PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - πρόβλημα σε προβολάκια

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 15 Οκτ 2010, 22:18:51    Θέμα δημοσίευσης: 207 - πρόβλημα σε προβολάκια Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αντιμετωπίζω ένα μικρό αλλά πολύ σπαστικό πρόβλημα με τα προβολάκια στο 207 μου .
δεν ανάβουν τα προβολάκια μάλλον θα έχει καεί η ασφάλεια τους αλλά μέσα στο βιβλίο δεν αναφέρει πουθενά για ασφάλεια ή κάποιο ρελε για τα προβολάκια.
μέσα στο σέρβις μποξ στην ενότητα εξ/κος φωτισμός δείχνει τα προβολάκια κ ένα ρελέ αλλά δεν αναφέρει πουθενά την θέση του ρελέ! Confused
ξέρεις κανείς ρε παιδιά που βρίσκετε αυτό το άτιμο το ρελεδάκι ?

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Οκτ 2010, 13:53:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

την βρήκα τελικά !
ανοίγουμε το κουτί με τις ασφάλειες που βρίσκεται μέσα στον χώρο του κινητήρα ξεκουμπώνουμε την πλακέτα κ από κάτω βρίσκονται η μεγάλες ασφάλειες ,η πρώτη ασφάλεια από την μεριά του οδηγού 20άρα κίτρινη είναι η ασφάλεια για τα προβολάκια MF8 μέσα στο βιβλίο στην θέση MF8 λέει ότι αυτή η ασφάλεια δεν χρησιμοποιείται κενή οπότε γράψε με ένα στυλό εκεί δίπλα 20άρα ασφάλεια για προβολάκια .

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης