PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

106 - Αλουμινένια ψυγεία νερού - Competition radiators
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
iceage (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Τον τελευταίο καιρό με 309

Ένταξη: 05 Αύγ 2004
Τόπος: Serres mode

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Μάρ 2011, 19:41:29    Θέμα δημοσίευσης: 106 - Αλουμινένια ψυγεία νερού - Competition radiators Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικά ψάχνω πυρήνα ή αλλιώς κυψέλες για να φτιάξω ένα με μεγαλύτερη χωριτικότητα σε παραφλού. Ξέρει κανείς τίποτα για τον φόνο? Και γενικά έχει κανείς εμπειρία?

3rioStooges-Motorsport Team

Ιδρυτής Συμφωνικής Ορχήστρας Βορείων Προαστίων...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Μάρ 2011, 20:02:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και γιατι δεν παραγγελνεις ενα ετοιμο ρε; Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
iceage (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Μάρ 2011, 20:16:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Και γιατι δεν παραγγελνεις ενα ετοιμο ρε; Sad

Γιατί θέλω να το κάνω τοποθέτηση p n' p αλλά σε πιο παχιά version , με ενεργό ψυγείο στον αέρα όσο είναι το άνοιγμα την μετώπης και λίγο πιο χαμηλό σε ύψος για να φτιάξω σκούπα τύπου pro comp (ξέρεις φαντάζομαι) αλλά με φίλτο πάνελ μακρόστενο που να μπαινοβγαίνει εύκολα σαν την διάταξη της CS στο C2R2.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
rallye1294 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 106 1.3 (8v) Rallye '94

Ένταξη: 28 Ιαν 2006
Τόπος: Γερακας (Αθηνα)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Μάρ 2011, 20:52:27    Θέμα δημοσίευσης: Re: Αλουμινένια ψυγεία νερού - Γενικά Competition radiators Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

iceage έγραψε:
Βασικά ψάχνω πυρήνα ή αλλιώς κυψέλες για να φτιάξω ένα με μεγαλύτερη χωριτικότητα σε παραφλού. Ξέρει κανείς τίποτα για τον φόνο? Και γενικά έχει κανείς εμπειρία?

Επειδη το ειχα ψαξει κι εγω παλιοτερα για το δικο μου...
Οι διαστασεις της κυψελης μας ειναι 53x33 cm.
Προσωπικα, θεωρω προτεραιοτητα στην κατασκευη του ψυγειου την αλλαγη του σε καθετη ροη (οπως τα γιαπωνεζικα) και μετα την μεγαλυτερη χωρητικοτητα.
Αν δεν κανω λαθος, ~33 cm υψος εχει η κυψελη απο το ψυγειο του avensis αλλα θα πρεπει να υπολογισεις και καποια cm για τα αλουμινενια καπακια (αν το κανεις καθετης ροης) και γενικα δεν υπαρχει πολυς χωρος απο την κατω μετωπη μεχρι την πανω. Σε οτι αφορα το μηκος, θα χρειαστει να το κοψεις στα μετρα που θελεις.
Μια αλλη λυση ειναι να βρεις ενα 2σειρο (πχ απο vitara 2λιτρο) και να μεινεις στις ιδιες διαστασεις με τις μαμα αλλα θα εχεις αυξησει την χωρητικοτητα.
Σε καθε περιπτωση παντως θα πρεπει να εφαρμοσεις και δοχειο διαστολης (στα δικα μας ειναι ενσωματομενο).

Γενικα αξιζει αυτη η δουλεια, θα βελτιωθει σιγουρα ενας τομεας που το 106 σιγουρα ποναει.

Τελος, προτιμησε τα ψυγεια koyo, ειναι αριστης ποιοτητας.

Be quick or be dead...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Μάρ 2011, 21:00:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιωργο σε πρωτη φαση βγαλε τα "ποδαρακια" του ψυγειου στην τραβερσα και αστο να κρεμαστει στις πανω βιδες της μετωπης.
Αυτο αφηνει περιπου δυο δαχτυλα κενο αναμεσα σε ψυγειο και μετωπη.
Αν θεωρησεις οτι δεν ειναι αρκετο,τοτε μπορεις να κανεις ενα παραγγελια.
Και εγω κατι παραπλησιο θα κανω στο AX μου ή θα χρησιμοποιησω ψυγειο απο 106 diesel που εχει την ταπα σε ξεχωριστο δοχειο ωστε να μπορεσω να το παω οσο μπορω προς την ακρη και να μου αφησει διαθεσιμο χωρο για ram air(εγω θα βαλω στρογγυλη σωληνα οποτε δεν εχω προβλημα).
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
iceage (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Μάρ 2011, 21:05:06    Θέμα δημοσίευσης: Re: Αλουμινένια ψυγεία νερού - Γενικά Competition radiators Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

rallye1294 έγραψε:

Επειδη το ειχα ψαξει κι εγω παλιοτερα για το δικο μου...
Οι διαστασεις της κυψελης μας ειναι 53x33 cm.
Προσωπικα, θεωρω προτεραιοτητα στην κατασκευη του ψυγειου την αλλαγη του σε καθετη ροη (οπως τα γιαπωνεζικα) και μετα την μεγαλυτερη χωρητικοτητα.

Αβραάμ καλησπέρα. Με προβλημάτησες τώρα με την αλλαγή φοράς του νερού. Λόγω του ότι το ψυχρότερο θα πάει πιο εύκολα κάτω εεε?

rallye1294 έγραψε:
Αν δεν κανω λαθος, ~33 cm υψος εχει η κυψελη απο το ψυγειο του avensis αλλα θα πρεπει να υπολογισεις και καποια cm για τα αλουμινενια καπακια (αν το κανεις καθετης ροης) και γενικα δεν υπαρχει πολυς χωρος απο την κατω μετωπη μεχρι την πανω. Σε οτι αφορα το μηκος, θα χρειαστει να το κοψεις στα μετρα που θελεις.
Μια αλλη λυση ειναι να βρεις ενα 2σειρο (πχ απο vitara 2λιτρο) και να μεινεις στις ιδιες διαστασεις με τις μαμα αλλα θα εχεις αυξησει την χωρητικοτητα.
Σε καθε περιπτωση παντως θα πρεπει να εφαρμοσεις και δοχειο διαστολης (στα δικα μας ειναι ενσωματομενο).

Τα έχω σκεφτεί αυτά. Θα βρω μία μετώπη από καποιο τρακαρισμένο και θα το φτιάξω πάνω σε αυτήν.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την iceage στις Τετ 02 Μάρ 2011, 21:26:48, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Μάρ 2011, 21:06:58    Θέμα δημοσίευσης: Re: Αλουμινένια ψυγεία νερού - Γενικά Competition radiators Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

iceage έγραψε:
Γιώργο καλησπέρα. [...]

Εχμ... Αβραάμ. Laughing

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
iceage (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Μάρ 2011, 21:17:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Γιωργο σε πρωτη φαση βγαλε τα "ποδαρακια" του ψυγειου στην τραβερσα και αστο να κρεμαστει στις πανω βιδες της μετωπης.
Αυτο αφηνει περιπου δυο δαχτυλα κενο αναμεσα σε ψυγειο και μετωπη.
Αν θεωρησεις οτι δεν ειναι αρκετο,τοτε μπορεις να κανεις ενα παραγγελια.
Και εγω κατι παραπλησιο θα κανω στο AX μου ή θα χρησιμοποιησω ψυγειο απο 106 diesel που εχει την ταπα σε ξεχωριστο δοχειο ωστε να μπορεσω να το παω οσο μπορω προς την ακρη και να μου αφησει διαθεσιμο χωρο για ram air(εγω θα βαλω στρογγυλη σωληνα οποτε δεν εχω προβλημα).

Τα silent block aπό τα ποδαράκια λες (και το ψυγείο πατάει στην τραβέρσα) τα οποία έχω βγάλει από την πρώτη στιγμή που πήρα το αυτοκίνητο και το πάνω χειλάκι του ψυγείου έχω ξυρίσει. Θέλω να το συνδιάσω το ψυγείο με την κατασκευή ενός radiator plate(που θα είναι και οδηγός εάρα προς την εισαγωγή) και οδηγών αέρα δεξιά αριστερά σαν αυτούς που έδεινε η CS για το Saxo.

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Μάρ 2011, 21:19:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καταρχην υπολογισε(εστω και εμπειρικα) την μετωπικη επιφανεια που θες να εχει το φιλτροκουτι σου.
Απο εκει και περα δες κατα ποσο εχεις διαθεσιμο χωρο ωστε να κανεις ψυγειο με τον ιδιο ογκο με το μαμα(ή και μεγαλυτερο) αλλα με αλλες διαστασεις(πχ πιο παχυ).
Αν τα βολεψεις ολα αυτα,τοτε ΟΚ,αν και θα συναντησεις προβλημα με τα βεντιλατερ.
Γενικα δεν ειναι τοσο απλο οσο φαινεται... Sad
Επιστροφή στην κορυφή
iceage (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Μάρ 2011, 21:21:43    Θέμα δημοσίευσης: Re: Αλουμινένια ψυγεία νερού - Γενικά Competition radiators Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sinanai έγραψε:
iceage έγραψε:
Γιώργο καλησπέρα. [...]

Εχμ... Αβραάμ. Laughing

Και το Sunny στην υπογραφή δεν είναι από το TDS?

Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Μάρ 2011, 21:22:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιώργος = Οδηγός
Αβραάμ = Συνοδηγός

Wink

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
rallye1294 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 106 1.3 (8v) Rallye '94

Ένταξη: 28 Ιαν 2006
Τόπος: Γερακας (Αθηνα)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Μάρ 2011, 21:24:25    Θέμα δημοσίευσης: Re: Αλουμινένια ψυγεία νερού - Γενικά Competition radiators Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

iceage έγραψε:
Γιώργο καλησπέρα. Με προβλημάτησες τώρα με την αλλαγή φοράς του νερού. Λόγω του ότι το ψυχρότερο θα πάει πιο εύκολα κάτω εεε?

Γιωργο, δεν ειμαι ο Γιωργος! Laughing
Ο συνοδηγος/κολλητος του ειμαι.
Εχω 13αρι και δεν ειμαι καλα!
Αβρααμ, το ονομα μου Thumb Left

Δεν ειναι μονο οτι το ψυχροτερο θα παει κατω (που απο μονο του αυτο ειναι ισχυρο πλεονεκτημα), ειναι επισης οτι θελεις να αυξησεις την επιφανεια επαφης του νερου με τον αερα, αρα στην μεγαλυτερη διασταση (μηκος) προσπαθεις να "χωρεσεις" πολλες μικρες ροες πραγμα που στην οριζοντια διασταση δεν γινεται.
Νομιζω οτι απο ολες τις αποψεις η καθετη ροη ειναι σαφως καλυτερη απο την οριζοντια.Wink

iceage έγραψε:

Τα έχω σκεφτεί αυτά. Θα βρω μία μετώπη από καποιο τρακαρισμένο και θα το φτιάξω πάνω σε αυτήν.

Αν εχεις πολυεστερικο ή carbon καπω χωρις κλειστρο (πραγμα δυσκολο για πολιτικο αυτοκινητο) μπορεις να κοψεις την πανω μετωπη απο φαναρι σε φαναρι και να την αντικαταστησεις με μικρη αλουμινενια σωληνα με καταλληλη διαμορφωση στο τελος της ωστε να βιδωσει στην υπολοιπη μετωπη. Ετσι θα εχεις πολυ χωρο για ψυγειο, σκουπα κλπ

Be quick or be dead...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
iceage (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Μάρ 2011, 21:25:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Καταρχην υπολογισε(εστω και εμπειρικα) την μετωπικη επιφανεια που θες να εχει το φιλτροκουτι σου.
Απο εκει και περα δες κατα ποσο εχεις διαθεσιμο χωρο ωστε να κανεις ψυγειο με τον ιδιο ογκο με το μαμα(ή και μεγαλυτερο) αλλα με αλλες διαστασεις(πχ πιο παχυ).
Αν τα βολεψεις ολα αυτα,τοτε ΟΚ,αν και θα συναντησεις προβλημα με τα βεντιλατερ.
Γενικα δεν ειναι τοσο απλο οσο φαινεται... Sad

Το ξέρω ότι θέλει αρκετή δουλειά. Δεν θα το κάνω και γαϊδούρι είπαμε. Το πολύ -πολύ να το κάνω διπλό σε πάχος. Δεν νομίζω να μην παίρνει τον μονό ανεμιστήρα του γκρουπ από πίσω του. Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να βρω αυτόν με τα 200Watt, μόνο τους μικρούς βρίσκω.

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Μάρ 2011, 21:41:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο ανεμιστηρας απο την πισω πλευρα ειναι απατη,μην το δοκιμασεις καν...
Σε ολα τα ΜΚ1 ετσι ειναι και δεν κανει τιποτα.
Μολις βαλεις ενα βεντιλατερ ιδιου μεγεθους απο την μπροστα πλευρα,οι θερμοκρασιες ειναι μερα με την νυχτα.

Τρια ΜΚ1 ειχα,λες να μην εμαθα/επαθα; Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
iceage (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Μάρ 2011, 21:43:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Ο ανεμιστηρας απο την πισω πλευρα ειναι απατη,μην το δοκιμασεις καν...
Σε ολα τα ΜΚ1 ετσι ειναι και δεν κανει τιποτα.
Μολις βαλεις ενα βεντιλατερ ιδιου μεγεθους απο την μπροστα πλευρα,οι θερμοκρασιες ειναι μερα με την νυχτα.

Τρια ΜΚ1 ειχα,λες να μην εμαθα/επαθα; Laughing

Έστω. Αλλά το σκέφτομαι το μονόfanο.

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Μάρ 2011, 21:50:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μονοfanο κανεις αλλα στο μποτιλιαρισμα θα ειναι λιγο ζορι.
Και στα Ν2/Α6 με εναν ανεμιστηρα τα εχουν και οι θερμοκρασιες ειναι λιγο ζορι αν ο αγωνας πεφτει κατακαλοκαιρο... Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Tzive (Λουκας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Citroen AX 1800cc Kit-Car + 207rallye

Ένταξη: 10 Οκτ 2007
Τόπος: on tracks

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Μάρ 2011, 23:03:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχει ετοιμο καταστημα στην Καλλιθέα για 106... πληροφοριες pm

Citroen AX 1,800cc
Fastest production car @ kartodromo 52.506

Megara Curcuit 1.07.642 και εχει ακομα ΠΟΛΥ!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
iceage (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Μάρ 2011, 11:04:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:

Το θέμα είναι ότι στα πολιτικά μηχανοστάσια και δη σε αυτό του 106 τα πράγματα χωροταξιακά είναι πολύ στενά. Το ξέρεις καλύτερα από τον καθένα. Σε ένα αγωνιστικό μηχανοστάσιο και δη κατηγορίας ΕΕ, που μπορείς όλα τα ηλεκτρικά να τα βάλεις μέσα στον χώρο των επιβατών, έχεις χώρο να βάλεις ψυγείο νερού με εξωτερικό δοχείο διαστολής, όπως και να φτιάξεις και δοχείο αναθυμιάσεων 2lt πάνω από τον αριστερό θόλο.

Επιστροφή στην κορυφή
iceage (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Μάρ 2011, 11:07:34    Θέμα δημοσίευσης: Re: Αλουμινένια ψυγεία νερού - Γενικά Competition radiators Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

rallye1294 έγραψε:

Έχει καμιά ιδέα πως μπορείς να ενσωματώσεις το δοχείο διαστολής πάνω στο ψυγείο όταν κάνεις έκχειση του ψυκτικού υγρού σε αυτό από την πάνω πλευρά και όχι από το πλάι όπως είναι στα 106? Γιατί δεν μου έρχεται στο μυαλό κάτι.

Επιστροφή στην κορυφή
z@ck! (Ζαχαριας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Citroen AX... soon eurofighter !

Ένταξη: 21 Αύγ 2007
Τόπος: Οπου λαχει ....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Μάρ 2011, 11:20:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εξαρταται απο το τι δοχειο θα παρεις και τι θες να κανεις...
ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ, απλα μου ερχονται στο μυαλο 2 τυποι Q
Ο ενας που συνδεεται κατευθειαν στο κυκλωμα του ψυγειου και δεχεται την πιεση του υγρου και εχει τετοιαταπα

και ο αλλος
που ειναι ενα απλο δοχειο το οποιο δεν συνδεεται αμεσα στο κυκλωμα του νερου αλλα εκει που ενωνει η παραπανω ταπα με το ψυγειο ωστε οταν για καποιο λογο ανεβει η πιεση και σπρωξει την "βαλβιδα" της ταπας "αφηνει το υγρο να συμπληρωσει.. (καπως ετσι)

Βασικα γιατι δεν ψαχνεις για ψυγειο απο 205 που μπαινει στα δικα μας και ειναι με ξεχωριστο δοχειο διαστολης???? Wink Wink
Δες στο Νissens διαστασεις και θα καταλαβεις, στο ειχα πει και περσι...

As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and start to slide, please dear lord protect my ride.!!!
DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης