PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΜΕ ΤΡΑΚΑΡΑΝΕ...

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
peristeriotis (giorgos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 206 cc 1.6 16v (2002)

Ένταξη: 28 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Απρ 2011, 14:25:25    Θέμα δημοσίευσης: ΜΕ ΤΡΑΚΑΡΑΝΕ... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα παιδια .λοιπον σαββατο βραδυ σταματημενος σε φαναρι κοκκινο.. ερχετε ενα μ3 με περιπου 80χιλ και μου τι δινει απο πισω!!με τιναξε 20 μετρα και βαλε μπροστα ευτυχος δεν χτυπησα με αλλον.ειρθε τροχαια καναμε τα χαρτια ειρθε η ασφαλεια μου καναμε φιλικη δηλωση οτι φταιει ο αλλος και φυγαμε.
το αμαξι το πηγα στα κεντρικα στην λαιον και μου εβγαλε κοστολογιο 11.400!!!
τα ΓΑ**ΣΕ ολα μεχρι και τα καθισματα μεσα εσπασε.
περιμενω την απαντηση του πραγματογνωμονα που το ειδε σημερα λογικα παει για ολικη.
ομως ο φιλικος διακανονισμος καλυπτει μεχρι 6.500 .μου ειπανε απο τι peugeot oti τωρα πρεπει να τα βρω με την ασφαλιστικη του μαλ**α που με τρακαρε(international life exei).
τι πρεπει να προσεξω απο δω και περα .αυριο θα παρω τηλεφωνο την ασφαλιστικη του να στειλει πραγματογνωμονα να το δει και αυτος λεει.
λετε να εχω προβλημα με την αποζημιωση?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

Ένταξη: 12 Μάρ 2010
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Απρ 2011, 14:33:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αφου σε χτυπξσε απο πισω με 80 χλμ/ωρα και δεν επαθες τιποτα...ολα καλα...
Τωρα για να σε χτυπησε με τοσα λογικα το αμαξι θα θελει καλιμπρα κλπ κλπ οποτε για μενα και πεταμα Sad
Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Απρ 2011, 14:39:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κατα τα γνωστα

θα παει ολικη αφου εχεις τετοιο κοστολογιο και συμφωνα με τις τιμες στην αγορα για το ΙΧ σου (με βαση μοντελο κυβικα και χρονολογια ΚΑΙ ΜΟΝΟ) θα σε αποζημιωσουν. Αν εχεις τιποτα εξτρα ή εκτιμας σε πολυ παραπανω απο το ποσο που θα βγει το ΙΧ σου πρεπει να βαλεις δικηγορο για να τα αποζημιωθεις. Το ιδιο ισχυει για ψυχικη οδυνη, αν υποστηριξεις οτι εχασες μερες απο δουλεια λογω ΙΧ κοκ

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Απρ 2011, 14:46:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αρα κοιτας να το παρεις οσο το δυνατον πιο γρηγορα απο λαιον να το πας καπου αλλου γιατι θα σε χρεωσουν σταθμευση (ή τουλαχιστον ξεκαθαρισε το)

βρες ταξιτζη φιλο γνωστο να μαζεψεις αποδειξεις απο τωρα

οπλησου με ωρες υπομονης...
Επιστροφή στην κορυφή
peristeriotis (giorgos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Απρ 2011, 14:49:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

oxi με την λαιον το ξεκαθαρισα μεχρι 15 μερες μπορω να το εχω εκει μετα 10 ευρω την μερα.υπομονη εχω αλλα την αποζημιωση δεν ξερω αν θα παρω .ελπιζω να μην εχω προβλημα με τους αλητες.
ποσες πιθανοτητες εχω να παρω αποζημιωση την μεση τιμη του 206cc toυ 2002 που ειναι 5.700??!! Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Απρ 2011, 14:50:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
αρα κοιτας να το παρεις οσο το δυνατον πιο γρηγορα απο λαιον να το πας καπου αλλου γιατι θα σε χρεωσουν σταθμευση (ή τουλαχιστον ξεκαθαρισε το)

βρες ταξιτζη φιλο γνωστο να μαζεψεις αποδειξεις απο τωρα

οπλησου με ωρες υπομονης...

σωστος!

απλως για τα περι δικηγορου:

μη μασας αν σου πουν δικαστηρια και οτι δε θα παρεις λεφτα και οτι θα τραβηξει χρονια. Με το που θα στειλεις εξωδικο @#$ζονται και τα σκανε!

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Απρ 2011, 03:32:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σορρυ alla αυτο δεν ισχυει ειναι ενας μυθος...
αν ο δικηγορος ειναι βλακαςκαι συνταξει το εξωδικο οτι να ναι μονο και μονο για την υποχρεωση τοτε οι αλλοι στην ασφαλιστικη σε παιρνουν στο ψιλο......

επισης εχω δει περιπτωση δικηγορου που εμαθα μετα οτι ζηταγε μιζα απο ασφαλιστικη για να βαλει πελατη να συμβιβαστει σε λιγοτερα λεφτα...
Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Απρ 2011, 09:55:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν ειναι μυθος γιατι τα εχω ζησει (πολλες φορες και πριν 2 μηνες τελευταια)...

Αντικειμενικα τωρα εξαρταται απο την ασφαλιστικη: (τα εχω ξαναγραψει)->

το 80% των ασφ εταιριων εχουν νομικη προστασια με δικηγορους που ειτε μολις τελειωσαν τη σχολη ειτε πρακτικη ειτε γενικα χωρις εμπειρια (για λογους κοστους). Τωρα για τις μιζες υπαρχει κυκλωμα που ολοι εμεις ειμαστε θυματα..

sorry για το off topic Embarassed ελπιζω ο φιλος να μας περιγραψει τι εγινε...

Επιστροφή στην κορυφή
Downhill (Θανάσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 Gt

Ένταξη: 09 Μάρ 2006
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Απρ 2011, 14:52:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καταρχάς ευτυχώς είσαι καλά! Για εμένα αν σου κάνουν σουξου-μουξου πάς δικαστικά. θα αποζημιωθείς στο έπακρο. Για εμένα κακώς δεν καλεσες εκάβ να πάς νοσοκομείο να δηλώσεις πόνο στον αυχένα. Η αλήθεια έιναι οτι κατι τετοιο θα δέσμευε πόσρους (εκαβ) και θα ίσως να ακούγεται "καγκουριά" αλλα δυστυχώς έτσι δουλεύει το σύστημα.

η προληπτική δήλωση στο εκάβ ειναι απαραίτητη γιατί

α) οσο είσαι σε σόκ δεν ξέρεις αν εχεις κάποιο πρόβλημα και παρότι μπορεί να σου φαίνεται προς στιγμήν οτι δεν εχεις τίποτα αργότερα να χτυπάς το κεφάλι σου που δεν τους κάλεσες (βεβαια στην προκειμένη περίπτωση προφανώς και ευτυχώς είσαι άθικτος)

β) το κωλοελληνικό σύστημα δικαιοσύνης θέλει δράμα. Ετσι δουλεύουν όλα. Αν δουν δήλωση αυχενικής κάκωσης (δεν χρειάζεται να έχεις κάτι. απλά ακτινογραφίες και την ιατρική βεβαίωση οτι θελεις ξεκούραση και ακινησία που κάθε γιατρός θα έγραφε για να έχει το κεφάλι του ήσυχο) θα πάρεις οχι απλά ολική αντικατάσταση αλλα θα σε παρακαλάνε κιόλας να μήν τους πάς δικαστικώς...

μήν κολώσεις πουθενά πάντως. Μην λυπηθείς τις ασφαλιστικές και μήν διστάσεις να ταλαιπωρηθείς λίγο παραπάνω... Δεν φτάνει που τους χρυσοπληρώνουμε, στις περιπτώσεις που πρεπει να ανταποκριθούν το παίζουν κινέζοι...

αντε και με νευρίασες μεσημεριάτικα....!!!! Evil Evil Evil (οχι εσύ ... ΑΥΤΟΙ...!)

Careful What You Wish You may Regret It
Careful What You Wish You Just Might Get It
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
stamatis_vts (σταματης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo '98

Ένταξη: 14 Αύγ 2007
Τόπος: attiki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Απρ 2011, 15:09:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μα εκει ειναι που μας πιανει το γαμωφιλοτιμο και πιστευουμε οτι και ο αλλος φοραει παντελονια και θα τα βρουμε σαν πολιτισμενα ατομα... ετσι την πατησα και εγω και δε καλεσα εκαβ και ακομα ταλαιπωριεμαι με δικαστηρια... ενω αν ειχα κανει εισαγωγη σε κεντρο υγειας η νοσοκομειο, αυτη θα ειχε παει αυτοφωρο και ο μπαμπας της θα μου επαιρνε πιπες.. Evil Evil Evil

Don't Trust Anybody...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
peristeriotis (giorgos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Απρ 2011, 15:15:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εκανα μαλ***α που δεν καλεσα εκαβ αλλα εκεινει την ωρα δεν το σκεφτεσαι ετσι!
.τα νεοτερα ειναι οτι επειδει η ζημια ξεπερνα τα 6.500 ευρω που ειναι το οριο της φιλικης τωρα λεει πρεπει εγω να παρω τηλ την ασφαλεια του μαλ**α και να κανονισω να ερθει και απο αυτους πραγματογνωμονας αφου θα με αποζημιωσουνε αυτοι.αλλα ελα που τους παιρνω και δεν μου τα λενε και πολυ καλα...
λεει πρωτα να βγαλει το πορισμα η δικια μου ασφαλεια και να τους το στειλει και μετα βλεπουμε μου λεει αν θα στειλουνε πραγματογνωμονα γιατι μπορει να μην χρειαζεται και να με αποζημιωσουνε κατευθειαν!!περιεργα τα ακουω αυτα και βλεπω να τρεχουνε...τελος παντον περιμενω την αλλη τεταρτη να βγει το πορισμα και θα παω να παρω το φακελο μου ο ιδιος και να τον παω στην ασφαλεια του μαλ**α γιατι απο το τηλ το παιζουνε τρελιτσα ...
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Απρ 2011, 15:50:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μες το προγραμμα ειναι αυτα...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης