PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Γενικές συζητήσεις, διάφορα σχόλια & ιδέες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
silo (bill)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 2.0 (16V) RC (2004)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Φεβ 2011, 20:14:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shit high and watch...

μονο ο σαλιγκαρος αλλαζει ριζικα τι μοιρα του αυτοκινητου.ΤΕΛΟΣ,ολα τα αλλα να χαμε να λεγαμε

http://www.facebook.com/pages/Speed-is-addict/175531049154443?v=photos&ref=ts#!/pages/Speed-is-addict/175531049154443

οποιος γουσταρει τα αμαξια γινεται μελος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Φεβ 2011, 20:20:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασιλακη στο ειπα αγορι μου,λαθος αμαξι πηρες...
Στην ευθεια ολοι μαγκες ειναι,ειτε 20,ειτε 75 χρονων,ολοι μπορουν να πατησουν το γκαζι.
Μολις στριψει ο δρομος ομως ειναι που οι 8 στους 10 γληγορους παθαινουν αμοκ και κατεβαζουν 1η... Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

Ένταξη: 12 Μάρ 2010
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Φεβ 2011, 20:20:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αλλαγες τυπου τροχαλια μπουζια ιριδιου κλπ κλπ τις κανεις επειδη ξυνεσαι να δωσεις κανα ευρω,περιφερειακα πραγματακια ειναι Wink Αν εβαζα προγραμμα και σου ελεγα τα ιδια ναι τοτε οκ...
Απλα επειδη τα βλεπουμε καθε μερα και σε δρομο και σε δυναμομετρα,δεν ξεμπαζωνεις απο τροχαλιες,και ουτε τις βαζεις για αλογα.Τα βαζεις για να εχεις ενα πιο ολοκληρωμενο συνολο στην βελτιωση σου.
Αν θες να ξυριζεις,βγαλε 5 χαρτια απο την τσεπη,οχι 60 ευρω Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Φεβ 2011, 20:22:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikos 206cc έγραψε:

Αν θες να ξυριζεις,βγαλε 5 χαρτια απο την τσεπη,οχι 60 ευρω Rolling eyes

Το αυτο...
Με κλανιες αυγα δεν βαφονται...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Φεβ 2011, 20:24:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

silo έγραψε:
shit high and watch...

μονο ο σαλιγκαρος αλλαζει ριζικα τι μοιρα του αυτοκινητου.ΤΕΛΟΣ,ολα τα αλλα να χαμε να λεγαμε
Άλλαξε αμάξι Wink

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
silo (bill)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Φεβ 2011, 20:32:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ετοιμαζω κατι.θα δουμε,αμα κατσει δε θα ξανακλαφτω.χαχαχαχα

http://www.facebook.com/pages/Speed-is-addict/175531049154443?v=photos&ref=ts#!/pages/Speed-is-addict/175531049154443

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Φεβ 2011, 20:34:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bill εχεις πάρει λαθος αμαξι
πουλα του και παρε ενα ιβιζα 1,8τ
και περισσοτερο θα το ευχαριστηθεις στην ευθεία
και πιο ηπιες αντιδρασεις (του πισω μερους) θα εχεις στις στροφες

και ασε τις πατεντες στο καημενο το ρψ

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 16V Gti (2005) Kitcar

Ένταξη: 10 Σεπ 2009
Τόπος: Πύργος-Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Φεβ 2011, 20:38:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:

πουλα του και παρε ενα ιβιζα 1,8τ

+1000000000000000

Αυτοκινητο με @@...Θα θελα να πουλησω το 206 και να το παρω αλλα με τι φραγκα...Θα μας φανε τα εκκεντρα και τα μπεκ Laughing Laughing Laughing

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Φεβ 2011, 20:39:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα συμφωνησω και γω Confused
Το ρψ δεν βγηκε με γνωμονα να καταπινει ευθειες.
Ισως αν παρεις το καημενο το 1.6 μια βολτα να πας για μια αναβαση τοτε θα καταλαβεις.Πιο απλα δεν μπορω να στο πω και οποιος καταλαβε , καταλαβε.
Επιστροφή στην κορυφή
silo (bill)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Φεβ 2011, 20:43:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λαθος αμαξι δε πηρα,απλως λαθος εχετε καταλαβει.οτι εξυπηρετει τον καθεναν το αμαξι του παιδια.αναλογα με τη χρηση που το θελει.εγω το θελω για να
κινουμαι γρηγορα οπου και αν ειμαι και επειδη ειμαι συνεχεια στη γυρα και λογο δουλειας αλλα και λογο βολτας μαρεσει να το παταω εαν βρεθει κανα τυχερο στο δρομο, το ιβιζα το θεωρω κατωτερο αμαξι απο το δικο μου κ ας ειναι και το bocanegra που ειναι κ ωραιο και καλο.ο μονος λογος που θα αλλαζα το RC ειναι για focus RS η EVO,για κανεναν αλλο λογο δε θα το δωσω.
μιλαω για τα δικα μου θελω αλλα και σε γενικες πιστευω δεν εχω αδικο

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Φεβ 2011, 20:48:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

με εξαιρεση αυτο που γραφεις περι σαλιγκαρου....δεν διαφωνουμε....
γι αυτο σου λεω για ιμπιζα 1,8τ... Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
silo (bill)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Φεβ 2011, 20:52:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το περι σαλιγκαριου το ανεφερα στον νικο επειδη ειπε οτι δεν ειδε καμια διαφορα.σχημα λογου ηταν Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Φεβ 2011, 20:56:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

silo έγραψε:
λαθος αμαξι δε πηρα,απλως λαθος εχετε καταλαβει.οτι εξυπηρετει τον καθεναν το αμαξι του παιδια.αναλογα με τη χρηση που το θελει.εγω το θελω για να
κινουμαι γρηγορα οπου και αν ειμαι και επειδη ειμαι συνεχεια στη γυρα και λογο δουλειας αλλα και λογο βολτας μαρεσει να το παταω εαν βρεθει κανα τυχερο στο δρομο, το ιβιζα το θεωρω κατωτερο αμαξι απο το δικο μου κ ας ειναι και το bocanegra που ειναι κ ωραιο και καλο.ο μονος λογος που θα αλλαζα το RC ειναι για focus RS η EVO,για κανεναν αλλο λογο δε θα το δωσω.

Φιλος,για τον λογο που περιγραφεις πιο πανω,μην πας να σκασεις 1,5 χιλιαρικο για μπλοκε,γιατι θα κλαις. Laughing Laughing Laughing
Αν ειχα το αμαξι σου,η μαλλον,ο λογος για τον οποιο θα το αγοραζα,ειναι γιατι καθε Κυριακη θα ειμουν βολτιτσα στις στροφοδιαδρομες καθε βουνου,για αυτον ακριβως το λογο,να βρω ενα ιμπιζα Wink
Επιστροφή στην κορυφή
silo (bill)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Φεβ 2011, 20:58:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πανε παρε με 6000 δινουν στο car και μετα να δω ποσα ιβιζα θα σε παιξουν σε στροφες και ποσα σε ευθειες

Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Φεβ 2011, 20:59:17    Θέμα δημοσίευσης: 206 - Γενικές συζητήσεις, διάφορα σχόλια & ιδέες Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δημιουργώ αυτό το topic διότι πιστεύω πως υπάρχουν πολλοί εδώ μέσα με 206 που θέλουν να λένε ότι τους κατέβεις σχετικά με το αυτοκινητό τους και φυσικά να μην ενοχλούν άλλα topic.

Εμένα, το 206 ήταν το πρώτο μου αυτοκινητο στα 20 και όπως και να το κάνουμε το έχω σαν παιδί μου. Είμαι πολύ της λεπτομέρειας και θέλω ότι καλύτερο γι' αυτό.

Τώρα έχω μπλέξει με έκκεντρα και με χιλια δυο πράγματα διότι δεν ανέχομαι αυτοκίνητο με 900 κιλά, που αν φυσήξει ο αέρας θα το πάρει Laughing , να με περνάει. Αυτό είναι αντίληψη του καθενός βέβαια. Αλλά από μικρός ήθελα κάτι όμορφο, καλό και δυνατό και φυσικά να το κάνω όπως θέλω εγω. Wink

Και που να μαθει ο πατερας μου οτι πηρα και τροχαλια στροφαλου Laughing Laughing Laughing Θα γίνουμε ροντέο Laughing Laughing

Οτιδήποτε θέλετε για το 206, γράφετε εδώ. Ότι και να 'ναι αυτό. Οι mod αν δεν συμφωνούν με αυτό το topic μπορούν να το σβήσουν Wink

Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Φεβ 2011, 21:01:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικά, καποιος μοντ να το μεταφερει στην κατηγορια "Γενικες συζητήσεις περί αυτοκινήτων" Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Φεβ 2011, 21:11:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

silo έγραψε:
Οι περισσότερες ευθείες ενώνονται με στροφές όπου και υπερέχεις του ανταγωνισμού, αν μας ακούσεις και βάλεις μια σωστή ανάρτηση, ένα σωστό λάστιχο, και ίσως και ένα μπλοκέ για να το χαρείς, θα έχεις τα μέγιστα αποτελέσματα από το αμάξι.

Αν θες να πατάς όπως η κουλή Μαρία στις ευθείες, πάρε κάτι με turbo να ησυχάσεις

Αλλιώς, τζάμπα τρώγεσαι Rolling eyes

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
silo (bill)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Φεβ 2011, 21:14:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δε τρωγομαι πλεον.συζητηση κανουμε.λαστιχο θα βαλω κ αναρτησεις εβαλα τις μαμα,μπλοκε απο το καλοκαιρι

Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Φεβ 2011, 21:20:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ωραια ολα αυτα που λεμε καποιος μοδερατορας να τα βαλει στο τοπικ που ανοιξε ο Νικολας ειναι μια καλη αρχη γιατι το πηδηξαμε (και) αυτο το τοπικ Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
nikolas206gti (Nikos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Φεβ 2011, 21:24:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nikos 206cc έγραψε:
ωραια ολα αυτα που λεμε καποιος μοδερατορας να τα βαλει στο τοπικ που ανοιξε ο Νικολας ειναι μια καλη αρχη γιατι το πηδηξαμε (και) αυτο το τοπικ Rolling eyes

Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Επόμενη
Σελίδα 1 από 12

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης