PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

"Σέρρες": Eμπειρίες από επισκέψεις στην πίστα!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 34, 35, 36  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Αθλητικές Εκδηλώσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

Ένταξη: 16 Αύγ 2008
Τόπος: Φραπεδονίκη!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Ιαν 2010, 12:46:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

blackpug106 έγραψε:
Road_Runner έγραψε:
ΡΕεΕεΕεΕεΕεΕ, τι δρομος ειναι αυτος απο θεσσαλονικη -> Σερρες???
Το κομματι μεσα στο βουνο με τις συνεχομενες στροφες μεσα στα δεντρα ειναι απλα τελειο....
Εχε χαρη που κοιμοντουσαν οι αλλοι και δεν ηθελα να τους ξυπνησω....
χα0χ0αχαχαχα

που να το δεις παλιοτερα που ηταν μια γλιτσα με αναποδες κλισεις, ή το κομματι νωριτερα που δεν ηταν με διαχωριστικο στη μεση, (τωρα ειναι καθετος αξονας της εγνατιας και σωθηκαμε),

παντως προσοχη, την ημερα λειτουγει ο γνωστος εισπρακτικος οργανισμος...

πριν τελειωσουν τα εργα, και με μεγαλο κομματι του δρομου ετοιμο το οριο ηταν 80 (και τα οργανα το τηρουσαν...)

τωρα ειναι 100!

οποτε προσοχη τα λεφτα σας και τα διπλωματα σας

παντως τωρα ειναι πολυ καλος δρομος

όντως με την τροχαία...

παλιά ο δρόμος ήθελε πολλά κότσια, τώρα είναι μια χαρα!
πάλι όμως μια φορά που περνούσα ακόμα και με αυτήν την καλή άσφαλτο, είδα subaru impreza σακατεμένο μπρος πίσω , πλαϊ.. δεν είχε αφήσει τίποτα άθικτο μόνο τον ουρανό.
Όταν το παρακάνεις....την πατάς, και εκεί που να μαζέψεις και τί.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Ιαν 2010, 13:47:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με το πρώτο ψιλόβροχο μετρούσες αμάξια στις μπαριέρες παλιά... Sad

Όντως προσοχή με τους πιστολέρο, πριν από μερικά χρόνια πηγαίνοντας Σέρρες κονβόι 4 αμάξια είχαμε ένα θεματάκι... Laughing Laughing Laughing Όχι ότι μας έκοψε την όρεξη βέβαια. Razz

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Ιαν 2010, 14:15:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παντως τωρα που πηγα ηταν ηδη βρεγμενα και κραταγε πολυ καλα!
τελος φλεβαρη που θα ξαναπαω, ελπιζω να ειναι παλι το ιδιο Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Οκτ 2010, 17:08:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.youtube.com/watch?v=4wUZWeG7KG0&feature=player_embedded

Shocked Very happy Very happy Shocked Smile Sad Confused Laughing Crying or Very sad Embarassed Rolling eyes Question Exclamation Idea Arrow
Επιστροφή στην κορυφή
MTerry 
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

320 si

Ένταξη: 09 Ιούλ 2008
Τόπος: Λευκάδα-Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Οκτ 2010, 15:44:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το Φεβρουάριο (μόλις το είχε πάρει) γύρναγε 1:15 κάτι με πολύ κρύο καιρό . . .
αυτό το ΣΚ που είναι το βίντεο 1:17,50 , λόγω το ότι η πίστα δεν ειναι καθαρή και γλίστραγε . . .
απίστευτα νούμερα !!!

θα έκανα και εγώ κανα γύρο αλλά δεν χωράω εκεί μέσα Sad

. . .
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Οκτ 2010, 12:10:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

υπαρχει μια σκεψη να ανεβω 28-31 οκτωβρη σερρες και να το συνδιασω με εκδρομη με γυναικα. εχουμε ιδεα τι μπορεις να κανεις εκει σαν εκδρομη??
Επιστροφή στην κορυφή
blackpug106 (Αλεξανδρος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 16V '01

Ένταξη: 18 Απρ 2004
Τόπος: Θεσαλλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Οκτ 2010, 12:28:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.naserron.gr/tourr.html

εχει αρκετες πληροφοριες για τα καλυτερα του νομου,

οι αποστασεις ειναι της μιας ωρας max, μιας και η πολη των Σερρων ειναι περιπου στο κεντρο του νομου.

τσεκαρε και ξαναρωτα για πιο ειδικα πραματα,

π.χ. πολυ ωραια η Κερκινη, αλλα προτιμηση μου ειναι η επισκεψη να γινεται ανοιξη που εχει πιο πολλα να δεις
Επιστροφή στην κορυφή
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Οκτ 2010, 12:36:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
υπαρχει μια σκεψη να ανεβω 28-31 οκτωβρη σερρες και να το συνδιασω με εκδρομη με γυναικα. εχουμε ιδεα τι μπορεις να κανεις εκει σαν εκδρομη??

Αν εισαι με γυναικα τιποτα.. Στην καλυτερη να πας να δεις τιποτα αρχαια.... Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Οκτ 2010, 12:40:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και τώρα δεν θα είναι άσχημα με τα χρώματα του φθινοπώρου Wink

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC

Ένταξη: 12 Ιούλ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Οκτ 2010, 12:43:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1η μερα: Αφιξη στις Σερρες,εγκατασταση στο ξενοδοχειο, παρακολουθηση της τοπικης παρελασης,φαγητο σε τοπικη ταβερνα και προβολη dvd με τα κατορθωματα του Τακη στις προηγουμενες επισκεψεις στις Σερρες αλλα και απο Μεγαρα Αφιδνες.

2η μερα: Πρωινο, και αμεσως μετα αναχωρηση για τη πιστα.Ξεναγηση στη πιστα με τη γυναικα ωστε να δει που θα παρακολουθει το συζηγο σε σταση σταυροποδι με γυαλι - κυαλι και βαψιμο μεχρι τον ωμο.Μετα το περας της ξεναγησης θα ακολουθησει γευμα στην Κ13 και στη συνεχεια οι πρωτες βολτες της γυναικας στη πιστα με το 206 και συνοδηγο το Τακη.
Μετα τα πρωτα δοκιμαστικα ακολουθει ξεναγηση και ψωνια στα μαγαζια εξω απο τη πιστα με υποχρεωτικη αγορα louis vuitton μεχρι ξεφραγκιασματος.
Ακολουθει αφιξη στο ξενοδοχειο και υπνος(αυστηρα...).

3η μερα: Πρωινο, και αμεσως μεταφορα στη πιστα.
Η γυναικα ξεκινα πρωι πρωι δοκιμαστικα,το 206 ειναι γεματο βενζινη και ο Τακης τρωει μπουγατσα.Καποια στιγμη η γυναικα κουραζεται,βγαινει εις pits παραχωρει το 206 στον Τακης με αυστηρο υφος επιτρεπωντας του μονο 2 γυρους απλα για να μην γκρινιαζει.
Αποτελεσμα μεχρι το μεσημερι η γυναικα εχει βγαλει λινα 4 - 888 ο Τακης εχει μεινει με ανοιχτο το στομα και ψαχνει τροπο να της παρει τα κλειδια τα οποια παρεπιπτοντως εχει κρεμασει στη δεξια τρυπα της ανω δεξια γοβας.
Απογευμα και ειναι ωρα για αναχωρηση απο τη πιστα μιας και εχει αναψει ηδη το λαμπακι της βενζινης.
Ακολουθουν φυσικα τα καθιερωμενα ψωνια οπου ο Τακης δεν εχει αλλα μετρητα και σειρα εχουν παρει οι πιστωτικες.
Βραδυ, και το αγαπητο ζευγος αναπαυεται εις διπλο κρεβατι.
Η κρεβατομουρμουρα του Τακη στη γυναικα δεν εχει τελειωμο και αυτη προκλητικα γυρνωντας του τη πλατη ονειρευεται το επομενο πρωι που θα επιστρεψει Αθηνα και θα διηγειται στις φιλες τις αυτο το υπεροχο τριημερο.

Κοστος εκδρομης:

3 διανυκτερευσεις χ 70€=210€
Βενζινες ανεβα κατεβα και πιστα =300€
Φαγητα,νερα,λοιπα εξοδα αμεσως αναλωσης =250€
2x louis vuitton =1500€
2x longchamp = 1300€ (εκαστος)

Συνολικο κοστος εκδρομης: 4860,00€

Προταση: Δεν πας καλυτερα μονος; Laughing Laughing

Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.

http://www.panoslahanas.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Οκτ 2010, 12:49:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κλαιω λεμεεεεεεεεεεεεε
χαχαχαχαχαχαχαχαχα
ΘΕΟΣ
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Οκτ 2010, 12:52:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

post 2010....
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Οκτ 2010, 12:54:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είσαι υπερβολικός, με την γυναίκα που έχει τέτοιο budget είναι υπερβολικό. Από την άλλη για τον ίδιο είναι κάτι απολύτως λογικό μιας και θα γα**θεί ο Δίας και το αμάξι μετά θα θέλει τα μαζέματα του.
Όσο για την γκρίνια...
Πάλι δεν κρατάει η πίστα, τα φρένα δεν έχουν αίσθηση, το μοτέρ δεν τραβάει και λοιποί ανασταλτικοί παράγοντες που δεν θα οδηγήσουν στην επίτευξη του ιδανικού χρόνου ανάλογου του γητευτή μας Laughing

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Οκτ 2010, 13:58:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όντως θα είναι πολύ όμορφα αυτήν την εποχή. Αλλά με την εξάτμιση που τοποθετήθηκε, αυτές τις μέρες, δε νομίζω ότι μπορώ να προβώ και σ' άλλα έξοδα... Sad Θα τη χαρώ στα πέριξ των Αθηνών και των Πατρών βουνά, μάλλον... Rolling eyes

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Οκτ 2010, 14:25:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παραθετω την απαντηση της γυναικας μου η οποια ειναι και αυτη μηχανολογος οταν της εστειλα το ποστ του κωστη....

απομακρυνετε παιδια και γατια απο την οθονη....

epeidi fantasiwnontai na forane tis goves twn gynaikwn tous k to ena
> xeri stin myti, otan xtypane rekor stin pista, epoudeni simainei oti
> oi goves einai casual ypodisi....exairesi an eisai kontostoupa k to
> paizeis oti eisai 1.70. Episis as min xehname, oti egw sou ematha
> oti xereis k oti tous mixanologous tous evgala prwti egw k
> teleytaios k kataidrwmenos esy...ara nootropia nikiti kamia...telos
> s'afinw na pas monos sou k ananewsoume to taxidi stis serres gia
> otan tha anevasw k egw to kwloftiagmeno mou clio k tha trexeis pisw
> apo tin kwlara mou (tou clio ennoeitai) k to mono pou tha pernas,
> einai i wra sou ekei mesa.
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Οκτ 2010, 14:27:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΩΩΩΩ Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC

Ένταξη: 12 Ιούλ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Οκτ 2010, 14:31:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με δικαιωνει... Laughing Laughing Laughing

Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.

http://www.panoslahanas.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!

Ένταξη: 25 Μάϊ 2006
Τόπος: κατω απο τη ραμπα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Οκτ 2010, 14:32:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μαλ**α χαχαχαχαχαχαχαχααχαχααχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα απιστευτη

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Οκτ 2010, 16:27:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Laughing Laughing Laughing Laughing respect στο Πανο για το προγραμμα ταξιδίου...

1000 respect στην γυναίκα του Τάκη που εχει βαλθεί να τον κανει ανθρωπο... ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!! Worthy Worthy Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
gulik 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Clio 172 ph1

Ένταξη: 15 Δεκ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Φεβ 2011, 01:00:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επιτέλους, κατάφερα να επισκεφτώ κι εγώ την πίστα των Σερρών καθαρά για χρονομέτρηση, με το νέο μου πιστάμαξο.

Ο καιρός ήταν πολύ καλός, ενώ πλήθος θεατών με κοιτούσαν και τους έτρεχαν τα σάλια, στην κυριολεξία.

Εδώ ένα βιντεάκι από την άφιξή μου.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Αθλητικές Εκδηλώσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 34, 35, 36  Επόμενη
Σελίδα 30 από 36

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης