PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ταπωμα πισω αναθυμιασεων και σκαστρα

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

Ένταξη: 06 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Μάϊ 2011, 21:10:47    Θέμα δημοσίευσης: Ταπωμα πισω αναθυμιασεων και σκαστρα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ταπωσα σημερα λοιπον τις πισω αναθυμιασεις και επλυνα το ΚΝ φιλτρο μου. Επειδη δεν ειχε στεγνωσει ακομα και επρεπε να πεταχτω καπου, εβαλα το χαρτινο πανω.

Σε καθε αλλαγη αν εχει τουρμπισει το αμαξι, ακουγετε η σκαστρα. Φσσσσσσσ αλλα προηγουμενως ποτε δεν ακουγοτανε (εκτος απο καμια μερα που χε κεφια). Το αμαξι παει κανονικα κλπ, δεν υπαρχει θεμα αποδοσης (νομιζω).

Να σημειωσω κατι. Οταν εβγαλα των σωληνα των πισω αναθυμιασεων ζοριστικα πολυ για να τον αφαιρεσω απο το αμαξι. Με τραβηγμα σιγα σιγα τον εβγαλα κατω απο την πολλαπλη, αλλα απο εκει κατω επιανα πολλα σωληνακια. Παιζει να φταιει τπτ απο εκει κατω? Καμια Ν75 να κλαταρε?

ΣΟΣ Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Μάϊ 2011, 21:32:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το πιο πιθανό είναι να μην κούμπωσες καλά το φίλτρο .
αν είχες ξεκουμπώσει/κόψη κάνα σωληνάκι από την μπαροβαλδίδα θα το καταλάβαινες κατευθείαν!

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Μάϊ 2011, 21:41:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το φιλτρο καθησε καλα, κατα 99% δεν μπορεις αλλοστε να κανεις και πολυ λαθος εκει. Ειχε ερθει προσωπο με το κουτι. Ισως να μην εχω σφηξει τεζα το φιλτροκουτι γιατι σε κανα 2ωρο που θα στεγνωσει το ΚΝ θα το αλλαξω παλι, αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι ξεκουμπωτο. Απλα δεν εχω τεζαρει τις βιδες. Αλλα ο ηχος ειναι στανταρ η σκαστρα και δεν καταλαβαινω πως κολλαει με το ολο σκηνικο
Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Μάϊ 2011, 21:47:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ίσως να μην κούμπωσε καλά η αγελάδα κ να χάνει από κάπου εξ ου κ ο ήχος.

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Μάϊ 2011, 21:48:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οκ θα το τσεκαρω σε λιγο οταν αλλαξω το φιλτρο, ευχαριστω τζον
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Μάϊ 2011, 23:39:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιώργο αυτό που λέει ο Γιάννης.
Σιγουρέψου ότι έχουν κουμπώσει κανονικά τα 3 πίσω κλιπς πριν το βιδώσεις.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Μάϊ 2011, 23:57:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
Γιώργο αυτό που λέει ο Γιάννης.
Σιγουρέψου ότι έχουν κουμπώσει κανονικά τα 3 πίσω κλιπς πριν το βιδώσεις.

Ποια κλιπς Μακη?
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Μάϊ 2011, 00:02:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το καπάκι του φιλτροκουτιού, δεν αρκεί να το βάλεις επάνω και να το βιδώσεις μπροστά. Στο πίσω μέρος του, αντι για βίδες έχει τρια δοντάκια που συρταρόνουν μέσα σε τρεις τρύπες του κουτιού, σιγουρέψου ότι κούμπωσε το πίσω μέρος, πριν βιδώσεις το μπροστά.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Μάϊ 2011, 00:16:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το εβαλα στα σκοτεινα ειναι αληθεια και δεν το προσεξα αυτου που λες. Με το πο το βαλα πανω το καπακι, κεντραρα τις βιδες αμεσωςι και μου κανε εντυπωση πως δεν μπορουσα να τις σφιξω αρχικα με το χερι, ενω τις ειχα ξεβιδωσει με το χερι κυριως
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Μάϊ 2011, 00:22:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τσέκαρέ το πάλι, εύκολα το βάζεις λάθος χωρίς να το καταλάβεις.
Βασικά κ έτσι όπως είναι, αν δεν έχει μπει σωστά, αν τραβήξεις το πίσω μέρος του καπακιού προς τα πάνω, θα καταλάβεις οτι σηκώνεται ελαφρά.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Μάϊ 2011, 00:56:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ειδα και πραγματι απο την πισω μερια δεν ηταν κουμπωμενο το καπακι του κουτιου.. Αφου αν το κοιταγες απο πλαι εβλεπες μια γωνια του φιλτρου. Το ξεβιδωσα για να βαλω το πρωι το ΚΝ και ειδα πως και οι βολτες προφανως την ακουσαν λιγο, αλλα ζει οκ
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Μάϊ 2011, 00:59:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Μάϊ 2011, 09:31:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ολα κομπλε. Εβαλα και το ΚΝ σημερα το πρωι πανω, κουμπωσα και σωστα(!!) το καπακι του κουτιου και ο ηχος επανηλθε στα νορμαλ επιπεδα. Απλα χθες εκανα καμια 10κμ ουσιαστικα χωρις φιλτρο απο τη στιγμη που το καπακι ηταν ανοιχτο και τραβαγε αερα μετα το φιλτρο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης