PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

307 - oil pressure low και ένδειξη STOP

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
jagatic (Jagatic)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 27 Ιούλ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Απρ 2010, 17:05:48    Θέμα δημοσίευσης: 307 - oil pressure low και ένδειξη STOP Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα σε όλους,

ξεκινάω τη μηχανή και μου βγάζει ένδειξη STOP και oil pressure low. Η θερμοκρασία είναι ok και τα λάδια είναι ok.

Απ΄το φόρουμ διάβασα πώς είτε είναι θέμα σένσορα ή τρόμπας λαδιού. Αν είναι το πρώτο μάλλον δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά αν είναι το δεύτερο υπάρχει θέμα. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω μόνος μου για να δώ τι φταίει; Αλλιώς οδική βοήθεια και συνέργειο; (επειδή με άφησε κοντά στο σπίτι μου το μετακίνησα λίγο αλλά διαβάζοντας το manual λέει να μην μετακινηθεί οπότε λέω τώρα να το αφήσω ήσυχο).
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Απρ 2010, 21:16:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γράψε και λίγα λόγια για το αμάξι... Μοντέλο, μοτέρ, χιλιόμετρα κλπ.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
sonermgb (Αρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6xs 2007 facelift

Ένταξη: 04 Δεκ 2009
Τόπος: αθηνα.χαλανδρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Απρ 2010, 21:24:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε μου μηπως εχει προβλημα ο δηκτης λαδιου σου????Αν δεις και στο βιβλιαρακι του αυτοκινητου σου γρφει καποιες πληροφοριες........διοτι εμανα μου το αλλαξαν στο σερβισ διοτι τους το εβγαλε ο εγκεφαλος.......α! dr.dino το προβλημα μαλλον αυτο ηταν αν θυμασαι την συζητηση μας

Χαμογέλα ρε!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
jagatic (Jagatic)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 27 Ιούλ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Απρ 2010, 00:17:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το carβουνο Smile είναι 1600cc του 2006 με 60.000 χλμ. Θα το πάω τελικά στο μηχανικό και ο Θεός βοηθός.

@sonermgb θα το κοιτάξω κι αυτό που λες
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης