PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 rallye θορυβος στον κινητηρα
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Σεπ 2009, 08:44:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κώστα, το κροτάλισμα (=μεταλλικός θόρυβος που τον ακούς κοντά στην αρχή της λειτουργίας του κινητήρα) δυστυχώς είναι στην ημερήσια διάταξη.

Στο δικό μου πάντοτε ακουγα από τη στιγμή που το αγόρασα ένα θόρυβο σαν να χτυπάνε τα ωστήρια για τα πρώτα 5 λεπτά κάθε μέρα. Άλλοτε περισσότερο κι άλλοτε λιγότερο.

Εγγύηση έχω, αλλά έχω ακούσει πολλά πολλά ακόμη 207 που κάνουν το ίδιο. Κι έτσι αναρωτιέμαι, να το αλλάξεις ή να μην αλλάξεις; Γιατί και να το αλλάξω μάλλον δεν θα διορθώσει και πολλά πράγματα... Μετά από λίγο πάλι τα ίδια θα κάνει, όπως γίνεται και σε τόσα Mini Cooper S R56.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Σεπ 2009, 22:57:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στέλιο, καλησπέρα.

Αν είναι κροτάλισμα από την καδένα και τον τεντωτήρα αυτής, νομίζω πως αλλάζοντάς τον θα ξεγνοιάσεις.

Πολλά μοντέλα παραγωγής 2007 παρουσίασαν το ίδιο πρόβλημα, συμπεριλαμβανομένου και του δικού μου.

Με αλλαγή του εξαρτήματος σταμάτησε ο θόρυβος. Και είμαι από τον Μάρτιο έτσι, με πάνω από 20.000km διανυθέντα από τότε.

Γνώμη μου, εφόσων έχεις ακόμη εγγύηση, χρησιμοποίησέ τη. Κάνε ένα ακόμη δώρο στο κοκκινάκι Wink

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Σεπ 2009, 23:45:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dimkeras έγραψε:

Γνώμη μου, εφόσων έχεις ακόμη εγγύηση, χρησιμοποίησέ τη. Κάνε ένα ακόμη δώρο στο κοκκινάκι Wink

Πολύ φοβάμαι ότι μου τα είχαν αλλάξει την τελευταία φορά στην αντιπροσωπεία, τότε που το άφησα για χρονισμα.

(η άλλη αλήθεια είναι ότι δε μου αρέσει να το αφήνω για μέρες στο συνεργείο, ο μόνος χώρος που με βολεύει να το έχω σε βίδες είναι στο γκαραζ μου, αλλά κουράζομαι και μόνο που το σκέφτομαι ότι θα πρέπει να το λύσω)

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Οκτ 2009, 20:09:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σας παιδιά και από εμένα,

Από την πρώτη μέρα που το πήρα το αμάξι 1/2009 έκανε σαν diesel δε λέω, αλλά δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου, νομίζω οτι έχει αρχίσει και κάνει πιο έντονο θόρυβο τελευταία με 6000 χλμ.

Πάνω στην μηχανή έχει μια ημερομηνια 11/2007 και έχει και ένα αυτοκόλλητο στα φώτα με ημερομηνία 4/2008. Οπότε έχω την αίσθηση οτι το είχαν για αρκετό καιρό φυλαγμένο και δεν είναι από τα τελευταία που φτιάχτηκαν (τέλος 2008 ας πούμε)...
Τώρα πώς έμεινε τόσο καιρό απούλητο μέχρι να το πάρω δεν ξέρω...Shit happens i guess.

Anyway βάζω ένα videaki με τον ήχο που κάνει μήπως ξέρει κανείς αν αυτός ο ήχος είναι ο φυσιολογικός που κάνει σαν diesel ή είναι λόγω ελλατωματικού τεντωτήρα.Δεν μπορώ να καταλάβω εγώ, αλλά μου ακούγεται λίγο περίεργα στο αυτί.

Το σχετικό video...

http://www.youtube.com/watch?v=siA999WmzVY
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Οκτ 2009, 00:46:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα πάντως μου ακούγεται φυσιολογικό...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

Ένταξη: 16 Αύγ 2008
Τόπος: Φραπεδονίκη!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Οκτ 2009, 08:12:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κύριοι,

το Σάββατο πήγα στην αντιπροσωπεία και παραπονέθηκα για το κροτάλισμα, όπως επίσης και για το τακ τακ όταν έχω 1η και αφήνω το γκάζι. Τους είπα ότι το αυτοκίνητο έχει βάσεις για τα ... μπάζα και ιδίως αυτή της βάση κιβωτίου-μηχανής.

Απάντηση:

Έχει έρθει οδηγία από την πεζό να αλλάξουμε τις βάσεις κιβωτίου-μηχανής. Το κροτάλισμα είναι από το μεταλλικό μέρος της βάσης που είναι κάτω από την μηχανή, έχει ένα τσουτσούνι που ακουμπά. Επίσης το αλουμινένιο μέρος της βάσης, με το σινεμπλοκ είναι πιο σκληρό και όπως είδα το σινεμπλοκ πιο μεγάλο.

Εντυπώσεις :

κροτάλισμα δεν κάνει, θα συνεχίσω τις δοκιμές να είμαι σίγουρος. Το τακ τακ με 1η είναι σίγουρο ότι έχει εξαφασιτεί. Σε ξεκίνημα με γλίστρα στην βροχή ο ήχος είναι πολύ καλύτερα φιλτραρισμένος.

Ρε παιδιά τους λέω γιατί δεν υπάρχει ανακοίνωση προς τους πελάτες?

Απάντηση
Αλλάζουμε τις βάσεις σε αυτούς που παραπονιούντε.
Προσοχή αυτό δεν είναι επίσημη απάντηση πεζό, αλλά μηχανικού.

Αυτά!

Επιστροφή στην κορυφή
corey (Kostas)
Μέλος
Μέλος

207 Rallye 2009

Ένταξη: 03 Δεκ 2005
Τόπος: Αν. Salonika

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Οκτ 2009, 13:41:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα, έχω ενα 207 rallye 4/2009. και ακούω δυο περίεργους ήχους.
1. Είτε είναι κρύο είτε ζεστό στο ρελαντί τουλάχιστον ακούγεται ένα τακ τακ τακ μόνιμο, σκέφτικα μήπως είναι ο τεντωτήρας της καδένας όπως διάβασα, αλλά εκεί το κάνει μόνο όταν είναι κρύο ενώ εμένα το κάνει συνέχεια. λέτε να έιναι η βάση???
2. Όταν αφήνω το γκάζι στις 1500στροφές, ακούγετε ένα "γουργούρι" με λίγο τρίξιμο. σαν κάτι που γυρνούσε να σταματάει αχαρα. (σκέφτηκα τουρμπο)

Τι λέτε? σας έχει τύχη τίποτα τέτοιο??

Σήμερα καθώς έβλεπα το αυτοκίνητο είδα ότι η στάθμη λαδιού είναι τέρμα κάτω.. ίσα ίσα στο όριο... έχετε ακούσει να καίνε λάδια, ούτε διαροή είδα ούτε τίποτα.. και έλεγε oil OK.
13000xlm αλλαγή λαδιών στα 4000χλμ.
Το αμάξι ήταν κρύο και σε ίσιο δρόμο.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Οκτ 2009, 17:24:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

corey έγραψε:
Καλημέρα, έχω ενα 207 rallye 4/2009. και ακούω δυο περίεργους ήχους.
1. Είτε είναι κρύο είτε ζεστό στο ρελαντί τουλάχιστον ακούγεται ένα τακ τακ τακ μόνιμο, σκέφτικα μήπως είναι ο τεντωτήρας της καδένας όπως διάβασα, αλλά εκεί το κάνει μόνο όταν είναι κρύο ενώ εμένα το κάνει συνέχεια. λέτε να έιναι η βάση???
2. Όταν αφήνω το γκάζι στις 1500στροφές, ακούγετε ένα "γουργούρι" με λίγο τρίξιμο. σαν κάτι που γυρνούσε να σταματάει αχαρα. (σκέφτηκα τουρμπο)

Τι λέτε? σας έχει τύχη τίποτα τέτοιο??

Σήμερα καθώς έβλεπα το αυτοκίνητο είδα ότι η στάθμη λαδιού είναι τέρμα κάτω.. ίσα ίσα στο όριο... έχετε ακούσει να καίνε λάδια, ούτε διαροή είδα ούτε τίποτα.. και έλεγε oil OK.
13000xlm αλλαγή λαδιών στα 4000χλμ.
Το αμάξι ήταν κρύο και σε ίσιο δρόμο.

αν καταλαβα καλα εχεις τα λαδια απο τις 4000 κ τωρα εχεις 13000...ε αλλαξετα αφου σου πεσε τοσο
Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Οκτ 2009, 18:31:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

@ corey

1) Ρουλεμάν. Πάτα συμπλέκτη και θα σταματήσει. Άλλοι το άλλαξαν, άλλοι όχι. Εμένα το κάνει από τότε που το πήρα, έχω 95.000km και δε μου έχει κάνει πρόβλημα.
2) Οι απόψεις διίστανται. Έχει αναλυθεί πολλάκις αλλά δε βρέθηκε σαφής λύση. Σχεδόν όλα τα 207 το παρουσιάζουν. Κάποιοι λένε για θερμοασπίδα τουρμπίνας, κάποιοι για χαλαρωμένα ζουάν και ο Τουρίστας για το αξονάκι της τουρμπίνας που συντονίζει.

Με 9.000km που έχεις είσαι μια χαρά απο κατανάλωση λαδιού. Απλά όπως είπε κι ο android, πήγαινε για αλλαγή Wink

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 26 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Οκτ 2009, 21:07:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SAKIS-LEMANS έγραψε:
Κύριοι,
.....
Απάντηση:
Έχει έρθει οδηγία από την πεζό να αλλάξουμε τις βάσεις κιβωτίου-μηχανής. Το κροτάλισμα είναι από το μεταλλικό μέρος της βάσης που είναι κάτω από την μηχανή, έχει ένα τσουτσούνι που ακουμπά. Επίσης το αλουμινένιο μέρος της βάσης, με το σινεμπλοκ είναι πιο σκληρό και όπως είδα το σινεμπλοκ πιο μεγάλο.
Αυτά!

Ωραίος ο παίχτης. Ερώτηση.

Γνωρίζεις διαδικασία να αλλαχτούν οι βάσεις; Ή κάποιος άλλος έστω;

Δηλαδή λύνουν πολλά απο το μοτερ ή βγαίνουν και χωρίς να βγουν πλαστικά. Γιατί όσο πιο λίγα ξεκουμπώσουν(πλαστικά ή όχι) τόσο πιο λίγα θα χαλαρώσουν. Αν με πιάνεις Wink
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Οκτ 2009, 21:22:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

NoDsl έγραψε:
SAKIS-LEMANS έγραψε:
Κύριοι,
.....
Απάντηση:
Αυτά!

Ωραίος ο παίχτης. Ερώτηση.

Γνωρίζεις διαδικασία να αλλαχτούν οι βάσεις; Ή κάποιος άλλος έστω;

Δηλαδή λύνουν πολλά απο το μοτερ ή βγαίνουν και χωρίς να βγουν πλαστικά. Γιατί όσο πιο λίγα ξεκουμπώσουν(πλαστικά ή όχι) τόσο πιο λίγα θα χαλαρώσουν. Αν με πιάνεις Wink

η κατω βαση σιγουρα βγαινει χωρις να βγει τπτ αλλο απο το αμαξι... τωρα η πανω ειδικα αυτη στο σασμαν ουτε που φαινετε... Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 26 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Οκτ 2009, 21:37:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πω πώ μου μάμησες την ψυχολογία τώρα. Δεν μπορώ σε καινούργιο αμάξι κατέβασμα μηχανής κλπ... εδώ το βλέπεις οπως είναι που ανοίγεις και λές πώς τα στρίμωξαν όλα εκει μέσα πού να μπεί και χέρι να δείς...

-ρε σύ περίσσεψε ένα σωληνάκι...
-κοίταξες καλύτερα μην έχεις ξεχάσει να το βάλεις
-ναί εις διπλούν.
-ε καλά άστο. Μήπως θα το παρατηρήσει..

ο φουκαριάρης.. καλές οι νέες βάσεις αλλά 1.6Τ έχω, που πήγε το Τ? lol
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Οκτ 2009, 21:40:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

NoDsl έγραψε:
πω πώ μου μάμησες την ψυχολογία τώρα. Δεν μπορώ σε καινούργιο αμάξι κατέβασμα μηχανής κλπ... εδώ το βλέπεις οπως είναι που ανοίγεις και λές πώς τα στρίμωξαν όλα εκει μέσα πού να μπεί και χέρι να δείς...

-ρε σύ περίσσεψε ένα σωληνάκι...
-κοίταξες καλύτερα μην έχεις ξεχάσει να το βάλεις
-ναί εις διπλούν.
-ε καλά άστο. Μήπως θα το παρατηρήσει..

ο φουκαριάρης.. καλές οι νέες βάσεις αλλά 1.6Τ έχω, που πήγε το Τ? lol

την εχω αλλαξη παντως αυτη του σασμαν πανω....τωρα το πως το καναν δεν ξερω
καλα δε θα ναι κ τοσο τραγικα
μια χαρα δουλευει Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
corey (Kostas)
Μέλος
Μέλος

207 Rallye 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Οκτ 2009, 19:37:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dimkeras έγραψε:
@ corey

1) Ρουλεμάν. Πάτα συμπλέκτη και θα σταματήσει. Άλλοι το άλλαξαν, άλλοι όχι. Εμένα το κάνει από τότε που το πήρα, έχω 95.000km και δε μου έχει κάνει πρόβλημα.
2) Οι απόψεις διίστανται. Έχει αναλυθεί πολλάκις αλλά δε βρέθηκε σαφής λύση. Σχεδόν όλα τα 207 το παρουσιάζουν. Κάποιοι λένε για θερμοασπίδα τουρμπίνας, κάποιοι για χαλαρωμένα ζουάν και ο Τουρίστας για το αξονάκι της τουρμπίνας που συντονίζει.

Με 9.000km που έχεις είσαι μια χαρά απο κατανάλωση λαδιού. Απλά όπως είπε κι ο android, πήγαινε για αλλαγή Wink

Το ρουλεμάν σίγουρα δεν είναι γιατι δεν σταματάει με τον συμπλέκτη, τέτοιο θέμα είχα στο 206 μου και δεν είναι το ίδιο. Ακούγεται (όπως διάβασα και αλλού) σαν diesel.
*Τα λάδια πάνε για αλλάγη. (ευχαριστώ για τις απαντήσεις)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Οκτ 2009, 23:53:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

@ corey

Μήπως ακούγεται ο άμεσος ψεκασμός?

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
corey (Kostas)
Μέλος
Μέλος

207 Rallye 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Οκτ 2009, 11:26:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πραγματικά δεν ξέρω τι να σου απαντήσω.
Χτες πήγα στην Lion που είναι πάνω στην Μουδανίων, και μου λέει αυτοί οι ήχοι είναι φυσιολογικοί. Αυτό το τακ τακ στο ρελαντί μου λέει είναι τα ωστήρια, και μου έβαλα και ένα άλλο αυτοκίνητο να το ακούσω. Για τον ήχο στις 1500στρ δεν μου έδωσε κάποια σαφή απάντηση, λέει άν ήταν κάποιο πρόβλημα θα ακουγόταν ή απο εκεί ή απο εκει... κλπ...κλπ...

Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Νοέ 2009, 22:25:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα και από μένα,

Παρατήρησα και εγώ τις τελευταίες μέρες που δεν το κινούσα πολύ το αμάξι (δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο), το θόρυβο αυτό (κροτάλισμα) στην αρχή όταν είναι κρύο. Μου το έχει κάνει 2 φορές μέχρι τώρα και μετά από 5-10 λεπτά σταματάει. Και τις 2 φορές μετά από λίγο το έσβησα και το ξανά έβαλα μπροστά και δεν το έκανε. Την τρίτη θα το αφήσω μέχρι να δώ πότε θα σταματήσει. Πάντως όσο πάταγα το γκάζι και ανέβαζε στροφές τόσο πιο πολύ ακουγόταν....
Τελικά είναι τεντωτήρας αυτό ή είναι το λάδι που λένε οτι δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα? Βασικά αν ήταν το λάδι το θόρυβο φαντάζομαι θα έπρεπε να τον είχε ξανακάνει και όχι ξαφνικά μετά από 10 μήνες που το έχω να το ακούσω αυτό... Άρα δεν είναι φυσιολογικό..
Επιστροφή στην κορυφή
Mixanologos (Thodoris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 Rallye 8v 1997

Ένταξη: 29 Νοέ 2009
Τόπος: Μεταμόρφωση

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Νοέ 2009, 22:51:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα κι απο εμενα.Ειμαι κατοχος ενος 207 Rallye facelift μολισ 5 ημερες και ηδη εχω ενα θορυβο ο οποιος ειναι τραγικος.Ακουγεται κυριως οταν ξεκιναω να κανω οπισθεν σαν κατι απο το κιβωτιο η το συστημα δισκο-πλατω να κοπαναει, ακουγεται οταν βαζω μπροστα το αμαξι σαν κατι να χτυπαει 2-3 φορεσ σε αυτο το διαστημα(στο μιζαρισμα), αλλα και οταν ρολλαρω με οποιαδηποτε σχεση ακουγεται σαν βουητο με μικρα χτυπηματα!

Ξερει κανεις τιποτα για τη δικη μου ιστορια τι μπορει να ειναι;;;

Απογοητευομαι γιατι ειχα αμαξι 23 ετων και το ελιωνα αλλα ποτε μου δεν αντιμετωπισα προβλημα με κιβωτιο-μεταδοση...

Την τριτη ειμαι μαλλον για Lion και εχω ξενερωσει που θα βαλουν απο τοσο νωρις χερι στο αμαξι.

R5GTT R.I.P.
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Φεβ 2010, 13:08:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά από ότι φαίνεται κανείς δεν αποφεύγει αυτό το πρόβλημα... και μάλλον με αυτό θα ζήσουμε... Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
papadakn (Νίκος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207GT (2007)

Ένταξη: 15 Νοέ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Απρ 2011, 15:52:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μόλις γύρισα απο το σέρβις των 80.000χλμ και ο μηχανικός μου είπε πως πρέπει οπωσδήποτε να αλλαχθεί ο τεντωτήρας της καδένας καθώς μπορεί να πάθω μεγάλη ζημιά. Μάλιστα η γνώμη του είναι πως η αλλαγή πρέπει να γίνει άμεσα. Κόστος περίπου 600 ευρώ. Το θέμα μου είναι πως το αμάξι δεν κροταλίζει πολύ, μόνο κάποιες μέρες που είναι παρκαρισμένο σε μεγαλές ανηφόρες/κατηφόρες. Υπάρχει όντως θέμα που να είναι επείγον ή απλά θέλει "Πασχαλινό δώρο"?

Μετωρολογικός σταθμός Νέας Κηφισιάς
http://www.locus-delicti.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενη
Σελίδα 9 από 10

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης