PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αφαίρεση εσωτερικού καλλύματος μπροστινής πόρτας

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Ιούν 2003, 11:48:49    Θέμα δημοσίευσης: Αφαίρεση εσωτερικού καλλύματος μπροστινής πόρτας Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1. Κατεβάστε εντελώς το παράθυρο.

2. Αν έχετε χειροκίνητο μοχλό ρύθμισης του καθρέφτη βγάλτε το πλαστικό που βρίσκεται γύρω από το μοχλό.

3. Βγάλτε (τραβήξτε) προσεχτικά το τριγωνικό κάλλυμα των tweeters που βρίσκεται πίσω από το εξωτερικό καθρέφτη.

4. Σε περίπτωση που έχετε tweeters κολλημένα με κόλλα ή σιλικόνη, μη αφήσετε το τριγωνικό κάλλυμα να κρέμεται, ακουμπήστε το ή στο ταμπλό (αν φτάνει) ή πάνω στον καθρέφτη.

5. Αν δεν έχετε ηλεκτρικά παράθυρα βγάλτε (τραβήξτε) το μοχλό των παραθύρων, όπως επίσης και τον πλαστικό κύκλο που βρίσκεται πίσω από αυτόν.

6. Βγάλτε (ξεκουμπώστε) προσεχτικά το πλαίσιο που βρίσκεται γύρω από τη λαβή ανοίγματος της πόρτας. Κάντε το με ένα κατσαβίδι και ένα πανάκι για να μη γδάρετε το πλαστικό.

7. Βίδες: Μία βίδα πίσω από το τριγωνικό κάλλυμα των tweeters που ήδη έχετε βγάλει. Μία βίδα μέσα στη χειρολαβή που χρησιμοποιούμε για να κλείνουμε την πόρτα από μέσα. Μία βίδα στα πλάγια του καλλύματος και μία βίδα από κάτω από το κάλλυμα. (Ρίξτε και μια ματιά γύρω-γύρω από το κάλλυμα μπας και έχει και καμία άλλη βίδα, γιατί πολλά έχουν δει τα ματάκια μου).

8. Το κάλλυμα (εκτός από τις βίδες) στερεώνεται στην πόρτα με ουκ ολίγα κλιπς διπλής όψεως. Τραβήξτε το κάλλυμα με αρκετή δύναμη, αλλά προσεχτικά, κατά τόπους, για να ξεκουμπώσετε ένα-ένα τα κλιπς. Αν σας μείνει κανένα κλιπ πάνω στην πόρτα, το βγάζετε και το βάζετε στο κάλλυμα.

9. Το κάλλυμα είναι ελεύθερο να βγει, σηκωνοντάς το προς τα πάνω.

10. Αν θέλετε να δείτε τι "παίζετε" με τους με τους ηλεκτρικούς μηχανισμούς των παραθύρων πρέπει με ένα κοπίδι να βγάλετε (στην ουσία βγάζετε την κόλλα) γύρω-γύρω το αφρολέξ που βρίσκεται πάνω στην πόρτα.

* Ολες οι βίδες είναι torx.

Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Ιούν 2003, 17:30:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αδριανέ να σε ρωτήσω κάτι;
Εγώ που το έχω λύσει δυο-τρείς φορές(για το ηχοσύστημα...) και απο τις δύο πόρτες και το έχω ξαναβάλει,τα τζάμια όταν τα ανεβο-κατεβάζω τρίζουν... Sad (δυστυχώς όχι απο καθαριότητα... Crying or Very sad )
Έχεις καμιά ιδέα του τί μπορεί να είναι;; Rolling eyes Βρωμιά ίσως; Λές να θέλει τίποτα άλλαγμα;; Rolling eyes

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Ιούν 2003, 07:24:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mick206 έγραψε:
Αδριανέ να σε ρωτήσω κάτι;
Εγώ που το έχω λύσει δυο-τρείς φορές(για το ηχοσύστημα...) και απο τις δύο πόρτες και το έχω ξαναβάλει,τα τζάμια όταν τα ανεβο-κατεβάζω τρίζουν... Sad (δυστυχώς όχι απο καθαριότητα... Crying or Very sad )
Έχεις καμιά ιδέα του τί μπορεί να είναι;; Rolling eyes Βρωμιά ίσως; Λές να θέλει τίποτα άλλαγμα;; Rolling eyes

Από βρωμιά (σίγουρα) και (ίσως) να έχει ξεραθεί το λάστιχο που ακουμπάει τα τζάμια.

Επιστροφή στην κορυφή
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Ιούν 2003, 14:23:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ady έγραψε:
Από βρωμιά (σίγουρα) και (ίσως) να έχει ξεραθεί το λάστιχο που ακουμπάει τα τζάμια.

Πολύ όμορφα! Smile
Αυτό το λάστιχο αλλάζει; Μπορεί να βγεί και να αντικατασταθεί απο καινούργιο; Rolling eyes Μπορούμε να την κάνουμε εμείς αυτή την εργασία;

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Ιούν 2003, 07:40:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mick206 έγραψε:
Αυτό το λάστιχο αλλάζει; Μπορεί να βγεί και να αντικατασταθεί απο καινούργιο; Rolling eyes Μπορούμε να την κάνουμε εμείς αυτή την εργασία;

Το τραβάς και βγαίνει.....

Καθάρισες το τζάμι και συνεχίζει να τρίζει;

Επιστροφή στην κορυφή
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Ιούν 2003, 19:04:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ady έγραψε:
Καθάρισες το τζάμι και συνεχίζει να τρίζει;

Ναι ρε γμτ! Sad
Και όχι μόνο αυτό... Άμα είναι πλυμένο και κατεβάσω το τζάμι,όταν θα το ξαναανεβάσω σε ένα σημείο του τζαμιού(φαντάσου το σαν γραμμή) θα είναι απο πάνω μέχρι κάτω βρώμικο... Sad

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης