PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

106 - Xenon σε 106 rallye
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Νοέ 2009, 20:12:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

spyrakl έγραψε:
Ναι όντως...αλλα όπως είπες κ συ,τα περισσότερα είναι ετσι.. Very happy

Κι αν πάρει Η1 xenon kit και τα φανάρια της inpro που παίρνουν 2xH3 θα του τα πληρώσεις?

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
spyrakl (Red_Rallye)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 Rallye

Ένταξη: 29 Αύγ 2009
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Νοέ 2009, 20:22:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατί απο μένα θα τα παραγγείλει για να του πω τι λαμπες 8α πάρει?εγω στο συνολο του ειπα τι κυκλοφορει κ τι φοριετε...τωρα αν παραγγειλει inpro 8α τα δει κ θα πραξη αναλογα η 8α τα δει ενας ηλεκτρολογος και θα του πει...μην κολας σε λεπτομερειες...Η θα καθομε να του λεω την καθε μαρκα angel κ τι τυπο λαμπας περνει???

Uploaded with ImageShack.us
Επιστροφή στην κορυφή
katadromeas01 (Θεόφιλος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 106 1.6 (16v) rallye (2002)

Ένταξη: 04 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Νοέ 2009, 02:04:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οπα μαγκες αλτ! Ξεφυγαμε! Τα φαναρια που θα βαλω ειναι αυτα http://www.dragocsa.gr/v2/images/106%20Mk2%20Black%20-%20PE01L25S.jpg ...... Το θεμα ειναι οτι τα δινει 190€ ενω απο το αγγλικο ebay τα βρηκα 110€! Γιατι να μην γλητωσω 80€ Wink ! Θα ρωτησω καλητερα τον τυπο που θα μου τα πουλησει να δω τι παιζει με τις λαμπες γιατι το χω χασει!

mybanner4aa68addf29fb89798798798798798798.jpg
Επιστροφή στην κορυφή
anestis_106 (ANESTIS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 106 1.4 (8V) XT (2000)

Ένταξη: 28 Σεπ 2007
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Νοέ 2009, 09:17:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

katadromeas01 έγραψε:
Οπα μαγκες αλτ! Ξεφυγαμε! Τα φαναρια που θα βαλω ειναι αυτα http://www.dragocsa.gr/v2/images/106%20Mk2%20Black%20-%20PE01L25S.jpg ...... Το θεμα ειναι οτι τα δινει 190€ ενω απο το αγγλικο ebay τα βρηκα 110€! Γιατι να μην γλητωσω 80€ Wink ! Θα ρωτησω καλητερα τον τυπο που θα μου τα πουλησει να δω τι παιζει με τις λαμπες γιατι το χω χασει!

Να ψάξεις να δεις αν τα αγγλικά φανάρια κάνουν για αριστεροτίμονα αυτοκίνητα. Επειδή το είχα ψάξει και γω λίγο στο παρελθόν, τα φανάρια αυτής της τιμής που δίνονται στο εγγλεζικο ebay στέλνονται από αμερική, άρα κινδυνεύεις με φόρους τελωνείου.
Επιστροφή στην κορυφή
stamatis_vts (σταματης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo '98

Ένταξη: 14 Αύγ 2007
Τόπος: attiki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Νοέ 2009, 10:42:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε Θεοφιλε, μπορεις να ψαχτεις και να τα βρεις μτχ, η να μαζευτειτε και αλλοι ραλλακηδες και να πετυχετε καλυτερη τιμη... Laughing Laughing Laughing
για τα φαναρια μιλαω...

Don't Trust Anybody...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

Ένταξη: 01 Ιαν 2003
Τόπος: Κοζάνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Νοέ 2009, 13:53:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RoadRunner122 έγραψε:

Νίκο, αυτό με μιά επιφύλαξη γιατί έχω την εντύπωση ότι οι xenon καταναλώνουν λιγότερο ρεύμα από τις πυρακτώσεως. Οκ στην εκκίνηση θα γονατίζει αλλά μετά το συνολικό ρεύμα πιστεύω θα είναι λιγότερο σε σχέση με πριν. Δεν ξέρω και τα ballasts τι απώλειες έχουν.

Βέβαια είπες κι ότι στα διπλοφάναρα (angeleyes, morette κλπ) στη μεγαλη σκάλα ανάβουν και οι λάμπες της μεσαίας, οπότε ίσως έχεις δίκιο. Αυτό γίνεται με κάποιο έξτρα ρελέ έτσι? Γιατί από τη μάνα του η φύσα του 106 που πάει στα προβολάκια είναι OR. Ή τάση στη μεγάλη Ή τάση στη μεσαία σκάλα.

εκεί είναι το θέμα, ότι τώρα ανοίγουν 4 λάμπες.. πιο πολύ το κατάλαβα στο... ρελαντί που πάνε να πέσουν οι στροφές αν ανοίξω τα μεγάλα.
φυσικά έχεις δίκιο οτι τώρα καίει λιγότερο ρεύμα από τα πυρακτώσεως..

όταν πάρεις διπλοφάναρο, έχει μαζί και την καλωδίωση που έχει επάνω της το ρελέ που κανεί τη δουλειά και φυσικά είναι plug n play για το 106 αφού για αυτό το μοντέλο παίρνεις το φανάρι.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
katadromeas01 (Θεόφιλος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Νοέ 2009, 16:27:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

anestis_106 έγραψε:
Να ψάξεις να δεις αν τα αγγλικά φανάρια κάνουν για αριστεροτίμονα αυτοκίνητα. Επειδή το είχα ψάξει και γω λίγο στο παρελθόν, τα φανάρια αυτής της τιμής που δίνονται στο εγγλεζικο ebay στέλνονται από αμερική, άρα κινδυνεύεις με φόρους τελωνείου.

τα συγκεκριμενα ειναι για δεξιοστροφα,δεν το προσεξα Confused ... δεν μπορω να καταλαβω ομως τι διαφορα μπορει να εχει αυτο! οσο για την καταναλωση του ρευματος με τα χενον λετε να μου δημιουργηση προβλημα σε εκκινισεις και τετοια οπως υποθηκαν?

Επιστροφή στην κορυφή
anestis_106 (ANESTIS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 106 1.4 (8V) XT (2000)

Ένταξη: 28 Σεπ 2007
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Νοέ 2009, 16:53:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τα συγκεκριμενα ειναι για δεξιοστροφα,δεν το προσεξα Confused ... δεν μπορω να καταλαβω ομως τι διαφορα μπορει να εχει αυτο! οσο για την καταναλωση του ρευματος με τα χενον λετε να μου δημιουργηση προβλημα σε εκκινισεις και τετοια οπως υποθηκαν?[/quote]

Αν δεις πως φωτίζουν τα φανάρια του αυτοκινήτου θα διαπιστώσεις ότι δεν δίνουν ίδια δέσμη και τα δύο. Αυτό του οδηγού φωτίζει σε λίγο μεγαλύτερη απόσταση από αυτό του συνοδηγού. Πρέπει να έχει να κάνει με το σημείο τοποθέτησης της λάμπας, δεν ξέρω. Ίσως κάποιο παιδί να μπορεί να βοηθήσει καλύτερα. Πάντως ότι φωτίζουν σε διαφορετική απόσταση, το κάνουν. Άρα αν πας σε δεξιοτίμονα αυτοκίνητα φωτίζεις ανάποδα. Τέλος νομίζω ότι τα angel δεν μπορούν να ρυθμιστούν σε ύψος από το εσωτερικό του αυτοκινήτου (γι αυτό κρατάω μια επιφύλαξη)
Επιστροφή στην κορυφή
katadromeas01 (Θεόφιλος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Νοέ 2009, 17:13:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν λεει να τα παρω,να τα φορεσω και να φεγγουν αλλου νταλου! αλλα ο κατασκευαστης παραγει δυο τυπους φαναριων δηλαδη? τον συμφερει? ισως ειναι καποια ρυθμιση στα φαναρια,δεν γνωριζω καθολου!

Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Νοέ 2009, 18:23:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

@ katadromeas01

Η ρύθμιση των δεξιοτίμονων (RH) από τα αριστεροτίμονα (LH) έχει να κάνει με το πού απλώνεται η δέσμη. Στα RH απλώνεται αριστερά και στα LH, δεξιά.

Δεν υπάρχει λόγος να πάρεις φανάρια από RH, δε θα βλέπεις σωστά.

Αν μπορέσω να βρω ένα σχεδιάγραμμα θα το ανεβάσω για να δεις τί εννοώ.

Πάντως αυτό το φανάρι που μας δείχνεις προβλέπω να παίρνει μια Η1 (σαν κάτι να διακρίνω...) για τη μεγάλη σκάλα και μια Η7 για τον προτζέκτορα της μεσαίας.

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
France_8v (Άγγελος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 106 1.6 (16v)

Ένταξη: 13 Σεπ 2007
Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Νοέ 2009, 00:45:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να πω κ εγώ τη γνώμη μου μιας κ φοράω ήδη angel eyes.

Καταρχήν δεν φωτίζουν καθόλου με απλές λάμπες (πυρακτώσεως).Ίσα που θα βλέπεις να ανάβει μια δέσμη (για την μεσαία σκάλα μόνο, η μεγάλη είναι οκ).Γενικός κανόνας ανεξαρτήτου μάρκας.
Που σημαίνει ότι με την αγορά τους θέλουν επειγόντως xenon. Wink

Επίσης, πρόσεξε πολύ την μάρκα τους.Επειδή σε βλέπω κ τείνεις πιο πολύ στα φθηνά, υπάρχει περίπτωση να σου περνάνε υγρασία!
Εγώ φοράω της FK κ πάλι όταν τα πήρα είχα αμφιβολίες (290 ευρώ Shocked) κ τα πέρασα ένα χεράκι σιλικόνη τριγύρω, που υποτίθεται ότι είναι ποιοτικά.
Ακόμα, ανάλογα τα φανάρια όπως πολύ σωστά είπαν κ τα παιδιά, διαφέρει κ ο τύπος λάμπας.ΣΥΝΗΘΩΣ τα angel eyes βάζουν Η7 κ σε μεσαία κ σε μεγάλη σκάλα.

Κ τέλος, μην σου περάσει ούτε σαν ιδέα απ' το μυαλό να βάλεις xenon στα προβολάκια, γιατί θα μαζέψεις πολλά φάσκελα Razz.

Μπαίνω με τις πόρτες κ βγαίνω με το τιμόνι στο χέρι...
Επιστροφή στην κορυφή
katadromeas01 (Θεόφιλος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Νοέ 2009, 15:41:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κοιτα φιλε θα βαλω τα ιδια που βαζει και το drago το μαγαζι στην αθηνα που ειναι πολυ γνωστο απλα εγω θα τα φερω απο εξω. θα τους περασω μια στροσουλα συλικονης ετσι για σιγουρια. εννοειται πως θα τους φορεσω xenon απλα αλλοι μου λενε Η7 για τον progector και Η1 για τα μεγαλα.

France_8v έγραψε:
Κ τέλος, μην σου περάσει ούτε σαν ιδέα απ' το μυαλό να βάλεις xenon στα προβολάκια, γιατί θα μαζέψεις πολλά φάσκελα Razz.

απο ποιον θα μαζεψω φασκελα ρε φιλε ?

Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Νοέ 2009, 16:33:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nα ξεκαθαρίσω κάτι που για τους περισσότερους είναι γνωστό και δεδομένο.

Κάθε φανάρι παίρνει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ τύπο λάμπας. Αυτό σημαίνει ότι απλά, δεν μπαίνει άλλη λάμπα. Δεν λέμε δηλαδή ότι καλό είναι να βάλεις Η7 αντί Η1. Γιατί μάλλον κάτι τέτοιο υπάρχει στο μυαλό ορισμένων. Αν ένα φανάρι παίρνει Η1 θα βάλεις Η1, τελείωσε.

Διαφορετικά είναι σαν να προσπαθείς να βιδώσεις μια λάμπα μπαγιονέτ σε ντουί που παίρνει βιδωτή! Η ακόμα καλύτερα, είναι σαν να θες να ανοίξεις μιά πόρτα και να κάνεις "έλξατε" αντί "σύρατε".

Επιστροφή στην κορυφή
katadromeas01 (Θεόφιλος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Νοέ 2009, 16:57:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με λιγα λογια πρεπει να ρωτησω τον πωλητη τι ειδος λαμπας περνουν τα φαναρια..

Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Νοέ 2009, 17:08:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tσάκαλος Wink

Επιστροφή στην κορυφή
France_8v (Άγγελος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 106 1.6 (16v)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Νοέ 2009, 18:36:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RoadRunner122 έγραψε:

Κάθε φανάρι παίρνει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ τύπο λάμπας.

Thumb Left.Γι' αυτό κ εγώ έβαλα με κεφαλαία το συνήθως.
katadromeas01 έγραψε:

απο ποιον θα μαζεψω φασκελα ρε φιλε ?

Τα προβολάκια μας (δεν θυμάμαι αν στο είπαν πιο πριν) είναι μακράς εμβέλειας κ όχι ομίχλης που πολλοί νομίζουν.Έχουν ρεγουλατόρο από πίσω τους αλλά δεν κάνει τίποτα.Κ τέρμα να τα χαμηλώσεις πάλι θα στραβώνουν.Φαντάσου τώρα να τους βάλεις κ xenon Shocked.
Που σημαίνει ότι τα φάσκελα θα τα μαζέψεις απ' τους διερχόμενους στο ανάποδο ρεύμα Laughing.
Εάν τώρα αφήσεις τη σύνδεση ως έχει (να ανάβουν στη μεγάλη σκάλα δηλαδή), σε περίπτωση που την ανάψεις σε κάποιο σημείο που δεν θα βλέπεις καλά κ έρχεται αμάξι στο άλλο ρεύμα, εσύ θα πρέπει να χαμηλώσεις σκάλα.
Υπόψιν ότι τα xenon θέλουν κάπου στα 8-10 δευτερόλεπτα μέχρι να φτάσουν σε θερμοκρασία λειτουργίας.Εάν εσύ "παίζεις" με μεγάλη-μεσαία σκάλα, υπάρχει περίπτωση να τα κάψεις!

Επιστροφή στην κορυφή
katadromeas01 (Θεόφιλος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Νοέ 2009, 14:44:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε υπαρχουν και λαμπες αμεσης αποκρισης που αναβουν σε 1'' αλλα τελικα το ξανασκεφτηκα και μαλλον δεν θα προχωρησω σε τετοιο βημα. ειναι οντως μαλ***α γιατι τυφλωνουν αρκετα.αυτο που σκεφτηκα ειναι να τους βαλω απλα μια ασπρη λαμπα ισα ισα να μην υπαρχει ετεροχρωμια (κιτρινα προβολακια-ασπρα χενον)

οσο για χενον με βλεπω για 4300Κ ειναι οτι πιο λευκο υπαρχει και δινει μεχρι και 50% παραπανω φωτεινοτητα απο τις αλλες θερμοκρασιες! τα 6000Κ ειναι μπλε αρκετα και τα 5000Κ δεν βγαινουν σε ολους τους τυπουν λαμπτηρων Wink ..

Επιστροφή στην κορυφή
France_8v (Άγγελος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 106 1.6 (16v)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Νοέ 2009, 18:29:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

katadromeas01 έγραψε:
φιλε υπαρχουν και λαμπες αμεσης αποκρισης που αναβουν σε 1'' αλλα τελικα το ξανασκεφτηκα και μαλλον δεν θα προχωρησω σε τετοιο βημα. ειναι οντως μαλ***α γιατι τυφλωνουν αρκετα.αυτο που σκεφτηκα ειναι να τους βαλω απλα μια ασπρη λαμπα ισα ισα να μην υπαρχει ετεροχρωμια (κιτρινα προβολακια-ασπρα χενον)

οσο για χενον με βλεπω για 4300Κ ειναι οτι πιο λευκο υπαρχει και δινει μεχρι και 50% παραπανω φωτεινοτητα απο τις αλλες θερμοκρασιες! τα 6000Κ ειναι μπλε αρκετα και τα 5000Κ δεν βγαινουν σε ολους τους τυπουν λαμπτηρων Wink ..

Πολύ σωστά κ τα δύο Wink

Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Νοέ 2009, 18:53:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λάμπες άμεσης απόκρισης ?μπορεί κάποιος να μου δώσει λίγες πληροφορίες?

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
katadromeas01 (Θεόφιλος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Νοέ 2009, 21:12:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτο φιλε μου εχει να κανει με τους μετασχηματιστες των xenon που κυριως χρησιμοποιουνται στην μεγαλη σκαλα ωστε σε περιπτωση αναγκης που θες να "παιξεις" τα φωτα δεν περιμενεις να ζεσταθουν! πολλοι δεν ξερουν πως αν το παιζεις τα φωτα με συμβατικες λαμπες xenon που θελουν καποια ωρα να ζεσταθουν ,μπορει να τις καψει. υπαρχουν πολλοι ψηφιακοι μετασχηματιστες στην αγορα με αναμα σχεδον ακαριαι,σε 1'' 20% φωτηνοτητα,σε 3'' 80%. υπαρχουν και πιο "γρηγορες" Wink !

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης