Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
sonermgb (Αρης) Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6xs 2007 facelift
Ένταξη: 04 Δεκ 2009 Δημοσιεύσεις: 350 Τόπος: αθηνα.χαλανδρι
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Δεκ 2009, 22:51:50 Θέμα δημοσίευσης: Γενικα με peugeot 307 |
|
|
Γεια σας καταρχας.
Απ'οτι ξερω τα συγκεκριμενα πεζο ορισμενα ειναι προβληματικα κυριως στα ηλεκτρονικα τους κ αλλα δεν εχουν κανενα απολυτως προβλημα κ μαλιστα με πολλα χιλιομετρα κ απ οτι κσερω απτα καινουργια μοντελα 05 κ μετα εχουν διορθωθει πολλα συχνα προβληματα .
Αυτο το θεμα το εκανα για να γραψουν οσοι θελουν τα προβληματα τους με το συγεκριμενο αμαξι αλλα κ αυτοι που δεν ειχαν "σχεδον" τιποτα γιατι ολα τα αμακσια με τον καιρο βγαζουν προβληματα γι αυτο κ το "σχεδον"
ΕΧΩ 307 1.6 XS 2006ΜΟΝΤΕΛΟ με 42.000χλμ
Εμενα ως τωρα μ εχει εμφανισει τα εξεις.
1)αλλαγμα μπαταριας διοτι επεφταν οι στροφες κ εσβηνε το αμαξι
2)ηλεκτρικα παραθυρα παταω να αναιβουν κ αυτα κατεβενουν ολο κατω κ μετα αφου το ξαναπατησω αναιβενουν
3)κ ενα προβλημα που εχω ειδη ειναι τρεμουλο στο τιμονι στα 130-140 κ δεν διορθονεται κ μετα απο απειρες ζυγοσταθμισεις
Ως τωρα ειμαι ευχαριστημενος
Αναφερετε κ εσεις τα δικα σας

Χαμογέλα ρε! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mufcpavlos (Pavlos) Μέλος

Peugeot 307 XSi
Ένταξη: 08 Σεπ 2009 Δημοσιεύσεις: 157 Τόπος: Thessaloniki
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Δεκ 2009, 17:09:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
3) προβλημα στο ημιαξονιο κατα πασα πιθανοτητα!
katoxos 307....
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Δεκ 2009, 17:18:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
λες?δεν ξερω ρε γα**το αλλες φορες το κανει ποιο εντονα αλλες λιγοτερο κ μονο αν ειμαι σταθερος σε αυτην την ταχυτητα (130-140)αλλιως οταν επατυχινω δεν το κανει

Χαμογέλα ρε! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
drdino (Kωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)
Ένταξη: 16 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 3365 Τόπος: Βροχονήσι
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Δεκ 2009, 17:34:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το πιθανότερο είναι να μην γίνεται σωστά η ζυγοστάθμιση. Και εγώ έκανα αρκετές μέχρι να στρώσει. Γενικά οι ευθυγραμμισάδες βαριούνται να ασχοληθούν, ή έχουν τα μηχανήματά τους σε χαμηλή ευαισθησία.
Έχεις αλλάξει λάστιχα και συνεχίζει;
Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Δεκ 2009, 19:40:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
λοιπον το αμαξι ειναι του 2006 μοντελο κ αγορασμενο ''καινουργιο" τελη 2006 εχει κανει 40.000χλμ περιπου κ παραπανω κ τα λαστιχα δεν εχουν αλλαχτει.....επειδη πηγα σε εναν γνωστο με ελαστικα στον οποιο εχω κανει κ τισ ζυγοσταθμισεις κ μου ειπε οτι καταρχας τα λαστιχα θελουν αλλαγμα...εγω παντως με την ελαχιστη ασ πουμε εμπειρια μου δεν νομιζω αλλα τελοςπαντων...μ ειπε οτι μπορει να φταιει κ αυτο αλλα μπορει να εχει κανα μποσικο.......μ ειπε να του το παω να το κοιταξει...δεν το εχω παει ακομα....ρε γα**το εχω κανει 4 ζυγοσταθμισεις στν γνωστο μου κ μια στην πεζο κ κανενα αποτελεσμα.....δεν ξερω αν φταιει κατι αλλο.... κ δεν ειναι οτι αμφισβητω τις αποψεις σας ποσο μαλλον οταν ξερω απο καποιους οτι εχουν κ εμπειρια οπως ο (drdino) που τον εχω συναντησει κ σε αλλα σαιτ....οπως εχω δει κ το αμαξι του σε φοτο κ ξερω ποσο πενα το εχει , αλλα δεν ξερω ρε γα**το...ειναι το μονο προβλημα που εχω εδω κ πολυυυ καιρο κατα τα αλλα ολα ειναι οκ

Χαμογέλα ρε! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
jimsid (Dimitris) Νέος χρήστης

PEUGEOT 307/1.6/16V 2005
Ένταξη: 12 Σεπ 2005 Δημοσιεύσεις: 87 Τόπος: Piraeus+Kranidi
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Δεκ 2009, 21:08:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Για ημιαξονιο μου φαινεται λιγο δυσκολο πρεπει να επεσες στην περιπτωση, το λογικο ειναι για λαστιχα μιας και 40000 χλμ και παραπανω με τα εργοστασιακα απο την εμπειρια μου οχι μονο απο το 307 αλλα και απο προηγουμενα μου αυτοκινητα τα θεωρω πολλα μιας και τα εργοστασια βαζουν μεν επωνυμα λαστιχα αλλα συνηθως ειναι Ζ διαλογης, ενδεικτικα σου αναφερω οτι τα turanza που ειχε το 307 μου οταν το πηρα τα αλλαξα στις 20000 χλμ γιατι σε βρεγμενο ηταν απλα επικυνδυνα. Το αλλο θεμα με τα παραθυρα που λες εχεις το συστημα με το ανεβασμα η κατεβασμα με το να πατας μια το κουμπι και να κατεβενει ολοκληρο η οσο πατας κατεβενει η ανεβενει? Αν εχεις την πρωτη περιπτωση μετα απο αλλαγη μπαταριας αυτο θα πρεπει να το ρυθμισεις. Το πως γινετε το λεει αναλυτικα το βιβλιαρακι του αυτοκινητου. Αν δεν το εχεις ειναι βλαβη. Τσεκαρε το για να μην δωσεις λεφτα σε κανενα μηχανικο για μια δουλεια του ενος λεπτου σε καθε παραθυρο.
106 to 307 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Δεκ 2009, 21:19:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εχω το συστημα που το πατας μια φορα κ κατεβαινει ή ανεβαινει......μπαταρια ειχα αλλαξει διοτι απο οτι ειχα πει επεφταν οι στροφες ωστοσο το προβλημα με τα παραθυρα δημιουργηθηκε μετα οπου πηγα οταν το πηγα για το καθιερομενο σερβις κ μου το εφτιαξαν το προβλημα...κ μετα απο λιγο καιρο ξανα τα ιδια.....θα προσπαθησω να το ρυθμισο κ μονος μου γιατι ομολογο οτι δεν το ηξερα οτι λεει κατι τετοιο στο βιβλιο....

Χαμογέλα ρε! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
jimsid (Dimitris) Νέος χρήστης

PEUGEOT 307/1.6/16V 2005
Ένταξη: 12 Σεπ 2005 Δημοσιεύσεις: 87 Τόπος: Piraeus+Kranidi
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 08 Δεκ 2009, 15:33:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αν δεν κανω λαθος λεγετε επανακαθορισμος ηλεκτρικων παραθυρων. Αν βρω το βλιβλιαρακι μου θα σου πω ακριβως πως το αναφερει και σε ποια σελιδα θα το βρεις. Κανεις αν θυμαμε καλα καποια ανοιγοκλειματα του διακοπτη με το μπουτον τραβηγμενο και πατημενο
106 to 307 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|