PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

307 - αλλαγή κλειδαριάς

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
outlaw (Βασίλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.6 '02

Ένταξη: 04 Μάϊ 2006
Τόπος: Aθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Μάρ 2010, 13:34:21    Θέμα δημοσίευσης: 307 - αλλαγή κλειδαριάς Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προχθές απόγευμα, στον Φλοίσβο (υπάρχει λόγος που το λέω γιατί έχουν ακουστεί αρκετά περιστατικά), προσπαθήσαν να μου ανοίξουν το αυτοκίνητο, ενω δεν είχα μέσα τίποτα αξίας, μόνο ταυτότητα, χαρτιά κτλ.. ευτυχώς δεν έλειπε κάτι, αλλα τη ζημιά την κάνανε τα α@@@.. Evil

Μάλιστα άνοιξα την πόρτα του συνοδηγού πρώτα, και άνοιξε κανονικά χωρίς να ξεκλειδώσω, και χτύπησε ο συναγερμός κανονικά.
Εκείνη τη στιγμή από τα νεύρα μου δεν κατάλαβα τι θέλανε να καταφέρουν, και αν είχα ξεχάσει εγώ να το κλειδώσω, αλλά ήμουν 100% οτι είχα κλειδώσει κανονικά, αλλά μάλλον το ξεκλειδώσανε, και να χτύπησε ο συναγερμός και να φύγανε.

Αποτέλεσμα, το χερούλι της πόρτας του οδηγού λειτουργεί κανονικά, το κλειδί δεν μπαίνει μέχρι μέσα, έχει φύγει το πλαστικό που περικλείει την κλειδαρια, και κουνιέται λίγο το χερούλι προς τα έξω. Μπορώ να βγάλω και φωτό όταν πάω κάτω.

Μπορεί να αλλαχτεί η κλειδαριά χωρίς να αλλαχθούν όλες, με τα κλειδια μαζί??

Και δεν ξέρω αν θα φτιάχνεται και το χερούλι, ή αλλάζεται όλο μαζί και αυτό..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
sonermgb (Αρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6xs 2007 facelift

Ένταξη: 04 Δεκ 2009
Τόπος: αθηνα.χαλανδρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Μάρ 2010, 23:24:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον φιλε μου στο κεφαλαρι πριν κανενα 6μηνο επαθα το ιδιο προσπαθησαν να μου το ανοιξουν με την διαφορα οτι δεν τα καταφεραν.....ο αφαλος ειχε μπει ολος μεσα και η πορτα μες στις γραντζουνιες....το χερουλι ξεχαρβαλωθηκε τελειως....και ολα αυτα επειδη ειχα αφησει την βαση του gps πανω στο αμαξι......λοιπον σε εμενα αλλαξαν αφαλο της πορτας του οδηγου αφου πρωτα περιμενα 1μηνα και να ερθει απο γαλλια..........κοστος δεν θυμαμαι αλλα θυμαμαι οτι ηταν πολυ τσιμπιμενο.....να ξερεις οτι θα σε πρηξουν και με τα στοιχεια του αμαξιου και τα δικα σου για λογους ασφαλειας ωσπου να κανουν την παραγγελεια........εγω εκανα τον σταυρο μου να μην τελειωσει η μπαταρια του "χειριστιριου" ωσπου να ερθει διοτι με κλειδι δεν ξεκλειδωνε με τπτ..........ΑΥΤΑ.

Χαμογέλα ρε!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
outlaw (Βασίλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.6 '02

Ένταξη: 04 Μάϊ 2006
Τόπος: Aθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Μάρ 2010, 12:57:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κι εγω ειχα τη βαση του κινητου στο τζαμι,που εχει και gps, τωρα που το λες,αλλα που να δουν οι μ@@@ς οτι αποκλειεται κινητο να το αφηνεις μεσα..
θα δω κι εγω στην lion τι θα μου πουν,δεν με πειραζει για οτι στοιχεια δωσουν,λογικο θα ειναι.. ευχαριστω!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
sonermgb (Αρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6xs 2007 facelift

Ένταξη: 04 Δεκ 2009
Τόπος: αθηνα.χαλανδρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Μάρ 2010, 16:53:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τιποτα φιλε μου......αρκει που σε βοηθησα......γιατι αυτα συμβαινουν

Χαμογέλα ρε!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης