκτ 2010, 18:17:36    Θέμα δημοσίευσης: Άνοιγμα/επεξεργασία αρχείων ECU Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα

Ξέρει κανείς κάποια εφαρμογή με την οποία να μπορώ να ανοίξω τα .bin και .kp αρχεία που κράτησα ως αντίγραφα κατόπιν του stage1 tuning που έχω κάνει;

Το bin αρχείο είναι 65,532 bytes και το kp είναι 9,419 bytes.

Πώς μπορώ να 'δω' τα περιεχόμενα αυτών των αρχείων; Π.χ όταν αλλάζει η αναλογία αέρα/καυσίμου κτλ

Thanx
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
nfx1587 
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Οκτ 2010, 21:32:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κανείς δεν ξέρει ρε παιδιά; Σίγουρα κάποιο software θα υπάρχει για τη δουλειά. Τουλάχιστον να μπορώ να τα δώ offline στο PC μου...
Επιστροφή στην κορυφή
lefk (Lefteris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 RC (2008)

Ένταξη: 20 Μάρ 2010
Τόπος: petroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Οκτ 2010, 21:50:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα, υπαρχουν 2 τροποι, ή να το καψεις σε DVD ή CD και τρεχοντας τo να τα διαβασεις, ή να το ανοιξεις με το daemon tools ή αναλογο προγραμμα. Χτυπα στο google "how to open bin file" και θα βρεις πολλα tutorials...
Επιστροφή στην κορυφή
nfx1587 
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Οκτ 2010, 21:14:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

lefk έγραψε:
Καλησπερα, υπαρχουν 2 τροποι, ή να το καψεις σε DVD ή CD και τρεχοντας τo να τα διαβασεις, ή να το ανοιξεις με το daemon tools ή αναλογο προγραμμα. Χτυπα στο google "how to open bin file" και θα βρεις πολλα tutorials...

Thanx Λευτέρη, αλλά δεν εννοώ τέτοιου είδους αρχεία όπως ISO, BIN, MDF κτλ. Εδώ μιλάμε για κάτι σαν 'BIOS dumps' και στην περίπτωσή μας, το λογισμικό που ελέγχει τα του αυτοκινήτου. Έχω βρεί κάποια πράγματα και θα ξαναγράψω σύντομα μόλις βρώ λίγο χρόνο να τα κοιτάξω καλύτερα. Νομίζω ότι ίσως να ενδιαφέρουν και άλλους εκτός από μένα.
Επιστροφή στην κορυφή
GEMI (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Citroen AX (rally 1.3 (?..) Hp)

Ένταξη: 15 Φεβ 2011
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Ιούλ 2011, 12:42:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να ρωτήσω παιδιά, (δε βρήκα άλλο topic) έχει κανείς το μαμά bin file της ECU του 207 2008 ? H ECU του είναι BOSCH ME 745 Motronic κ το chip του είναι το 29F400BB. Ευχαριστώ.
Επιστροφή στην κορυφή
GEMI (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιούλ 2011, 00:23:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ακυρο, ο εγγέφαλος τελικά είναι ο ΜΕΤ 17.4. Γνωρίζει κανείς τι τσιπάκι φοράει, το παιδί που θέλει το πρόγραμμα είναι από Κρήτη.
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιούλ 2011, 00:32:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

(καλοπροαιρετα και τυπικα ρωταω)
Γιαννη ζητας χρηματα για τα προγραμματα?

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιούλ 2011, 01:01:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιαννη θα μου απαντησεις?

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
GEMI (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιούλ 2011, 01:03:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:

Τώρα το είδα sorry. Έχω κατάστημα πληροφορικής κ ασχολούμαι επαγγελματικά με τον προγραμματισμό. Έχει λίγο καιρό που ξεκίνησα με τις ECU κ μέχρι στιγμής όποιον έχω βοηθήσει δεν έχω ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ.
Αργότερα αν μου πρίξει κ άλλος τα Question Question θα το σκεφτώ να παίρνω χρήματα δε πάει άλλο..
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιούλ 2011, 01:09:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GEMI έγραψε:
MEMsound έγραψε:

Τώρα το είδα sorry. Έχω κατάστημα πληροφορικής κ ασχολούμαι επαγγελματικά με τον προγραμματισμό. Έχει λίγο καιρό που ξεκίνησα με τις ECU κ μέχρι στιγμής όποιον έχω βοηθήσει δεν έχω ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ.
Αργότερα αν μου πρίξει κ άλλος τα Question Question θα το σκεφτώ να παίρνω χρήματα δε πάει άλλο..

ok δεκτο.

δινεις καποια εγγυηση "καλης λειτουργιας" για τα προγραμματα?

ξαναλεω: δεν ρωταω κακοπροαιρετα αλλα καπου πρεπει να ειναι γραμμενα και ξεκαθαρα για να ξερει καθενας τι και πως.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
GEMI (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιούλ 2011, 01:12:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
GEMI έγραψε:
MEMsound έγραψε:

ok δεκτο.

δινεις καποια εγγυηση "καλης λειτουργιας" για τα προγραμματα?

ξαναλεω: δεν ρωταω κακοπροαιρετα αλλα καπου πρεπει να ειναι γραμμενα και ξεκαθαρα για να ξερει καθενας τι και πως.

Βεβαίως κ εγγυούμαι, σου είπα επαγγελματίας είμαι με νόμιμο μαγαζί. Υποχρεούμαι από τον νόμο για 1 χρόνο εγγύηση σε ότι πουλάω. Στο forum προσφέρθηκα γιατί μπορώ να βρω γνώσεις κ δεν είμαι αχάριστος δε πήρα ευρώ από πολλύς φίλους που μου έστειλαν pm για να τους βοηθήσω. Επίσης προσφέρθηκα να εκπαιδεύω τον Στέλιο γιατί έχει φοβερές μηχανικές γνώσεις, κάτι που μου λείπει εμένα. Τεσπα πιστεύω έγινα κατανοητός ως προς τις προθέσεις μου.
Edit : Μόλις τελειοποιήσω τις μεθόδους κ μπορώ να καταπιαστώ με κάθε τύπο εγγέφαλο κ αυτοκίνητο, θα σου κλείσω καταχώρηση στο forum σαν επαγγελματίας με προθέσεις χρηματικής δοσοληψίας.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την GEMI στις Τρι 12 Ιούλ 2011, 01:14:32, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιούλ 2011, 01:14:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οκ δεκτο και ξεκαθαρο

παντως προς το παρον θεμα χρηματικης δοσοληψιας του Συλλόγου με τους Συνεργατες του Club δεν υφισταται

Μονο προσφορες για τα Επ.Μελη.

Αν και οταν καποια στιγμη καθιερωθουν τα banner το βλέπουμε.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
GEMI (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιούλ 2011, 14:52:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θα ήθελα να παρακαλέσω τους φίλους του forum ότι δε δέχομαι άλλα pm για βοήθεια σε tuning κλπ.

Ότι θέλει ο καθένας ας ανοίγει topic ή να αναφέρει κλασσικά δημόσια κ με ποστ οτιδήποτε θέλει κ βλέπουμε.

Ευχαριστώ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης