Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
nikosss207rc (nikos) Μόλις έγραψα

peugeot 207rc 2010 facelift
Ένταξη: 04 Μάρ 2010 Δημοσιεύσεις: 19 Τόπος: ΚΟΜΟΤΗΝΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 03 Αύγ 2010, 01:08:39 Θέμα δημοσίευσης: ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΕ 207RC |
|
|
καλησπερα και ευχαριστω εκ των προτερων...αν εχω κανει λαθος στο topic ας το διορθωση καποιος.εδω και 6 μηνες ειμαι κατοχος ενος 207rc.πολυ ευχαριστημαινος απο το αμαξι αλλα....παντου υπαρχει ενα αλλα....πριν απο περιπου 1 εβδομαδα εκανα προγραμμα.μερα με την νυχτα παιδια.δεν εχω βαλει ακομα φιλτρο ομως και το αμαξι δεν ανασαινει.τι φιλτρο να βαλω?να βαλω ενα ελευθερο φιλτρο πανελ στο μαμα φιλτροκουτι π.χ KN η να βαλω ενα της pipercros που μ εχουν πει.αυτο μου ειπαν ειναι με βαρελακι.επισης εχω σκοπο να κανω και εξατμιση.λεω για φ63,5.απο μπρωστα μεχρι πισω.να σημειοσω οτι το αμαξι δουλευει 1,3 over 1 σταθερο.με το φιλτρο και την εξατμηση θελω να το σηκωσω στο 1,2 με 1,3 σταθερο.και οταν τελειωσω με αυτα και ενα intercooler.θελω να κανω κατι σωστο πανω στο αμαξι μεχρι να ξεζουμισω την τουρμπινα και να εχει βγει μια σωστη συνταγη για να παμε για τα πολλα μετα.συγνωμη αν εγινα κουραστικος.συμβουλες και προστασεις ολα δεκτα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SAKIS-LEMANS (Κώστας) Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans
Ένταξη: 16 Αύγ 2008 Δημοσιεύσεις: 1887 Τόπος: Φραπεδονίκη!
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 03 Αύγ 2010, 01:38:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
saki ευχαριστω αλλα δεν με βοηθανε και πολυ.πρεπει να κατσω να τα διαβασω ολα αυτα και δεν εχω πολυ χρονο.επισης θα ηθελα να παρω και μια αλλη γνωμη.λετε να βαλω το φιλτρο να μαζεψω euro και να κατεβω αθηνα στα παιδια να το κανουμε ενα stage 4 αλλα αν το κατεβασω θελω να κανω το μοτερ σφυριλατο για να ειμαι απο μια μερια καλημαινος και να μην γινω ακαληπτος.αν και ποτε δεν μπορεις να εισαι καλημαινος με το αμαξι οσο καλη δουλεια και αν εχει γινει οσο καλα υλικα και αν ειναι και και και....ουτε εγω ξερω τι θελω |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 Lemans
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 03 Αύγ 2010, 10:14:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Νίκο αυτό είναι το πρόβλημα, για δεις τι θέλεις πρέπει να τα διαβάσεις.
Μετά συζητάμε με όποιον θέλεις ότι θέλεις. Διαβάζοντας αποκτάς άποψη και μετά μπορείς να συζητήσεις.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 04 Αύγ 2010, 18:13:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
παιδια διαβασα τα topic αλλα δεν μπορω να βοηθηθω σχετικα με το φιλτρο...να βαλω φιλτρο πανελ στο μαμα φιλτροκουτι να παρω το κιτ της pipercros με το βαρελακι?τι?για τα υπολοιπα πραγματα που εχω αναφερθει ξερω τι θα κανω.επισης κατι αλλο που σκεφτηκα σημερα...αν στειλω την μαμα τουρμπινα σε καποιον για να μου την κανει μετατροπη.ετσι και το αμαξι τηα παει ακομα ποιο ψηλα σε ιπποδυναμη?τι λετε?για intercooler λεω να βαλω απο cupra.τι σωληνωσεις βαζουν?διαμετρο δλδ...? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Alexis22 (Aλεξανδρος) Δραστήριο μέλος

207 RC
Ένταξη: 17 Ιαν 2009 Δημοσιεύσεις: 251 Τόπος: Σερρες
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 04 Αύγ 2010, 18:27:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
nikosss207rc έγραψε: | παιδια διαβασα τα topic αλλα δεν μπορω να βοηθηθω σχετικα με το φιλτρο...να βαλω φιλτρο πανελ στο μαμα φιλτροκουτι να παρω το κιτ της pipercros με το βαρελακι?τι?για τα υπολοιπα πραγματα που εχω αναφερθει ξερω τι θα κανω.επισης κατι αλλο που σκεφτηκα σημερα...αν στειλω την μαμα τουρμπινα σε καποιον για να μου την κανει μετατροπη.ετσι και το αμαξι τηα παει ακομα ποιο ψηλα σε ιπποδυναμη?τι λετε?για intercooler λεω να βαλω απο cupra.τι σωληνωσεις βαζουν?διαμετρο δλδ...? | απο φιλτρο νομιζω πως ειναι καλυτερα με καποιο πανελ,δοκιμασα διαφορες φιλτροχωανες και βαρελακια και δεν ειδα σημαντικη διαφορα (εκτος απο ηχο) για την τουρμπινα δεν ξερω τι γινεται,αλλα θελω να μαθω... για intercooler επειδη ψαχνω να βαλω και εγω αλλα δεν ξερω που....  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 04 Αύγ 2010, 22:35:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αλεξη για την τουρμπινα εμαθα...θα παρει υποδυναμη αρκετη το αμαξι αλλα....υπαρχει μια περιπτωση αν δεν ειναι καλος αυτος που θα κανει την μετατροπη να καιει λαδια ακομα κ να σπασει.οποτε αφηνουμε την μαμα για σιγουρα πραγματα κ οταν βγαλει τα ψωμια της παμε μετα για τα πολλα μιας και θα εχουν βγει κ συνταγες.πιστευω οτι με ενα foul 1 stage κ με ενα καλο προγραμμ το αμαξι μπρει να περασει τα 230.οσο για το intercooler εγω τηα κατεβω θεσ/νικι να το κανω.οπως και ολα αλλωστε. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 RC
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 04 Αύγ 2010, 22:42:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
nikosss207rc έγραψε: | πιστευω οτι με ενα foul 1 stage κ με ενα καλο προγραμμ το αμαξι μπρει να περασει τα 230.οσο για το intercooler εγω τηα κατεβω θεσ/νικι να το κανω.οπως και ολα αλλωστε. | προγραμμα εκανες?εχεις βρει καποιον στν Θεσσ. για ιντερκουλερ? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 04 Αύγ 2010, 22:46:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
προγραμμα ναι εκανα.και το αμαξι ειναι η μερα με την νυχτα.ναι κ για intercooler ξερω που θα παω |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 RC
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 04 Αύγ 2010, 22:52:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
nikosss207rc έγραψε: | προγραμμα ναι εκανα.και το αμαξι ειναι η μερα με την νυχτα.ναι κ για intercooler ξερω που θα παω | μηπως εκανες στν overload?για ιντερκουλερ τι τιμη παιζει? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 04 Αύγ 2010, 22:57:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
οχι σε καποιον εξω αν θες να σου πω με πμ.αστα φιλε μ...700europoula.αλλα απο κει κ περα οτι και να κανεισ πανω στο αμαξι δεν αλλο cooler μετα.εκτος και να εχεις σκοπο να το κανειs 500ps. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 RC
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 04 Αύγ 2010, 23:01:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
nikosss207rc έγραψε: | οχι σε καποιον εξω αν θες να σου πω με πμ.αστα φιλε μ...700europoula.αλλα απο κει κ περα οτι και να κανεισ πανω στο αμαξι δεν αλλο cooler μετα.εκτος και να εχεις σκοπο να το κανειs 500ps. | 700Ε για χειροποιητο κουλερ? σαν πολλα δεν ειναι?τοσο νομιζω εχει της forge,σιγουρα θα βρεις φθηνοτερο. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 04 Αύγ 2010, 23:03:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εγω με οσους εχω μιλισει τοσο μου ειπαν.θα τα δωσω ομως.τι να κανω?και αλλα τοσα για εξατμιση |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 Lemans
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Αύγ 2010, 09:23:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
πήγαινε μία βόλτα στην σέατ πάρε ένα του ιμπιζα κούπρα προηγούμενο μοντέλο με 380Ε και είσαι οκ. Αν ψαχτεις μπορεί από αλλού να το βρείς και 280Ε
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Pughell (Στελιος) Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6
Ένταξη: 24 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 11050 Τόπος: Σαλλλονικη...
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Αύγ 2010, 13:43:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Με 200Ε παιρνεις του Cupra(περιπου 500Ε με ολα και τοποθετημενο) και με 900Ε παιρνεις της Forge...
Αν δωσεις 700Ε για κατι αλλο,τοτε μπορεις να θεωρεις τον εαυτο σου κοροιδο.  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 06 Αύγ 2010, 00:32:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
δεν γινετε ολοι να μου λενε την ιδια τιμη ομως.ξερεις εσυ κανεναν να το περναει με 500e καο δικο του το intercooler?τεσπα...επειδη θελω αργοτερα το αμαξι να το αναβασω πολυ.αν βαλω εξατμιση ολοκλιρι και κανω το downpipe φ70 kai thn ypoloiph 63,5 υπαρχει προβλημα?γιατι με την αλλη τουρμπινα που θελω να βαλω θα πρεπει να γινει ολη φ70.οποτε μετα γλιτωνω το downpipe.κ επισης η αλλη τουρμπινα εχει παροχη 370ps.λεω να κανω intercooler για τοση υποδηναμη.θα εχει προβλημα το αμαξι? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Pughell (Στελιος) Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6
Ένταξη: 24 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 11050 Τόπος: Σαλλλονικη...
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 06 Αύγ 2010, 07:39:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγω ξερω...
Εκει που το περασε και ο Κωστας.
Πηγαινε και ρωτα και θα δεις.
Περι τουρμπινας και 70αριου dp,δεν ξερω αν γινεται μιας και η εξοδος της τουρμπινας αν θυμαμαι καλα ειναι μικροτερη.
Οποτε θελωντας και μη,θα το ξανακανεις αν αλλαξεις τουρμπινα.
Δεν ειναι παντως φοβερο κοστολογιο,καπου στα 150Ε κανει ενα dp χειροποιητο.
Σχετικα με το μεγεθος του ic,αν το παρακανεις απλα θα εχεις τεραστιο lag χωρις λογο.Αυτο του Cupra ή της Forge μια χαρα επαρκουν μεχρι εκει που εχουν φτασει τα περισσοτερα μοτερ(καπου στα 250 δηλαδη). |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
bagosgt (Moderator at O.X) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye
Ένταξη: 24 Οκτ 2007 Δημοσιεύσεις: 3075
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 06 Αύγ 2010, 14:54:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
συντομα θα εχουμε να δειξουμε κ αλλη μια δουλεια,απο τοποθετηση του κουπρα i/c υπομονη...θα ποσταρουμε κ φωτο κ εντυπωσεις οι ιδιοκτητες τους 
Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|