PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

DEPOLLUTION SYSTEM FAULT!!!!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
mpokos (panos)
Μέλος
Μέλος

207 GT

Ένταξη: 10 Ιαν 2010
Τόπος: ΠΑΤΡΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Απρ 2010, 11:59:10    Θέμα δημοσίευσης: DEPOLLUTION SYSTEM FAULT!!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

προχθες μου αναψε στο 207 gt μου το check engine και μου εβγαλε το μηνυματακι depollution system fault.πηγα λοιπον το αμαξι στην peugeot και αφου εβαλαν το διαγνωστικο βρηκε προβλημα στη σκαστρα.στη συνεχεια τσεκαραν την ασφαλειωθηκη και μου ειπαν οτι ειναι καμενη,μου εβαλαν πανω μια απο ενα 308(150 ps) και το λαμπακι με το μνμ δεν ξανααναψαν.πληροφοριακα ασφαλειωθηκη 240 euro και σκαστρα 50 euro. τι να φταιει αραγε??και αν φταιει η ασφαλειωθηκη απο τρακαρισμενο 207 rallye θα κανει στο δικο μου????
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ilias207Rallye (Ilias)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

2009 Peugeot 207 Le mans

Ένταξη: 03 Μάϊ 2009
Τόπος: Θεσ/νικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Οκτ 2010, 16:52:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδες μου το εβγαλε και μενα προχθες το βραδακι το μηνυμα αυτο. Τις μερες που εκανε κατακλυσμο ηταν. Με λιγα λογια ηταν σαν να ειχα 1,4αρι με τα 75 αλογα.. Πηγαινε να δωσει ενα boost η τουρμπινα, αλλα μετα "ατμοσφαιριζε"..
Πηγα στο συνεργειο σημερα το πρωι, το βαλαμε στο διαγνωστικο και η βλαβη που εβγαλε ηταν ηλεκτροβαλβιδα Ν75. Την σβησαμε την βλαβη, εβαλα μπρος και δεν ξανα-αναψε. Το εκανα μια γυρα το εσκισα μηπως και ξανα-αναψει αλλα ολα ενταξει.

Μαλλον απο την πολλη βροχη κατι παιχτηκε γιατι το αμαξι εφαγε αρκετη βροχη αυτες τις μερες. Τωρα αν ξανα-αναψει το λαμπακι θα αλλαξουμε ηλεκτροβαλβιδα, αλλα δε νομιζω. Η κακια στιγμη ηταν.. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης