PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Κοπανανε τα παντα στα 170...

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

Ένταξη: 07 Σεπ 2009
Τόπος: Aθηνα / Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Φεβ 2010, 10:24:08    Θέμα δημοσίευσης: Κοπανανε τα παντα στα 170... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια αλαξα χτες λαστιχα σε εναν λαστιχα διπλα στο σπιτι μου λογο ευκολιας(ειναι σχετικα γνωστο μαγαζι,εχει και μηχανηματα δεν ειναι δηλαδη απλα ενας μαστρομητσος).Με φωναξε να μου πει οτι τα μπουλονια που ειχα βαλει στις ζαντες δεν κανουν και πρεπει να παρω αλλα με πατουρα.τελος παντων εγω αυτα τα μπουλονια χρησιμοποιουσα σε αυτες τις ζαντες εδω και 5 μηνες και δεν ειχα προβλημα...

Στο θεμα μας τωρα.αφου πηρα το αμαξι ετυχε το βραδυ και βγηκα εθνικη και ειπα να δω αν τρεμει το τιμονι.....
στα 130 τρεμει αισθητα.
στα 150 τρεπει παραπολυ και νιωθειες κλωτσιματακια απο το πατωμα
στα 170 κοπαναγαν τα παντα μεσα στο αμαξι!!!!!!

Ειναι θεμα ζυγοσταθμισης? να παω σημερα να απαιτησω να τα ξαναζυγοσταθμισει?
Μπορει να ειναι απο τα μπουλονια?(αλλα ετσι ξαφνικα μετα απο τοσο καιρο να κανει προβλημα?)

θα μου κλασεις την μιση θεσσαλια σε στρουγκες τιμονιερη της φακης
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
207gtmx 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 RALLYE

Ένταξη: 09 Ιαν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Φεβ 2010, 10:35:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πήγαινέ το επειγόντως για ζυγοστάθμιση (να είσαι μπροστά όταν βάζει τα βαριδάκια).
Μην συνεχίσεις να πηγαίνεις με αυτές τις ταχύτητες πριν διορθωθεί το πρόβλημα.
Ενημέρωσέ μας όταν επιστρέψεις.
Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Φεβ 2010, 10:38:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να έχεις μια εικόνα. ΠΑΝΤΑ ΧΟΝΤΡΙΚΑ: Όταν τρέμει το τιμόνι είναι από ζυγοστάθμιση εμπρός. Όταν τρέμει το αμάξωμα, συνολικά, είναι από ζυγοστάθμιση πίσω. Μην ανησυχείς, θα διορθωθεί.

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Φεβ 2010, 10:43:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον τον πηρα τηλεφωνο και μου ελεγε οτι δεν ειναι απο ζυγοσταθμιση αλλα επειδη εχω κωνικα μπουλονια αντι για ισια που θελουν οι ζαντες του gti και πως δεν μπορει να κανει κατι για αυτο γιατι πρεπει λεει να αλλαξω μπουλονια...ρε παιδια 5 μηνες το ειχα με αυτα τα μπουλονια και δεν μου το εκανε αυτο...! Μαλιστα μου εκανε και παρατηρηση γιατι βγηκα στην εθνικη χωρις να αλλαξω πρωτα μπουλονια..... Evil
εχω κανει 10.000 χιλιομετρα και δεν ειχα προβλημα και απεκτισα τωρα?
Υπαρχει περιπτωση να ειναι τα μπουλονια ή ειναι σιγουρα ζυγοσταθμιση?

Επιστροφή στην κορυφή
207gtmx 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 RALLYE

Ένταξη: 09 Ιαν 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Φεβ 2010, 11:16:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

reselie έγραψε:
Λοιπον τον πηρα τηλεφωνο και μου ελεγε οτι δεν ειναι απο ζυγοσταθμιση αλλα επειδη εχω κωνικα μπουλονια αντι για ισια που θελουν οι ζαντες του gti και πως δεν μπορει να κανει κατι για αυτο γιατι πρεπει λεει να αλλαξω μπουλονια...ρε παιδια 5 μηνες το ειχα με αυτα τα μπουλονια και δεν μου το εκανε αυτο...! Μαλιστα μου εκανε και παρατηρηση γιατι βγηκα στην εθνικη χωρις να αλλαξω πρωτα μπουλονια..... Evil
εχω κανει 10.000 χιλιομετρα και δεν ειχα προβλημα και απεκτισα τωρα?
Υπαρχει περιπτωση να ειναι τα μπουλονια ή ειναι σιγουρα ζυγοσταθμιση?

Έπρεπε να το πας από εκεί (στη γειτονιά σου είναι άλλωστε) και να του πεις να βγάλει τους τροχούς και να σου δείξει ότι η ζυγοστάθμιση έγινε σωστά (πάνω στο μηχάνημα).
Επίσης, άλλαξε και μπουλόνια.
Είναι απλό το θέμα, άδικα το παιδεύουμε....
Επιστροφή στην κορυφή
mikerrgp (Μιχάλης ο ποδαρατος)
Τμήμα Εξυπηρέτησης Μελών
Επίσημο Μέλος

999cm

Ένταξη: 18 Απρ 2007
Τόπος: επιδαυρος motodrome

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Φεβ 2010, 11:53:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τασο το αμαξη σιγουρα θελει μπουλονια για την ασφαλεια σου κ τον γυρο σου

απο κι και περα θελεις μια ζυγοσταθμιση αν θημαμαι καλα φορας της σιροκο

αυτες ειναι τιφλες ζαντες κ η ζυγοσταθμιση του γινονται με ειδικο ανταπτορα η επανω στο αμαξη

http://hrisikos-tires.car.gr/contact/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Φεβ 2010, 13:37:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φοραω τις 206 gti Foudre τις ζαντες ,τις πενταμπρατσες...αυτος στο βουλκανιζατερ που πηγα τις εβαλε πανω σε ενα μηχανημα που τις γυρνουσε ,μετα εκτυπωσε ενα χαρτι και εβαλε κατι βαριδια...

δευτερα σιγουρα θα παω για μπουλωνια ,δεν ηξερα οτι θελει αλλα...,τωρα αν δεν βρω σημερα επειδη εχω ταξιδι αυριο,θα προσπαθησω να τις "πατησω" οσο μπορω(τουλαχιστον 5 μηνες τωρα που ειχα αυτα τα μπουλονια δεν μου εκαναν αυτο το προβλημα) καλυτερα και θα πηγαινω κατω απο 100χλμ(εκει δεν εμφανιζεται ουτε τρεμουλο ουτε τιποτα)

Παντως εχω βγαλει - βαλει τις ζαντες πανω απο 5 φορες πριν αλλαξω λαστιχα(και συνεπως αλλαξει η ζυγοσταθμιση) και ποτε δεν μου δημιουργησαν εμφανες προβλημα τα μπουλονια!

Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Φεβ 2010, 15:40:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

reselie έγραψε:
Παντως εχω βγαλει - βαλει τις ζαντες πανω απο 5 φορες πριν αλλαξω λαστιχα(και συνεπως αλλαξει η ζυγοσταθμιση) και ποτε δεν μου δημιουργησαν εμφανες προβλημα τα μπουλονια!

Η ζυγοστάθμιση γίνεται όταν αλλάζεις λάστιχα, όχι όταν απλά βάζεις-βγάζεις τις ζάντες (απλά σκέψου ότι τις ζυγοσταθμίζει όταν σου βάλει το λάστιχο πάνω στη ζάντα. Τότε το βάζει στο μηχάνημα).

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Φεβ 2010, 19:37:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πες του να σου παραγγειλει μπουλόνια...
Και αν δεν κανουν δουλεια, η θα του τα βαλεις στον πατο του, η στην τζαμαρια του καποιο βράδυ.....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Φεβ 2010, 21:08:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kovac έγραψε:
reselie έγραψε:

Η ζυγοστάθμιση γίνεται όταν αλλάζεις λάστιχα, όχι όταν απλά βάζεις-βγάζεις τις ζάντες (απλά σκέψου ότι τις ζυγοσταθμίζει όταν σου βάλει το λάστιχο πάνω στη ζάντα. Τότε το βάζει στο μηχάνημα).

Eννοω οτι ΔΕΝ ειναι θεμα μπουλονιων αλλα το οτι εκανε ζυγοσταθμιση αυτη την φορα...

Με λιγα λογια.πηγα σε μαγαζι επι της Λ.Δημοκρατιας για ζυγοσταθμιση.χωρις να με ξερει ελεω ταξιδιου που εχω να κανω αυριο με περιμενε(παρολο που εκλεινε στις 5) μεχρι τις 6 παρα που εφτασα εκει.

βαλαμε τις ζαντες πανω στο μηχανημα για να δουμε τι λεει η ζυγοσταθμιση του αλλου που εκανε χτες.
περιτο να σας πω οτι η μια ζαντα δεν ειχε καν βαρυδια και τα αποτελεσματα ηταν (με την υπαρχον ζυγοσταθμιση που εκανε ο χτεσινος ,χωρις να βγαλουμε τα βαρυδια)
1η ζαντα : 5-20
2η ζαντα : 5-70
3η ζαντα 0-10
4η ζαντα : 10-25

δηλαδη η ζυγοσταθμιση ηταν ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥΥΥΥ!!!!
τελος παντων.ημουν μπροστα του που τα ζυγοσταθμισε και μου ειπε οτι αν εχω προβλημα θα παω δευτερα να τα ξαναφτιαξουμε Δωραιαν

σωστος επαγγελματιας.τελος
αυτο που μενει ειναι να δοκιμασω αυριο στην εθνικη και να παω την δευτερα (αν οντως εφταιγε αυτο) στον αλλο που μου εβαλε τα λαστιχα να τον ξεχεσω.....
Μπουλονια παντως θα παρω την δευτερα ουτως η αλλως

Επιστροφή στην κορυφή
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Φεβ 2010, 18:01:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kαι οπως ηταν αναμενομενο....

ΜΗΔΕΝ κραδασμοι! αψογο εγινε ,μεχρι 160 που πατησα σημερα πηγαινε ρολοι..!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης