Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
panagiwtis (panagiwtis 106 rallye) Μόλις έγραψα

peugeot 106 1.6 (16v) rallye 1999
Ένταξη: 11 Μάρ 2009 Δημοσιεύσεις: 42 Τόπος: anoiksi
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούν 2010, 19:48:58 Θέμα δημοσίευσης: peugeot 106 rallye φρενα |
|
|
εχω να προβλημα με τα φρενα τοθ ραλλυε τα μαμα εχω αλλακσει σεβροφρενο, ντρομπα εξαεωση εχω κανει,τι αλλο να κανω; δηλαδη τι εχει: οταν πατας φρενο εχει μεγαλη διαδρομη το πεταλι.φρεναρει αλλα εχει μεγαλη διαδρομη......  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nikolas206gti (Nikos) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V Gti (2005) Kitcar
Ένταξη: 10 Σεπ 2009 Δημοσιεύσεις: 1974 Τόπος: Πύργος-Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούν 2010, 19:55:07 Θέμα δημοσίευσης: Re: peugeot 106 rallye φρενα |
|
|
panagiwtis έγραψε: | εχω να προβλημα με τα φρενα τοθ ραλλυε τα μαμα εχω αλλακσει σεβροφρενο, ντρομπα εξαεωση εχω κανει,τι αλλο να κανω; δηλαδη τι εχει: οταν πατας φρενο εχει μεγαλη διαδρομη το πεταλι.φρεναρει αλλα εχει μεγαλη διαδρομη......  |
Η μεγάλη διαδρομή συνήθως είναι τακάκια. Συμπληρώνεις καθόλου υγρά ? 
Κυνηγώντας τα Saxoralla με Φ.Π.Ε. (Όχι Φλάτζα. Πρόγραμμα. Εκκεντροφόροι) - E-tuners ! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
z@ck! (Ζαχαριας) Τρελλαμένο μέλος

Citroen AX... soon eurofighter !
Ένταξη: 21 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 674 Τόπος: Οπου λαχει ....
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούν 2010, 20:24:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αφου εχεις αλλαξει "ντρομπα" (λογικα μαζι και τα υγρα) δες μηπως εχουν προβλημα τα σωληνακια σου και "φουσκωνουν".
Παράθεση: | Η μεγάλη διαδρομή συνήθως είναι τακάκια...... |
Εμενα παντως οσες φορες εχει φαει τα τακακια απλα μου πεφτει η σταθμη των υγρων, δεν αλλαζει η διαδρομη του πεταλ.....
Αντε να μου αναψει και το λαμπακι των φρενων.........
As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep, but if I spin and start to slide, please dear lord protect my ride.!!!
DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
sotos 106xs (Σωτηρης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 s1 BlueBullet
Ένταξη: 18 Μάρ 2010 Δημοσιεύσεις: 492 Τόπος: Somewhere In Time
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούν 2010, 21:14:35 Θέμα δημοσίευσης: Re: peugeot 106 rallye φρενα |
|
|
panagiwtis έγραψε: | εχω να προβλημα με τα φρενα τοθ ραλλυε τα μαμα εχω αλλακσει σεβροφρενο, ντρομπα εξαεωση εχω κανει,τι αλλο να κανω; δηλαδη τι εχει: οταν πατας φρενο εχει μεγαλη διαδρομη το πεταλι.φρεναρει αλλα εχει μεγαλη διαδρομη......  |
Τα ανταλλακτικά που αναφέρεις,τα έχεις βάλει καινούρια ή μεταχειρισμένα?(τρόμπα/σεβρό)
Τέλος Εποχής |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
panagiwtis (panagiwtis 106 rallye) Μόλις έγραψα

peugeot 106 1.6 (16v) rallye 1999
Ένταξη: 11 Μάρ 2009 Δημοσιεύσεις: 42 Τόπος: anoiksi
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 01 Ιούν 2010, 22:52:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
καινουργια τακακια και ανταλακτικα και υγρα συμπληρωσα ολα!μπορει να ειναι τα σωληνακια...ξερω γω τι να πω....  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
groupN (Μπαμπης) Δραστήριο μέλος

peugeot 106 rallye 16v
Ένταξη: 18 Μάρ 2009 Δημοσιεύσεις: 252 Τόπος: Θεσσαλονικη
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Ιούν 2010, 00:45:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
δεν εγινε καλα η εξαερωση πες να στο ξανακανουν. την εχω παθει και εγω |