PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Dacia Sandero-Stepway VS Honda-HRV
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάρ 2011, 22:43:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτά τα πλαστικά με προβληματίζουν ρε γμτ. Δηλαδή 5 χρόνια μετά μην αρχίζουν κ σπάνε με τον ήλιο κ την πολυκαιρία (ειδικά τα εξωτερικά χερούλια)...
Και μόλις τώρα συνειδητοποιώ, τι καθόμαστε και αναλύουμε σε αμάξι παραγωγής 2011 Laughing Είναι λίγο ξεφτίλα εδώ που τα λέμε Confused

Θανάση είπαμε, τηλεφωνάκι, sms, pm κάτι, όταν κανονίσετε, να σκάσω μύτη Razz

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Μάρ 2011, 08:45:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RoadRunner122 έγραψε:
...
Και μόλις τώρα συνειδητοποιώ, τι καθόμαστε και αναλύουμε σε αμάξι παραγωγής 2011 Laughing Είναι λίγο ξεφτίλα εδώ που τα λέμε Confused ...

Ακριβώς αυτό.

Στη θέση σου(σας) θα κοιτούσα να βρω ένα καλομεταχειρισμένο SX4 ... Από αυτά που έχω ακούσει και δει αντέχει καλά και ο κινητήρας του είναι δοκιμασμένος. Ειδικά αν βρείτε κάποιο facelift θα βγάζει και 120 αλογάκια ...

Το έχει μία γειτόνισσα μου σε γκρι ανθρακί και πραγματικά μου έχει κάνει εντύπωση το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Το έχει πάρει και με ένα multimedia player της Kenwood και είναι και πουλ-μουρ... Smile
Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Μάρ 2011, 10:28:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nick, ακόμα και σαν μεταχειρισμένα όμως είναι ακριβά τα ρημάδια. Για καινούριο ούτε συζήτηση μιάς και ξεφεύγουμε.
Προσωπικά προτιμώ κάτι καινούριο που θα το στρώσεις μόνος σου. Γενικά καλώς ή κακώς είμαι πολύ καχύποπτος όσον αφορά μεταχειρισμένα (στούκες, επισκευές, συντήρηση κλπ κλπ)...
Πέραν του ότι οι μαντράδες στην Ελλάδα ζητάνε ότι θέλουν ακόμα και για αμάξια 5ετίας... Evil

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Μάρ 2011, 11:47:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιάννη σίγουρα το καινούριο είναι προτιμότερο, αλλά με 10.000euro η επιλογή του Stepway είναι μάλλον μονόδρομος...
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Μάρ 2011, 12:24:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
RoadRunner122 έγραψε:
...
Και μόλις τώρα συνειδητοποιώ, τι καθόμαστε και αναλύουμε σε αμάξι παραγωγής 2011 Laughing Είναι λίγο ξεφτίλα εδώ που τα λέμε Confused ...

Ακριβώς αυτό.

Στη θέση σου(σας) θα κοιτούσα να βρω ένα καλομεταχειρισμένο SX4 ... Από αυτά που έχω ακούσει και δει αντέχει καλά και ο κινητήρας του είναι δοκιμασμένος. Ειδικά αν βρείτε κάποιο facelift θα βγάζει και 120 αλογάκια ...

Το έχει μία γειτόνισσα μου σε γκρι ανθρακί και πραγματικά μου έχει κάνει εντύπωση το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Το έχει πάρει και με ένα multimedia player της Kenwood και είναι και πουλ-μουρ... Smile

FYI, το SX4 είναι αρκετά σκληρό.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Μάρ 2011, 12:32:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι Κωνσταντίνε έχεις δίκιο. Παντού το αναφέρουν ότι είναι "σκληρό".
Εγώ δεν το έχω διαπιστώσει, ακόμη. Δεν κατάφερα να κάνω test drive.

Πάντως και αυτό το θεωρώ ακριβό ... Υπερτιμημένο αυτοκίνητο.
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Μάρ 2011, 12:49:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:

Εγώ οδήγησα το προ facelift 1600αρι βενζίνης και μου είχε κάνει εντύπωση... Το κλασσικό πρόβλημα της προσπάθειας να έχει χαρακτηριστικά κανονικού αυτοκινήτου ένα ψηλό όχημα... Confused

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Μάρ 2011, 13:23:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Vini έγραψε:

Εγώ οδήγησα το προ facelift 1600αρι βενζίνης και μου είχε κάνει εντύπωση... Το κλασσικό πρόβλημα της προσπάθειας να έχει χαρακτηριστικά κανονικού αυτοκινήτου ένα ψηλό όχημα... Confused

Είναι λίγο από όλα, χωρίς να ξεχωρίζει πουθενά...

Για κάποιον που δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις και θέλει λίγο από όλα, καλό είναι. (π.χ. για μένα! Laughing ) ...

Αν όμως κοιτάμε επιμέρους θέματα και έχουμε απαιτήσεις τότε πάμε σε άλλα αυτοκίνητα...
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Μάρ 2011, 14:24:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ξέρω, μπαρμπάδεψα, ωρίμασα, με χάλασε το κότσι που έφαγα αλλά έχω βαρεθεί με τα αμάξια λίγο από όλα. Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Μάρ 2011, 14:28:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μάλλον εγώ μπαρμπάδεψα... και ως μπάρμπας πλέον βολεύομαι και με τα "λίγο από όλα" ... Laughing ...
Επιστροφή στην κορυφή
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2008
Τόπος: Ελλαδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Μάρ 2011, 22:16:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ολα αρχιζουν και τελιωνουν στο τι ζηταει και τι δινει ο καθενας απο εμας.

Αν θελεις αμαξι για να πηγαινεις απο το Α σημειο στο Β
με ασφαλεια και θελεις χωρους
χωρις να σε ενδιαφερει το κεφαλαιο οδηγικη απολαυση/μουρη/πολυτελεια κτλ
αυτο το περιεργο σε σχημα και κατηγορια αυτοκινητο (κατα την ταπεινη μου γνωμη) ειναι μονοδρομος
Βεβαια εγω για μενα δεν υπηρχε περιπτωση να το αγοραζα
ουτε αυτο αλλα ουτε και οσα του μοιαζουν μιας και εμενα δεν με ενδιαφερει να μεταφερομαι απο το Α στο Β
αλλα το "πως" και γενικοτερα η οδηγικη απολαυση
οποτε επειδη ειμαι x-treme στριμοκωλος οι επιλογες μου ειναι εξαιρετικα λιγες Very happy
αλλα με το χερι στην καρδια μπορω να πω οτι τουλαχιστο αυτο το χρεπακι
δεν μου σπαει τα νευρα οποτε χρειαζεται να το οδηγησω.
καθως αν το οδηγησεις με τον τροπο για τον οποιο σχεδιαστηκε για να οδηγειται, τοτε κανεις την δουλεια σου ανετα και ανακαλυπτεις και τα οποια πλεονεκτηματα εχει και δεν φαινονται με την πρωτη ματια. Wink

Τωρα για τα πλαστικα του και την αντοχη τους στο χρονο
το να εξακριβωθει στο περασμα του χρονου η αντοχη τους, ειναι ευκολο.
(αν και δεν ειναι σωστο μιας και πρεπει να πεις ψεματα)
βρισκεις ενα σαντερο 3ετιας+ στα μεταχειρησμενα και πας και το κοιτας "δηθεν" για να το αγορασεις, οποτε και βλεπεις και την κατασταση στην οποια θα ειναι.
Επιστροφή στην κορυφή
estel 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 04 Νοέ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Νοέ 2012, 16:30:56    Θέμα δημοσίευσης: sandero stepway Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για όποιον ενδιαφέρεται για sandero stepway.. ούσα γυναίκα δεν γνωρίζω και πολλά για τα μηχανικά..αλλά το έχω 2,5 χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Έχω χρησιμοποιήσει διάφορα αμάξια κατά καιρούς (audi, citroen, mitsubishi), διαφορετικής κατηγορίας βέβαια αλλά αυτό με έχει βολέψει. Άνετο και πολύ βολικό για πόλη, ξεκούραστο και χωρίς να ζορίζεται πουθενά (ανηφόρες), θα μου πείτε δε βάζω και κόντρες αλλά και μακρυνά ταξίδια που έχω πάει μια χαρά. Άσε που έχω και τα τυχερά μου γιατί στα φανάρια με ρωτάνε οι διπλανοί - άσχετοι πόσο το πήρα κι αν είναι καλό.. Πάντως είναι κουκλάκι, κάθε μέρα που το παίρνω το χαίρομαι.. το φτύνω μη μου το μιατάξουν...χαχα
Επιστροφή στην κορυφή
TopGear (Χρήστος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 8V (2000) no more

Ένταξη: 03 Ιούν 2007
Τόπος: Pole Position

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Νοέ 2012, 17:46:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Dacia Sandero δαγκωτό, αγαπημένο αμάξι και προτεινόμενο από τον τιτανομέγιστο James May. Laughing Laughing

My main problem with the Porsche 992 Turbo S is that I cannot afford it.
Επιστροφή στην κορυφή
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2008
Τόπος: Ελλαδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Νοέ 2012, 21:39:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδες (μεχρι στιγμης) το στεπγουεη της γυναικας μου εκλεισε διετια,
εχει ανεβοκατεβει στο εξωτερικο 2 φορες καργα φορτωμενο
(παιρνει πολαααα μεσα Shocked ) Laughing
Στην εθνικη μπορεις να εχεις 5η μισο γκαζι και φορτωμενο και με Α/Ψ να ανεβαινει τις ανηφορες με 140-150 και να τις κατεβαινει με 160-170 (κοντερ παντα)
Τα μειονεκτηματα του ειναι οτι μετα τα 140 ακους φασαρια μιας και η μονωση ειναι πρακτικα ανυπαρκτη και μετα τα 170 σε κουραζει να το κρατας συνεχεια, ή πιανεις τον εαυτο σου να δυναμωνει τη μουσικη.

Το μοτερ του τεχνολογικα ειναι δεινοσαυρος,
αλλα ειναι εκπληκτικα απλο και απλα δεν χαλαει.
καταναλωση μεσα στην πολη ειναι σχετικα πολυ μιας και ευκολα μπορει να πιασει τα 10 λιτρα μεσο ορο,
αλλα εννοειται επεσε ενα προχειρο SDT χερι και τωρα ειναι στα 8 με 8,5.
Απο επιδοσεις εχει ζωντανεψει και αλλο, αλλα ετσι και αλλιως δεν ειναι αμαξι που θα βαλει φωτια στην ασφαλτο.
Παραδοξως εχει κρτημα που συγχωρει λαθη αλλα σε ξενερωνει αν θες να το "στριψεις" μιας και γερνει πολυ, παρα ειναι μαλακο (καλο αυτο σαν ανεση αλλα ξενερα αν μιλησουμε οτι θες να ευχαρηστηθεις στριψιμο).

2 χρονια μετα τα πλαστικα ειναι ομως την πρωτη μερα,
φθηνα/απλα/λειτουργηκα
μεχρι στιγμης δεν τριζει τιποτε μεσα
(στο πεζω μου τριζει λογου χαρη η πισω πορτα σε αυτο δεν ακους τιποτα)
και γενικοτερα αυτη η φιλοσοφια του απλου/λειτουργηκου αυτοκινητου
χωρις τιποτε περιτο πανω του ναι μεν δεν εντυπωσιαζει ουτε σε τεχνολογια, ουτε πουθενα.

Αλλα απο οτι βλεπω, προκειται για μια κατασκευη που μεσω των απλων
αλλα επι χρονια δοκιμασμενων λυσεων, δεν βγαζει προβληματα, δουλευει σαν μνημονιακος εργατης που γουσταρει και ψηφιζει ακομα πασοκ Laughing
και γενικοτερα αν καποιος θελει ενα αμαξακι για να κανει απλα τη δουλεια του
και οχι για να πηγαινοερχεται στο σουνιο διπλωμενος στις στροφες
και δεν τον νοιαζει να πουλησει "μουρη" στο γειτονα του με την "αμαξαρα" που αγορασε.
Τοτε το στεπγουεη ειτε σε βενζινη, ειτε σε ντιζελ το μονο "μειονεκτημα" που εχει, ειναι οτι λεγεται ντατσια και οχι καποια αλλη ποιο "πρεστιζατη" μαρκα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης