PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - ανω μερος ταμπλο+ραδιο dvd+οθονη 7αρα.

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
manaros (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT(mini)

Ένταξη: 02 Απρ 2004
Τόπος: Χαιδαρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Οκτ 2010, 14:13:51    Θέμα δημοσίευσης: 207 - ανω μερος ταμπλο+ραδιο dvd+οθονη 7αρα. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε παιδια θεωρω το 207 οτι ειναι πολυ ωραιο μεσα,το μονο που θα ηθελα ειναι μια εγχρωμη οθονη για τις ενδειξεις...ψαχνοντας λοιπον βρηκα το παρακατω

http://cgi.ebay.co.uk/Car-DVD-Player-GPS-Ipod-BT-SWC-HD-New-Peugeot-207-/270654546279?pt=UK_Audio_TV_Electronics_In_Car_Entertainment_GPS_In_Car_Audio_Players_PP&hash=item3f0444a167

οπως βλεπετε αλλαζει το ανω μερος του ταμπλο με το καινουριο ωστε να φαινεται τελειως εργοστασιακη η μετατροπη + οτι το ραδιο dvd ειναι σχεδον ιδιο με το μαμα....επισης εχει ενσωματωμενο gps και αναφερει το συνδεεται με πλακετα με το αμαξι και λειτουργουν τα χειριστηρια στο τιμονι αλλα και οι ενδειξεις της κεντρικη οθονης(trip computer κλπ)
το εχει βαλει κανεις;;το σκεφτομαι πολυ σοβαρα μιας και φαινεται προσεγμενη δουλεια αν και κινεζικο!!

207 project Mini
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Οκτ 2010, 15:43:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το τωρα μενου και αυτα που χει η οθονη που πηγαινουν ομως?φωτα στροφη on off ...αυτοματο κλειδωμα on-off κτλ?
Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Οκτ 2010, 16:07:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δουλεύουν όλα!
μαζί με την οθόνη σου δίνουν κ άλλη πηγή.τα κουμπιά μενού μοουντ κλπ υπάρχουν κ οι ενδείξεις εμφανίζονται στην οθόνη!
τώρα η ποιότητα είναι ένα θέμα Confused

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Οκτ 2010, 18:56:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannis27 έγραψε:
δουλεύουν όλα!
μαζί με την οθόνη σου δίνουν κ άλλη πηγή.τα κουμπιά μενού μοουντ κλπ υπάρχουν κ οι ενδείξεις εμφανίζονται στην οθόνη!
τώρα η ποιότητα είναι ένα θέμα Confused

Το έχεις αγοράσει;
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Οκτ 2010, 23:11:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε παιδακια υπαρχουν τοσα τοπικ για οθονες κλπ σε 207...
μην ανοιγετε νεα καθε τρεις και λιγο...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
manaros (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT(mini)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Οκτ 2010, 17:21:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιαννη το εχεις δει σε αμαξι;;;;αν ναι τι λεει απο εφαρμογη στο αυτοκινητο;ειναι καλη η για κλαματα;;σκεφτομαι σοβαρα να το παραγγειλω αλλα θα ηθελα να το εβλεπα απο κοντα γα**το!!φαινεται να ταιριαζει πολυ ωραια στο ματι και αφου δεν υπαρχουν οθονες που μετακινουνται(εκει πονανε ολες οι κινεζικες οθονες) δεν αγχωνομαι ιδιαιτερα για την αξιοπιστια του!

Memsound ανοιξα αλλο topic γιατι δεν ειναι σκετη οθονη αλλα αλλαζει και το πανω μερος του ταμπλο.αν θεωρειτε οτι πρεπει να μετακινηθει,τα αυτονοητα!

207 project Mini
Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Οκτ 2010, 23:38:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το έβαλε ένας φίλος μου σε c4 είναι ακριβώς το ίδιο μηχάνημα απλά αλλάζει το πλαίσιο τις οθόνης .
τα κουμπιά mode/menu κλπ λειτουργούσαν όλα κανονικά όπως κ όλες η ενδείξεις τα μόνα θεματάκια που είχε ήταν ότι η ένδειξη για τις πόρτες ήταν στο κάτω τις οθόνης κ αν άνοιγες την πόρτα αντί για αγγλικά τα είχε στα κινέζικα αλλά μόνο για τις πόρτες κ το άλλο θέμα που έχει ήταν ότι δεν μπορούσε να ταιριάξει την ανάλυση τις οθόνης με τα gps προγράμματα.

το κακό με αυτά τα κινέζικα είναι ότι δεν ξέρεις τι θα σου βγει ,μπορεί π.χ. να πάρω εγώ μια τέτοια μονάδα κ να δουλεύει ρολόι κ την ίδια μονάδα να την πάρεις εσύ κ να σε τρελάνει σε προβλήματα .
μου έχει τύχει τέτοιο περιστατικό είχα αγοράσει 2 ίδια κινέζικα κινητά ένα για μένα ένα για την Γυναίκα το δικό μου ποτέ δεν δούλεψε σωστά (έσβηνε κολλούσε κλπ κ το άλλο κινητό το έχουμε ένα χρόνο κ δουλεύει ρολόι .

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
sakis_rc (sakis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 28 Ιούλ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Δεκ 2010, 23:39:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τελικα τοποθετησε καποιος την παραπανω οθονη στο 207 του?
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Δεκ 2010, 01:16:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για 207 δεν έχω δεί αλλά έχω δεί για c4. Κοίτα αυτό το θέμα:

http://www.greekcitroenclub.gr/viewtopic.php?f=34&t=195&sid=2c97465c5ac3d91033262c83882eafd9&start=165
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
DRAKE (ΚΥΡΙΑΚΟΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 Le Mans No 0638, 106 1,1

Ένταξη: 29 Αύγ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Δεκ 2010, 17:45:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δείτε και αυτά:

http://www.ipmart.com/main/product/Custom,Car,DVD,Player,GPS,Radio,System,with,7,HD,Touch,Screen,for,Peugeot,207,,IZFFE5210,150933.php?prod=150933

http://www.auto-view.gr/peugeot-multimedia-gps-dvd-ipod-usb-sd-bluetooht/323-peugeot-207-multimedia-gps-dvd-ipod-usb-sd-bluetooht.html

Το θέμα είναι ποιός είναι διατεθημένος να ρισκάρει να δώσει τα χρήματα για κάτι που μπορεί να μην είναι αυτό. Το κατάστημα πάντως είναι Αθήνα οπότε μπορεί κάποιος να πάρει περισσότερες πληροφορίες;

Πάρα πολύ κ@λ@παιδο ο Κυριάκος ρε Κούλα...
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Δεκ 2010, 21:56:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πόσα ζητάει ο εδώ κλέφτης; Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
DRAKE (ΚΥΡΙΑΚΟΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 Le Mans No 0638, 106 1,1

Ένταξη: 29 Αύγ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Ιαν 2011, 20:52:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο εδώ έχει σταματήσει να το φέρνει..... Μου είπε ότι θα έχει από Φλεβάρη
Αυτος είναι : www.gps-com.gr

Πάρα πολύ κ@λ@παιδο ο Κυριάκος ρε Κούλα...
Επιστροφή στην κορυφή
Tzive (Λουκας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Citroen AX 1800cc Kit-Car + 207rallye

Ένταξη: 10 Οκτ 2007
Τόπος: on tracks

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Ιαν 2011, 05:09:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κανένα νέο έχουμε?

Citroen AX 1,800cc
Fastest production car @ kartodromo 52.506

Megara Curcuit 1.07.642 και εχει ακομα ΠΟΛΥ!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
manaros (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT(mini)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Ιαν 2011, 18:21:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

απο μενα δυστυχως τιποτα.....την συγκεκριμενη περιοδο κανω <<επενδυση>> αλλου..
το αστειο ειναι ο λογος που το εχω αναβαλει....επειδη εχω το gt και που εχει ενσωματωμενο το αρωματακι στην κονσολα,οταν αλλαξω το πανω μερος, θα χασω το αρωματικο.....ξερω ακουγεται γελοιο αλλα το γουσταρω απιστευτα γιατι δεν εχω δει κανενα αλλο αμαξι να το εχει ενσωματωμενο!!!!
μην ακουσω για εξωτερικα αρωματικα,αρωμα στο φιλτρο καμπινας κλπ... Laughing Laughing

207 project Mini
Επιστροφή στην κορυφή
Tzive (Λουκας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Citroen AX 1800cc Kit-Car + 207rallye

Ένταξη: 10 Οκτ 2007
Τόπος: on tracks

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Ιαν 2011, 22:56:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

με λιγη μοντα πιστευω οτι μπορει να ενσωματωθει...

Citroen AX 1,800cc
Fastest production car @ kartodromo 52.506

Megara Curcuit 1.07.642 και εχει ακομα ΠΟΛΥ!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
manaros (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT(mini)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Ιαν 2011, 18:57:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν θα εκανα ευκολα κοψε ραψε σε κινεζικα πλαστικα που βρισκονται στο πιο εμφανη σημειο της καμπινας..

207 project Mini
Επιστροφή στην κορυφή
marios_207_GT (Μάριος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT STOCK

Ένταξη: 03 Ιούλ 2011
Τόπος: Περιστέρι, Αττική

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Οκτ 2013, 23:53:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ψαχνω για Navigator κλπ για GT φιλου και επεσα πανω σε αυτο
http://www.vigoshop.com/car-stereo-for-peugeot-20720092013-headunit-gps-navigation-p-743.html
Το συγκεκριμενο υποσχετε λαγους με πετραχειλα αλλα εχω τις αμφιβολιες μου.Τελικα εχει βαλει καποιος κατι τετοιο ωστε να μας πει σιγουρα τι αλλαγες θα εχει με την καταργηση της μαμα οθονης? Αναφερομαι στο setup που εχουμε μεσω του μαμα ραδιο/cd αλλα και τις πληροφοριες του trip computer. Ενω μιλουσα με τον Κινεζο για διαφορες αποριες που ειχα εχει να μου απαντησει στις τελευταιες και "καθοριστικες" ερωτησεις 4 μερες. Λετε να αξιζει το ρισκο ή θα κανει κανα μπαμ η συσκευη και τρεχα γυρευε, παντως αν φοραει πανω τον Α8 οπως λεει απο θεμα ταχυτητας κλπ θα ειναι τζετ.

Μάριος
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης