Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
orestis (orestis) Μέλος

106 rallye , saxo GROUP A
Ένταξη: 06 Ιούλ 2004 Δημοσιεύσεις: 137 Τόπος: αθηνα
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Ιαν 2010, 10:21:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
MEMsound έγραψε: | αφηνω να περασει να πάει στην ευχή του θεού, | στα τσακιδια
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Ιαν 2010, 11:32:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
tο hell re to hell
Μη σου πω
to pughell
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
stamatis_vts (σταματης) Φανατικό μέλος

saxo '98
Ένταξη: 14 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 337 Τόπος: attiki
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Ιαν 2010, 13:06:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
orestis έγραψε: | ασε που εχω δει και μπατσικο οκταβια με αναμενα προβολακια και μου θρθε να ξερασω πανω τους.
παλι καλα που δεν ειχει και μπλε πιτσιλιστιρια  |
ολα τα ΤΕΡΡΑΝΟ που πηγαινοερχονται Ραφηνα εχουν παντα αναμμενα τα προβολακια...
και ενα σ3 μκ1 που εχει ενας φιλος, μου ειπε οτι ειναι απο το εργοστασιο ρυθμισμενα να αναβουν ακομα και με τα μεσαια...
και φοραει και ξενον και ειναι απιστευτος συνδυασμος... 
Don't Trust Anybody... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
orestis (orestis) Μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιαν 2010, 17:53:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
σημερα το πρωι παντως, με το ψιλοβροχο ητνα η χαρα του μαλ**α του προβολακια!!! 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιαν 2010, 18:21:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
θα τα ειχε αναμμενα γιατι τον ενοχλουσε το "σπρει" νερου από τα ελαστικα του εμπρός αυτοκινητου 
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
orestis (orestis) Μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιαν 2010, 20:21:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ρε μανθο ειλικρινα ας μας πει καποιος απο εδω μεσα που να ειναι προβολακιας.... για ποιον λογο τα ειχε αναμενα σημερα το πρωι?
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
rallos 16v (ilias) Νέος χρήστης

peugeot 106 rallye 16v...
Ένταξη: 03 Ιαν 2010 Δημοσιεύσεις: 58
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιαν 2010, 21:36:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
orestis έγραψε: | ρε μανθο ειλικρινα ας μας πει καποιος απο εδω μεσα που να ειναι προβολακιας.... για ποιον λογο τα ειχε αναμενα σημερα το πρωι? |
ισως ισως λεω εγω τωρα λογο υγρασιας?
και λογω του οτι ο καιρος ηταν μουντος?
rallos 4ever... GaaaaaaN B@nG B@nG B@nG |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
RoadRunner122 (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II
Ένταξη: 30 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 2965 Τόπος: Δροσοπηγή
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 12 Ιαν 2010, 21:39:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εμένα θα μου πει κάποιος γιατί στην εθνική κυρίως και με μια χαρά καιρό, βράδυ, βλεπω αμάξια με αναμενα τα πίσω ομίχλης???
Κι εδώ δε μιλαμε για περίπτωση καγκουρω γιατί συνήθως πρόκειται για μεσήλικες. Κι έστω ότι το έκαναν καταλάθος, αυτό το ρημάδι το πορτοκαλι λαμπάκι δεν το βλέπουν αναμένο?
3rioStooges-Motorsport Team |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
stamatis_vts (σταματης) Φανατικό μέλος

saxo '98
Ένταξη: 14 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 337 Τόπος: attiki
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 15 Ιαν 2010, 00:22:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
απο την στιγμη που ειδα σημερα αυτοκινητο σχολης οδηγων εν ωρα μαθηματος με αναμεννα προβολακια, δινω αφεση αμαρτιων σε ολους τους αλλους....
μαυρο γιαρις μκ2, απο παλληνη μεχρι καρφουρ γερακα... 
Don't Trust Anybody... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
blackpug106 (Αλεξανδρος) Μόλις έγραψα

106 16V '01
Ένταξη: 18 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 37 Τόπος: Θεσαλλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 18 Ιαν 2010, 19:45:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ετσι κι αλλιως τα δικα μας κατω ειναι διασπορας
ομιχλης βαζανε στα 106 της Αγγλιας (μπολικη ομιχλη), και γιαυτο τα ειχανε να αναβουν μαζι με το πισω ομιχλης
παντως κανουν καλη δουλεια σε επαρχιακους δρομους χωρις ιχνος ασπρων γραμμων, ακομη και για βραδυνες ειδικες, θυμαμαι Γκαλφα να τρεχει νυχτερινα Πετροκερασα χωρις προβολιερα , μια χαρα χρονους εγραφε  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
drdino (Kωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)
Ένταξη: 16 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 3365 Τόπος: Βροχονήσι
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 18 Ιαν 2010, 20:06:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
RoadRunner122 έγραψε: | εμένα θα μου πει κάποιος γιατί στην εθνική κυρίως και με μια χαρά καιρό, βράδυ, βλεπω αμάξια με αναμενα τα πίσω ομίχλης???
Κι εδώ δε μιλαμε για περίπτωση καγκουρω γιατί συνήθως πρόκειται για μεσήλικες. Κι έστω ότι το έκαναν καταλάθος, αυτό το ρημάδι το πορτοκαλι λαμπάκι δεν το βλέπουν αναμένο? |
Έχω και για αυτό εξήγηση. Μπαίνουν μέσα και πατάνε όλα τα κουμπάκια γιατί δεν ξέρουν τι ακριβώς είναι το κάθετι.
Εδώ βλέπεις ζώα με toyota γενικά που έχουν τον γ@μωoptitron πίνακα οργάνων να μην ανάβουν μικρά-μεσαία και αναρωτιέσαι αν δεν έχουν το μυαλό να καταλάβουν ότι δεν βλέπουν. Εδώ μια λάμπα μου καίγεται και αισθάνομαι περίεργα στην οδήγηση.
Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
blackpug106 (Αλεξανδρος) Μόλις έγραψα

106 16V '01
Ένταξη: 18 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 37 Τόπος: Θεσαλλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 18 Ιαν 2010, 20:08:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
drdino έγραψε: | RoadRunner122 έγραψε: | εμένα θα μου πει κάποιος γιατί στην εθνική κυρίως και με μια χαρά καιρό, βράδυ, βλεπω αμάξια με αναμενα τα πίσω ομίχλης???
Κι εδώ δε μιλαμε για περίπτωση καγκουρω γιατί συνήθως πρόκειται για μεσήλικες. Κι έστω ότι το έκαναν καταλάθος, αυτό το ρημάδι το πορτοκαλι λαμπάκι δεν το βλέπουν αναμένο? |
Έχω και για αυτό εξήγηση. Μπαίνουν μέσα και πατάνε όλα τα κουμπάκια γιατί δεν ξέρουν τι ακριβώς είναι το κάθετι.
Εδώ βλέπεις ζώα με toyota γενικά που έχουν τον γ@μωoptitron πίνακα οργάνων να μην ανάβουν μικρά-μεσαία και αναρωτιέσαι αν δεν έχουν το μυαλό να καταλάβουν ότι δεν βλέπουν. Εδώ μια λάμπα μου καίγεται και αισθάνομαι περίεργα στην οδήγηση. |
+1000
τους κανεις σινιαλο και δεν καταλαβαινουν τιποτα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
rallos 16v (ilias) Νέος χρήστης

peugeot 106 rallye 16v...
Ένταξη: 03 Ιαν 2010 Δημοσιεύσεις: 58
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 18 Ιαν 2010, 20:21:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
+1000
τους κανεις σινιαλο και δεν καταλαβαινουν τιποτα[/quote]
θα νομιζουν οτι τους κανεις σινιαλο για αστυνομια (μπλοκο) μπροστα στα 200μετρα και θα σου λενε και ευχαριστω... 
rallos 4ever... GaaaaaaN B@nG B@nG B@nG |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
drdino (Kωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)
Ένταξη: 16 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 3365 Τόπος: Βροχονήσι
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 18 Ιαν 2010, 21:24:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Οι πιο άθλιες είναι κάτι χαζογκόμενες που νομίζουν ότι τους την πέφτεις, οι καραψωνάρες. Μην χέσω. Αλλά μάλλον προτιμούν να καρφωθούν σε στύλο από το να ρίξουν την μύτη τους και να κοιτάξουν το ποταπό βδέλυγμα παραδίπλα που προσπαθεί να τους κατεβάσει από το συννεφάκι τους.
Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
thodwrhs (thodwrhs) Τρελλαμένο μέλος

2002 106 quicksilver ,cooper mk1 1967
Ένταξη: 19 Φεβ 2009 Δημοσιεύσεις: 678 Τόπος: πατρα-ροδος
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Δεκ 2010, 07:51:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ξενον τα προβολια του 106 παιρνουν Η1?Η ΗΒ1????
(σημειωτεον δεν τα ανοιγω χωρις λογο....πριν βαλω ξενον τα χα αναμενα για να βλεπω αλλα με λαμπες παντα στα πανω.τωρα τα κλεισα τελειως)
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106RallyeS2/206XS/C4II
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Δεκ 2010, 14:33:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Η1
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
greenpug106 (Κωνσταντίνος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 Gti, PT51, etuned
Ένταξη: 24 Δεκ 2004 Δημοσιεύσεις: 897 Τόπος: Κύπρος
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Δεκ 2010, 19:39:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
THE GODFATHER έγραψε: | O τροπος της ...καγκουριας αναφερθηκε παραπανω .
Υπαρχει ομως και αλλος τροπος . Αλλαζεις τον αριστερο μοχλο ολοκληρο και βαζεις απο XS .
Σ αυτον υπαρχει ενα ''δαχτυλιδι'' extra . Σου δινει την δυνατοτητα να αναψεις τα <<μακρας>> χωρις να εισαι στην τελευταια σκαλα . Ακομα εχεις επιλογη να αναψεις ξεχωρα τα μπροστα (μ.εμβλ) με το πισω ομιχλης!
Επισεις αν εχεις στο on τα μ.εμβελειας , στο σηνιαλο με τους προβολεις αναβουν και αυτα και πιστεψε με ειναι πολυ αποτελεσματικα στην εθνικη .
Αυτος ειναι και ο βασικοτερος λογος που το εχω κανει μιας και κανω πολλα χιλ στην εθνικη αλλα ειναι και πολυ χρησιμα οταν εισαι σε επαρχιακους δρομους (νυχτα , σε κομματια που δεν συναντας αλλον) .
Τωρα για τους τυπους που αναβουν τα ομιχλης ετσι για μουρη ..........  |
έτσι το έκανα και εγώ με μοχλό από 306.
Αφού είδα ότι τυφλώνουν τους απέναντι δεν τα ανάβω παρά σε εξαιρετικές περιπτώσεις που είμαι μόνος στο δρόμο.
Γκαράζ
Peugeot 106 GTi 150+ ίππους etuned
Audi A4 TFSi SLine Special Edition 250+ ίππους etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
16V(ery)Quicksilver (Παναγιωτης) Μόλις έγραψα

peugeot 106 1.6 (16V) Quicksilver (2003)
Ένταξη: 14 Οκτ 2010 Δημοσιεύσεις: 39 Τόπος: Aθηνα - Νεα Ιωνια
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 07 Ιαν 2011, 03:37:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
RoadRunner122 έγραψε: | εμένα θα μου πει κάποιος γιατί στην εθνική κυρίως και με μια χαρά καιρό, βράδυ, βλεπω αμάξια με αναμενα τα πίσω ομίχλης???
Με αφορμη αυτη την κουβεντα σας η απορια μου ειναι η εξης:
Εχουμε τελικα ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ ομιχλης στα οχηματα μας? Η απορια μου δημιουργηθηκε επειδη κινουμαι κοντα στο αεροδρομιο και γενικοτερα προς Σπατα,Αρτεμιδα, εκει τριγυρω αλλα κυριως κοντα στο αεροδρομιο ( μου εχει τυχει ακομη και στην Αττικη Οδο, πλησιαζωντας αεροδρομιο ) τον χειμωνα κυριως συναντω αρκετες φορες ομιχλη...
Το πισω φως ομιχλης , οπως αναφερει και ο φιλος RoadRunner,εχω βρει πως αναβει ( ειναι στο δεξι μοχλο, γυρνας το ''δαχτυλιδι'' προς τα εμπρος..)
Για μπροστινα ομιχλης ομως,ουτε εχω βρει κατι, αλλα και το manual του αυτοκινητου που κοιταξα δεν βρηκα τιποτα σχετικο για μπροστινα φωτα ομιχλης....
Αρα να υποθεσω οτι δεν ισχυουν σωστα? Ειναι αυτο που αναφερατε...Διασπορας . 
16V Quicksilver |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106RallyeS2/206XS/C4II
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 07 Ιαν 2011, 04:13:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τα απλά μοντέλα 106 με τα ορθογώνια προβολάκια ομίχλης είχαν στο λεβιέ 2 κλίμακες ώστε να ανάβουν ανεξάρτητα (όπως τα πίσω δηλαδή).
Στα σπορ μοντέλα 106 (XS, Quicksilver, Rallye16V, GTi) τα στρογγυλά προβολάκια μακράς εμβέλειας είχαν στο λεβιέ μόνο 1 κλίμακα για τα πίσω. Τα εμπρός ανάβουν μόνο μαζί με τους προβολείς των κυρίως φαναριών προς αποφυγή τυφλώματος των άλλων οδηγών σε περίπτωση που κάποιος τα άναβε ανεξάρτητα.
Το ξαναλέω, τα στρογγυλά ΔΕΝ είναι ομίχλης άρα δεν έχουν λόγο να ανάψουν σε συνθήκες ομίχλης αφού θα κάνουν τα πράγματα χειρότερα τόσο για τον ίδιο τον οδηγό όσο και για τους υπόλοιπους. Σε αντίθεση με τα προβολάκια ομίχλης που φωτίζουν χαμηλά στο δρόμο, τα μακράς εμβέλειας φωτίζουν σχεδόν παράλληλα με το οδόστρωμα. Aπό την άλλη, σε περίπτωση που δεν υπάρχει ομίχλη και θέλουμε επιπλέον φωτισμό, το να ανάψουμε τα προβολάκια (τα στρογγυλά) -αν και δε μπορούμε με μαμά λεβιέ- θα κάνει τη ζωή μας ευκολότερη αλλά θα στραβώσουμε τους υπόλοιπους. Οπότε αν κάποιος θέλει ντε και καλά να ανάψει τα στρογγυλά, αφού έχει γραμμένους στα @@ του τους υπόλοιπους, ας ανάψει τους προβολείς (και μαζί και τα στρογγυλά).
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
16V(ery)Quicksilver (Παναγιωτης) Μόλις έγραψα

peugeot 106 1.6 (16V) Quicksilver (2003)
Ένταξη: 14 Οκτ 2010 Δημοσιεύσεις: 39 Τόπος: Aθηνα - Νεα Ιωνια
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 07 Ιαν 2011, 04:41:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ωραιος ο Γιαννης! Με καλυψες πληρως! Δεν ειναι ομιχλης!
Οσο για το αν τα αναβω, φυσικα και οχι αφου οπως εχετε ηδη αναφερει δεν εξυπηρετουν πουθενα, εκτος απο τις ερημιες που δεν υπαρχουν φωτα και ψυχες τριγυρω... Στην ομιχλη δε, πολυ σωστα αναφερεις οτι εχουν το ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ αποτελεσμα, αφου αντανακλωνται πανω στην ομιχλη αντι να την διαπερνουν, με αποτελεσμα να σε στραβωνουν χειροτερα !!!
Ευχαριστω! 
16V Quicksilver |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|