PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Γνώμες για αγορά μεταχειρισμένου 306

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Vaggos 306 (Vaggelis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 306 1.4 (8v) 96'

Ένταξη: 16 Δεκ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Μάϊ 2011, 13:27:42    Θέμα δημοσίευσης: Γνώμες για αγορά μεταχειρισμένου 306 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα τη γνώμη σας για αγορά μεταχειρισμένου 306 μόνο για 2πορτο στα 1600κυβ μέχρι 4000 ευρώ... Τώρα έχω το παλιό μοντέλο κ έλεγα για αλλαγή μοτέρ κ λοιπά αλλά τελικά λέω να πάρω το ποιό καινούργιο μοντέλο να είμαι σίγουρος. Κάτι σαν αυτό ψάχνω... http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1453328/. Έχετε άλλα παρόμια να μου προτίνεται??
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
z@ck! (Ζαχαριας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Citroen AX... soon eurofighter !

Ένταξη: 21 Αύγ 2007
Τόπος: Οπου λαχει ....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Μάϊ 2011, 13:36:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βρες 16ν... αυτο ειναι 8ν αφου λεει για εισαγωγη απο 13αρι..
+
το ποστ ειναι σε τελειως λαθος μερος.. Confused Evil

As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and start to slide, please dear lord protect my ride.!!!
DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Vaggos 306 (Vaggelis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 306 1.4 (8v) 96'

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Μάϊ 2011, 13:43:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οκ για το ποστ έχεις δίκιο λάθος μου δεν το πρόσεξα. Δεν έχω πρόβλημα αν είναι 16v ή 8v αρκεί να είναι σε καλή κατάσταση κ όχι με πειραγμένο μοτέρ δηλ μέχρι φπε όχι παραπάνω. Κανένα παρόμοιο παιδιά???
Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 16V Gti (2005) Kitcar

Ένταξη: 10 Σεπ 2009
Τόπος: Πύργος-Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Μάϊ 2011, 13:46:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οπως λεει και ο Ζαχος, αφου θα κανεις την κινηση να αγορασεις τετοιο αυτοκινητο, παρε το 16V γιατι υστερα μπορει να το μετανιωσεις Cool

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Μάϊ 2011, 13:48:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1324131/

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Vaggos 306 (Vaggelis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 306 1.4 (8v) 96'

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Μάϊ 2011, 13:56:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε κατανάλωση έχουν διαφορά τα 8v μα τα 16v? Ποιό είναι ποιό αξιόπιστο??
Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Μάϊ 2011, 13:59:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειναι καθαρα θεμα ποσο πατας το γκαζι. Το 16V μπορει να καιει και λιγοτερο Wink

Τα 16V τοσα χρονια και με τοσο καψιμο δεν εχουν εμφανισει προβληματα. Ουτε βεβαια και τα 8V αλλα το ενα μοτερ με το αλλο σε θεμα αποδοσης ειναι η μερα με την νυχτα Wink

Οποιον και αν ρωτησεις εδω μεσα, ειναι υπερ του 16V Cool

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης