PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Εργοστασιακη μπαταρια 207

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 24 Απρ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Ιούν 2009, 00:47:56    Θέμα δημοσίευσης: 207 - Εργοστασιακη μπαταρια 207 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σήμερα έκανα το λάθος στο καινούργιο μου 207 και ξέχασα για 8 ολόκληρες ώρες τα Alarm και έμεινα ειναι φυσιολογικό για ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ μπαταρία ?

Ο πατέρας στο primera του έχει ξεχάσει σχεδόν μια μέρα τα alarm έβαλε μπροστά και έφυγε.

Μιλάμε δεν είχε ρεύμα να ανάψει ούτε το ταμπλό αναβόσβηναν τα πάντα Sad ελπίζω να μην του έκανα ζημία .

Το έβαλα μπροστά με καλώδια και ολα φαίνονται καλα πλην οτι έχασε ώρα κτλ κτλ .

Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο Sad

Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ??
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Ιούν 2009, 01:05:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οτιδήποτε άλλο και να ξεχάσεις ανοιχτό, όταν κατάλαβει ότι πέφτει η τάση, μπαίνει σε economy mode και το κλείνει, πλην των αλάρμ! Όπου μπαίνει μεν σε economy mode, αλλα δεν θα τα σβήσει.
Κατα τα άλλα μην ανησυχείς, δεν έπαθε τίποτα.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Ιούν 2009, 01:15:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το θεμα ειναι οτι ειναι 60Α ωρες που σημενει 60 ωρες με 1 αμπερ 10 ωρες με 6 Αμπερ κτλ κτλ 6 Α *12 V =72 W ειναι πανω απο 72 W τα αλαρμ ? μου φαινετε κουλο να εμεινε Sad . 1/10 C εκφωρτιση δεν την θεωρω τραγικη για να χασει και χωριτικητα .

Δεν λεω να εχει τρελο ρευμα ουτε κατα αναγκη να το εβαζε μπροστα αλλα αυτη ουτε το ταμπλο δεν καταφαιρε να βαλει μπρωστα .

Εξου και το οτι ρωταω για το αν ειναι λογικο.

Οσο για το οτι δεν επαθε κατι αυτο θελω να πιστευω Smile Αν και νομιζω οτι θα εχει rom ο εγκεφαλακος καθως οταν εμεινα θυμηθικα οτι ενας φιλος μου ειχε πει οτι με το Audi του a4 οταν ειχε μινει απο μπαταρια ηθελε επαναπρογραματισμο καθως δεν δουλευε ο κηνητιρας. Evil .

Ισως να με κοροιδευε αλλα μου το ειχε πει οταν λεγαμε για ηχοσυστηματα οτι αν αναψεις το ηχοσυστημα με σβειστο αμαξι μενεις με συνοπτικες διαδικασιες και αποφασισε οτι δεν θα βαλει κτλ κτλ

Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο Sad

Επιστροφή στην κορυφή
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Ιούν 2009, 22:46:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατι αλλο συνβενει σημερα μπορω να πω οτι ειμαι σιγουρος οτι δεν ξεχασα τπτ αναμενο , αλωστε 2.5 χρονια με το 1.4 207 δεν ειχα μινει - ξεχασει ποτε κατι αναμενο 2 φορες σε 3 μερες μου φενεται δυσκολο .

Απο ευδομαδα θα παω Peugeot (δουλεια ) και θα ζητησω ελεγχο και αλαγη μπαταριας . Ελπιζω οτι ειναι να βρεθει Sad .

Παιζει να παει καποιος να ανοιξει την πορτα να χτυπηση ο συναγερμος και να μην σταματαει ποτε ? καθως στο Σεφ που παρκαρω ειναι γνωστο οτι ελεγχουν για ξεκλειδωτα τα γυφτακια που συχναζουν εκει .

Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Ιούν 2009, 07:00:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το έχεις δει να μπαίνει σε economy mode? Κάτι πρέπει να καταναλώνει όταν το αφήνεις. Μήπως έχεις αλλάξει καμια λάμπα με led???

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Ιούν 2009, 09:05:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το έχω τόσο λίγο που δεν έχω προλάβει ακόμα να του βάλω καλύμματα και να το πλύνω

Επιστροφή στην κορυφή
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Ιούν 2009, 21:05:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το αμάξι πήγε σε εξουσιοδοτημένο και μου είπαν οτι έχει καμένο στοιχείο η μπαταρία , οπότε μου άλλαξαν την μπαταρία με καινούργια . Αφου πειρα το αμαξι δεν με άφησε αλλα δεν επερνε και με ανεση επισης οταν επερνε μπροστα εβλεπα τα αλαρμ ανοιγμένα ενώ ήμουν σίγουρος οτι όταν ειχα φύγει ΔΕΝ τα ειχα ξεχάσει .
Περιττό να πω οτι νόμιζα οτι εχω αρχίσει να χαζεύω .
Επίσης το άλλο χαζό ήταν οτι έμενε πάντα όταν το άφηνα στην δουλειά και ποτε το βράδυ που το άφηνα σπίτι .

Αφού το αμάξι δούλευε δεν ειχα τι να τους πω καθώς στα στοιχειά δεν πιστεύω ουτε εγώ, σήμερα όμως η τυχη με βοήθησε , έρχομαι σπίτι βάζω την ηλιοπροστασια (εχει μεγάλη σημασία) που της καθημερινές βράδυ δεν την βάζω καθως την άλλη μερα πρωί θα φύγω ενεργοποιώ το συναγερμό και φεύγω , 5 λεπτά μετά το αμάξι αρχίζει και σφυραει βγαίνω στο μπαλκόνι και βλέπω οτι η προστασία απο την μια πλευρά ειχε πέσει οπότε ο συναγερμός είδε κινήσει και άρχισε τα δικά του .
Οκ θα χτυπήσει λεω 3 φορές τόσες λεει στο manual και θα σκάσει αλλά τελικά μου φυλαγε μια έκπληξη χτύπησε μόνο μια φορά και τα Alarm έμειναν αναμμένα περίμενα 30 λεπτά και αυτά ακάθεκτα ανάμενα μέχρι που πήγα και τα έσβησα εγω .

Δοκίμασα να οπλίσω το συναγερμό και να ανοίξω πόρτα με το κλειδί μόλις άνοιξε η πόρτα πάλι τα ίδια βάρεσε ο συναγερμός και τα αλαρμ εκει οχι δεν σβήνω σου λεω
Όποτε μου έμενε στην δουλεία γιατί έβαζα ηλιοπροστασια βάραγε ο συναγερμός και τα αλαρμ μένανε αναμμένα 

Τώρα τι έχουν κάνει λάθος θα δείξει προς το παρών δεν βεντουζαρω την προστασία Wink

Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Ιούν 2009, 22:16:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το λάθος είναι ο συναγερμός και μαλών το εξουσιοδοτημένο κατάστημα Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Ιούν 2009, 22:28:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fynos έγραψε:
Το λάθος είναι ο συναγερμός και μαλών το εξουσιοδοτημένο κατάστημα Confused

Το οτι εβαλα συναγερμο ειναι το λαθος ή οτι το εβαλα σε εξουσιοδοτιμενο ? Καθως το αμαξι μου το εβαλαν απο εκει που αγορασα το αμαξι. Μου ειπαν τα εξεις Δωρο η αεροτομη και οι εσθητιρες parking + 200 συναγερμος + 200 φιμε +800 προγραμμα . Τους ζητησα απλα συναγερμο + τα δωρα

Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Ιούν 2009, 22:33:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συναγερμός δώρο = after market και πολύ κακό για ένα αυτοκίνητο σαν το δικό μας
Αυτά που βάζουν είναι συνήθως αναλογικοί συναγερμοί για δίτροχα πολλές φορές και δεν συνεργάζονται με το CAN BUS.
Φυσικά υπάρχουν και συναγερμού που παντρεύονται πλήρως
Επιστροφή στην κορυφή
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Ιούν 2009, 22:35:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καθως εχω το manual συνδεετε με kan Bus και δεν ηταν δωρο αλλα κοστισε 200 ευρω .

Κατσε να δω μι και βρω manual στο νετ να μη σκαναρω βραδιατικα

Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Ιούν 2009, 22:39:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fynos έγραψε:
Συναγερμός δώρο = after market

Μα και εσένα από αυτούς που κάνουν δώρο σου έβαλαν βρε !
Επιστροφή στην κορυφή
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Ιούν 2009, 22:50:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ανεβασα το manual rapidshare μπας και βρεθει ακρη γιατι παιζουν αφραγκιες Sad οχι τπτ αλλο αν ειναι να τους πω τι να κανουν γιατι με βλεπω να ταλεπορουμε ΠΟΛΥ καιρο Sad

http://rapidshare.com/files/249358527/gemini_alarm.rar.html

Στο αρχειο 6 νομιζω οτι εχει κανει το λαθος ο τυπος

Έχει επεξεργασθεί από τον/την mrkaza στις Σαβ 27 Ιούν 2009, 23:03:57, 3 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Ιούν 2009, 20:57:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κανεις καμια ιδεα ?

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Αύγ 2010, 20:33:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα,

Ξέρεις κανείς να μου πει αν υπάρχει κάποια προειδοποίηση (κεντρική οθόνη ή λυχνία) για την μπαταρία όταν αυτή έχει κάποιο πρόβλημα π.χ. χαμηλή τάση; Question
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Αύγ 2010, 20:44:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΟΧΙ Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Αύγ 2010, 20:58:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fynos έγραψε:
ΟΧΙ Exclamation

Μήπως γνωρίζεις τι μπορεί να σημαίνει η προειδοποιητική λυχνία της μπαταρίας στα όργανα, αν αναβοσβήνει πριν την εκκίνηση; Question
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Αύγ 2010, 21:19:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Economy mode !
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Αύγ 2010, 07:48:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fynos έγραψε:
Economy mode !

Shocked Economy mode; Ενδιαφέρον!... Σε ευχαριστώ πολύ!... Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης