Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
mpokos (panos) Μέλος

207 GT
Ένταξη: 10 Ιαν 2010 Δημοσιεύσεις: 100 Τόπος: ΠΑΤΡΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Απρ 2010, 11:59:10 Θέμα δημοσίευσης: DEPOLLUTION SYSTEM FAULT!!!! |
|
|
προχθες μου αναψε στο 207 gt μου το check engine και μου εβγαλε το μηνυματακι depollution system fault.πηγα λοιπον το αμαξι στην peugeot και αφου εβαλαν το διαγνωστικο βρηκε προβλημα στη σκαστρα.στη συνεχεια τσεκαραν την ασφαλειωθηκη και μου ειπαν οτι ειναι καμενη,μου εβαλαν πανω μια απο ενα 308(150 ps) και το λαμπακι με το μνμ δεν ξανααναψαν.πληροφοριακα ασφαλειωθηκη 240 euro και σκαστρα 50 euro. τι να φταιει αραγε??και αν φταιει η ασφαλειωθηκη απο τρακαρισμενο 207 rallye θα κανει στο δικο μου???? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ilias207Rallye (Ilias) Φανατικό μέλος

2009 Peugeot 207 Le mans
Ένταξη: 03 Μάϊ 2009 Δημοσιεύσεις: 397 Τόπος: Θεσ/νικη
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 29 Οκτ 2010, 16:52:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παιδες μου το εβγαλε και μενα προχθες το βραδακι το μηνυμα αυτο. Τις μερες που εκανε κατακλυσμο ηταν. Με λιγα λογια ηταν σαν να ειχα 1,4αρι με τα 75 αλογα.. Πηγαινε να δωσει ενα boost η τουρμπινα, αλλα μετα "ατμοσφαιριζε"..
Πηγα στο συνεργειο σημερα το πρωι, το βαλαμε στο διαγνωστικο και η βλαβη που εβγαλε ηταν ηλεκτροβαλβιδα Ν75. Την σβησαμε την βλαβη, εβαλα μπρος και δεν ξανα-αναψε. Το εκανα μια γυρα το εσκισα μηπως και ξανα-αναψει αλλα ολα ενταξει.
Μαλλον απο την πολλη βροχη κατι παιχτηκε γιατι το αμαξι εφαγε αρκετη βροχη αυτες τις μερες. Τωρα αν ξανα-αναψει το λαμπακι θα αλλαξουμε ηλεκτροβαλβιδα, αλλα δε νομιζω. Η κακια στιγμη ηταν.. 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|