PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Καλλιαντάσης

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
devilgirl_666 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 207cc 1.6 (2009)

Ένταξη: 05 Ιαν 2011
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Ιούν 2011, 16:21:24    Θέμα δημοσίευσης: Καλλιαντάσης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είχα ένα τρακάρισμα, ευτυχώς όχι σοβαρό που προκάλεσε βλάβη σε ζάντες ελαστικά ψαλίδια και την ποδιά. Το πήγα στην εν λόγω αντιπροσωπεία επισκευή καθώς από εκεί το είχα αγοράσει. Το αποτέλεσμα? Επέλεξαν αυτοί ελαστικά χωρίς να με ρωτήσουν, διαφορετικής μάρκας από αυτή που είχε από τη "μανα" του και το σημαντικότερο? Με δική τους πρωτοβουλία μου έβαλαν χειμερινά ελαστικά. Το έμαθα μετά από μήνες. Έχουν κάνει και άλλα αλλά αυτό με εξόργισε.Τέλος θα ήθελα αν ήταν εφικτό να μου πείτε ποιο κατα την γνώμη σας είναι το καλύτερο συνεργείο οσον αφορά αντιμετώπιση βλαβών, χρόνο επισκευής, και κόστος επισκεύης.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και συγγνώμη αν είμαι εκτός της κατηγορίας (πρώτο μου θέμα είναι..δείξτε κατανόηση Razz )

sleep as a child, dream as a prophet
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
vansak (ANTONIS)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 207 1.6 GT 2009

Ένταξη: 28 Αύγ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Ιούν 2011, 11:16:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλό συνεργείο είναι αυτό στο οποίο :

1. ο ιδιοκτήτης φοράει φόρμα εργασίας λερωμένη απ τη δουλειά και όχι κοστούμι με γραβάτα και hollywood-ιανό χαμόγελο

2. σου επιτρέπει να βλέπεις το αυτοκίνητο κατα τη διάρκεια της επισκευής

3. σε ενημερώνει από πριν για το κόστος έκτακτων βλαβών/παρεμβάσεων πέρα απο τα καθιερωμένα λάδια-φίλτρα-μπουζί-ιμάντες κλπ

4. σου δίνει απόδειξη για όλο το ποσό πού πληρώνεις

όπου βλέπεις γιάπηδες και γραβατάκηδες ...αλάργα!!!!

Εγώ δε μένω Αθήνα, δεν μπορω να σου προτείνω κάποιο.
Πηγαίνω στη Λαμία στον Ανδρικόπουλο
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ice-t (Πέτρος)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 29 Μάρ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Ιούν 2011, 13:35:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από τον εν λόγο "κύριο" είχα πάρει το 106 μου.... Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες γιατί θα μου ανέβει η πίεση στο θεό. Πάντως... ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΕΙ! Για να πηγαίνεις εκεί λογικά είσαι κάπου κοντά στις γύρω περιοχές, γειτονάκι γαρ.

Για φανταρτζοδουλειά (αν κατάλαβα καλά) έχω έναν φοβερό άνθρωπο (πρώτα) και μάστορα (δεύτερον) στην Αργυρούπολη και είναι 5 λεπτά από την κεντρική πλατεία.
Επιστροφή στην κορυφή
devilgirl_666 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 207cc 1.6 (2009)

Ένταξη: 05 Ιαν 2011
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Ιούν 2011, 14:07:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και εγω απο κει πήρα το λιοντάρι μου και μόλις βρω χρόνο θα πάω να τους ρωτήσω για πόσο ηλίθια με περνάνε. Τις περισσότερες φορές εκεί κάθομαι, μπάστακας αλλά τις 2 τελευταίες φορές δεν μπόρεσα. Δεν μένω και δίπλα αλλά είναι η πιο κοντινή μου αντιπροσωπεία. Χαίρομαι που απαντήσατε και ελπίζω να βρω κάτι καλύτερο :D και το φανοποιείο τους πανάκριβο αλλά με "διακανονισμούς" όλα φτιάχνονται...και φυσικά πρέπει να περιμένεις για καθρεύτες 2εβδομάδες γιατί έρχονται από την Γαλλία και δεν υπάρχουν στην Ελλάδα σε κανένα κατάστημα γνήσιων ανταλλακτικών peugeot. Για έκτακτες επισκεύες δεν με πήραν ποτέ, εκτός από μια φορά που με ρώτησαν αν θέλω να μου κάνουν ευθυγράμμιση...30ευρώ...το πιο φθηνό πράγμα που έχω πάρει...

sleep as a child, dream as a prophet
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
ice-t (Πέτρος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Ιούν 2011, 14:21:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι ναι ειδικα το φανοποιείο είναι ουυυυυυυ!!! χάρμα! άριστοι! έχω δει πολλά εκεί κάτω, να μου λείπει! τι να τον κάνεις τον διακανονισμό όταν η δουλειά που γίνεται είναι... Φύγε από κει να σωθείς.
Επιστροφή στην κορυφή
smoki (Spyros)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 07 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούν 2011, 17:48:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οπως το λενε τα παιδια απο πανω, οσο πιο μακρια μπορεις. Εγω το ειχα παει για μια απλη αλλαγη λαδιων κ θελαν να μ βγαλουν κοστουμι 1500€, κ συμφωνα με αυτους ειμαι τυχερος που 7 μηνες κ 8000 χλμ μετα το αμαξι κινειται ακομα...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
gourmos (gass)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 02 Ιούλ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Ιούλ 2011, 20:09:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είχα πάει και εγώ εκεί με τρακάρισμα εμπρός δεξιά και αφού θα άλλαζε το σπασμένο φανάρι μου πρότεινε, και συμφωνησα, να αλλαξει και το δεξιό για να μη φαίνεται η διαφορά στην απόχρωση δεξιού με αριστερό, προσφέρθηκε να θεσει το θέμα στον πραγματογνωμονα για να μπει στο τιμολόγιο της ασφαλειας. Οταν ηρθε η ώρα να του υπογράψω την εξουσιοδότηση για να εισπράξει, μου είπε οτι ο πραγματογνώμονας δεν το δέχτηκε και του πληρωσα το φανάρι μετρητα 100τόσα€. Ευτυχώς μου ΄κοψε και πηρα την ασφάλεια του υπαιτίου τηλέφωνο και έμαθα οτι τελικά είχε χρεώσει και τα δύο φανάρια!!!! Πήρα αντίγραφο και πήγα στο κατάστημα και βέβαια μου γύρισε πίσω το ποσόν αφού άκουσα οτι δικαιολογία μπορεί να φανταστεί κανείς.
ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν στους ¨δρόμους¨, προστατεψτε το πορτοφόλι σας απο αυτούς που το έχουν βάλει στο μάτι.
Επιστροφή στην κορυφή
Μαριάνα (Mariana)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 GT ('08)

Ένταξη: 22 Αύγ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιούλ 2011, 09:42:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ice-t έγραψε:
Από τον εν λόγο "κύριο" είχα πάρει το 106 μου.... Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες γιατί θα μου ανέβει η πίεση στο θεό. Πάντως... ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΕΙ! Για να πηγαίνεις εκεί λογικά είσαι κάπου κοντά στις γύρω περιοχές, γειτονάκι γαρ.

Για φανταρτζοδουλειά (αν κατάλαβα καλά) έχω έναν φοβερό άνθρωπο (πρώτα) και μάστορα (δεύτερον) στην Αργυρούπολη και είναι 5 λεπτά από την κεντρική πλατεία.

Αν δε σου κάνει κόπο, θα ήθελα να μου το συστήσεις (μέσω π. μ. φυσικά). Ευχαριστώ Thumb Left

Από τον Καλλιαντάση (από εκεί αγόρασα κι εγώ το 207) ούτε εγώ έχω αποκομίσει θετική εντύπωση γενικότερα...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
ice-t (Πέτρος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιούλ 2011, 11:09:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pm sent!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης