PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Πρόβλημα κοντέρ multiplex 2004

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
rolland206cc (Σπυρος)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206cc 1,6(2004)

Ένταξη: 21 Δεκ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Μάϊ 2010, 18:29:54    Θέμα δημοσίευσης: 206 - Πρόβλημα κοντέρ multiplex 2004 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα,τους τελευταιους 3 μήνες περιπου η ενδειξη του κοντερ μου ειναι 19 χιλιομετρα μικροτερη απο την ταχυτητα που δείχνει το gps ανα πάσα στιγμη που το κοιταζω,ο ηλεκτρολογος που το ειδε είπε ότι ειναι κατι πολυ συνηθες και οτι δεν υπαρει προβλημα σε κατι στο αμαξι αλλα το κοντερ μου δειχνει λαθος και οτι μπορει να το φτιαξει με 110 ευρω.ειναι κατι μεσα στο κοντερ που μπορει να εχει καει δηλαδη καποιο πυκνωτακι η καποια αντισταση πριν παει ρευμα στο μοτερακι του κοντερ?θυμαμαι οτι παλια πηγαινε το κοντερ σε καποια θεση μολις γυριζα το κλειδι στη δευτερη σκαλα και πλεον δεν το κανει παραμένοντας στην θεση που βρίσκεται η βελονα και ενώ το κλειδι δεν ειναι καν στο διακόπτη.Λογικα αυτη η μικρη αποσταση που εκανε η βελόνα μου μολις γυριζα το κλειδι ήταν τα 19 χιλιομετρα που πλεον χάνει η ενδειξη απο το κοντερ,ξερει κανεις πως μπορω να το φτιάξω σε καποιον δοκιμασμενο ηλεκτρολόγο μιας και τα 110 ευρώ μου φανηκαν υπερβολικα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
rolland206cc (Σπυρος)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206cc 1,6(2004)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Μάϊ 2010, 18:31:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εαν τελικα φταιει το κοντερ και αλλαξω κοντερ με ενα μεταχειρισμενο με λευκα οργανα που εχω βρει,ποια χιλιομετρα θα αναφέρει στην οθονη το καινουργιο?αυτα που εχει το δικο μου αμαξι ή αυταπου ειχε του προηγούμενου αυτοκινήτου?
Επιστροφή στην κορυφή
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

Ένταξη: 07 Σεπ 2009
Τόπος: Aθηνα / Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Μάϊ 2010, 18:35:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φανταζομαι οποια ειναι περισσοτερα(αν το αμαξι εχει 50 και το κοντερ 100 τα 100 και αν το κοντερ 50 και το αμαξι 100 τοτε 100) Very happy
καπου ξανασυζητηθηκε εδω μεσα...

θα μου κλασεις την μιση θεσσαλια σε στρουγκες τιμονιερη της φακης

Έχει επεξεργασθεί από τον/την reselie στις Δευ 24 Μάϊ 2010, 19:50:07, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
rolland206cc (Σπυρος)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206cc 1,6(2004)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Μάϊ 2010, 19:35:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φανταζομαι ηθελες να πεις οτι θα δειχνει τα περισσοτερα γιατι απο το προηγουμενο ποστ σου δεν εβγαλα σαφη συμπερασματα Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

Ένταξη: 07 Σεπ 2009
Τόπος: Aθηνα / Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Μάϊ 2010, 19:49:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι αυτο τελος παντων Evil

θα μου κλασεις την μιση θεσσαλια σε στρουγκες τιμονιερη της φακης
Επιστροφή στην κορυφή
rolland206cc (Σπυρος)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206cc 1,6(2004)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Μάϊ 2010, 23:56:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ξερει κανεις κανενα καλο να φτιαχνει κοντερ απο Αθήνα?ή κατα προτιμηση Πειραιά?ειναι λιγο εκνευριστικο να μην βλεπεις τα σωστα χιλιομετρα
Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Μάϊ 2010, 01:25:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πριν το πας, δεν δοκιμάζεις και μια καγκούρικη λύση...
Βγάλε κάλυμμα κοντέρ, βγάλε τζαμάκι, τερμάτισε τη βελόνα των km και αφού τερματίσει σπρώξε τη ώστε να δείχνει τα επιπλέον 19km. Wink

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
rolland206cc (Σπυρος)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206cc 1,6(2004)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Μάϊ 2010, 20:09:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε μου αν το κοντερ ειχε ψηφιακη ενδειξη θα ήταν ολα μια χαρα γιατι το αυτοκινητο δινει σωστα στοιχεια αλλα το κοντερ δειχνει λάθος γιατι οταν παιρνει μπρος το αμαξι η βελονα δεν πηγαινει στο σημειο μηδεν αλλα παραμένει στο -19 που ειναι όταν η μηχανη ειναι σβησμενη,δοκιμασα να βαλω ενα στοπ στο 0 αντι στο -19 αλλα μολις γυριζα το διακοπτη εκανε μια νευρικη κινηση η βελονα και πηγαινε στο +10 ενω το αμαξι ηταν ακινητο.
Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Μάϊ 2010, 15:33:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

rolland206cc έγραψε:
Φιλε μου αν το κοντερ ειχε ψηφιακη ενδειξη θα ήταν ολα μια χαρα γιατι το αυτοκινητο δινει σωστα στοιχεια αλλα το κοντερ δειχνει λάθος γιατι οταν παιρνει μπρος το αμαξι η βελονα δεν πηγαινει στο σημειο μηδεν αλλα παραμένει στο -19 που ειναι όταν η μηχανη ειναι σβησμενη,δοκιμασα να βαλω ενα στοπ στο 0 αντι στο -19 αλλα μολις γυριζα το διακοπτη εκανε μια νευρικη κινηση η βελονα και πηγαινε στο +10 ενω το αμαξι ηταν ακινητο.

Τη βελόνα την τερματίζεις όχι στο 0, αλλά μέχρι να πάει 200+++ και τη σπρώχνεις κι άλλλο ώστε να δείχνει +19.
Τουλάχιστον εγώ έτσι έφτιαξα το στροφόμετρο που έδειχνε -200 στροφές. Wink

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης