PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Υγραέριο σε 1.6 THP
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
106PYRGOS (VASILIS)
Μέλος
Μέλος

peugeot 106 1.6 (16v)rallye(2001)

Ένταξη: 07 Αύγ 2008
Τόπος: ΠΥΡΓΟΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Φεβ 2011, 22:37:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pugobios έγραψε:
Η 40αρα δεξαμενη τυπου ρεζερβας εμπαινε κανονικα απο κατω...
κ πως θα στηριζοταν οπως η ρεζερβα?ασε που σε χαμηλωμενα αμαξια οπως ενα 106 δεν θα ηταν κ οτι καλυτερο αν μπαινει οπως λες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
106PYRGOS (VASILIS)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Φεβ 2011, 22:47:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tzive έγραψε:
το μονο μειον του υγραεριου ειναι η λιπανση του κινητήρα, μιας και ειναι αρκετά υποδεέστερη της λιπανσης που προσφέρει η βενζίνη με όλα τα επακόλουθα μακροχρόνιας χρήσης... Είδωμεν!
το εχουν προβλεψει κ αυτο,το συστημα που εβαλα εγω της zavolli το εχει,δεν υπαρχει κανενα προβλημα λογικα με την λιπανση,απλα ειναι σημαντικο αυτος που κανει την εγκατασταση να εχει εμπειρια κ τεχνογνωσια για να δουλεψει σωστα το αμαξι,ψαχτηκα παρα πολυ κ ρωτησα σε αρκετα συνεργεια για να καταληξω τελικα που θα παω,καποιοι ξεκινανε τωρα κ ειναι καποια πραγματα που αλλιως τα λενε κ αλλιως ειναι,εγω εβαλα το πιο ενισχυμενο συστημα super το λενε επειδη ειναι φτιαγμενο,ενο αλλου που ρωταγα δεν ηξεραν πιο κιτακι πρεπει να βαλω.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!

Ένταξη: 25 Μάϊ 2006
Τόπος: κατω απο τη ραμπα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Φεβ 2011, 14:57:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

106PYRGOS έγραψε:
Pugobios έγραψε:
κ πως θα στηριζοταν οπως η ρεζερβα?ασε που σε χαμηλωμενα αμαξια οπως ενα 106 δεν θα ηταν κ οτι καλυτερο αν μπαινει οπως λες.

αντικαθηστατε η ρεζερβα απο αυτο.διαλεγεις τι σε συμφερει σε κατι τετοιο να μην εχεις ρεζερβα η να μην εχεις πορτ μπαγκαζ Wink

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
106PYRGOS (VASILIS)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Φεβ 2011, 16:00:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pugobios έγραψε:
106PYRGOS έγραψε:
Pugobios έγραψε:

αντικαθηστατε η ρεζερβα απο αυτο.διαλεγεις τι σε συμφερει σε κατι τετοιο να μην εχεις ρεζερβα η να μην εχεις πορτ μπαγκαζ Wink
φτιαχνουν αλλες βασεις που πιανουν καπου αλλου απο κατω πως μπαινει δηλαδη?προτιμω να εχω το κεφαλι μου ησυχο απο ρεζερβα κ πορτ μπαγκαζ Wink ,απο κατω θεωρω οτι δεν ειναι τοσο ασφαλες.
Επιστροφή στην κορυφή
alexandros 207 Rallye (alexandros.K)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Rallye

Ένταξη: 23 Δεκ 2009
Τόπος: Ιωαννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάρ 2011, 13:54:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1316455/
Shocked Confused

The difference between men and boys is the price of their toys...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάρ 2011, 15:12:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το βλέπω, αυτό, κάθε φορά που ανεβαίνω Θεσπρωτία.

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
smoki (Spyros)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 07 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάρ 2011, 15:39:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sinanai έγραψε:
Το βλέπω, αυτό, κάθε φορά που ανεβαίνω Θεσπρωτία.

+1

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάρ 2011, 18:43:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alexandros 207 Rallye έγραψε:
Shocked Confused

Shocked

103.000 χιλιόμετρα σε 3 χρόνια; Shocked
υγραέριο; Shocked
ένα σωρό λεφτά επάνω του και το πουλάει; ... Question

... περίεργα πράγματα ...

υ.γ. εγώ πάντως δεν θα το έπαιρνα...
Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάρ 2011, 18:49:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά, μη μπούμε στο τρυπάκι να σχολιάσουμε την αγγελία, γιατί δεν ξέρω από πού να αρχίσω... Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Lefter1s RC 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC κάποτε

Ένταξη: 22 Ιαν 2008
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάρ 2011, 18:54:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sinanai έγραψε:
...γιατί δεν ξέρω από πού να αρχίσω... Laughing

Απο τις μπουκες Laughing !
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάρ 2011, 19:22:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
alexandros 207 Rallye έγραψε:
Shocked Confused

Shocked

103.000 χιλιόμετρα σε 3 χρόνια; Shocked
υγραέριο; Shocked
ένα σωρό λεφτά επάνω του και το πουλάει; ... Question

... περίεργα πράγματα ...

υ.γ. εγώ πάντως δεν θα το έπαιρνα...

Τουλαχιστον ειναι ειλικρινης,οχι σαν κατι αλλους με ραλλύ 10ετιας και 40.000 χλμ Wink
Βεβαια το υγραεριο 6ης γενιας ακουγεται καπως σαν κοτσανα!
Μεχρι 5ης δεν υπαρχει που ειναι συστηματα υγρου ψεκασμου, καταλληλα για κινητηρες τουρμπο, και αμεσου ψεκασμου?
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάρ 2011, 20:02:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sps έγραψε:
...
Τουλαχιστον ειναι ειλικρινης,οχι σαν κατι αλλους με ραλλύ 10ετιας και 40.000 χλμ Wink

Ειλικρινής είναι. Δεν λέω το αντίθετο. Απλά μου έκαναν εντύπωση τα πολλά χιλιόμετρα.

Πάντως και εγώ ειλικρινής είμαι, το έχω 2 χρόνια ακριβώς και έχω κάνει 8500χιλιόμετρα... Οπότε φαντάζομαι στην 5ετία να φθάσω τα 20.000χλμ... Αν τα φθάσω γιατί μάλλον θα το έχω πουλήσει μέχρι τότε.

Πάντως αλήθεια θα λέω για τα χιλιόμετρα του.
...
...
...
Όσο για το υγραέριο εγώ θεωρώ ότι όταν κάποιος παίρνει τούρμπο αυτοκίνητο είναι άκυρο να πάει να βάλει υγραέριο...
Το θεωρώ άτοπο και αντιφατικό.
Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάρ 2011, 20:09:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εξαρτάται τι turbo είναι, Νίκο. Καταλαβαίνω τι εννοείς, αλλά από μόνο του το μοτέρ 1.6 thp δεν είναι και κάνα τρελά σπορ μοτέρ, δλδ με σπορτίφ προσανατολισμό. Ok, έχει πολύ καλή απόδοση και αν το 207 δε ζύγιζε 2 τόννους θα βοηθείτο ακόμη περισσότερο, αλλά υπάρχουν σαφέστερα πιο εστιασμένα σε σπορ χρήση υπερτροφοδοτούμενα μοτέρ. Όπως και ατμοσφαιρικά, άλλωστε. Ποτέ, π.χ. δεν θα έκανα υγραέριο ένα v-tec. Ένα 1.2 tsi, όμως, θα το έκανα, έτσι για να ξεφτυλίσω κάθε κόστος ήδη πολύ χαμηλής κατανάλωσής του... Wink

Όσο για τα χιλιόμετρα, γίνονται άνετα. Σε 2 χρόνια έχω κάνει 60, κι άλλοι από εδώ κάνουν τόσα και περισσότερα, βλέπε Σπύρο, από πάνω... Δεν είναι τπτ, μαζεύονται για πλάκα, ειδικά αν έχεις ένα αυτοκίνητο και δουλειές εδώ κι εκεί... Cool

Επιστροφή στην κορυφή
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάρ 2011, 20:15:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλα,ο τυπος αν το βγαζει συνεχεια εθνικη κ εχει κ υγραεριο,τοτε λογικο ειναι να τα κανει τα κμ.εγω παω για 4 χρονια κ εχω 51000κμ Confused
παντως σκφετομαι να το κανω κ εγω υγραεριο,οχι τιποτα αλλο,αλλα για να βαζω πιο πολλες κοντρες με λιγοτερο κοστος... Laughing Laughing

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάρ 2011, 20:19:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το κουλό είναι ότι λέει στην αγγελία "Όλα τα km έχουν γίνει στη διαδρομή Ηγουμενίτσα - Μαυρούδι"... Η διαδρομή αυτή είναι περίπου 6 km... Το οποίο συνεπάγεται ότι κάνει τη διαδρομή (πέρα-δώθε) 8 φορές τη μέρα, κάθε μέρα. Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάρ 2011, 20:50:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sinanai έγραψε:
Εξαρτάται τι turbo είναι, Νίκο. Καταλαβαίνω τι εννοείς, αλλά από μόνο του το μοτέρ 1.6 thp δεν είναι και κάνα τρελά σπορ μοτέρ, δλδ με σπορτίφ προσανατολισμό. Ok, έχει πολύ καλή απόδοση και αν το 207 δε ζύγιζε 2 τόννους θα βοηθείτο ακόμη περισσότερο, αλλά υπάρχουν σαφέστερα πιο εστιασμένα σε σπορ χρήση υπερτροφοδοτούμενα μοτέρ. Όπως και ατμοσφαιρικά, άλλωστε. Ποτέ, π.χ. δεν θα έκανα υγραέριο ένα v-tec. Ένα 1.2 tsi, όμως, θα το έκανα, έτσι για να ξεφτυλίσω κάθε κόστος ήδη πολύ χαμηλής κατανάλωσής του... Wink

Όσο για τα χιλιόμετρα, γίνονται άνετα. Σε 2 χρόνια έχω κάνει 60, κι άλλοι από εδώ κάνουν τόσα και περισσότερα, βλέπε Σπύρο, από πάνω... Δεν είναι τπτ, μαζεύονται για πλάκα, ειδικά αν έχεις ένα αυτοκίνητο και δουλειές εδώ κι εκεί... Cool

Μάλλον έχεις δίκιο σε όλα. Απλά δεν έχω ιδέα για το υγραέριο και μάλλον δεν θα ήθελα να μάθω... Προτιμώ να το αφήσω εντελώς εργοστασιακό για να το σπρώξω ποιο άνετα...

Υγραέρια και όλα αυτά θεωρώ ότι θα τα έβαζε κάποιος που θέλει να "παντρευτεί" το αυτοκίνητό του και όχι για να το πουλήσει.

Νομίζω δηλαδή. Μπορεί να κάνω και λάθος.
Επιστροφή στην κορυφή
106PYRGOS (VASILIS)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάρ 2011, 21:37:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
Sinanai έγραψε:

Μάλλον έχεις δίκιο σε όλα. Απλά δεν έχω ιδέα για το υγραέριο και μάλλον δεν θα ήθελα να μάθω... Προτιμώ να το αφήσω εντελώς εργοστασιακό για να το σπρώξω ποιο άνετα...

Υγραέρια και όλα αυτά θεωρώ ότι θα τα έβαζε κάποιος που θέλει να "παντρευτεί" το αυτοκίνητό του και όχι για να το πουλήσει.

Νομίζω δηλαδή. Μπορεί να κάνω και λάθος.
στο ελλαδισταν φιλε ειμαστε πολυ πισω σε πολλα,φυσικα κ στο υγραεριο,σε πολλες χωρες ειναι πρωτο σε καταναλωση το υγραεριο το πετρελαιο κ τελευταια φυσικα η αμολυβδη,ενω στο ελλαδισταν το αντιθετο,κατι παραπανω ξερουν οι ξενοι απο εμας πιστευω,εγω το εχω βαλει στο δικο μου 106 rallye 16v κ γνωμη μου οτι οταν το πουλησω θα το δωσω κ παραπανω λεφτα απο ενα αντιστοιχο σαν το δικο μου χωρις υγραεριο,γνωμη μου ομως ο καθενας μπορει να διαφωνει.την εγκατασταση που πληρωσα θα την κανω αποσβεση σε ενα χρονο το πολυ,κανω πανω απο 30.000χλμ το χρονο,τωρα το τι θα γινει στο μελλον εαν θα βγαλει καποιο προβλημα,ποτε δεν ξερεις,πιστευω πως οχι αλλα δεν βαζω κ το χερι μου στη φωτια.
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάρ 2011, 22:12:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sinanai έγραψε:

Καλα μη το λες σε εμενα, εγω κανω 50.000 χλμ/χρονο !
Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάρ 2011, 22:16:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μα στο Νίκο το είπα για σένα... Laughing

Με έπαιρνες τηλ; Σόρρυ, δεν το είδα!

Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Μάρ 2011, 07:26:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ουπς σορρυ, δεν το καταλαβα οτι εγραφες στο Νικο Embarassed
Ναι κωστη σε πηρα τηλ να σε ρωτησω κατι
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενη
Σελίδα 4 από 8

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης