PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Προβληματάκι με ζώνη σε 206cc

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
grey_fox (Giwrgos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206cc 1.6

Ένταξη: 27 Αύγ 2009
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Δεκ 2010, 18:24:01    Θέμα δημοσίευσης: Προβληματάκι με ζώνη σε 206cc Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα και καλή πρωτοχρονιά σε όλους.

Έχω ένα μικρό προβληματάκι με τη ζώνη του οδηγού στο αυτοκίνητο μου τις τελευταίες μέρες, μη φανταστείτε τίποτα χοντρό, αλλά κολλάει και δεν ανεβαίνει μόνη της όταν τη βγάζω και θέλει σπρώξιμο με τα χέρια για να πάει στη θέση της.
Αυτό μπορεί να λυθεί με κάνα σπρέυ ή τίπτα λιπαντικό για να ξεκολλήσει πχ ή θα χρειαστώ καμιά αλλαγή σε μηχανισμό;
Ελπίζω το πρώτο τουλάχιστον.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kostasvti (kost@s)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 25 Ιαν 2009
Τόπος: Περιστερι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Δεκ 2010, 21:29:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω στο παλιο μου ενα polo 16v στα τελευταια του η ζωνη δεν μαζευε με την καμμια!! δοκιμασα σπρει τα παντα και το μονο που καταφερα ηταν να κανω τις μπλουζες μου χαλι μαυρο. τελικα το αφησα ετσι και επωληθει..

φωτογραφία (1)
Επιστροφή στην κορυφή
grey_fox (Giwrgos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206cc 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Δεκ 2010, 21:34:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μάλιστα. Έχω δει πάντως σε μαγαζί ένα σπρέυ της wurth που γράφει ότι είναι για ζώνες, πιθανόν για τέτοια δουλεια... Αν γνωρίζει κανείς κάτι για το θέμα να μας πει Smile
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Δεκ 2010, 21:48:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μαζεύει μπίχλα μέσα από το πλαστικό. Για αρχή καθάρισε την ζώνη αφού την ξετυλίξεις με χλιαρό σαπουνόνερο, το σαπούνι να είναι ήπιο, όχι τπτ βιομηχανικό.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
grey_fox (Giwrgos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206cc 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Ιαν 2011, 04:36:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eυχαριστώ παιδιά! Πράγματι καθάρισα λίγο τη ζώνη και έστρωσε.

Καλή χρονιά να έχετε!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης