PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΑΝΤΛΙΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ RALLYE 207
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
gemilonas (Γιώργος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 13 Οκτ 2008
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Νοέ 2009, 15:43:26    Θέμα δημοσίευσης: ΑΝΤΛΙΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ RALLYE 207 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χαίρεται ,

Θα ήθελα να μάθω αν κάποιος άλλος χρήστης 207 gt/rallye έχει αντιμετωπίσει θέμα με την αντλία υψηλής πίεσης . Και αν ναι τί του παρουσίαζε .

Eυχαριστώ ,

ΠΑΝΤΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ !!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Νοέ 2009, 18:49:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μέχρι στιγμής δεν έχει ακουστεί τπτ για τέτοια βλάβη.

Πήγες σε Peugeot και σου είπαν οτι έχει πρόβλημα η αντλία σου??
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
gemilonas (Γιώργος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Νοέ 2009, 09:23:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δυο φορές μου έχουν αλλάξει αντλία υψηλής πίεσης . Μια στη CONDOR στη Πάτρα και μια στη Lion στη Θεσσαλονίκη . Το αμάξι βγάζει antipollution faulty , τους γράφει το διαγνωστικό χαμηλή συμπίεση στους κυλίνδρους - δεν αναφέρει σε ποιόν- ,και τη τελευταία φορά που μίλησαν με Γαλλία τους είπαν πάλι να αλλάξουν αντλία υψηλής πίεσης . Δεν ξέρω αν στη Πάτρα τότε που ξέμεινα πάλι σε συνεργασία με Γαλλία έκαναν την ίδια παρέμβαση ή όχι . Αν μπορείτε να βοηθήσετε κάποιος ίσως θα ήταν χρήσιμο....

Ευχαριστώ ,

Επιστροφή στην κορυφή
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2008
Τόπος: Ελλαδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Νοέ 2009, 10:43:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το load pressure valve της αντλιας σου (κοινως οι "επιστροφες" που λενε)
ειναι τοποθετημενο πανω στην αντλια η στην μπεκιερα?
Αν η απαντηση ειναι η πρωτη και δεδομενω οτι εχεις αλλαξει 2 φορες αντλια,
τοτε μπορει να εχεις καποιο κρακ (μικρη ρωγμη)
στη γραμμη τροφοδοσιας.
Καλου κακου βγαλε και μια τα μπουζι σου να δεις
αν οι καυσεις στους κυλινδρους σου ειναι ομοιομορφες
γιατι μπορει να σου εχει κολησει και η βελονοειδη βαλβιδα σε καποιο απο τα μπεκ σου,
(αυτο δηκαιολογει και την πτωση πιεσης)
αν εισαι εγγυηση ζητα την αλλαγη και των 4αρων ωστε να εχεις το κεφαλι σου υσηχο.

καλου κακου παντως μιας που (δυστηχως) μπαινοβγαινεις στα συνεργεια
πες τους να ελεγξουν και το χρονισμο
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
gemilonas (Γιώργος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Νοέ 2009, 11:33:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλή σου ημέρα ,

Δυστυχώς δεν γνωρίζω και το χειρότερο είναι πώς μου είπαν ότι όταν άλλαξαν την αντλία το αμάξι δεν έστρωσε και κάτι έκαναν με τις παραμέτρους του αυτοκινήτου από Γαλλία . Τώρα λέει έστρωσε . Θα το ξαναπάω τη Τετάρτη να το βάλουν στον εγκέφαλο να δουν πάλι παραμέτρους και να μου αλλάξουν ένα πολλαπλασιαστή οξειδωμένο . Να σημειωθεί ότι έχω ήδη αλλάξει ένα πολλαπλασιαστή . Μάλλον δηλαδή .... διότι αυτό έγινε στη Newland όπου μου έλεγαν οτι τα μπουζί είναι μια χαρά και τελικά τα άλλαξαμε στη Πάτρα διότι να σας πώ πώς και τότε που αλλάξαμε την αντλία εκεί δεν έστρωσε , κατά τα λεγομενά τους το αμάξι , και προχώρησαν σε αλλαγή και μπουζί οπότε και διορθώθηκε, όχι βέβαια μόνιμα από ότι αποδείχθηκε πρόσφατα . Ένα μπάχαλο....δεν έχουν ιδέα !
Ευχαριστώ για τη βοήθεια....

Επιστροφή στην κορυφή
gemilonas (Γιώργος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Νοέ 2009, 11:01:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια είναι η λύση............ etuners....τί σας λέω? Τα γνωστά !!!!! Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Pipis (Spiros)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.6 GT 5D

Ένταξη: 28 Ιαν 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Απρ 2012, 23:59:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπάρχει aftermarket αντλία για τα rally/gt?
Επιστροφή στην κορυφή
N207r (Nikos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye f/l

Ένταξη: 21 Νοέ 2010
Τόπος: Xylokastro

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Απρ 2012, 09:04:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το να βάλεις πρόγραμμα σε ένα αμάξι με θεματα που δεν ξέρεις κ τι ακριβός δεν είναι κ ότι καλύτερο.. φερε το μοτερ σ πρώτα στα ίσια κ μετά..

1 stage..
Επιστροφή στην κορυφή
Samer (SAM)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207GT GTX

Ένταξη: 04 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Απρ 2012, 09:57:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=24666

Μονο αντιλα χαμηλης προς το παρον

"I wish I could see things from your point of view, unfortunately i can't stick my head that far up my ass"!!
Επιστροφή στην κορυφή
lx911 (Alex)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 30 Απρ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Μάϊ 2012, 13:26:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμενα μου το εβγαλε αυτο περισυ τετοια εποχη.
Το αμαξι εσβησε και οταν το εβαλα μπροστα το αμαξι δεν ειχε turbo.
To πηγα στην LION στη βουγιαγμενης και το αφησα γιατι δουλευα οταν πηγα και το πηρα το απογευμα μου ειπαν οτι ηταν τρομπα υψηλης.
Προχτες οταν πηγα να το ανοιξω παλι πηγε να κανει ενα μπουκωμα που ειχε κανει και περυσι πριν παρουσιαση την ενδειξη αλλα καλα. Θελω να πιστευω οτι ειναι η βενζινη. Παντος μετα απο το topic που διαβασα με τον τεντωτηρα μαλλον ειναι ο χρονισμος.
Επιστροφή στην κορυφή
Samer (SAM)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207GT GTX

Ένταξη: 04 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Μάϊ 2012, 13:32:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικα, πολυς κοσμος εχουνε θεματα με την αντλια υψηλης. Τους περασμενους μηνες εχω ακουσει απο τουλαχιστον μια 10αρια ατομα με προβλημα στην αντλια. Εχω δει αλλα 3 peugeot 207, του πατερα μου το αμαξι, ενος φιλου κλπ. σκ**α βενζινη φερνουν τελευταια.

"I wish I could see things from your point of view, unfortunately i can't stick my head that far up my ass"!!
Επιστροφή στην κορυφή
N207r (Nikos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye f/l

Ένταξη: 21 Νοέ 2010
Τόπος: Xylokastro

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Μάϊ 2012, 11:22:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τωρα τελευταια παιζοντας με to torque pro ειδα οτι μπορουμε να τσεκαρουμε κ την τρομπα υψηλης (fuell rail presoure) δεν ξερω αν ειναι η τρομπα η το κυκλωμα.. παντος μου δειχνει τιμες με φουλ γκαζι στις 5.500 με 6.000 σαλ 113 bar.. μετρωντας κ φιλου με ακριβος το ιδιο αμαξι μου δειχνει 108 bar με
fuell trims +7 κ το δικο μ -7.. εχετε τσεκαρει??

1 stage..
Επιστροφή στην κορυφή
lx911 (Alex)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 30 Απρ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Μάϊ 2012, 13:16:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φερε μας τον ανταπτορα να cheκαρουμε...!
Επιστροφή στην κορυφή
charinio (ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 02 Απρ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάϊ 2012, 20:58:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΤΡΧΗΝ. ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011 ΑΛΛΑΖΩ ΑΝΤΛΙΑ ΥΨΗΛΗΣ 500 ΕΥΡΩ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΞΑΝΑ ΑΝΤΛΙΑ ΥΨΗΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗ ΤΟΥΡΤΑ????ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΚΟΠΗΚΕ Η ΒΙΔΑ ΤΟΥ ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΓΡΑΝΑΖΙ ΚΑΤΩ ΕΥΤΥΧΩς ΔΕ ΠΗΡΑ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ?? ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ 58000ΧΛΜ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΑΜΙΣΙΑ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ???
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάϊ 2012, 21:50:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

charinio έγραψε:
ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΤΡΧΗΝ. ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011 ΑΛΛΑΖΩ ΑΝΤΛΙΑ ΥΨΗΛΗΣ 500 ΕΥΡΩ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΞΑΝΑ ΑΝΤΛΙΑ ΥΨΗΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗ ΤΟΥΡΤΑ????ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΚΟΠΗΚΕ Η ΒΙΔΑ ΤΟΥ ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΓΡΑΝΑΖΙ ΚΑΤΩ ΕΥΤΥΧΩς ΔΕ ΠΗΡΑ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ?? ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ 58000ΧΛΜ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΑΜΙΣΙΑ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ???

Shocked 3η αντλία? Στα ιδια χλμ με σένα η δικη μου ειναι υγιέστατη... οπότε ή εισαι συγγενής με τον επίτιμο, ή στο βενζιναδικο που συχνάζεις δεν σου βάζουν βενζίνη...
Πριν κοπει η βίδα του εκκεντροφόρου προηγήθηκε χρόνισμα Question

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
charinio (ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 02 Απρ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Ιούν 2012, 09:19:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

2η αντλια οχι 3η και οσο για τα βενζιναδικα εχω αλλαξει 3-4 δε γινεται να πεφτω σε ολα τα σαπια βενζιναδικα. πριν κοπει η βιδα δεν προηγηθηκε χρονισμα αλλα απο τα 20000χλμ χτυπαγε ο τεντωτηρας της καδενας και τοτε που το ειχα παει μου ειχαν πει οτι δεν μπορουν να καταλαβουν τι ειναι ενω οταν αλλαξα για πρωτη φορα αντλια υψηλης τοτε μου ειπαν το χτυπαει ο τεντωτηρας και βεβαια το αμαξι οταν επερνε μπρος εκανε σαν τρακτερ!μετα οταν επερνε θερμοκρασια σταματουσε.
Επιστροφή στην κορυφή
Pipis (Spiros)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.6 GT 5D

Ένταξη: 28 Ιαν 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Ιούλ 2012, 18:22:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η αντλία χαμηλής πόσο πάει για να την αλλάξεις?
Επιστροφή στην κορυφή
vasil80 (Βασιλης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 3008 1.6 thp (2011)

Ένταξη: 01 Φεβ 2013

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Οκτ 2015, 22:16:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξερει κανεις αν η αντλια υψηλης εχει μονιμα συγκεκριμενη πιεση ή η πιεση αλλαζει αναλογα με τον φορτο (γκαζι/επιταχυνση..)?
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Οκτ 2015, 22:32:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απ οσο θυμαμαι αλλαζει

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Tzive (Λουκας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Citroen AX 1800cc Kit-Car + 207rallye

Ένταξη: 10 Οκτ 2007
Τόπος: on tracks

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Οκτ 2015, 22:59:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξεκινάει απο 50-55-60bar στο ρελαντί και πάει μέχρι και 120-130bar στο τέρμα φορτίο.

Citroen AX 1,800cc
Fastest production car @ kartodromo 52.506

Megara Curcuit 1.07.642 και εχει ακομα ΠΟΛΥ!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης