PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Γρατσουνιές...
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Απρ 2010, 14:08:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και ως βερνίκι στεγνώνει σχεδόν αμέσως... Που σημαίνει ότι θέλει πολύ προσοχή κατά τη χρήση του...

http://www.wkowtv.com/Global/story.asp?S=10273731
http://www.wmbfnews.com/global/story.asp?s=10338592

Κατά τα άλλα δεν φαίνεται να κάνει και ιδιαίτερη δουλειά...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Νοέ 2010, 15:07:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδες επειδη παμε για (εξωτερικη) αναστηλωση του ΙΧ και επειδη εχω συνολικα 3-4 μεγαλες γραντζουνιες και μια μικρη λακουβα (δηλαδη δεν εχει φυγει χρωμα αλλα εχει "μπει λιγο μεσα η λαμαρινα) ξερετε περιπου κοστος και καποιον αξιολογο (περαν απο το συνεργατη μας). Παλια ειχα διαβασει κανα 50αρι η γραντζουνια ισχυει? αυτοι φτιαχνουν και λακουβες ή θα τρεχω και αλλου Question

Επιστροφή στην κορυφή
john207 (Γιάννης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 22 Νοέ 2009
Τόπος: Alimos

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Μάρ 2011, 15:21:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά μπορείτε να μου προτείνετε καμία αλοιφή για γρατζουνιές που να
κάνει δουλειά?

Το βρήκα χαρακωμένο από κλειδί προχτες στο πίσω φτερό και είναι και μεγάλη και βαθιά. Crying or Very sad

Ξέρω ότι δεν πρόκειται να φύγει, αλλά τουλάχιστον να φαίνεται λιγότερο μέχρι να αποφασίσω να πάω να μου φτιάξουν και κανα δυο μικρές που μου έχουν κάνει ακόμα.
Επιστροφή στην κορυφή
Lefter1s RC 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC κάποτε

Ένταξη: 22 Ιαν 2008
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Μάρ 2011, 15:50:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν το νυχι σου 'σκαλωνει' στην γρατζουνια, θελει φανοποιο σιγουρα.
Υπαρχουν ενα σκασμο αλοιφες για γρατζουνιες. Εγω χρησιμοποιω Meguiar's scratch-X και ειμαι πολυ ευχαριστημενος αλλα και απο Πρακτικερ να παρεις μια π.χ. Sonax, 1z παλι κατι θα κανει.
Για να το επισκευασεις σε chipsaway, paintbull θελεις 50-80Ε αναλογα την περιπτωση. Βεβαια μπορει να εχουν πεσει και λιγο οι τιμες εχω καιρω να επισκευθω τετοιο μαγαζι.
Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

Ένταξη: 12 Μάρ 2010
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Μάρ 2011, 16:04:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

H 3M ειναι καλη Wink
Δεν θυμαμαι με ποιο καπακι ομως εχει 3 διαφορετικα...ρωτα σε ενα καταστημα και θα σου πουνε Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport

Ένταξη: 16 Νοέ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Μάρ 2011, 19:52:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν δε χρησιμοποιήσεις αλοιφαδόρο, καλές είναι η Paint Renovator της Autoglym, η χρυσή 1Ζ και η Schratch X της meguiars αν και είναι λίγο πιο "μαλακή" από τις άλλες 2.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
piratee (vasilis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 GT (2008)

Ένταξη: 07 Φεβ 2011
Τόπος: Τρίκαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Μάρ 2011, 17:56:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vassilis13 έγραψε:
Παιδία καλησπέρα,

Σε κάποια άλλα forums διαβάζω ότι οι βαφές της Chipsaway μετά από κανά χρόνο ξεθωριάζουν. Ισχύει αυτό? Ρωτάω επειδή βλέπω ότι κάποιοι έχουν πάει εδώ και χρόνια σε Chipsaway.

Βασίλης

Φίλε μου εμένα μου είχαν χαρακώσει όλη τη δεξιά πλευρά με κλειδί. Πήγα στην chipsaway στη Λάρισα κ τώρα, 2 χρόνια μετά κ μες στον ήλιο κ τη βροχή χειμώνα-καλοκαίρι δεν φαίνεται τίποτα. Ούτε καμία διαφορά στο χρώμα ούτε τίποτα τέτοιο. Κ το χρώμα του αμαξιού είναι κ κόκκινο. Βέβαια τώρα ο τύπος έχει αλλάξει εταιρεία κ από chipsaway είναι carthreat. Τυχαίο?

Έχει επεξεργασθεί από τον/την piratee στις Παρ 11 Μάρ 2011, 18:01:53, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
piratee (vasilis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 GT (2008)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Μάρ 2011, 17:58:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lefter1s RC έγραψε:
Αν το νυχι σου 'σκαλωνει' στην γρατζουνια, θελει φανοποιο σιγουρα.
Υπαρχουν ενα σκασμο αλοιφες για γρατζουνιες. Εγω χρησιμοποιω Meguiar's scratch-X και ειμαι πολυ ευχαριστημενος αλλα και απο Πρακτικερ να παρεις μια π.χ. Sonax, 1z παλι κατι θα κανει.
Για να το επισκευασεις σε chipsaway, paintbull θελεις 50-80Ε αναλογα την περιπτωση. Βεβαια μπορει να εχουν πεσει και λιγο οι τιμες εχω καιρω να επισκευθω τετοιο μαγαζι.

+1
Επιστροφή στην κορυφή
john207 (Γιάννης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Μάρ 2011, 18:06:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είναι βαθιά και δεν θα χρησιμοποιήσω αλοιφαδόρο, απλά θέλω να την
περάσω μήπως μειωθεί προσωρινά, μέχρι να αποφασίσω να την φτιάξω.

Θα περάσω αύριο να δω ποιές θα βρω από αυτές που μου προτείνατε.
Ελπίζω να τις έχουν σε μαγαζιά με είδη αυτοκινήτου.

Ευχαριστώ πολύ!
Επιστροφή στην κορυφή
john207 (Γιάννης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Μάρ 2011, 18:09:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

piratee έγραψε:
vassilis13 έγραψε:
Παιδία καλησπέρα,

Σε κάποια άλλα forums διαβάζω ότι οι βαφές της Chipsaway μετά από κανά χρόνο ξεθωριάζουν. Ισχύει αυτό? Ρωτάω επειδή βλέπω ότι κάποιοι έχουν πάει εδώ και χρόνια σε Chipsaway.

Βασίλης

Φίλε μου εμένα μου είχαν χαρακώσει όλη τη δεξιά πλευρά με κλειδί. Πήγα στην chipsaway στη Λάρισα κ τώρα, 2 χρόνια μετά κ μες στον ήλιο κ τη βροχή χειμώνα-καλοκαίρι δεν φαίνεται τίποτα. Ούτε καμία διαφορά στο χρώμα ούτε τίποτα τέτοιο. Κ το χρώμα του αμαξιού είναι κ κόκκινο. Βέβαια τώρα ο τύπος έχει αλλάξει εταιρεία κ από chipsaway είναι carthreat. Τυχαίο?

Βασίλη πόσο περίπου σου κόστισε να τη φτιάξεις??
Γιατί δεν έχω ιδέα πόσο παίρνουν για τοπικό βάψιμο..
Εξαρτάται από το μέγεθος?
Επιστροφή στην κορυφή
piratee (vasilis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 GT (2008)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Μάρ 2011, 21:00:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μου ήταν όλο το πίσω αριστερά φτερό κ όλη η πόρτα. Μου πήρε 100€ το κομμάτι. Έφτιαξα κ ένα παλιό χτυπηματάκι που είχα κ κατι λακουβίτσες κ μου πήρε σύνολο 300€. Αλλά στα 100€ το καμμάτι ήταν τότε.
Επιστροφή στην κορυφή
Apostolos-106 rallye (ApostolisR)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 106 Rallye, 1.6L 16V, Year 2003

Ένταξη: 25 Οκτ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Ιούλ 2015, 00:47:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν ηδού το πρόβλημα...

Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί με λίγο κόστος??
Αυτές οι αλοιφές θα το εξομαλύνουν?
Να επισημάνω, ότι δεν είναι βαθύ και έχω την εντύπωση, ότι έγινε από αγριόχορτα
Επιστροφή στην κορυφή
Mono AEK (χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

rcz thp 156 ...και κατι παραπανω!

Ένταξη: 09 Ιούν 2014
Τόπος: Ιλιον

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Ιούλ 2015, 13:40:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν δεν ειναι βαθυ και δεν εχει παρει χρωμα
Δηλαδη ειναι μονο το βερνικι τοτε με αλοιφαδορο θα φυγει
Επιστροφή στην κορυφή
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 02 Ιούν 2010
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Ιούλ 2015, 18:02:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και αν δε φυγει, μαυρο ανεξιτηλο μαρκαδορακι με πολυ λεπτη κεφαλη και υπομονη.. Wink Wink

http://www.facebook.com/sarakinikorooms
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Apostolos-106 rallye (ApostolisR)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 106 Rallye, 1.6L 16V, Year 2003

Ένταξη: 25 Οκτ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Ιούλ 2015, 22:25:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παίχτες!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Σελίδα 9 από 9

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης