PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Bridgestone RE050
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελαστικά και Τροχοί Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Απρ 2003, 02:21:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alex έγραψε:
Εχεις δικιο. Η συνειδηση γραφεται με ει και η.. Καλα που μου το επισημανες με bold..

Wink

Laughing Laughing Laughing Wink

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
NICK (ΝΙΚΟΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XT Premium 1.4 (2000)

Ένταξη: 05 Φεβ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Απρ 2003, 17:52:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελευταία νέα για τα RE050: τα λάστιχα θα έχουν την δυνατότητα να κινούνται ΧΩΡΙΣ αέρα για απόσταση περίπου 80 κμ. .Αυτό επιτυγχάνεται ,όχι με την τοποθέτηση του ειδικού δακτυλίου στις ζάντες,όπως γίνονταν μέχρι τώρα,αλλά με την ενίσχυση των πλαϊνών του ελάστικού.Μόνο τιμές δεν έγιναν γνωστές,αφού το λάστιχο δεν κυκλοφόρησε ακόμα στην Ελλάδα (αν όμως κάποιος γνωρίζει κάτι...).
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
NICK (ΝΙΚΟΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Απρ 2003, 12:06:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καταρχήν Καλό Πάσχα σε όλους.Ελπίζω να περάσατε όλοι καλά.
Και τώρα λίγες συμπληρωματικές πληροφορίες για το λάστιχο: θα υπάρχουν διάφοροι τύποι,ασσύμετρο και συμμετρικό, απλό και run flat.Μόνο που τα τελευταία για τα οποία και ενδιαφέρθηκα,θα είναι κατά 30% ακριβότερα Evil Evil Evil και κατά 20 % βαρύτερα Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad από τα αντίστοιχα απλά.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Μάϊ 2003, 10:42:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδή το 050 είναι στις επιλογές μου, από έρευνα που έκανα προέκυψαν τα εξής:

1) είναι τα ελαστικά της Ferrari Enzo (το έγραψε ο Αλέξανδρος πιο πάνω)΄

2) Τοποθετείται στην γκάμα της Bridgestone ανάμεσα στο SS03 και στο RE720. Δεν είναι τόσο απόλυτο όσο το SS03, ούτε τόσο συμβατικό όσο το RE720. Και δεν είναι βροχολάστιχο.

3) Σχεδιάστηκε για συνδυάζει σπορ συμπεριφορά και άνεση.

4) Έχουν πολύ χαμηλό θόρυβο κύλησης. Όποιος έχει οδηγήσει με Conti θα το εκτιμήσει σίγουρα.

5) Δεν "διαβάζουν" τις ανωμαλίες.

6) Με μια 156GTA (στο test αυτό) στις εξόδους πολύ αργών στροφών με το πόδι στο πάτωμα, η GTA δεν σπίναρε καθόλου.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
NICK (ΝΙΚΟΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Μάϊ 2003, 11:14:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Argei wmos poly kai den mporw na bro times oute ektos Elladas Sad Sad Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελαστικά και Τροχοί Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης