PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

To buy or not to buy?

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
klain (giorgos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.4 (16V) SpPk (2006)

Ένταξη: 08 Ιούν 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2003, 01:46:34    Θέμα δημοσίευσης: To buy or not to buy? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Loipon...
Meta apo arketo kairo parousias sta mouloxta kai afou exo diabasei sxedon oti topic yparxei kai den yparxei sto forum, apofasisa kai ego na kano thn emfanish mou...
Eimai enas neos odhgos (1os xronou) kai eimai eroteymenos edo kai poly kairo me to 206... Meta apo toso kairo pou odhgo to aytokinhto tou patera mou (kaimenh xantia ti exeis trabiksei) irthe h megalh stigmh na apokthso kai ego diko mou toutouuu...
Erxomai loipon se sas pou an kai den to kserete mou exete mathei apeira pragmata se oti afora to 206 kai genika thn autokinhsh na rothso thn gnomh sas gia thn agora pou poly pithanon na ginei aytes tis meres(amhn thee mou)...
H arxikh idea htane h agora enos kainourgiou XT 1400...
Proekypse omos tis teleytaies meres ena Quiksilver me 28000km olo ki olo... se aristh katastash me timh gyro sta 9000 europoula.
To amaksi tha mporeso na to paro meso peugeot (o gios tou idiokthth ths antiprosopeias to dinei) opote tha mporeso na exo tous yparxontes tropous diakanonismou kai mia eggyhsh 1 xronou...
Logo hlikias (tosa ksero tosa leo) eimai oso na'nai kollhmenos sthn emfanish... Pisteyete pos tha mou leipsoun poly ta Abs kai to Clima tou Xt? Na ta thysiaso pros xarhn ths timhs kai ton sport buckets tou Quiksilver? Ego apopsh den mporo na exo oloklhromenh giati oso na'nai oute apo Abs skampazo (mou exoun pei oti orismenes fores mporei na sou bgoun kai se kako) oute apo Clima...
Oson afora thn timh... to amaksi einai sxedon kainourgio... kai kainourgio na to paro ta lefta tou tha ta xasei apo thn stigmh pou tha bgo apo thn antiprosopeia.. opote nomizo oti tzampa tha pane oi 3000 euraioi (proseksate to plousio leksilogio e?) Razz
Anyway den ksero kata poso sas katatopisa h sas mperdepsa alla gia na synopsiso tous problhmatismous mou
1)XT h QuikSilver?
2)An QuikSilver... kainourgio h to metaxeirismeno pou anafero?

Auta... elpizo na mhn sas zalisa...

Yg:Sorry gia thn agglikh grammatoseira alla sto pc pou eimai tora den yposthrizontai greek fonts...
Yg2:Sygxarhthria kai ksana sygxarhthria gia to kataplhktiko ayto site... Synexiste thn kalh douleia kai eplizo na gino kai ego poly grhgora energo melos tou forum kai na blepo to toutou mou sto avatar...
Yg3:Sorry kiolas alla einai kati pou prepei na kano oposdipote...
Splat
Den mporousa na blepo tosa kila ntomates na phgainoerxontai kai ego na mhn exo petaksei oute mia Smile Auth den eixe stoxo... alla eidomen Very happy

-----------------------------------------------------------------------------
Laughing Out Loud...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2003, 08:12:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αγαπητέ Γιώργο καταρχήν καλωσήλθες,

Τον τελευταίο καιρό τα μεταχειρισμένα τείνουν να συμφέρουν ιδιαίτερα σε σχέση με τα καινούργια δεδομένου ότι πλέον στην 3ετία περίπου ο Ελληνας αντικαθιστά το αυτοκίνητό του.

Ετσι μπορείς να βρείς ένα ιδανικό αυτοκίνητο με λίγα χιλιόμετρα και πολύ χαμηλή τιμή, γλυτώνοντας έτσι την "χασούρα" της πρώτης αγοράς που κυμαίνεται από 3.000 έως 5.000 ευρώ.

Το μόνο πρόβλημα που θα πρέπει να προσέξεις είναι αν κατά το παρελθόν το αυτοκίνητο που σκοπεύεις να πάρεις είχε κάποιο σοβαρό ατύχημα και του έχει αφήσει "κουσούρια".

Επίσης καλό θα ήταν το πρώτο σου αυτοκίνητο να είναι μεταχειρισμένο διότι όσο και να το κάνεις, ακόμα μαθαίνεις και έτσι θα στεναχωρηθείς πολύ λιγότερο για τυχόν μικροζημιές που θα δημιουργούνται τουλάχιστον στην αρχή.

Επειδή η αγορά του αυτοκινήτου δεν είναι μια απλή αγορά (όπως πχ παπούτσια) θα σε συμβούλευα να "τρέξεις" λίγο πριν αποφασίσεις, να συγκρίνεις, να ψάξεις και στο τέλος να καταλήξεις σε αυτό που θεωρείς εσύ πιο τίμια αγορά.

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2003, 08:13:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλωσήρθες Γιώργο !

Εγώ προσωπικά είμαι υπέρ της αγοράς καινούριων αυτοκινήτων και όχι μεταχειρισμένων.

Βέβαια δίνοντάς σου ο άλλος εγγύηση και διακανονισμό σε μεταχειρισμένο αμάξι, είναι δελεαστικό, δε μπορώ να πω....

Αν αποφασίσεις να πάρεις το μεταχειρισμένο, βάλε και κανένα φαναρτζή να το κοιτάξει για καλό και για κακό.

Το ABS και το κλιμά δε μου έχει λείψει καθόλου ούτε και το αποζητώ.

Μεταξύ XT και Quicksilver διαλέγω το δεύτερο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2003, 08:31:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

POWERBOOST 106 RALLYE και εισαι αρχοντας.Αν μαθεις σε 106 και δεν παθεις τιποτα ΄΄χοντρο΄΄ μετα θα εισαι οδηγαρα.

Μεγαααλοοο σχολειο το 106 ετσι Προεδρε Question

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2003, 09:45:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σχολειο και μηχανη απολαυσης για αυτους που ξερουν.....

Για αυτους που δεν ξερουν( και ενδεχομενος να μην εχουν το μυαλο τους μεσα στο κεφαλι) ειναι κινδυνος....

Ετσι δεν ειναι Νικολα??? Question Question Question Question

(ξερεις ποσους ξερω,που λογο της κουλαμαρας τους εβγαλαν σκοτωστρα το rallye????)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2003, 13:10:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ady έγραψε:
Καλωσήρθες Γιώργο !

Μεταξύ XT και Quicksilver διαλέγω το δεύτερο.

Σωστοοοοοοοοοος....... Silly

συμφωνω και εγω, οχι επειδη το εχω αλλα νομιζω οτι ειναι πιο

ομορφο ...... (μεσα - εξω)

Wink Wink Wink

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
klain (giorgos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2003, 18:15:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kalos sas brhka loipon...
Euxaristo poly gia tis apopseis sas...
Xairomai pou oles teinoun ekei pou teino kai ego.. se ena metaxeirismeno dhladh amaksi gia arxh... kai poio sygkekrimena sto quiksilver Smile
Phga shmera kai to eriksa mia matia... eksoterika den exei tin paramikrh gratzounitsa... mesa to saloni ktl einai se aristh katastash kai ayrio tha skaso myth ekei me enan gnosto mas mastora na to tsekaroume kai mhxanika...
Kai alloi mou exoun pei gia 106... alla den einai tou styl mou... den me elkyei toso h emfanish tou oso tou 206...
Anyway an ola pane kala o gamos tha ginei mia apo aytes tis meres...
Very happy Very happy Very happy
Den tha paraleipso na fero koufeta...
Mia erothsh akoma... Gia na ginei h metafora (apo apopsh xartouras) kserete poso diasthma xreiazetai? einai megalh h diadikasia h apla pragmatakia?
Anypomono na kollhso to 206club sto toutou...

---------------------------------------------------------------------------
Two beers or not two beers?
Επιστροφή στην κορυφή
Αντώνης 
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 25 Ιαν 2003
Τόπος: Σαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2003, 18:49:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γιωργο καλως ηλθες στην σοβαρη Splat παρεα μας.
σου ευχομαι οτι επιλογη κανεις,να σου βγει σε καλο.
παντως γνωμη μου ειναι να παρεις καινουργιο 206!
Α!!! σε παρακαλω αν μπορεις να γραφεις στα ελληνικα γιατι μου βγηκαν τα ματια Shocked μεχρι να διαβασω τα μηνυματα σου Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2003, 18:53:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απλά πράγματα......

Αρμόδια Υπηρεσία:
Υπηρεσία Μεταφορών και Επικοινωνιών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης του τόπου κατοικίας του ενδιαφερομένου.

Δικαιολογητικά:
Μόνο η άδεια κυκλοφορίας του επιβατικού αυτοκινήτου ιδιωτικής χρήσης.

Διαδικασία:
Οι ενδιαφερόμενοι (πωλητής-αγοραστής) με την άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου, μεταβαίνουν στην οικονομική εφορία του πωλητή, όπου και γίνεται η μεταβίβαση ενώπιον του οικονομικού εφόρου.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Οι οικονομικές επιβαρύνσεις καταβάλλονται πριν την έκδοση της μεταβίβασης στην οικονομική εφορία.
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2003, 19:18:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:

Επειδή η αγορά του αυτοκινήτου δεν είναι μια απλή αγορά (όπως πχ παπούτσια) θα σε συμβούλευα να "τρέξεις" λίγο πριν αποφασίσεις, να συγκρίνεις, να ψάξεις και στο τέλος να καταλήξεις σε αυτό που θεωρείς εσύ πιο τίμια αγορά.

α! γεια σου! αυτό είναι το ρεζουμέ της ιστορίας ...
καλό θα είναι σε κάθε πρόταση που σου εμφανίζεται και νομίζεις ότι σου αρέσει το αυτοκίνητο .... να παίρνεις και έναν μηχανικό να κοιτά το αυτοκίνητο από όλες τις πλευρές ...
Αν δεν έχεις κάποιο μηχανικό ... τότε κάνεις και το άλλο ... παίρνεις το αυτοκίνητο και το πας σε κάποιο PEUGEOT maniac π.χ. Κρασούλης και με δύο ματιές σου λέει ναι ή όχι στην αγορά ... Φυσικά αν δεν σε αφήσουν να πάρεις το αυτοκίνητο να το πας σε συνεργείο να το κοιτάξουν τότε κάτι βρωμάει ... Wink

Επίσης έχεις την δυνατότητα από αυτό το χώρο να παρουσιάζεις τις ευκαιρίες και να εμείς να λέμε τις απόψεις μας και να σε βοηθήσουμε όσο μπορούμε ...

Με το καλό να το πάρεις!!!! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
klain (giorgos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2003, 20:13:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ady thnx για την διαδικασία...
Εχουν παρουσιαστεί διάφορες "ευκαιρίες" μέχρι τωρα αλλα οι περισσότερες έχουν αποριφθεί κυρίως λόγω τεχνικών προβλημάτων (ευτυχώς έχω εύκαιρο μηχανικό).
Αύριο θα πάω επιτόπου (δεν αφησαν να το πάρω) και είπαν ότι μπορούμε να δούμε ότι θέλουμε, ακομα και να χρησιμοποιήσουμε τις εγκαταστάσεις τους, αλλα μόνο εκεί.
Γενικά έχω τρέξει αρκετά και η διαδικασία ψαξίματος έχει ουσιαστικά αρχίσει εδώ και 2 περίπου μήνες. Απλά τώρα έχει μπει στην τελική ευθεία.
Θα ενημερώσω για ότι νεότερο.

------------------------------------------------------------------------------
Όλοι μέγκα τουρουρουρουρουμ...
Επιστροφή στην κορυφή
HackerWerger 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 20 Μάϊ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2003, 21:03:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχεις σκεφτεί για την ανανεωμένη έκδοση του 206 (μέσα στο καλοκαιρι άκουσα θα βγει). Εγώ πάντως προτείνω να πάρεις καινούργιο αμάξι, με εγγύηση και νέους καλύτερους κινητήρες (όχι αυτούς τους ανίσχυρους που έχει ως τώρα η peugeot).
Επιστροφή στην κορυφή
klain (giorgos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2003, 22:53:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tha bgei mesa sto kalokairi?
Logika tha einai kalh periptosh... alla edo kaigetai o (_i_) mas...
To kalokairi arxise kai ego akoma eimai me to peugeot 2 Razz

--------------------------------------------------------------------
Den prolabainooooooooooooo....
Επιστροφή στην κορυφή
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Ιούν 2003, 23:26:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

klain έγραψε:
To kalokairi arxise kai ego akoma eimai me to peugeot 2
Εγώ να δείς πόσα καλοκαίρια ήμουν με αυτό το αμάξι που λές και περίμενα να αναβαθμιστώ σε peugeot 206... Smile colorsSillyTurn-l
LaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughing
Εσύ θα κολλήσεις στο ένα? Μή μασάς! Cool LaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughing

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
klain (giorgos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Ιούν 2003, 11:24:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είμαι και ανυπόμονος παναθεμα με! Smile
Τελος πάντων το μτχ δεν έκατσε και τεχνικά αλλά και για διάφορους άλλους λογους.
Βαδίζω απο βδομάδα για καινούργιο...
Είναι λογικό το χρονικό διάστημα των 15-20 ημερών που μου είπαν απο την αντιπροσωπεία για να μου το παραδώσουν;
Παω τώρα να πάρω γαλάζια φωτάκια για τις πιτσιλήθρες να τα έχω έτοιμα... αφου δεν είναι στον standard εξοπλισμό.
(πλακα κάνω βέβαια μην αρχίσετε τις Splat )
Το tivoli ειναι καλή ιδέα για χρώμα; (εγω θέλω γαλάζιο αλλά δεν έχειιιι Crying or Very sad )
Anyway πολύ σάς ζάλισα και εσάς...
Θα επιστρέψω δρυμύτερος.

-----------------------------------------------------------------
Smile... worse hasn't come yet...
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Ιούν 2003, 11:31:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

klain έγραψε:
Το tivoli ειναι καλή ιδέα για χρώμα; (εγω θέλω γαλάζιο αλλά δεν έχειιιι Crying or Very sad )

Μια χαρά είναι σαν χρώμα (αυτό έχω),αλλά πρέπει να έχει καταργηθεί...
Πιθανόν σαν stock να το βρεις.

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Ιούν 2003, 12:00:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

klain έγραψε:
Είναι λογικό το χρονικό διάστημα των 15-20 ημερών που μου είπαν απο την αντιπροσωπεία για να μου το παραδώσουν;

Είναι λογικό.

Εγώ το πήρα σε 11 εργάσιμες, με τα Σαββατοκύριακα πήγε στις 15 μέρες σύνολο.
Επιστροφή στην κορυφή
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Ιούν 2003, 13:40:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

klain έγραψε:

Μιά χαρά είσαι! Wink Και εγώ τόσο έκανα να το πάρω... Cool
klain έγραψε:
Παω τώρα να πάρω γαλάζια φωτάκια για τις πιτσιλήθρες να τα έχω έτοιμα...

Κάγκουρααααααα LaughingLaughingLaughingLaughingLaughing
klain έγραψε:
Το tivoli ειναι καλή ιδέα για χρώμα;

Καλή επιλογή αλλά κοίτα και αυτό που σου είπε ο Τεό... Rolling eyes
klain έγραψε:
Anyway πολύ σάς ζάλισα και εσάς...

Ναι ναι!! Laughing Άντε κάντην γιατί μας ζάλισες... Roll eyesCrazyRoll eyesCrazyRoll eyesCrazy
LaughingLaughingLaughingLaughingLaughing

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
klain (giorgos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Ιούν 2003, 17:15:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Yeap... για τους όποιους ενδιαφερόμενους το tivoli μας άφησε χρόνους... Το αντικατέστησαν λέει με ένα μεταλλικό μπλέ (αυτο που παίζει πολύ στα 307).
Κρίμα. Θα τσεκάρω και για στόκ.
Κάγκουρας εγώ; Όχι βέβαια! Έχω απλα κακές επιρροές απο κάτι φιλους απο δυτικές συνοικίες...
Χθές είδα το εκπληκτικό... την πάνω λάμπα απο τα φώτα σε χρώμα μπλέ. Για την αυστραλία είμαστε!

------------------------------------------------------------------
Ντόινγκ Ντοίνγκ!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης