PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

2ο Δυναμό ή ένα μεγάλο;

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
206xtreme (Vassilis)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 30 Οκτ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Ιούν 2011, 11:35:34    Θέμα δημοσίευσης: 2ο Δυναμό ή ένα μεγάλο; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν, η ερώτηση που έχω να κάνω πάνω σε αυτό είναι:

2 δυναμό: Το μαμά μου (80Α) + ένα 150Α ακόμα ή
1 250Α;

Η απάντηση δεν είναι τόσο προφανής.

Ρώτησα στο συνεργείο του Ροδουσάκη (Peugeot Χανιά) και μου είπε ο μηχανικός του οτι μπορεί να μπει στο 206 ένα δυναμό ακόμα χωρίς να χρειαστεί να ξηλώσουμε το air-condition ψηλά (εκεί που το φοράει λέει το 307). Το θέμα είναι πως μου έδειξε το σημείο πάνω από τον κινητήρα που έχει το μεγάλο άσπρο δοχείο. Μπαίνει εκεί το δυναμό του 307;;; (Αυτό μου είπε πως μπορώ να βάλω και σε εκείνο το σημείο)

Το 250άρι είναι αρκετά ογκόδες και όπως έχω δει το χώρο στο μηχανοστάσιο δε νομίζω να χωράει (να τονίσω πως δε θα ήθελα για την ώρα να καταργήσω το air-condition)

Άλλο ένα θέμα που δεν κάνει την απάντηση προφανή είναι το οικονομικό.
Μπορώ να βρω δυναμό 150αρι με περίπου 150€ ενώ το 250αρι στην καλύτερη των περιπτώσεων με 250€ (δεν υπολογίζω τα έξοδα τοποθέτησης για την ώρα)

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Ιούν 2011, 12:12:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ολα αυτα για να τροφοδωτεις τους ενισχυτες ηχου? Shocked

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
206xtreme (Vassilis)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Ιούν 2011, 16:09:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:
ολα αυτα για να τροφοδωτεις τους ενισχυτες ηχου? Shocked

Όλα αυτά για να φορτίζω μπαταρίες συνολικά περίπου 700ΑΗ και να τροφοδοτώ ενισχυτές ναι.

Παίδες τα φώτα σας Sad Sad Sad

Επιστροφή στην κορυφή
206xtreme (Vassilis)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Ιούλ 2011, 23:25:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάποιος καλός άθρωπος να δώσει τα φώτα του;

Επιστροφή στην κορυφή
gourtz (Gourtz Sound)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 1.6 (8v) turbo

Ένταξη: 15 Ιαν 2009
Τόπος: ATHENS & PIRAEUS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιούλ 2011, 15:47:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κοιτα μαν σε πρωτη φαση κανε αυτο που εχω κανει κ εγω βαλε ενα 150Α στην θεση του μαμα κ συγκεκριμενα το πιρα μεταχειρα νομιζω ειναι απο 206 πετρελαιο δεν ειαμι σιγουρος αλλα κουμποσε ακριβως κ οι τεσσερεις βιδες χωρις λαμακια κτλ κτλ..... αν εχει 8v σιγουρα μπαινει κ πισω απο το μοτερ στην πισω πλευρα.... πρεπει να φτιαχτει βαση ενοειται

206 και το intercooler na koitaei apilitika to thyma toy......
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
gourtz (Gourtz Sound)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιούλ 2011, 16:06:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να ξερεις ομως οτι με δευτερο η το 250 μπορει να εχεις θεμα να σου σβηνει ευκολα... αν εισαι ρελαντι κ παιζεις........ εδω σβηνει με το 150

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
206xtreme (Vassilis)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιούλ 2011, 16:22:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gourtz έγραψε:
να ξερεις ομως οτι με δευτερο η το 250 μπορει να εχεις θεμα να σου σβηνει ευκολα... αν εισαι ρελαντι κ παιζεις........ εδω σβηνει με το 150

Αγοράστηκε 2ο δυναμό τελικά 180Α από peugeot 407 και θα μπει πίσω όπως λες... Razz Razz Razz

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Επιστροφή στην κορυφή
206xtreme (Vassilis)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Ιούλ 2011, 23:15:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επαναφέρω το θέμα... Είχα ρωτήσει στην Peugeot στα Χανιά και μου είχαν πει αυτό που λέει και ο φίλος gourtz οτι μπαίνει 2ο δυναμό στο πίσω μέρος και οτι αναλαμβάνουνε να μου κάνουνε αυτή τη δουλειά... Το θέμα είναι οτι γδύνουνε λίγο... Είχα πάει σε γνωστό ηχοσυστηματάδικο και μου είχε βγάλει μια τιμή ΑΝ μπαίνει μαζί με 2 γραμμές μηδενικό (50άρι ρεύματος) καλώδιο (10€/μ λιανική το ελάχιστο) 150€ με τοποθέτηση δυναμό και όλα μαζί.... Στην Peugeot κάτω μου ζητάγανε 150€ μόνο για τοποθέτηση του δυναμό. Το θέμα είναι οτι αρχίζει και μου κλωτσάει το μαγαζί εδώ στην Αθήνα που τα είχα κανονίσει και επιμένει στο να βάλω μόνο ένα δυναμό μπροστά για να γλιτώσει αυτός διαδικασίες. Το θέμα μου είναι οτι δε θέλω να πετάξω 80-90 ampere έτσι για πλάκα επειδή ο άλλος δε θέλει να ζοριστεί...

Ξέρει κανείς κάποιο μάγκα μάστορα να μπορέσει να μου βάλει το 2ο δυναμό (και αν γίνεται να μου περάσει και 2 καλώδια από μηχανοστάσιο σε πορτ-μπαγκάζ χωρίς με με γδύσει;

Ευχαριστώ!

Επιστροφή στην κορυφή
gourtz (Gourtz Sound)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Ιούλ 2011, 23:44:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κοιτα μαν εγω σου προτεινω να ριξεις τι γραμμες πισω οκ κ αλλαξε σε πρωτη φαση το δυναμο το δικο σου το μαμα με ενα μεγαλο οποτε θα μπει κατευθειαν πανω κ τελος κ μετα κοιτα για πατεντες.......... να δεις πως θα εισαι απο ρευματα ενοο κ βλεπεις.....

παντως μην τρελενεσε κ με το δυναμο ναι οκ φορτιζεις οι μπαταριες εχει κ στιγμιαιο ρευμα αλλα εχω δει κ φιλο με focus πιο παλια ειχε μαμα δυναμο κ 6 gel Πισω κ επεζε κομπλε τα βολτ 13.7 το κατοτερο κ τετοια σκοινικα... αλλα ουσιαστικα δεν τις φορτιζεις τερμα σε περιπτωση που δνε παιζεις,,,,,,,,,,,, παντως γνωμη μου δες το ενα δυναμο που ειναι σχετικα ευκολο κ θα εχει αναμονη το καλωδιο ετσι κ αλλιως οποτε το βαζεις μετα αλλα μια στο εκατομυριο μπορει να μην χρειαστει κ τα ριχνεις καπου αλλου τα 100 150 ευρω......... Wink Wink Wink

Επιστροφή στην κορυφή
206xtreme (Vassilis)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Ιούλ 2011, 06:02:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με 8.5kW στο μπάσο μη σου πω οτι σιγά σιγά πρέπει να σκέφτομαι που θα μπει το 3ο δυναμό... Ειδικά για το επόμενο setup που σκέφτομαι!!!

2 κάκτοι 7λιτροι στο 0.5ομ ο καθένας με 4 15αρια τοίχο....

Την πατέντα δε τη γλιτώνω...

Οπότε πάμε στο μάστρα...

Επιστροφή στην κορυφή
gourtz (Gourtz Sound)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Ιούλ 2011, 15:51:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τοτε κανε το κολπακι που ειχακ ανιε κ εγω πριν καιρο παρε μαι βαλβιδα aircondition Και βαλε οποτε μολις γουσταρεις να παιζεισ κ εισαι εξω επειδι το μοτερ σβηνει απ οζωρι απ οτο δυναμο εχεις διακοπτακι περνει σημα η βαλβιδα ναοιγει κ χανεις λιγο απο υποπιεση κ ανεβαζεις στροφες εγω ειχα παρει ρυθμιζομενη με ενα βιδακι το ρυθμισζεις κ ανεβαζει οσο θες εσυ........

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Ιούλ 2011, 16:29:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

προσπαθησε να γραφεις ελληνικα Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης