PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ground Loop και λυσεις

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 24 Απρ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Νοέ 2010, 21:58:00    Θέμα δημοσίευσης: Ground Loop και λυσεις Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω το γνωστό απογοητευτικό bzz zzzz όπου προσπαθώ να το ξεφορτωθώ.

Εβαλα Rca εξωτερικα και το έκανε πάλι χωρις τα Rca Δε το κάνει το Rcd ειναι καινουργιο JVC KD-R811
Γειωσα το Rcd Με καλωδιο ηχειου κοντο και μειωθικε αλλα ειναι ακόμα ΑΡΚΕΤΟ

Οποτε θά ήθελα αν κάποιος ξέρει σημεία γείωσης στο 207 .

Αρχικά είδα ότι η κεντρική γείωση του αμαξιού είναι μια σταλιτσα και λεω να ξεκινήσω από εκεί αρνητικώς πόλος μέχρι εκεί που καταλήγει να μπει ένα καλλίτερο καλώδιο.

Αν και εκεί δεν έρθει εκτός από Ground loop isolator ή αντιπαρασιτικό όπως το λέμε στα ελληνικά

Έτοιμο πχ σετ γείωσης για αυτό το αμάξι υπάρχει ?

Θέλω να αποφύγω το isolator για τους εξείς λόγους .
1) απλά μασκαρεύει το πρόβλημα δε το λύνει αρα το κραταω σαν εσχατη λυση .
2) Χαλάει τον ήχο εκτός και αν πας σε πολύ ακριβό από εταιρία που φτιάχνει μετασχηματιστές εξόδου όπου αν φτάσω εκεί 120-200 € προτιμώ να τα δώσω για να λύσω το πρόβλημα στην ριζά του.

Ευχαριστώ

Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο Sad

Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ??

Έχει επεξεργασθεί από τον/την mrkaza στις Σαβ 20 Νοέ 2010, 21:34:57, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Νοέ 2010, 21:34:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δοκιμασα ενα ground loop isolator απο ηλεκτρονικαδικο η φφασαρια σταματισε αλλα μαζί με αυτή και η μουσικη τωρα ακουω μια γρινια Sad .

Επεξα λιγο με ρυθμισεις (εχω απειρες λογο Dsp) αλλα οτι και αν εκανα Sad Βοηθεια κανεις γιατι με βλεπω να περνω το http://www.jensen-transformers.com/datashts/ci2rr.pdf

Αλλα δεν το εχω βρει πουθενα ευρωπη μονο αμερικη ...

Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο Sad

Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Νοέ 2010, 21:41:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε κανένα 207 δεν έχει παρατηρηθεί κάτι τέτοιο . . . γενικότερα έχει πολύ καλές γειώσεις με το μόνο μειονέκτημα είναι ότι από τον αρνητικό πόλο πάει πάνω στο σαμάν και από εκεί στο σασί.
Αλλά έχει πολύ χοντρό καλώδιο... χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να κοπεί ή και να αδυνατίσει !

Εγώ θα δοκίμαζα από την μπαταρία κατευθείαν πάνω στο μοτέρ και όχι σασμαν.. σε μια χοντρή βίδα !

Τώρα εσωτερικά έχει δύο 10αρες βίδες χαμηλά στις εμπρός κολόνες, αλλά δεν νομίζω να φταίει αυτό.

Τι λες ?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Νοέ 2010, 22:14:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απο τον αρνιτικο πολο το καλωδιο δεν ειναι ουτε 8 AWG και παει καπου κατω απο το φιλτρο αερα και δε το εψαξα ηθελε πολυ λυσημο και ηταν αργα εσυ ποιο λες ?

Επισης ακουμποντας ενα 4 AWG απο πολο σε διαφορα σημεια δε σταματαγε πουθενα παρα μονο ελατωθικε με ενα 4 awg κασετοφωνο σε μια λαμαρινα πισο απο το rcd αλλα εγκαταλιπτικε καθως δεν χωραγε Sad

Επιστροφή στην κορυφή
OnyX (Γιωργος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Seat Ibiza 6l Cupra 1.8T

Ένταξη: 26 Ιούλ 2010
Τόπος: οπου υπαρχουν στροφες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Νοέ 2010, 22:57:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Oι γραμμες σου περνανε απο το ιδιο μερος? Δηλαδη τα καλωδια των ηχειων και τα RCA - ρευμα περνανε απο το ιδιο μερος? Αν ναι αλλαξε τα και περνα καλωδια των ηχειων ετσι ωστε να μην διασταυρωνονται με το καλωδιο ρευματος και τα RCA.
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Νοέ 2010, 10:35:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν θυμάμαι καλά το 207 περνάει ρεύματα και από τις δύο πλευρές, οπότε το ποίο εύκολο είναι να τα περάσεις από το κέντρο !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Νοέ 2010, 23:46:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απο την πλευρά που περνάνε τα Rca δε περνάει ρεύμα άλλα μόνο τα ηχεία της αντίστοιχης πλευράς

Για να ακουω προσωρινα χαμηλωσα τραγικα τα gain στον ενυσχιτη καλιο χαμηλα και καθαρα παρα δυνατα και σα γραμοφωνο λογο αντιπαρασιτικου .

Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Νοέ 2010, 02:05:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχεις ελέγξει το καλώδιο προενισχυμένου σήματος προς τον ενισχυτή για κοψίματα? Τα βύσματά του? Κάπου λογικά έχεις διαρροή προς γη (σασί) και γι'αυτό σου κάνει βόμβο. Δε νομίζω να ειναι θέμα ελλειπούς γείωσης.

Δεν ξέρω που έχει τα εμπρός ηχεία το 207 αλλά στο 106 είχα παιδευτεί απίστευτα όταν άλλαξα ηχεία (πόρτες). Είχαν μεγαλύτερο μαγνήτη, αναγκάστηκα να χρησιμοποιήσω αποστάτη για να τα φέρω πιό έξω ώστε να μην ακουμπάει στο τζάμι και έβγαζε βόμβο. Είχα ψάξει όλο το αμάξι και τελικά βρήκα ότι ακουμπούσε ελάχιστα η μία επαφή του ηχείου πάνω στο μέταλλο της πόρτας αλλά δεν είχε τέλεια αγωγιμότητα λόγω μπογιάς και γι'αυτό δεν έκαψα ενισχυτή. Οπότε ψάξε καλού κακού και τους ακροδέκτες των ηχείων μπας κι έχει γίνει καμιά τέτοια ιστορία...

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Νοέ 2010, 09:51:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έκτος του οτι είναι καινούργιο έβαλα ενα Rca Έξω απο το αμάξι καινούργιο πάλι με το Rcd στα χεράκια μου και έκανε παλι το ιδιο Sad

Καθώς μπροστά λογο μαγνήτη μπήκε στο χιλιοστό και αν έμπαιναν σε λάθος θέση οι ακροδέκτες δε θα εμπεδώνει προσέχτικε υπερβολικά εχει ενα βαθούλωμα που είναι και μονωμένο .

Έχω αρχίσει να πιστεύω για Rcd σήμερα λογικά θα δοκιμάσω να βάλω στα Rca σήμα απο laptop να δω αν κάνει το ιδιο άλλα άντε να βρεις άκρη με αντιπροσωπείες εδώ στο Ελαδισταν .

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Νοέ 2010, 11:52:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

με βαση αυτα που λες οτι εχεις δοκιμασει
κατι μου λεει οτι "την εχουν ακουσει" οι RCA εξοδοι του rcd σου

δοκιμασε με καποιο αλλο ή με το λαπτοπ που λες

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Νοέ 2010, 11:58:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

είναι 3 μηνών το $%#%$$$ άλλα θα το δοκιμάσω και μετά να δω τι θα κάνω με τους κινεζους των ελληνικών αντιπροσωπειών .

Παντος επεξα λιγο με το gain και ειμαι πλεων σε αποδεκτα επιπεδα εντασης - θορυβου αλλα αφου ειναι ολα καινουργια ειναι Sad να κανω καποια υποχωρηση

Επιστροφή στην κορυφή
sotos 207Gt (Σωτηρης.... ...mobile repairman...)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207Gt 900hp by Αισωπος racing power...

Ένταξη: 16 Απρ 2007
Τόπος: Αργοστολι Κεφαλονια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Νοέ 2010, 18:08:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν φταινε ουτε τα σηματα παιδες ουτε τπτ.
Τα πραγματα ειναι λιγο τραγικα στα 207 γιατι ο θορυβος βαραει καρφι πηγη.
Εχω κανει τα παντα και παλι τιποτα παρα μονο με isolator λυθηκε κατα το ημισι το προβλημα και ακομη το δουλευω.
Απ οσο μπορω να καταλαβω παντως προερχεται απο το can bus γιατι με ενα συχνομετρο τσιμπησα και κατι αλλες αρμονιλες αλλο πραμα και τα καλωδια τα περναω απο το κεντρο.
Οποιος θελει γιατι εγω θα το κανω σε τρεις μερες και εχει αυτο το προ λημα ας περασει μια καλη γειωση στο μηχανημα με ενα πινιακι και ισως λυθει το θεμα...

Στις τρεις αυτοκτονιες η μια δωρο.....Ελλας στο μεγαλειο σου....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
sotos 207Gt (Σωτηρης.... ...mobile repairman...)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207Gt 900hp by Αισωπος racing power...

Ένταξη: 16 Απρ 2007
Τόπος: Αργοστολι Κεφαλονια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Νοέ 2010, 19:20:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδη πεισμωσα λιγο μολις εβαλα το καρο μεσα και το ψιλοελυσα το θεμα.
Ειναι λιγο καπως η λυση αλλα απεδωσε και στο γραφημα μου ειδα τεραστια διαφορα.
Φεριτη ακριβως πριν την εισοδο της τασης στον ενισχυτη και ακριβως διπλα στην ασφαλειοθηκη γραμμης στην μπαταρια.
Συμπληρωματικα πβνιο φιλτραρισματος στην ταση της πηγης.
Το συμπληρωματικα δεν σημαινει προαιρετικα....

Στις τρεις αυτοκτονιες η μια δωρο.....Ελλας στο μεγαλειο σου....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης