PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Μασκα 207 Sport
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kostas207GT (KOSTAS)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

PEUGEOT 207 1,6 automatic

Ένταξη: 11 Ιαν 2008
Τόπος: ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Μάρ 2008, 02:38:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aδελφε εγω τα εβγαλα στης αδελφης μου το 207sport και τα εβαψα.Mου στοιχησε 80 ευρω.Πηγα και ρωτησα στην Peugeot και μου ειπαν 280 ευρω+40ευρω εργασια.Ειναι δυο κομματια βγαινει πολυ ευκολα και ο προφυλακτιρας το ιδιο.

PEUGEOT 207 ΧΑΝΙΑ,ΚΡΗΤΗ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
mario207 (mario)
Μέλος
Μέλος

207 rallye 1.6

Ένταξη: 15 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Μάρ 2008, 19:53:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καμμια φωτογραφια να δουμε το συνολακι ολοκληρωμενο ?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kostas207GT (KOSTAS)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

PEUGEOT 207 1,6 automatic

Ένταξη: 11 Ιαν 2008
Τόπος: ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Μάρ 2008, 09:09:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν εχω φιλε μου ειναι πολυ ευκολο παντος.βγαζεις τις κομπιτσες απο κατω απο το καπο και κατι βιδες κατω απο τον προφυλακτηρα.προσεξε μονο γιατι ειναι βαρυσ και θελεις καποιον να τον κρατα οταν βγαζεις τις βιδες.μην ξεχασεις να κουμπωσεις τα προβολακια..εγω την πατησα!!

PEUGEOT 207 ΧΑΝΙΑ,ΚΡΗΤΗ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
borgiane 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 GT

Ένταξη: 08 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Ιούν 2008, 18:19:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια κατι σχετικο με τη μασκα:εχω το 207 trendy,που εχει τη μασκα την απλη,χωρις τα προβολακια.Κ θελω να βαλω την σπορ,με τα προβολακια,ξερετε καποιος να με βοηθησει?κατι απο μεταχειρισμενη η ιμητασιον..?
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Μάϊ 2010, 19:26:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πώς σας φαίνεται? Το πρίν και το μετά στις photo... Very happy

http://img641.imageshack.us/gal.php?g=dsc02196c.jpg
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
207gtmx 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 RALLYE

Ένταξη: 09 Ιαν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Μάϊ 2010, 20:15:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ironman02 έγραψε:

φίλε ironman τι ακριβώς έκανες και ποιες φωτό δείχνουν το πριν και ποιες το μετά ? (συγνώμη για την ερώτηση, ίσως να μην μπορώ να διακρίνω τις αλλαγές στον προφυλακτήρα σου - έχω διαφορετικό)

Ζώνη, όχι ποτό+οδήγηση, ΜΙΚΤΉ ασφάλεια
Επιστροφή στην κορυφή
'Andy'-lag (ΑΝΔΡΕΑΣ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

207 RALLYE

Ένταξη: 06 Οκτ 2008
Τόπος: Μαζί με τοn ΜΕΜsound στην Endo land...........

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Μάϊ 2010, 22:09:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

207gtmx έγραψε:
ironman02 έγραψε:

φίλε ironman τι ακριβώς έκανες και ποιες φωτό δείχνουν το πριν και ποιες το μετά ? (συγνώμη για την ερώτηση, ίσως να μην μπορώ να διακρίνω τις αλλαγές στον προφυλακτήρα σου - έχω διαφορετικό)

Aντικατέστησε τις μαμά μαύρες γρίλιες που έχουν τα rallye, με αυτές που έχουν τα gt και rc και είναι ασημένιες.... Σωατά?
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Μάϊ 2010, 00:17:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικά μια photo είναι η παλιά. Αυτή με τις μαύρες γρίλιες.
Δεν τις αντικατέστησα. Βρήκα κάτι νικελ λωρίδες στο ebay που απ'ότι έλεγε έχουν κόλλα 3M από πίσω. Λέει και καλά αντέχουν βροχή, χιόνια, πλύσιμο κτλ. Καθάρισα τις γρίλιες και τις έκοψα-κόλλησα από πάνω. Βγήκε πολύ ωραίο μπορώ να πώ. Φαίνεται σαν να είναι μαμά. Smile
Τώρα θα δείξει ο χρόνος πόσο θα κρατήσει. Πάντως φαίνεται οτι κολλάνε γερά. Το πλένω και εγώ το αμάξι οπότε θα είμαι προσεχτικός σχετικά σε αυτό το σημείο... Για 20 ευρω είναι άψογο νομίζω! Αξίζει απλά και μόνο για την δοκιμή...Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
spyros_rallye (SPYROS)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 20 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Μάϊ 2010, 08:18:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

aftermarkey μασκα sp απο ebay.....

http://cgi.ebay.co.uk/PEUGEOT-207-BRAND-NEW-GENUINE-OEM-FRONT-SPORT-GRILLE-/160430647546?cmd=ViewItem&pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item255a6968fa

Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Μάϊ 2010, 02:04:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά όποιος θέλει κάτι σαν αυτό που έκανα εγώ, βρήκα με 7,75 ευρώ τις νικελ λωρίδες.. Αξίζει την προσπάθεια! Με κοροιδέψανε εγώ τα πήρα 20... Very happy

http://viewitem.eim.ebay.gr/CHROME_STYLING_STRIP_PEUGEOT_106_107_206_207_306_307_CC/200398478658/item
Επιστροφή στην κορυφή
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport

Ένταξη: 16 Νοέ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Μάϊ 2010, 17:30:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλος μου έχει 207 trendy και βρήκε τροπέτο 207 sport σε πολύ καλή τιμή και σκέφτεται να το πάρει για να βάλει τον μπροστά προφυλακτήρα που είναι σχεδόν αγρατζούνιστος. Με τους προβολείς ομίχλης όμως τι γίνεται? Πως μπορούν να δουλέψουν και τι χρειάζεται? Γιατί το trendy δεν είχε προβολείς, οπότε λογικά θα χρειάζεται κάποια έξτρα καλωδίωση...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Μάϊ 2010, 19:38:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Driver ///M έγραψε:
Φίλος μου έχει 207 trendy και βρήκε τροπέτο 207 sport σε πολύ καλή τιμή και σκέφτεται να το πάρει για να βάλει τον μπροστά προφυλακτήρα που είναι σχεδόν αγρατζούνιστος. Με τους προβολείς ομίχλης όμως τι γίνεται? Πως μπορούν να δουλέψουν και τι χρειάζεται? Γιατί το trendy δεν είχε προβολείς, οπότε λογικά θα χρειάζεται κάποια έξτρα καλωδίωση...

ουτε στα χειριστηρια στο τιμονι εχει τον αναλογο διακοπτη?
Επιστροφή στην κορυφή
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Μάϊ 2010, 20:18:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
Driver ///M έγραψε:

Όχι. Λογικά θα χρειαστεί και γι'αυτό κάτι...
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Μάϊ 2010, 22:21:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Driver ///M έγραψε:
android έγραψε:
Driver ///M έγραψε:

αφου ειναι τροπετο θα χει κ αυτα...αλλα πολυ βγαλε βαλε
παντως δεν ειναι τπτ τραγικο να παρεις ενα ρευμα να το πας σε ενα διακοπτακι μεσα κ να ανοιγοκλεινει απο κει...με μια ασφαλεια ενδιαμεσα παντα .αν κ λογικα...ετοιμες καλωδιοσεις θα χει
ο fynos ισως ξερει κατι παραπανω
Επιστροφή στην κορυφή
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Μάϊ 2010, 22:49:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
Driver ///M έγραψε:
android έγραψε:
Driver ///M έγραψε:

αφου ειναι τροπετο θα χει κ αυτα...αλλα πολυ βγαλε βαλε
παντως δεν ειναι τπτ τραγικο να παρεις ενα ρευμα να το πας σε ενα διακοπτακι μεσα κ να ανοιγοκλεινει απο κει...με μια ασφαλεια ενδιαμεσα παντα .αν κ λογικα...ετοιμες καλωδιοσεις θα χει
ο fynos ισως ξερει κατι παραπανω

Κι εγώ έτσι πιστεύω, ότι και το 207 trendy θα έχει καλωδιώσεις. Για να δούμε τι θα πει και ο fynos...

Και μια διόρθωση για πριν. Τα χειριστήρια στο τιμόνι για το στερεοφωνικό, τα έχει κανονικά το trendy...
Επιστροφή στην κορυφή
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούν 2010, 12:42:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω εξελίξεις πάνω στο θέμα. Καταρχάς το trendy δεν έχει καλωδίωση για προβολείς ομίχλης κι έπρεπε να περάσει καλώδια, ρελέ κλπ ο ηλεκτρολόγος. Το χρήματα που ζήτησε ήταν 80-90 ευρώ, που μας φάνηκαν σχετικά λογικά. Έτσι δεν είναι?

Το πρόβλημα είναι άλλο. Από τους προβολείς ομίχλης έλειπαν οι λάμπες και στην πεζώ μας είπαν ότι η καθεμία κοστίζει 30 ευρώ! Είναι δυνατόν να είναι τόσο ακριβές? Γνωρίζει κανείς με σιγουριά πόσο κάνουν οι λάμπες για τους προβολείς ?
Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιούν 2010, 00:14:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Driver ///M έγραψε:
Γνωρίζει κανείς με σιγουριά πόσο κάνουν οι λάμπες για τους προβολείς ?

Αναλόγως τί θα πάρεις.

Μπορεί από 5€ έκαστη έως όσο θες Wink

Πάντως όταν άλλαξα τη μία στο δικό μου (προ τριετίας) πλήρωσα 7€. Ακόμη μια χαρά είναι!

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Ιούν 2010, 15:52:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν, το τελικό κόστος της όλης εγκατάστασης ώστε να δουλεύουν οι προβολείς ομίχλης σε αυτοκίνητο που δεν τους είχε εργοστασιακά, είναι 150 ευρώ με εργατικά. Για την ακρίβεια, 25 ευρώ κοστίζουν μόνοη καθεμιά από τις λάμπες που μπαίνουν στους προβολείς, οπότε αν αυτούς του πάτε εσείς, η τιμή μπορεί να μειωθεί αισθητά. Το καλό είναι ότι δουλεύουν μια χαρά και το κουμπί (μπήκε δεξιά από τη ροδέλα που ρυθμίζει το ύψος των φωτών) είναι σχετικά διακριτικό.
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιούν 2010, 15:59:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ironman02 έγραψε:
Παιδιά όποιος θέλει κάτι σαν αυτό που έκανα εγώ, βρήκα με 7,75 ευρώ τις νικελ λωρίδες.. Αξίζει την προσπάθεια! Με κοροιδέψανε εγώ τα πήρα 20... Very happy

http://viewitem.eim.ebay.gr/CHROME_STYLING_STRIP_PEUGEOT_106_107_206_207_306_307_CC/200398478658/item

Άρη (Driver ///M) κοίτα και στο quote μου για πιό φθηνές γρίλιες Smile.
Νομίζω είναι το ίδιο πράγμα με αυτές που πήρα και εγώ. Έρχεται σαν μια μακριά λωρίδα νίκελ και το κόβεις εσύ σε κομμάτια με ψαλίδι ανάλογα με το μήκος του κάθε κομματιού της γρίλιας και το κολλάς.
Κάθε σημείο δεν έχει το ίδιο μήκος οπότε το κόβεις ανάλογα.

Εγώ τις έβαλα πολύ εύκολα πάντως. Απλά θέλει λίγο προσοχή φαντάζομαι στο πλύσιμο γιατί όπως και να έχει με κόλλα είναι. Εγώ το πλένω μόνος μου το αμάξι οπότε το προσέχω σχετικά..Πάντως σου μένει αρκετό περίσσευμα για να κολλήσεις πάλι κανένα κομμάτι αν σου φύγει. Είναι τόσο φθηνό που θα σου έλεγα να πάρεις 2! Very happy Εμένα πάντως δεν μου έχει φύγει κανένα ακόμα.. Αξίζει πάντως τη δοκιμή. Αυτά... Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιούν 2010, 21:01:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σ'ευχαριστώ πολύ!

Μια ερώτηση μόνο. Στα σημεία που εφάπτονται οι οριζόντιες με τις κάθετες γρίλιες, τι έκανες? Έβαλες την οριζόντια και πέρναγες μετά την κάθετη από πάνω, ή έκοβες την κάθετη ώστε να περνάει πάνω και κάτω και στη μέση να είναι η οριζόντια? Ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ..

Μου κάνει απλά εντύπωση πως είχες τόσο άψογο αποτέλεσμα, αφού λογικά εκεί έπρεπε να υπάρξουν ατέλειες!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 3 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης