Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
106PYRGOS (VASILIS) Μέλος

peugeot 106 1.6 (16v)rallye(2001)
Ένταξη: 07 Αύγ 2008 Δημοσιεύσεις: 198 Τόπος: ΠΥΡΓΟΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 14 Φεβ 2011, 22:37:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Pugobios έγραψε: | Η 40αρα δεξαμενη τυπου ρεζερβας εμπαινε κανονικα απο κατω... | κ πως θα στηριζοταν οπως η ρεζερβα?ασε που σε χαμηλωμενα αμαξια οπως ενα 106 δεν θα ηταν κ οτι καλυτερο αν μπαινει οπως λες. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 14 Φεβ 2011, 22:47:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Tzive έγραψε: | το μονο μειον του υγραεριου ειναι η λιπανση του κινητήρα, μιας και ειναι αρκετά υποδεέστερη της λιπανσης που προσφέρει η βενζίνη με όλα τα επακόλουθα μακροχρόνιας χρήσης... Είδωμεν! | το εχουν προβλεψει κ αυτο,το συστημα που εβαλα εγω της zavolli το εχει,δεν υπαρχει κανενα προβλημα λογικα με την λιπανση,απλα ειναι σημαντικο αυτος που κανει την εγκατασταση να εχει εμπειρια κ τεχνογνωσια για να δουλεψει σωστα το αμαξι,ψαχτηκα παρα πολυ κ ρωτησα σε αρκετα συνεργεια για να καταληξω τελικα που θα παω,καποιοι ξεκινανε τωρα κ ειναι καποια πραγματα που αλλιως τα λενε κ αλλιως ειναι,εγω εβαλα το πιο ενισχυμενο συστημα super το λενε επειδη ειναι φτιαγμενο,ενο αλλου που ρωταγα δεν ηξεραν πιο κιτακι πρεπει να βαλω. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Pugobios (Costantin) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!
Ένταξη: 25 Μάϊ 2006 Δημοσιεύσεις: 1146 Τόπος: κατω απο τη ραμπα...
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 15 Φεβ 2011, 14:57:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
106PYRGOS έγραψε: | Pugobios έγραψε: | Η 40αρα δεξαμενη τυπου ρεζερβας εμπαινε κανονικα απο κατω... | κ πως θα στηριζοταν οπως η ρεζερβα?ασε που σε χαμηλωμενα αμαξια οπως ενα 106 δεν θα ηταν κ οτι καλυτερο αν μπαινει οπως λες. |
αντικαθηστατε η ρεζερβα απο αυτο.διαλεγεις τι σε συμφερει σε κατι τετοιο να μην εχεις ρεζερβα η να μην εχεις πορτ μπαγκαζ 
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 15 Φεβ 2011, 16:00:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Pugobios έγραψε: | 106PYRGOS έγραψε: | Pugobios έγραψε: | Η 40αρα δεξαμενη τυπου ρεζερβας εμπαινε κανονικα απο κατω... | κ πως θα στηριζοταν οπως η ρεζερβα?ασε που σε χαμηλωμενα αμαξια οπως ενα 106 δεν θα ηταν κ οτι καλυτερο αν μπαινει οπως λες. |
αντικαθηστατε η ρεζερβα απο αυτο.διαλεγεις τι σε συμφερει σε κατι τετοιο να μην εχεις ρεζερβα η να μην εχεις πορτ μπαγκαζ  | φτιαχνουν αλλες βασεις που πιανουν καπου αλλου απο κατω πως μπαινει δηλαδη?προτιμω να εχω το κεφαλι μου ησυχο απο ρεζερβα κ πορτ μπαγκαζ ,απο κατω θεωρω οτι δεν ειναι τοσο ασφαλες. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
alexandros 207 Rallye (alexandros.K) Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye
Ένταξη: 23 Δεκ 2009 Δημοσιεύσεις: 1353 Τόπος: Ιωαννινα
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sinanai (Κωστής) Άντε γεια !!!

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)
Ένταξη: 10 Ιαν 2008 Δημοσιεύσεις: 5637 Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάρ 2011, 15:12:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το βλέπω, αυτό, κάθε φορά που ανεβαίνω Θεσπρωτία.
Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
smoki (Spyros) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 rallye
Ένταξη: 07 Ιούν 2008 Δημοσιεύσεις: 410
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάρ 2011, 15:39:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Sinanai έγραψε: | Το βλέπω, αυτό, κάθε φορά που ανεβαίνω Θεσπρωτία. |
+1
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vini (Nick) Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 3374 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάρ 2011, 18:43:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
alexandros 207 Rallye έγραψε: | http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1316455/
 |
103.000 χιλιόμετρα σε 3 χρόνια;
υγραέριο;
ένα σωρό λεφτά επάνω του και το πουλάει; ...
... περίεργα πράγματα ...
υ.γ. εγώ πάντως δεν θα το έπαιρνα... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάρ 2011, 18:49:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλά, μη μπούμε στο τρυπάκι να σχολιάσουμε την αγγελία, γιατί δεν ξέρω από πού να αρχίσω... 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Lefter1s RC Τρελλαμένο μέλος

207 RC κάποτε
Ένταξη: 22 Ιαν 2008 Δημοσιεύσεις: 659 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάρ 2011, 18:54:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Sinanai έγραψε: | ...γιατί δεν ξέρω από πού να αρχίσω...  |
Απο τις μπουκες ! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
sps (Spyros) Έχω ξεφύγει !!!

206 XS Ε10
Ένταξη: 22 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 3013
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάρ 2011, 19:22:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Vini έγραψε: | alexandros 207 Rallye έγραψε: | http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1316455/
 |
103.000 χιλιόμετρα σε 3 χρόνια;
υγραέριο;
ένα σωρό λεφτά επάνω του και το πουλάει; ...
... περίεργα πράγματα ...
υ.γ. εγώ πάντως δεν θα το έπαιρνα... |
Τουλαχιστον ειναι ειλικρινης,οχι σαν κατι αλλους με ραλλύ 10ετιας και 40.000 χλμ
Βεβαια το υγραεριο 6ης γενιας ακουγεται καπως σαν κοτσανα!
Μεχρι 5ης δεν υπαρχει που ειναι συστηματα υγρου ψεκασμου, καταλληλα για κινητηρες τουρμπο, και αμεσου ψεκασμου? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

*** Groupe PSA ***
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάρ 2011, 20:02:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
sps έγραψε: | ...
Τουλαχιστον ειναι ειλικρινης,οχι σαν κατι αλλους με ραλλύ 10ετιας και 40.000 χλμ |
Ειλικρινής είναι. Δεν λέω το αντίθετο. Απλά μου έκαναν εντύπωση τα πολλά χιλιόμετρα.
Πάντως και εγώ ειλικρινής είμαι, το έχω 2 χρόνια ακριβώς και έχω κάνει 8500χιλιόμετρα... Οπότε φαντάζομαι στην 5ετία να φθάσω τα 20.000χλμ... Αν τα φθάσω γιατί μάλλον θα το έχω πουλήσει μέχρι τότε.
Πάντως αλήθεια θα λέω για τα χιλιόμετρα του.
...
...
...
Όσο για το υγραέριο εγώ θεωρώ ότι όταν κάποιος παίρνει τούρμπο αυτοκίνητο είναι άκυρο να πάει να βάλει υγραέριο...
Το θεωρώ άτοπο και αντιφατικό. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάρ 2011, 20:09:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εξαρτάται τι turbo είναι, Νίκο. Καταλαβαίνω τι εννοείς, αλλά από μόνο του το μοτέρ 1.6 thp δεν είναι και κάνα τρελά σπορ μοτέρ, δλδ με σπορτίφ προσανατολισμό. Ok, έχει πολύ καλή απόδοση και αν το 207 δε ζύγιζε 2 τόννους θα βοηθείτο ακόμη περισσότερο, αλλά υπάρχουν σαφέστερα πιο εστιασμένα σε σπορ χρήση υπερτροφοδοτούμενα μοτέρ. Όπως και ατμοσφαιρικά, άλλωστε. Ποτέ, π.χ. δεν θα έκανα υγραέριο ένα v-tec. Ένα 1.2 tsi, όμως, θα το έκανα, έτσι για να ξεφτυλίσω κάθε κόστος ήδη πολύ χαμηλής κατανάλωσής του...
Όσο για τα χιλιόμετρα, γίνονται άνετα. Σε 2 χρόνια έχω κάνει 60, κι άλλοι από εδώ κάνουν τόσα και περισσότερα, βλέπε Σπύρο, από πάνω... Δεν είναι τπτ, μαζεύονται για πλάκα, ειδικά αν έχεις ένα αυτοκίνητο και δουλειές εδώ κι εκεί... 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
bagosgt (Moderator at O.X) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye
Ένταξη: 24 Οκτ 2007 Δημοσιεύσεις: 3075
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάρ 2011, 20:15:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
καλα,ο τυπος αν το βγαζει συνεχεια εθνικη κ εχει κ υγραεριο,τοτε λογικο ειναι να τα κανει τα κμ.εγω παω για 4 χρονια κ εχω 51000κμ
παντως σκφετομαι να το κανω κ εγω υγραεριο,οχι τιποτα αλλο,αλλα για να βαζω πιο πολλες κοντρες με λιγοτερο κοστος... 
Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάρ 2011, 20:19:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το κουλό είναι ότι λέει στην αγγελία "Όλα τα km έχουν γίνει στη διαδρομή Ηγουμενίτσα - Μαυρούδι"... Η διαδρομή αυτή είναι περίπου 6 km... Το οποίο συνεπάγεται ότι κάνει τη διαδρομή (πέρα-δώθε) 8 φορές τη μέρα, κάθε μέρα. 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

*** Groupe PSA ***
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάρ 2011, 20:50:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Sinanai έγραψε: | Εξαρτάται τι turbo είναι, Νίκο. Καταλαβαίνω τι εννοείς, αλλά από μόνο του το μοτέρ 1.6 thp δεν είναι και κάνα τρελά σπορ μοτέρ, δλδ με σπορτίφ προσανατολισμό. Ok, έχει πολύ καλή απόδοση και αν το 207 δε ζύγιζε 2 τόννους θα βοηθείτο ακόμη περισσότερο, αλλά υπάρχουν σαφέστερα πιο εστιασμένα σε σπορ χρήση υπερτροφοδοτούμενα μοτέρ. Όπως και ατμοσφαιρικά, άλλωστε. Ποτέ, π.χ. δεν θα έκανα υγραέριο ένα v-tec. Ένα 1.2 tsi, όμως, θα το έκανα, έτσι για να ξεφτυλίσω κάθε κόστος ήδη πολύ χαμηλής κατανάλωσής του...
Όσο για τα χιλιόμετρα, γίνονται άνετα. Σε 2 χρόνια έχω κάνει 60, κι άλλοι από εδώ κάνουν τόσα και περισσότερα, βλέπε Σπύρο, από πάνω... Δεν είναι τπτ, μαζεύονται για πλάκα, ειδικά αν έχεις ένα αυτοκίνητο και δουλειές εδώ κι εκεί...  |
Μάλλον έχεις δίκιο σε όλα. Απλά δεν έχω ιδέα για το υγραέριο και μάλλον δεν θα ήθελα να μάθω... Προτιμώ να το αφήσω εντελώς εργοστασιακό για να το σπρώξω ποιο άνετα...
Υγραέρια και όλα αυτά θεωρώ ότι θα τα έβαζε κάποιος που θέλει να "παντρευτεί" το αυτοκίνητό του και όχι για να το πουλήσει.
Νομίζω δηλαδή. Μπορεί να κάνω και λάθος. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάρ 2011, 21:37:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Vini έγραψε: | Sinanai έγραψε: | Εξαρτάται τι turbo είναι, Νίκο. Καταλαβαίνω τι εννοείς, αλλά από μόνο του το μοτέρ 1.6 thp δεν είναι και κάνα τρελά σπορ μοτέρ, δλδ με σπορτίφ προσανατολισμό. Ok, έχει πολύ καλή απόδοση και αν το 207 δε ζύγιζε 2 τόννους θα βοηθείτο ακόμη περισσότερο, αλλά υπάρχουν σαφέστερα πιο εστιασμένα σε σπορ χρήση υπερτροφοδοτούμενα μοτέρ. Όπως και ατμοσφαιρικά, άλλωστε. Ποτέ, π.χ. δεν θα έκανα υγραέριο ένα v-tec. Ένα 1.2 tsi, όμως, θα το έκανα, έτσι για να ξεφτυλίσω κάθε κόστος ήδη πολύ χαμηλής κατανάλωσής του...
Όσο για τα χιλιόμετρα, γίνονται άνετα. Σε 2 χρόνια έχω κάνει 60, κι άλλοι από εδώ κάνουν τόσα και περισσότερα, βλέπε Σπύρο, από πάνω... Δεν είναι τπτ, μαζεύονται για πλάκα, ειδικά αν έχεις ένα αυτοκίνητο και δουλειές εδώ κι εκεί...  |
Μάλλον έχεις δίκιο σε όλα. Απλά δεν έχω ιδέα για το υγραέριο και μάλλον δεν θα ήθελα να μάθω... Προτιμώ να το αφήσω εντελώς εργοστασιακό για να το σπρώξω ποιο άνετα...
Υγραέρια και όλα αυτά θεωρώ ότι θα τα έβαζε κάποιος που θέλει να "παντρευτεί" το αυτοκίνητό του και όχι για να το πουλήσει.
Νομίζω δηλαδή. Μπορεί να κάνω και λάθος. | στο ελλαδισταν φιλε ειμαστε πολυ πισω σε πολλα,φυσικα κ στο υγραεριο,σε πολλες χωρες ειναι πρωτο σε καταναλωση το υγραεριο το πετρελαιο κ τελευταια φυσικα η αμολυβδη,ενω στο ελλαδισταν το αντιθετο,κατι παραπανω ξερουν οι ξενοι απο εμας πιστευω,εγω το εχω βαλει στο δικο μου 106 rallye 16v κ γνωμη μου οτι οταν το πουλησω θα το δωσω κ παραπανω λεφτα απο ενα αντιστοιχο σαν το δικο μου χωρις υγραεριο,γνωμη μου ομως ο καθενας μπορει να διαφωνει.την εγκατασταση που πληρωσα θα την κανω αποσβεση σε ενα χρονο το πολυ,κανω πανω απο 30.000χλμ το χρονο,τωρα το τι θα γινει στο μελλον εαν θα βγαλει καποιο προβλημα,ποτε δεν ξερεις,πιστευω πως οχι αλλα δεν βαζω κ το χερι μου στη φωτια. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 XS Ε10
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάρ 2011, 22:12:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Sinanai έγραψε: | Εξαρτάται τι turbo είναι, Νίκο. Καταλαβαίνω τι εννοείς, αλλά από μόνο του το μοτέρ 1.6 thp δεν είναι και κάνα τρελά σπορ μοτέρ, δλδ με σπορτίφ προσανατολισμό. Ok, έχει πολύ καλή απόδοση και αν το 207 δε ζύγιζε 2 τόννους θα βοηθείτο ακόμη περισσότερο, αλλά υπάρχουν σαφέστερα πιο εστιασμένα σε σπορ χρήση υπερτροφοδοτούμενα μοτέρ. Όπως και ατμοσφαιρικά, άλλωστε. Ποτέ, π.χ. δεν θα έκανα υγραέριο ένα v-tec. Ένα 1.2 tsi, όμως, θα το έκανα, έτσι για να ξεφτυλίσω κάθε κόστος ήδη πολύ χαμηλής κατανάλωσής του...
Καλα μη το λες σε εμενα, εγω κανω 50.000 χλμ/χρονο ! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάρ 2011, 22:16:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μα στο Νίκο το είπα για σένα...
Με έπαιρνες τηλ; Σόρρυ, δεν το είδα!
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 XS Ε10
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 18 Μάρ 2011, 07:26:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ουπς σορρυ, δεν το καταλαβα οτι εγραφες στο Νικο
Ναι κωστη σε πηρα τηλ να σε ρωτησω κατι |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|
|
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|