PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Ρυθμιζόμενη ανάρτηση "Μέρος 2ο"
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 60, 61, 62  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Δεκ 2009, 17:35:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:

Οπως σου ειπα Πουπάκης μου ειπε να κάνω κάμποσες 100αδες χιλιόμετρα στο τερμα μαλακό για στρώσιμο των αμορτισερ και μετα να το σφιξω).

Πριν την τοποθετηση στο αμαξι,δεν τα δουλεψατε καθολου εξωτερικα με τα χερια; Question
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Δεκ 2009, 10:46:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

@volvos/kane/jim207gt...
ενταξυ κομπλε επεστρεψα χθες σπίτι μια χαρα
Laughing Laughing Laughing
περαν της πλάκας καμμία ταρζανιά...
εκτός από δοκιμή σε ολων των ειδών τις λακουβες και ανωμαλίες του δρόμου οπου πλέον ΔΕΝ καταλαβαίνει τιποτα...
λοιπόν με αποστάτη 5mm στις 7χ15 ΕΤ16 με 195/50 888 το πιατελο περναει filler (3-4mm) από το λάστιχο
ετσι μπόρεσα και το κατεβασα τερμα κάτω = επιπλέον 16mm απ' οσο ηταν χθες Παναγιώτη.
Σε 2 συγκεκριμένα σημεία "γιαμπ" με κάμποσες ανωμαλίες και λιγο χωμα περασε αερα...
Υψη από μαρσπιε κλπ δεν εχω μετρησει ακόμα (θα το κάνω σημερα).
Ηταν ετσι 1, 2 (φευγοντας από Παναγιώτη) και τωρα ειναι ετσι.
Πίσω δεν το πείραξα (δεν πρόλαβα χθες) ασε που ψιλοβαριόμουνα και το βασικότερο δεν εχει νόημα γιατι οταν πάω Πουπάκη για ρυθμιση/ζυγισμα κλπ θα το φτιάξουμε μια και καλή...

Pughell έγραψε:
Πριν την τοποθετηση στο αμαξι,δεν τα δουλεψατε καθολου εξωτερικα με τα χερια; Question

τι σε κανει να πιστευεις οτι αυτο ειναι ουσιαστικα εφικτο
δε μιλαμε για μαμα αμορτισερ
οκ τα ειχα πατησει με το χερι κάμποσο μεσα-εξω αλλα ηθελε παρα πολυ δυναμη... και τσαμπα θα ιδρωναμε Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Δεκ 2009, 11:15:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:

τι σε κανει να πιστευεις οτι αυτο ειναι ουσιαστικα εφικτο
δε μιλαμε για μαμα αμορτισερ
οκ τα ειχα πατησει με το χερι κάμποσο μεσα-εξω αλλα ηθελε παρα πολυ δυναμη... και τσαμπα θα ιδρωναμε Laughing Laughing

Μωρε εφικτο ειναι σιγουρα μιας και μεχρι και οι Proflex/Ohlins συμπιεζονται μια χαρα(με βγαλμενο το ελατηριο ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ).

Απλα οταν προκειται για καινουργια(ή rebuilded) αμορτισερ,ειναι αρκετα σημαντικο οι πρωτες φορτισεις των αμορτισερ να ειναι με χαμηλη πιεση παρα με μεγαλη(στην προκειμενη περιπτωση με το βαρος του αυτοκινητου).
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Δεκ 2009, 13:47:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aντε με το καλο μανθουμελ...

Μια απορια που εχω.(εκτος βεβαια κι αν θυμαμαι λαθος) Ειχες στειλει ενα γονατο εσυ στη γκαζ ως δειγμα?

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
sod (BASILHS)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων

PUG 206 1.4 (8v) Βελτιωμενο στα σημεια

Ένταξη: 10 Νοέ 2004
Τόπος: athina - peristeri

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Δεκ 2009, 14:01:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:

εκτός από δοκιμή σε ολων των ειδών τις λακουβες και ανωμαλίες του δρόμου οπου πλέον ΔΕΝ καταλαβαίνει τιποτα...

Παντωs αφησεs μερικεs πιο αργα...... Confused Confused Confused Confused

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Δεκ 2009, 17:02:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

@ Pughell
μερικές τις εκανα με τα χερια

@ kane
α) ευχαριστω ευχαριστώ...
β) οχι

@ sod
ε ειπαμε να κάνουμε τις (συγκεκριμένες) δοκιμές μας, οχι να διαλύσουμε το αμαξι...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 26 Δεκ 2009, 18:59:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αμα τις εκανες με το χερι,δεν υπαρχει προβλημα,απλα θελει καμια 10αρια συμπιεσεις/εκτονωσεις μεχρι να τα βαλεις επανω γιατι το αποτομο φορτιο ζοριζει εντονα τσιμουχες,οδηγους,κλπ,κλπ...

Φαντασου οτι η Koni ακομα και στα κιτρινα(Koni Sport) που δινει,εχει οδηγια μεσα που λεει να τα δουλευεις με το χερι περιπου 30 φορες πριν την τοποθετηση. Confused
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Δεκ 2009, 14:32:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πριν κάμποση ωρα με πήρε ο sinanai...
βάλανε με Πουπάκη την GHA στο 206 του...
Ολα κομπλέ-σεμπλόν χωρίς οποιαδηποτε πρόβλημα κλπ-κλπ (οπως αλλωστε ειχαν μπει και στο 206 του sps)
Ειχε κάνει ελάχιστα χιλιόμετρα οταν τα με πήρε (εννοείται στο τερμα μαλακο για στρωσιμο) και απλά μου ειπε οτι ειναι πολυ ανετη στις λακουβες κλπ...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Δεκ 2009, 16:30:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το αυτό... Laughing Laughing Laughing

Φαίνεται ποιοτική στην κύλισή της. Δε μπορώ να πω κάτι άλλο ακόμα, μιας και, πρώτον, είναι τέρμα μαλακό, μέχρι να στρώσει και δεύτερον, επειδή ακριβώς δεν έχει στρώσει, έχει κάτι ταλαντωσούλες, προς το παρόν. Σε περίπου 500 χλμ θα ξαναεπισκεφτώ ντόκτορα, για επαναρύθμιση ύψους μπρος, μιας και θα έχουν κάτσει, όπως είπε, και μέχρι τότε θα έχω σαφέστερα συμπεράσματα. Πάντως δείχνει να γ@μεί. Razz

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Δεκ 2009, 11:46:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να επισημάνω ότι οι όποιες εντυπώσεις μου δεν πηγάζουν μόνο από τη Gaz, μιας και μαζί μ' αυτή, τοποθέτησα ράβδους στρέψης από RC και αντιστρεπτικές 22mm. Αποφάσισα να κάνω ολοκληρωμένη δουλειά στην ανάρτηση, αφήνοντας μόνο τα άκρα για αργότερα. Είναι αναμενόμενο, λοιπόν, το αυτοκίνητο να είναι πολύ διαφορετικό από πριν. Αυτό που μου έκανε πολλή εντύπωση στα πρώτα της (ανάρτησης) - χαλαρά - λιμανάκια χτες, ήταν η φιλικότητα. Ενώ αρχικά φοβόμουν τις 22άρες ζαμφόρ, χτες βράδυ αναθεώρησα. Το τιμόνι δε γύρισε αντίστροφα από κάποια στροφή, για διόρθωση, ούτε msec. Πραγματικά εντυπωσιακό. Προφανώς σε αυτό συμβάλει το ότι τα αμορτισέρ είναι ρυθμισμένα στην πιο μαλακή τους θέση, οπότε το αυτοκίνητο στην παρούσα φάση έχει της προοδευτικότερες δυνατές αντιδράσεις. Idea

Σε ό,τι αφορά ένα ανεπαίσθητο θόρυβο από τα top mount, ο Doctor μου 'πε πως και Peugeot Sport να βάλω, πάλι σε λίγο καιρό θα ακούγονται, ελέω σκληρού ελατηρίου. Wink Παρένθεση: Δηλαδή, Μάνθε, σε 'σένα, με τις 300 - τόσες λίμπρες, τι γίνεται, αν σε 'μένα ακούγονται ελάχιστα; Confused

Και 3 πρώτες φωτογραφιούλες:

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Δεκ 2009, 11:56:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sinanai έγραψε:
Να επισημάνω ότι οι όποιες εντυπώσεις μου δεν πηγάζουν μόνο από τη Gaz, μιας και μαζί μ' αυτή, τοποθέτησα ράβδους στρέψης από RC και αντιστρεπτικές 22mm. Αποφάσισα να κάνω ολοκληρωμένη δουλειά στην ανάρτηση, αφήνοντας μόνο τα άκρα για αργότερα. Είναι αναμενόμενο, λοιπόν, το αυτοκίνητο να είναι πολύ διαφορετικό από πριν. Αυτό που μου έκανε πολλή εντύπωση στα πρώτα της (ανάρτησης) - χαλαρά - λιμανάκια χτες, ήταν η φιλικότητα. Ενώ αρχικά φοβόμουν τις 22άρες ζαμφόρ, χτες βράδυ αναθεώρησα. Το τιμόνι δε γύρισε αντίστροφα από κάποια στροφή, για διόρθωση, ούτε msec. Πραγματικά εντυπωσιακό. Προφανώς σε αυτό συμβάλει το ότι τα αμορτισέρ είναι ρυθμισμένα στην πιο μαλακή τους θέση, οπότε το αυτοκίνητο στην παρούσα φάση έχει της προοδευτικότερες δυνατές αντιδράσεις. Idea

ισα - ισα που μετα (που θα το σφιξεις) θα γινει πιο "φιλικο" μιας και δεν θα σε ενοχλουν περιττές ταλαντώσεις του αυτοκινήτου από τα μαλ**α αμορτισερ

(αν δεν κάνω λάθος) μη φιλικο και ενοχλητικο θα γινει αμα σφιξεις τα αμορτισερ (πολυ) περισσότερο από οτι θελουν τα συγκεκριμενα ελατηρια

Sinanai έγραψε:
Σε ό,τι αφορά ένα ανεπαίσθητο θόρυβο από τα top mount, ο Doctor μου 'πε πως και Peugeot Sport να βάλω, πάλι σε λίγο καιρό θα ακούγονται, ελέω σκληρού ελατηρίου. Wink Παρένθεση: Δηλαδή, Μάνθε, σε 'σένα, με τις 300 - τόσες λίμπρες, τι γίνεται, αν σε 'μένα ακούγονται ελάχιστα; Confused

δεν παρατηρησα κάποιο ενοχλητικο θόρυβο...
αλλα επειδη αυτό ειναι κατι "σχετικό"
θα συγκρίνουμε θορύβους από κοντα...

υ.γ.1 από τις φώτο, οπως βλέπω (αν και μπορει και να με ξεγελαει) εμπρός και γω (περιπου) στο ιδιο υψος ειμαι...
υ.γ.2 αν θες περνα από μαγαζι, μιας κι εβγαλα το 206 βολτα σημερα...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Δεκ 2009, 13:58:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και που να δειτε φιλικοτητα σε κατηφορικο στροφιλικι!
Μεγειες both!
Welcome to the Gaz Club! Laughing
ΥΓ. Μανθο στειλε μου το τηλ. σου λιγο γιατι το εχω χασει!

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC

Ένταξη: 12 Ιούλ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Δεκ 2009, 15:55:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλοριζικη Κωστη με πολλα,καλα και διασκεδαστικα χλμ.

Τωρα και εσυ μπορεις να δηλωνεις κατοχος ενος 206mini kitκαρου...Laughing Laughing

Παρεπιπτοντως εξ ισου ομορφες και οι φωτο.

Οσο μπορω να δω απο αυτες και στο δικο μου το υψος τοσο εμπρος οσο και πισω ειναι περιπου το ιδιο.

Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.

http://www.panoslahanas.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Δεκ 2009, 17:18:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σπύρο έκανα και κάτι πριν από σένα, έβαλα τις 22άρες! Χαχα... Laughing

Κάνε λίγη υπομονή και στις φέρνω... Wink

Τhanx 2 both of u, m8's... Cool

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Δεκ 2009, 22:37:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προσοχη με τις ραβδους...
Κραταει σαφως καλυτερα οσο υπαρχει προσφυση αλλα οταν θα ξεκωλλησει,θα ειναι πολυυυυ πιο αποτομο απο οπως συμπεριφεροταν με τις μαμα ραβδους. Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
abaleo (stathis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Pug 206 1.6 (16V) GTi (2005)

Ένταξη: 04 Οκτ 2006
Τόπος: Καλλιθέα - Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Δεκ 2009, 23:57:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ουουουου σαταναδες 666 με τις εγγλεζούρες σας τις γκαζ...
να φύγετε να πάτε σε άλλο βουνό!

αντε καλόστριφτες!!!!!!!

---
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Δεκ 2009, 02:04:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Προσοχη με τις ραβδους...

για αντιστρεπτικές λένε
οχι για ραβδους στρέψης Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Δεκ 2009, 11:06:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε Jim...
πως σου φανηκε η gga στην soft εκδοση?
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
καλά δεν περνάει από τις "αλλαγές κλίσης οδοστρώματος"...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
iceage (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Τον τελευταίο καιρό με 309

Ένταξη: 05 Αύγ 2004
Τόπος: Serres mode

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Δεκ 2009, 11:18:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
6.30 oloi σπιτι μουνα παρτουζιασουμε τη νυφη....
Εγώ γιατί το έχασα αυτό??? Μου λέτε????
Αλλά απόζημειώθηκα από το πολλά υποσχόμενο 1.40 με υπόνοια τελειωμένης σκάστρας, μπαλόνια P ZERO NERO και γ@μημένες κολώνες μπροστηνές που δεν μπορείς να σημαδέψεις.

@volvos: Και ξέρεις εσύ αλλαγές στις 4500rpm.

Υ.Γ. : Σόρρυ αλλά δεν άντεξα(ξέρεις εσύ)

--------------------------------------------------------------------------------------
η συνεχεια περι πιστας μεταφερθηκε εδω
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=357660#357660

3rioStooges-Motorsport Team

Ιδρυτής Συμφωνικής Ορχήστρας Βορείων Προαστίων...
Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Δεκ 2009, 15:16:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
ρε Jim...
πως σου φανηκε η gga στην soft εκδοση?
καλά δεν περνάει από τις "αλλαγές κλίσης οδοστρώματος"...

Απλά γα**..ν!! Τέλεια λειτουργεία στο τελείως soft τα ισοπεδώνει όλα στο πέρασμα. Απλά θέλω να το δώ και σεταρισμένο για τα τελειοτικά.......

Πάντως για όσα 206,207 σκεφτούν GGA με μαμά ζάντες ας το ξεχάσουν από τώρα Laughing

Με το καινούργιο έτος θα ανοιχτεί thread για τα 207 όσοι πιστοί μαζεύετε παραδάκι από τώρα.........
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 60, 61, 62  Επόμενη
Σελίδα 24 από 62

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης