PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - EP6DT/S - ANTIPOLLUTION/ DEPOLLUTION SYSTEM FAULTY
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 61, 62, 63  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
soulos6 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 1.6T

Ένταξη: 03 Νοέ 2008
Τόπος: GR

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Αύγ 2010, 23:57:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα σε όλους.
Κατα τη διάρκεια διακοπών στα μέρη της συζύγου aka Ξάνθη/Κομοτηνή και
Μετά από αλλαγή λαδιών/φίλτρου λαδιου/καθαρισμό φίλτρου αέρα και αφού έγιναν περίπου 60-70 χλμ, το πρωί μου άναψε για πρώτη φορά το antipollution fault, λυχνία κινητήρα και συνεχη λειτουργία βεντιλατερ με το γύρισμα του διακόπτη ακόμα και με κρυο κινητήρα.
Αμέσως, τηλέφωνο στη Peugeot Assistance και σε 40 λεπτά ήμουν στην αντιπροσωπεία Κομοτηνής , όπου και εξυπηρετήθηκα άψογα.
Η βλάβη είχε κωδικό P2279 και μου είπαν ότι ήταν κάτι σχετικό με την εισαγωγή αέρα.
Η βλάβη σβήστηκε και ακολούθησε δοκιμαστική βόλτα νορμάλ και γρήγορη, και δεν ξαναπαρουσιάστηκε. Το παλικάρι μου είπε πως ίσως να ήταν κάτι στιγμιαίο που διαβάστηκε και να κάνω κάποια χλμ πριν πάρω το δρόμο της επιστροφης, για να δούμε αν θα παρουσιαζόταν πάλι. Απο τότε έχω κάνει 1000-1500 χλμ χωρίς κάποιο πρόβλημα.

1)Να σημειώσω ότι πριν έρθει η οδική είχα κάνει ένα μικρο έλεγχο και είχα δει ότι ήταν ξεκουμπωμένο το σωληνάκι των αναθυμιάσεων λαδιού το οποίο και κούμπωσα. Λέτε να έφταιγε αυτο?
2)Αν τελικά δεν ήταν κάτι στιγμιαίο και υπάρχει μόνιμη βλάβη μετά από 1500χλμ δεν θα είχε ξαναβγεί?

Υ.Γ. Αν και συνήθως κράζουμε την aftersales εξυπηρέτηση από τις διάφορες αντιπροσωπείες πρέπει να πω ότι το παλικάρι το οποίο νομίζω ήταν και αφεντικο στη Peugeot Κομοτηνής, ήταν άκρως εξυπηρετικός και πρόθυμος, χωρίς πρόθεση για κόμπλες λόγω του ότι το πρόσφατο service δεν ήταν στο βιβλιο και δεν είχα και απόδειξη. Επίσης, πράγμα το οποίο δεν περίμενα, με την Peugeot Assistance η εξυπηρέτηση ήταν άμεση.Να σημειώσω ότι η όλη διαδικασια από την ώρα που έγινε η κλήση και μετά μεταφορα/αποκατάσταση δεν ξεπέρασε το πολύ την 1μιση ώρα.

Μην τρέχεις!!!!!Ζαλίζομαι!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

Ένταξη: 07 Μάϊ 2008
Τόπος: Ναύπακτος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Αύγ 2010, 10:57:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γύρισα από τις διακοπές πήρα και το αμάξι φτιαγμένο.Τελικά το πρόβλημα ήταν μια ηλεκτροβαλβιδα που είχε τρυπήσει κάτω από το injection και κάτι σωληνάκια που είχαν λιώσει από την πίεση.Το παιδί που μου κοίταξε το αμάξι γάτος,το αμάξι πάει όπως πρέπει πια.Ευτυχώς που δεν άκουσα την αντιπροσωπεία peugeot γιατί θα μου άλλαζαν τα μισά ηλεκτρικά-ηλεκτρονικά του αυτοκινητου.Σταμάτησε να κάνει διακοπές να ανεβάζει πίεση πάνω από το φυσιολογικό κι όλα αυτά που μου έβγαζε.Όσο για το ASR έχει καεί η μονάδα και το σκέφτομαι να το φτιάξω η όχι.

Family Racing Team :D
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
orfanos mulopotamos (giorgos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 rallye (2008)

Ένταξη: 19 Σεπ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Αύγ 2010, 21:34:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χθες πηρα τον αναπρογραμματισμενο εγκεφαλο... σημερα αλαζωντας την σκαστρα εβγαλα το φισακι που εχει πανω της... οταν την ξανα κουμποσα ξεχασα να το κουμποσω... και μου εβγαλε αυτη την ενδοιξη... τι γινεται ρε παιδια πως το διορθονω αυτο...?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος AIM διεύθυνση
power (Κώστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT

Ένταξη: 03 Φεβ 2007
Τόπος: Δράμα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Αύγ 2010, 21:58:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ίδιο είχα πάθει και γω!!! Το λαμπάκι μετά από λίγο καιρό θα σβήσει και μετά από 40 φόρες που θα βάλεις μπροστά τον κινητήρα θα χαθεί το κρατημένο σφάλμα στον εγκέφαλο. Απο την στιγμή που μπήκε το φις ξανά το αμάξι πάει μια χαρά ε?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
orfanos mulopotamos (giorgos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 rallye (2008)

Ένταξη: 19 Σεπ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Αύγ 2010, 19:00:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι φιλε μου το αμαξι παει μια χαρα.... δηλ. να μην το παω σε αντιπρωσοπεια...?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος AIM διεύθυνση
power (Κώστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT

Ένταξη: 03 Φεβ 2007
Τόπος: Δράμα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Αύγ 2010, 20:09:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ δεν πήγα και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Το λαμπάκι είχε σβήσει σχετικά γρήγορα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Αύγ 2010, 10:08:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια και είχα ελεύθερο χρόνο,είπα να βάλω φωτογραφίες με αυτά που αλλάχτηκαν και ήταν υπεύθυνα για όλα αυτά τα προβλήματα που είχα τόσο καιρό.

και

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2009)

Ένταξη: 10 Μάρ 2009
Τόπος: gotham city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Αύγ 2010, 17:16:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τα οποία είναι?

1491263 569803449762728 1642393627 o
Επιστροφή στην κορυφή
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Σεπ 2010, 08:51:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

king207cc έγραψε:
τα οποία είναι?

Στην πρώτη φώτο ειναι ηλεκτροβάνα η οποία ειχε το πρόβλημα και γι αυτό μου αναίβαζε κάτι 1,5 μπάρ όβερ και μετάέπεφτε σε safe mode καθε΄λίγο και λιγάκι.
Στη δεύτερη είναι τα σωληνάκια που λόγο υψηλής πίεσης τα ρούφαγε και βούλωναν,τα οποια αλλάχτηκαν και μπήκαν ενισχυμένα.

Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Σεπ 2010, 22:52:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραίος ο Χρήστος.

Η βλάβη αυτή είναι η υπερχειρότερη πάντως και είσαι τυχερός που τα άλλαξες πρωτού δημιουργηθεί ζημιά στον κινητήρα.

Η βαλβίδα που εμφανίζεται στην πάνω φωτογραφία είναι υπεύθυνη για τον έλεγχο της πίεσης. Όταν χαλάσει μπορεί είτε να κολλήσει και να μη σηκώνει πίεση, είτε να σηκώσει όση περισσότερη πίεση μπορεί (κακό σενάριο).

Ο εγκέφαλος βέβαια έχει κόφτη πίεσης για να μην το αφήσει να λειτουργήσει εκεί, αλλά μηχανολογικά ούτως ή άλλως τη σηκώνει την πρώτη φορά που το πατάς. Εξού και το antipollution fault που έπεται.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
thodoris 246 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 09 Ιούν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Οκτ 2010, 22:23:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα
εδω και καιρο ειχα παρατηρησει πτωση στην αποδοση του αυτοκινητου.Σημερα λοιπον αποφασισα να το παω στην αντιπροσωπεια να το βαλω στο διαγνωστικο.δεν εβγαλε τιποτα και μου προτειναν να κανω update στον εγκεφαλο.και απο εκει αρχισαν ολα.το αμαξι εχασε αισθητα σε αποδοση και αναβε συνεχεια antipollution fault οσες φορες και αν το εσβηναν.ωσπου πριν απο λιγο κλαταρε εντελως.το τοθρμπο δε λειτουργει πια και το αμαξι δεν ανεωαζει πανο απο 3000 στροφες.μπορει κανεις να βοηθησει?υπαρχει περιπτοσι να μου εκανε ζημια το update?
Επιστροφή στην κορυφή
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Οκτ 2010, 23:25:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

thodoris 246 έγραψε:
καλησπερα
εδω και καιρο ειχα παρατηρησει πτωση στην αποδοση του αυτοκινητου.Σημερα λοιπον αποφασισα να το παω στην αντιπροσωπεια να το βαλω στο διαγνωστικο.δεν εβγαλε τιποτα και μου προτειναν να κανω update στον εγκεφαλο.και απο εκει αρχισαν ολα.το αμαξι εχασε αισθητα σε αποδοση και αναβε συνεχεια antipollution fault οσες φορες και αν το εσβηναν.ωσπου πριν απο λιγο κλαταρε εντελως.το τοθρμπο δε λειτουργει πια και το αμαξι δεν ανεωαζει πανο απο 3000 στροφες.μπορει κανεις να βοηθησει?υπαρχει περιπτοσι να μου εκανε ζημια το update?

Φιλε τα ίδια συμπτώματα είχα και εγώ ,κοίτα παραπάνω αυτά που άλλαξα και πέστους να τα κοιτάξουν.

Επιστροφή στην κορυφή
thodoris 246 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Οκτ 2010, 08:12:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατι ομως ολα ξεκινησαν μετα την αναβαθμιση του εγκεφαλου?τωρα που δεν δουλευει το τουρμπο σημαινει οτι εχει μπει σε safe mode η εχει παθει ζημια?μπορει καποιος να μου εξηγησει?
Επιστροφή στην κορυφή
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Οκτ 2010, 09:12:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

thodoris 246 έγραψε:
Γιατι ομως ολα ξεκινησαν μετα την αναβαθμιση του εγκεφαλου?τωρα που δεν δουλευει το τουρμπο σημαινει οτι εχει μπει σε safe mode η εχει παθει ζημια?μπορει καποιος να μου εξηγησει?

Αν σου έχει ανάψει το λαμπάκι του check τότε σίγουρα έχει μπει σε safe mode,εμενα αυτό έκανε όλο σε safe mode έμπαινε και δούλευε μονο υποπίεση.

Επιστροφή στην κορυφή
thodoris 246 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Οκτ 2010, 13:53:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το λαμπακι ειναι αναμμενο αλλα τουρμπιζει κανονικα.οχι οπως πριν βεβαια αλλα τουρμπιζει.βγαινει εκτος μονο οταν το ζορισω πολυ.
Ξερει κανεις τι κωδικο εχει ο εγκεφαλος?ειναι του 08.φοβαμαι μηπως μου εχει περασει λαθος αναβαθμιση και απο κει προερχονται ολα.....υπαρχει τετοια περιπτωση?
Επιστροφή στην κορυφή
ParisMcridis (paris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(16v) & 207rc II

Ένταξη: 26 Δεκ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Νοέ 2010, 09:56:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να μαι κ γω...εχθες με πεμτη στην εθνικη κ 2500 παταω τερμα γκαζι κ μολις ανεβασε 3 με 3500 μπιπ κ antipolution fault κ το αμαξι λειτουργουσε ατμοσφαιρικα.παω σημερα στην πεζο το βαζουν στο λαπτοπ κ βγαζει δυο κωδικους σφαλματων ο ενας P0299 κ P2262 κ εβγαζε μηνυμα χαμηλη πιεση υπερπλυρωσης.ξερει κανεις τι ειναι αυτοι οι κωδικοι??κ γιατι το εκανε??το αμαξι εχει 17000 κ φοραει μια φιλτροχοανη κ τα σωθηκα της σκαστρας του s3.
Επιστροφή στην κορυφή
ParisMcridis (paris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Νοέ 2010, 11:06:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καποιος???
Επιστροφή στην κορυφή
rallaki-1 (Μike)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 Rallyeee..

Ένταξη: 19 Απρ 2010
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Νοέ 2010, 14:02:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ParisMcridis έγραψε:
Να μαι κ γω...εχθες με πεμτη στην εθνικη κ 2500 παταω τερμα γκαζι κ μολις ανεβασε 3 με 3500 μπιπ κ antipolution fault κ το αμαξι λειτουργουσε ατμοσφαιρικα.παω σημερα στην πεζο το βαζουν στο λαπτοπ κ βγαζει δυο κωδικους σφαλματων ο ενας P0299 κ P2262 κ εβγαζε μηνυμα χαμηλη πιεση υπερπλυρωσης.ξερει κανεις τι ειναι αυτοι οι κωδικοι??κ γιατι το εκανε??το αμαξι εχει 17000 κ φοραει μια φιλτροχοανη κ τα σωθηκα της σκαστρας του s3.

Υπεύθυνη για την πίεση είναι η N75! Άρα κατά την γνώμη μου κοίταξε το εκεί γιατί στους περισσότερους που τους δείχνει το γνωστό μήνυμα οφείλεται στην Ν75. Το είπε και ο Salex:

Salex έγραψε:
Η βαλβίδα που εμφανίζεται στην πάνω φωτογραφία (=N75) είναι υπεύθυνη για τον έλεγχο της πίεσης. Όταν χαλάσει μπορεί είτε να κολλήσει και να μη σηκώνει πίεση, είτε να σηκώσει όση περισσότερη πίεση μπορεί (κακό σενάριο).

Επίσης για τον κωδικό P2266(: O2 Circuit Fault) ξέρω και εχει αναφερθεί εδώ:
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=11153&postdays=0&postorder=asc&start=340

και P2263( Turbo/super charger boost system:Performance.) δες εδω:
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=11153&postdays=0&postorder=asc&start=300
Επιστροφή στην κορυφή
ParisMcridis (paris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Νοέ 2010, 15:10:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οκ thanks αν κ δε χρειαστηκε.λοιπον το ενα σωληνακι της wastgate βγηκε κ ετσι δεν εδινε εντολη να ανεβασει πιεση.μου το εβαλαν κ τωρα ειναι οκ.τωρα το πως βγηκε δε το ξερω.
Επιστροφή στην κορυφή
saikoe_39 (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207

Ένταξη: 27 Απρ 2009
Τόπος: Στο στόκολο.!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Νοέ 2010, 17:41:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και μενα μου εβγαλε εχθες Ρ0299.....απο σπασμενη 4η σε 5η...το μονο που ειδα ειναι οτι απλα δεν ειχα φουλ πιεση.....
διαγραφη επι τοπου....και ολα μια χαρα....ΑΛΛΑ...τα λογκ τερμ ειναι στο θεο....Χρονισμα οεεοοο....

αυριο θα εχω πιο πολλα νεα..!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 61, 62, 63  Επόμενη
Σελίδα 21 από 63

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης