PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Τοποθέτηση Cruise Contol
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
mitsos 306 (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 rallye (2009) & 205 1.1 (1990)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2009
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Μάϊ 2011, 23:21:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ironman02

εχω ενα ραλλυ 09 μοντελο,

εβαλα to cruise control που ειναι και περιοριστης ταχυτητας, αλλα το δευτερο δεν δουλευει, μου ειπαν στην αντιπροσωπεια οτι πρεπει να αλλαξω το πενταλ του γκαζιου. ο περιοριστης δουλευε μονο την πρωτη φορα καθε φορα που εβαζες μπρος, και εβγαζε σφαλμα μολισ πατουσες το γκαζι τερμα.

ετσι απενεργοποιησα τον περιοριστη, και περιμενω μπασ και βρω κανενα πενταλ μεταχειρισμενο για να τον ενεργοποιησω ξανα.to cruise control παντως δουλευει κανονικα

Εμπειρία είναι αυτό που κερδίζεις, όταν δεν κερδίζεις αυτό που θέλεις...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Μάϊ 2011, 23:28:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγώ αυτό έχω βάλει που τα έχει και τα 2 αλλά μόνο το cruise δουλεύει. Το άλλο όντως για να δουλέψει θέλει και διαφορετικό πετάλι.

Αλλά ρε σύ, ούτως ή άλλως αν είναι να χρησιμοποιήσεις κάτι, αυτό θα είναι το cruise κατά τη γνώμη μου. Το άλλο δε το χρειάζεσαι ιδιαίτερα.. Και ή το ένα θα δουλεύει ή το άλλο. Εγώ πάντως δε πρόκειται να βάλω τον περιοριστή.
Τσάμπα λεφτά και δε νομίζω να το χρησιμοποιήσω ποτέ..

Επίσης εμένα δε μου έβγαλε ποτέ σφάλμα. Μάλλον το είχαν απενεργοποιήσει από την αρχή που το βάλανε.
Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Μάϊ 2011, 07:49:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμενα παλι μια ηταν ολα οκ μια δεν δουλευει οτι νανε κανει!
το crusi control παντα ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
mitsos 306 (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Μάϊ 2011, 08:27:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι, ενταξει, συνηθως χρησιμοποιεις το cruise control.
απλα αν το ηξερα απο την αρχη θα αγοραζα τον λεβιε που εχει μονο cruise control, και οχι και ενα κουμπακι ακομα που να μην κανει τιποτα

Επιστροφή στην κορυφή
kostaslbc (kostas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Rallye (2010)

Ένταξη: 24 Μάϊ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάϊ 2011, 12:38:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mitsos 306 έγραψε:
ναι, ενταξει, συνηθως χρησιμοποιεις το cruise control.
απλα αν το ηξερα απο την αρχη θα αγοραζα τον λεβιε που εχει μονο cruise control, και οχι και ενα κουμπακι ακομα που να μην κανει τιποτα

Eγώ πάντως σε μοντέλο 10ος του 2009 που έβαλα,
όλα λειτουργούν οκ.
Μήπως κάναν κάτι λάθος?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Μαριάνα (Mariana)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 GT ('08)

Ένταξη: 22 Αύγ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάϊ 2011, 12:41:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω ήδη δρομολογήσει να βάλω κι εγώ.
Άντε να δούμε αν θα είναι απροβλημάτιστο...

Επιστροφή στην κορυφή
mitsos 306 (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάϊ 2011, 23:42:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

νομιζω οτι τα gt δεν εχουν προβλημα

παντως στην αντιπροσωπεια μου ειπαν οτι πρεπει να αλλαξω πενταλ γκαζιου

Επιστροφή στην κορυφή
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Μάϊ 2011, 18:49:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω εχω βαλει μονο το cruise κ δουλευει αψογα.το μονο προβλημα ειναι οταν ανεβαζει μονο του τα κμ(απο τα 100κμ που παω,για να πιασει τα 140κμ για παραδειγμα)οταν κανει φουσκωμα η τουρμπινα,το κοβει Confused πρεπει να ανεβαζψ 5-5 τα κμ η αλλιως να κλειδωσω στα κμ που παω.δε ξερω αν εχει να κανει με την μεγαλη τουρμπινα,αλλα με την προηγουμενη,δεν ειχα τετοιο θεμα Laughing

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
Tzive (Λουκας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Citroen AX 1800cc Kit-Car + 207rallye

Ένταξη: 10 Οκτ 2007
Τόπος: on tracks

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Ιούλ 2011, 13:19:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κανα cruise control μεταχειρο παιζει να βρουμε? τιμη καινούργιου ξέρουμε?

Citroen AX 1,800cc
Fastest production car @ kartodromo 52.506

Megara Curcuit 1.07.642 και εχει ακομα ΠΟΛΥ!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Ιούλ 2011, 14:11:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

50-60 ευρώ

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

Ένταξη: 03 Ιούλ 2011
Τόπος: Περιστέρι, Αττική

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Σεπ 2011, 18:08:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια, εμένα μου είπαν 80-85 για το GT σε αντιπροσωπεια, ειναι καλα? και κατι ακομα, ισχυει οτι κανεις και πιο οικονομικο ταξιδι λογο συνεχομενης σταθερης ταχυτητας?

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
Μαριάνα (Mariana)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 GT ('08)

Ένταξη: 22 Αύγ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Σεπ 2011, 09:12:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

80-85 είναι πολλά... Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 26 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Σεπ 2011, 09:26:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μαριάνα έγραψε:
80-85 είναι πολλά... Rolling eyes

Κωδικός Ονομασία Ποσότητα Λιαν.τιμή χωρίς ΦΠΑ Λιαν.τιμή με ΦΠΑ Συν.τιμή με ΦΠΑ Επιλογή
00006242Z8 ΕΛΕΓΧ ΡΥΘΜΙΣΗΣ 57,82 EUR 71,11 EUR 71,11 EUR
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Σεπ 2011, 12:56:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

με τοποθετηση μαζι ,μια χαρα ειναι
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

Ένταξη: 03 Ιούλ 2011
Τόπος: Περιστέρι, Αττική

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Σεπ 2011, 00:27:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για τοποθετημενο μιλαω παντα.

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
pasi 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 06 Ιούλ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Σεπ 2011, 16:43:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MTerry έγραψε:
Σήμερα (επιτέλους) ξεκίνησα να πάω στην αντιπροσωπεία να παραγγείλω το χειριστήριο για το cruise control
και η απάντηση ηταν : "Το έχουμε . . . άν θέλεις το περνάμε τώρα . . . Surprised !!!!!
Σε μισή ώρα ηταν κομπλέ μαζί με το κόψιμο του πλαστικού από τον¨"καλλιτέχνη" ηλεκτρολόγο
και το κόστος 67 Ευρώ (δεν πλήρωσα εργατικά Shocked )

Off Topic
Ειναι η τρίτη φορά που με "φτιάχνει" η αντιπροσωπεία εδώ στα Γιάννενα.
1η όταν πηγα να παραγγείλω το 207-"Εχουμε ένα στην έκθεση και αυτός που το παρηγγειλε δεν το βιαζεται . . . βγάζουμε πινακίδες-έλα αυριο να το πάρεις"
2η την αλλη το πρωί όταν πήγα να το πάρω -" Η αεροτομή που παρήγγειλες θα ειναι ετοιμη σε 4 μέρες . . . αλλά αν δεν βιάζεσαι έχουμε μια έτοιμη . . . " σε μισή ώρα έτοιμος
Very happy Very happy Very happy

καλησπέρα φιλαράκι...θα ήταν ευκολο να μας γραψεις τις διασταστεις για τα κοψιματα του πλαστικου? επειδή εμενα μου λενε να παρω καινουριο πλαστικο και τους ειπα οτι θα το κοψω μονος μου. Αν μπορείς θέλω το υψος και το πλατος του κομματιου που πρεπει να αφαιρεσω... ευχαριστω
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Σεπ 2011, 21:36:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pasi έγραψε:
καλησπέρα φιλαράκι...θα ήταν ευκολο να μας γραψεις τις διασταστεις για τα κοψιματα του πλαστικου? επειδή εμενα μου λενε να παρω καινουριο πλαστικο και τους ειπα οτι θα το κοψω μονος μου. Αν μπορείς θέλω το υψος και το πλατος του κομματιου που πρεπει να αφαιρεσω... ευχαριστω
Έχει από την μέσα πλευρά το αυλάκι που είναι σαν οδηγός για να το κόψεις...

Πυρηνική φυσική το κάναμε το θέμα.. Rolling eyes

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Σεπ 2011, 22:09:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pasi έγραψε:

Μα τι γιωτομπαλα ειναι ωρες ωρες στις αντιπροσωπειες Laughing
Αυτο που σου ειπε ο προλαλησας ισχυει..εχει οδηγους απο μεσα!

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Σεπ 2011, 22:32:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

recife_rallye έγραψε:
pasi έγραψε:

Μα τι γιωτομπαλα ειναι ωρες ωρες στις αντιπροσωπειες Laughing
Αυτο που σου ειπε ο προλαλησας ισχυει..εχει οδηγους απο μεσα!

και οδηγους να μην εχει απο την αλλη πλευρα εχει χειριστήριο για την οθονη που ναι ακριβως το ιδιο Wink
Επιστροφή στην κορυφή
pasi 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 06 Ιούλ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Σεπ 2011, 22:40:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πραγματικα ειναι πολυ αχρηστοι κ μονο τα χρηματα τους ενδιαφερουν!Εμενα θα μου παει 70€ το ανταλ+30€ η εργασια και οταν ζητησα εκπτωση μου λενε τις γνωστες βλακειες..δεν γινεται ειναι ηδη πολυ χαμηλη τιμη και μ@λ@κιες!λες και δεν μου τα περνει καθε φορα που το παω για σερβις!οταν του ειπα να κοψει το πλαστικο μου ειπε "α πα πα δεν κανω τετοια πραγματα γιατι μπορει να γινει ζημια! Mad "
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14  Επόμενη
Σελίδα 12 από 14

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης