PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Peugeot 106 κουμπιά στο κλειδί
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
greenpug106 (Κωνσταντίνος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 Gti, PT51, etuned

Ένταξη: 24 Δεκ 2004
Τόπος: Κύπρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Οκτ 2010, 16:14:16    Θέμα δημοσίευσης: Peugeot 106 κουμπιά στο κλειδί Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά έχουν λιώσει τα κουμπιά στο κλειδί μου - 106 GTi

Πήγα στον τοπικό αντιπρόσωπο, κοίταξε στο service box με τον αριθμό πλαισίου μου και μου έδωσε μόνο το μεγάλο κουμπί. Αρ εξαρτήματος 9926FA το οποίο δεν ταιριάζει.

Έχετε κάποια ιδέα?

Γκαράζ
Peugeot 106 GTi 150+ ίππους etuned
Audi A4 TFSi SLine Special Edition 250+ ίππους etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
LIONHEART 
Μέλος
Μέλος

PEUGEOT 206 1.6 GTI

Ένταξη: 24 Σεπ 2010
Τόπος: ΑΘΗΝΑ-ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Οκτ 2010, 16:40:38    Θέμα δημοσίευσης: lionheart Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

έχω ένα κλειδή αλλά απο 206 κομπλέ!!!

αν γίνεται και θές στο δίνω να βγάλουμε απο μέσα τι περιέχει και αν μπαινουν τα δικά σου όλα οκ!!!
Επιστροφή στην κορυφή
z@ck! (Ζαχαριας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Citroen AX... soon eurofighter !

Ένταξη: 21 Αύγ 2007
Τόπος: Οπου λαχει ....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Οκτ 2010, 18:47:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ebay
το καλυτερο μεχρι στιγμης ...
Αν δεν κανω λαθος service box εχει ολο το κλειδι οχι την μεμβρανη μονο..
Scratch Scratch

As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and start to slide, please dear lord protect my ride.!!!
DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

Ένταξη: 26 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Οκτ 2010, 20:59:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω παντως εκανα μια πολυ ωραια και οικονομικοτατη πατεντα...πηρα ενα κομματι σαμπρελα και το εκοψα στο σχημα του εσωτερικου μερους του κλειδιου,το εβαλα μεσα στο κλειδι και το εκλεισα...ομως ηταν αρκετα βαθια τα κουμπακια ωστε να μπορω να τα παταω ευκολα,κι ετσι βρηκα δυο "σγρομπιες" μια για καθε κουμπι(καθως εχουν διφορετικη διαμετρο) και δημιουργησα απο τη σαμπρελα δυο στρογγυλα κομματια που ταιριαζαν ακριβως στις τρυπες των κουμπιων επειτα τα κολλησα με κολλα στιγμης πανω στη σαμπρελα(του κλειδιου)...Το αποτελεσμα ειναι απολυτα ικανοποιητικο αναλογικα με το κοστος του...Just try yourself! Οι φωτο που ακολουθουν ειναι καπως βιαστικες και κακης ποιοτητας,ελπιζω ομως καπου να βοηθησουν Wink
http://yfrog.com/1r008tfj
http://yfrog.com/1r007gvj
http://yfrog.com/1r006kkj

....Αλλοτινές μου εποχές...
Επιστροφή στην κορυφή
LIONHEART 
Μέλος
Μέλος

PEUGEOT 206 1.6 GTI

Ένταξη: 24 Σεπ 2010
Τόπος: ΑΘΗΝΑ-ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Οκτ 2010, 21:42:58    Θέμα δημοσίευσης: LIONHEART Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γα**το!!!
Επιστροφή στην κορυφή
sotos 106xs (Σωτηρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 106 s1 BlueBullet

Ένταξη: 18 Μάρ 2010
Τόπος: Somewhere In Time

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Οκτ 2010, 13:57:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιώργο καλή ιδέα Cool
Ακόμα όπως ανέφερε ο Ζάχος μια καλή λύση είναι και το ebay και ιδιαίτερα το http://www.ebay.co.uk/ .Αν μπείς να ψάξεις για Peugeot 106 key fob θα βρείς πολλές επιλογές,μπορεί και τις 2 μεμβράνες που χρειάζεσαι.
Ο κωδικός 9926FA είναι για κλειδί με ένα μπουτόν απο 106 S1 και δεν ξέρω αν ταιριάζει για το κλειδί με 2 μπουτόν για 106 S2.Απ'ότι φαίνεται τελικά δεν είναι το ίδιο.Σαν ανταλλακτικό πάντως ξεχωριστά την μεμβράνη δεν την έχω βρεί σε αντιπροσωπεία,εσύ απο πού την πήρες?Συνήθως πουλάνε ολόκληρο το κλειδί μαζί με την εσωτερική του πλακέτα και η τιμή του λογικά θα είναι αλμυρή....

Τέλος Εποχής
Επιστροφή στην κορυφή
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

Ένταξη: 26 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Οκτ 2010, 14:20:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sotos 106xs έγραψε:
Συνήθως πουλάνε ολόκληρο το κλειδί μαζί με την εσωτερική του πλακέτα και η τιμή του λογικά θα είναι αλμυρή....

Αν θυμαμαι καλα,ειχα ρωτησει στην αντιπροσωπεια και μου ειχαν πει γυρω στα 45 ευρα...και οντως μονο ολοκληρο μπορεις να το παρεις Confused

....Αλλοτινές μου εποχές...
Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Οκτ 2010, 15:07:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sotos 106xs έγραψε:
Γιώργο καλή ιδέα Cool
Ακόμα όπως ανέφερε ο Ζάχος μια καλή λύση είναι και το ebay και ιδιαίτερα το http://www.ebay.co.uk/ .Αν μπείς να ψάξεις για Peugeot 106 key fob θα βρείς πολλές επιλογές,μπορεί και τις 2 μεμβράνες που χρειάζεσαι.
Ο κωδικός 9926FA είναι για κλειδί με ένα μπουτόν απο 106 S1 και δεν ξέρω αν ταιριάζει για το κλειδί με 2 μπουτόν για 106 S2.Απ'ότι φαίνεται τελικά δεν είναι το ίδιο.Σαν ανταλλακτικό πάντως ξεχωριστά την μεμβράνη δεν την έχω βρεί σε αντιπροσωπεία,εσύ απο πού την πήρες?Συνήθως πουλάνε ολόκληρο το κλειδί μαζί με την εσωτερική του πλακέτα και η τιμή του λογικά θα είναι αλμυρή....

Φίλε την πήρα από την αντιπροσωπεία στην Κύπρο.
Σου απαντώ στο πμ

Από ebay βρήκα αυτό

http://cgi.ebay.co.uk/PEUGEOT-KEY-FOB-RUBBER-BUTTON-106-205-306-405-406-NEW-/260678525778?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3cb1a6a352

Του έχω ζητήσει φώτο και από πίσω και μάλλον θα τα πάρω

Γκαράζ
Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Οκτ 2010, 15:17:02    Θέμα δημοσίευσης: Re: lionheart Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

LIONHEART έγραψε:
έχω ένα κλειδή αλλά απο 206 κομπλέ!!!

αν γίνεται και θές στο δίνω να βγάλουμε απο μέσα τι περιέχει και αν μπαινουν τα δικά σου όλα οκ!!!

Ευχαριστώ για την προσφορά αλλά προτιμώ να διατηρήσω το δικό του κλειδί.

Γκαράζ
Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Οκτ 2010, 15:19:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

geo106xs έγραψε:
sotos 106xs έγραψε:
Συνήθως πουλάνε ολόκληρο το κλειδί μαζί με την εσωτερική του πλακέτα και η τιμή του λογικά θα είναι αλμυρή....

Αν θυμαμαι καλα,ειχα ρωτησει στην αντιπροσωπεια και μου ειχαν πει γυρω στα 45 ευρα...και οντως μονο ολοκληρο μπορεις να το παρεις Confused

Φαγώθηκαν και τα κουμπιά στο 206 κλειδί της γυναίκας μου.
Για αυτό μόνο ολόκληρο κλειδί έδιναν με αρχική τιμή 75 ευρώ.
Ρώτησα και 1 κλειδαρά έξω και μου είπε παρόμοιο γύρω στα 45.
Τελικά παράγειλα ψες από ebay με 11 περίπου.
Θα χρησιμοποιήσω μόνο το μέρος των κουμπιών έτσι ώστε να μην μεταφέρω εξαρτήματα από το 1 στο άλλο (με την προϋπόθεση ότι θα ταιριάζει)

Γκαράζ
Επιστροφή στην κορυφή
sotos 106xs (Σωτηρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Οκτ 2010, 16:32:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

greenpug106 έγραψε:

Φίλε την πήρα από την αντιπροσωπεία στην Κύπρο.
Σου απαντώ στο πμ

Από ebay βρήκα αυτό

http://cgi.ebay.co.uk/PEUGEOT-KEY-FOB-RUBBER-BUTTON-106-205-306-405-406-NEW-/260678525778?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3cb1a6a352

Του έχω ζητήσει φώτο και από πίσω και μάλλον θα τα πάρω

Πολύ καλή λύση Cool
Απο ebay έχω φέρει κλειδιά για 206 απο το νέο μοντέλο με το ασημί λιοντάρι στην μία πλευρά(αν ψάξεις στο forum θα βρείς το ανάλογο θέμα κάπου) και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα.Χρησιμοποιήθηκαν ολόκληρα απλά μπήκε η πλακέτα απο το παλιό στο καινούριο μαζί με ότι άλλο υπήρχε εσωτερικά.

Τέλος Εποχής
Επιστροφή στην κορυφή
106PYRGOS (VASILIS)
Μέλος
Μέλος

peugeot 106 1.6 (16v)rallye(2001)

Ένταξη: 07 Αύγ 2008
Τόπος: ΠΥΡΓΟΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Οκτ 2010, 17:20:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

geo106xs έγραψε:
Εγω παντως εκανα μια πολυ ωραια και οικονομικοτατη πατεντα...πηρα ενα κομματι σαμπρελα και το εκοψα στο σχημα του εσωτερικου μερους του κλειδιου,το εβαλα μεσα στο κλειδι και το εκλεισα...ομως ηταν αρκετα βαθια τα κουμπακια ωστε να μπορω να τα παταω ευκολα,κι ετσι βρηκα δυο "σγρομπιες" μια για καθε κουμπι(καθως εχουν διφορετικη διαμετρο) και δημιουργησα απο τη σαμπρελα δυο στρογγυλα κομματια που ταιριαζαν ακριβως στις τρυπες των κουμπιων επειτα τα κολλησα με κολλα στιγμης πανω στη σαμπρελα(του κλειδιου)...Το αποτελεσμα ειναι απολυτα ικανοποιητικο αναλογικα με το κοστος του...Just try yourself! Οι φωτο που ακολουθουν ειναι καπως βιαστικες και κακης ποιοτητας,ελπιζω ομως καπου να βοηθησουν Wink
Very happy ωραιος ο φιλος ετσι εκανα κ εγω,μια χαρα κανει τη δουλεια του,οικονομικη κ αποδοτικη λυση.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
groupN (Μπαμπης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 106 rallye 16v

Ένταξη: 18 Μάρ 2009
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Οκτ 2010, 00:35:34    Θέμα δημοσίευσης: Re: Peugeot 106 κουμπιά στο κλειδί Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

greenpug106 έγραψε:
Παιδιά έχουν λιώσει τα κουμπιά στο κλειδί μου - 106 GTi

Πήγα στον τοπικό αντιπρόσωπο, κοίταξε στο service box με τον αριθμό πλαισίου μου και μου έδωσε μόνο το μεγάλο κουμπί. Αρ εξαρτήματος 9926FA το οποίο δεν ταιριάζει.

Έχετε κάποια ιδέα?

και εγω το ιδιο προβλημα ειχα με το δικο σου με την διαφορα οτι: το μεγαλο εμενα δεν δουλευε καθολου(ειχα μεσα προβλημα η πλακετα) και το μικρο μου εσπασε, ανοιξε τρυπα. πηγα και εγω εδω αντιπροσωπια και μου εδιναν μονο την μεμβρανη απο το μεγαλο, αλλιως ολο το κλειδι καινουριο 120ε. τελικα κατεληξα αφου ειχε προβλημα ολο το κλειδι (μονο ανοιγε, δεν κλειδωνε με τον τηλεχειρισμο) και επρεπε να γινει κατι γιατι δεν δουλευε και ο συναγερμος (που βαζουν αυτος ο μουφα απο τις αντιπροσωπιες χωρις δικο του τηλεκοντρολ, που βαραει οποτε θυμηθει). ετσι εβαλα συναγερμο καινουριο με 180ε με εξτρα δικο του τηλεχειρισμο οπως πρεπει να ειναι και σωθηκα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
sotos 106xs (Σωτηρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Οκτ 2010, 11:21:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

106PYRGOS έγραψε:
geo106xs έγραψε:
Very happy ωραιος ο φιλος ετσι εκανα κ εγω,μια χαρα κανει τη δουλεια του,οικονομικη κ αποδοτικη λυση.

Απ'ότι βλέπω είναι μια διαδεδωμένη λύση τελικά Smile

Τέλος Εποχής
Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Οκτ 2010, 17:49:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια άλλη επιλογή που μπορεί να λειτουργεί είναι κλειδι από Saxo, Berlingo κλπ

Γκαράζ
Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Οκτ 2010, 11:01:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε περίπτωση που ενδιαφερθεί κάποιος στο μέλλον να γράψω ότι ο πωλητής με ενημέρωσε ότι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το μίσο δικό μου και το μισό δικό του (το μέρος με τα κουμπιά).

Επίσης τον ρώτησα αν μπορώ να μεταφέρω την λεπίδα από το παλίο στο δικό του και μου είπε καλύτερα να μου στείλει μια καινούργια και να την κόψω εγώ, διατηρώντας και το παλίο σαν κλειδί μόνο.

Πέρα από την πλακέτα και το chip και την μπαταρία είναι και ο μεταλλικός περίγυρος της μπαταρίας, ελπίζω να μην είναι πρόβλημα η μεταφορά του.

Γκαράζ
Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Οκτ 2010, 16:49:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παρεπιπτώντος χτες άλλαξα και το κλειδί της γυναίκας μου - 206.

Πιο κάτω είναι οι φώτος από τη δουλειά.
Αγόρασα κλειδί με καινούργια λεπίδα από το ebay χωρίς ηλεκτρονικά - περίπου 11 ευρώ με μεταφορικά στην Κύπρο.

Αφού το πήρα εφάρμοσα στο παλιό μόνο το μισό μέρος, αυτό με τα κουμπιά. έτσι δεν χρειάστηκε να μεταφέρω και το chip για το immobilizer. Δουλεύει μια χαρά!

Γκαράζ
Επιστροφή στην κορυφή
PANOSBR (ΠΑΝΟΣ)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 31 Αύγ 2009
Τόπος: ΤΡΙΠΟΛΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Νοέ 2010, 00:42:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πολυ καλο το θεμα με το ebay δεν περιμενα τοσο φτηνη τιμη παντως,11 ευρω!!
Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Νοέ 2010, 07:22:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι το αναφερα σε ενα φιλο προχθές ο οποίος είχε πληρώσει περίπου 80 στον αντιπρόσωπο.

11 ευρώ με παράδοση στο σπίτι.

Όσο για το 106 παράγειλα το μισό με τα κουμπιά.
Θα διατηρήσω τη λεπίδα μου.
Η τιμή είναι περίπου 20 ευρώ.
Λιγάκι ακριβούτσικο αλλά είναι ο μόνος που βρήκα που διατηρείς την εργοστασιακή λεπίδα και καβούκι.
Θα πρέπει να μεταφέρω την πλακέτα και το chip.

Θα βάλω φώτος όταν έρθει.

Γκαράζ
Επιστροφή στην κορυφή
AntuaN (Αντώνης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 Rallye 16v (2003)

Ένταξη: 04 Φεβ 2011
Τόπος: Athens City

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Νοέ 2011, 23:49:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια μια ερωτηση. Αν εχεις κλειδι παρομοιο με το παρακατω...
greenpug106 έγραψε:

Μπορεις να μεταφερεις κυκλωμα,λαμα, κτλ... σε κατι τετοιο?

http://www.ebay.co.uk/itm/PEUGEOT-106-206-307-406-NEW-REMOTE-KEY-FOB-CASE-KEY-BLADE-FULL-INSTRUCTIONS-/250900874299?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3a6adb843b

http://www.ebay.co.uk/itm/Flip-Remote-Key-Case-Fob-Shell-PEUGEOT-206-205-106-/260885790550?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item3cbe013f56
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης